hiç solrma....nefret ediyorum ya...
neyse ben kaçıyım canım bi yatayım bakalım belki uyurum sende süt iç ılık ılık belki etkisi olur ii uykular canım...
Ayyy kızlar bişey sorcam FENERBAHCEMRE' den haberi olan var mı ??
ne zamandır göremiyorum da
Günaydın kızlar sabahın köründe cumartesi olmasına rağmen buradayım...
Ay uyuyamıyorum ya...Eşimi yolladım oturdum nete
Sezen Allahım sana sabır versin...Biraz daha dayanmaya çalış...N e çektiğini anlayamayız ne kadar zor bir durumdur ya...Nefessiz kalmak en kötüsü sanırım
günaydın kızlar bizde erkenciyiz 6.30dan beri uyanığız kahvaltımıda ettim öle bakınıyoruz işte
narnisan ve pelinnnn doğumgünün kutlu olsun kızlarrr nice yııllaraa,kocaman öpüyoruz sizii
Günaydın boncuklar :))
Ayy gece bi uyandım lavaboda aynaya bakarken aaaaaaaa karnım aşağı düşmüş iyice :81:
anne karnindayken bile ayirdediyo babasini walla aysecim
babanesi o kadar ugrasiyo bi tekme atmadi
ama babasina ne tekmeler atiyo
resmen adam seciyo yahu
hapşuruk odanız hayırlı olsunnn..
yasmincim bana da ebe demişti ama şimdi değil son 2 hafta kala felan memebaşı masajı var anlatıyolar onu,ama şimdi yapma dogumu tetiklermiş...
maşallah duru yaayşecim...büyüyor yavrum ya
durucuğa maşallah ayşecim
demek babacııı oldu kızın.
benim kız da kesin öle olur
çocukalr bayılıyoalr eşime.
ama kapıkomşumuzun kızı var
remsn aşık eşime 3 yaşında yok daha
bakalım bizim bebiş gelince ne olucakkk
kesin kavgaalr çıkıcak
ben o benimmmm benim kocam deyince bile
hayır benim diyo
gidiyo küsüyo
bakaım bizim kızdan da kesin çok kıskanırrr.
sen böyle anlattikca vallahi dogurasim geliyor aysecimm
massallah bizim duru prensesimizeeeee
ayşeduruumm nerdesiinnn. nasılsıınnn bebiş nasıılll.
günaydin kizlar..dünkü güzel dilekleriniz icin herkese tesekkür ederimmm
gece kimse uyuyamamis anlasilan,bende berbat bi gece gecirdim..dö-ne-mi-yo-rummmmmmmm!!
heryerim batiyor resmen..uykusuzluktan basima agrilar giriyor,cok zor geciyor bu son zamanlar artik :95:
ama bugün yinede hiperaktifim,son ses müzik acip sabahin 7´sinde dans edecek kadar hemde :87:
dogum öncesi enerjisimi bilmiyorum ama bazen insallah öyledir de diyorum yani...
NARNISAN ve PELIN fistiklar dogum gününüz kutlu olsunnn,nice güzel senelere insallahh esinizle,bebisinizle
FENERBAHCEMRE uzun zamandir yok evet,insallah bir sorun yoktur...
SEZENIM canim bayram sonrasina kadar insallah bir sorun yasamazsin canimmm
ben de izledim akşam haberi, çok üzüldüm, yavrum yapayalnız kaldı hayatta. gözlerim doldu izlerken, yavrum ne kadar da tatlı maşallah...
ya bu 8aylık hamile kadını vurup öldürmüşler ya bebğini yaşatmışlar ama 36 haftalıkmış,bebeği gördüm tv de aynı kocaman bebek sanki erken doğmamış gibi maşallah kuzucuğa ya,yazık doğuştan kaderi kötü doğdu bebiş ya
ohhhhh yandaannnnn
benim de vajinal kısım çok batıyor ya yataktan kalkınca falan yürüyemiyorum resmen((
dolaplarımız gelecek onu bekliyorum ben de babamızın mesaisi var bugün(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?