2010 Aralık Anneleri

Narnisan ve Pelin 87 canlar ikinizinde Allah ömrünüze sağlıklı sihhatli mutlu huzurlu ömür katsın yeni yaşınızda bebeğiniz eşiniz hep mutlu olun birrr ömür boyu inşallah

Son düzenleme:
Günaydın kızlar sabahın köründe cumartesi olmasına rağmen buradayım...
Ay uyuyamıyorum ya...Eşimi yolladım oturdum nete

Sezen Allahım sana sabır versin...Biraz daha dayanmaya çalış...N e çektiğini anlayamayız ne kadar zor bir durumdur ya...Nefessiz kalmak en kötüsü sanırım

günaydın kızlar bizde erkenciyiz 6.30dan beri uyanığız kahvaltımıda ettim öle bakınıyoruz işte

narnisan ve pelinnnn doğumgünün kutlu olsun kızlarrr nice yııllaraa,kocaman öpüyoruz sizii

günaydın kızlar bizde erkenciyiz 6.30dan beri uyanığız kahvaltımıda ettim öle bakınıyoruz işte

narnisan ve pelinnnn doğumgünün kutlu olsun kızlarrr nice yııllaraa,kocaman öpüyoruz sizii

Günaydın boncuklar :))
Ayy gece bi uyandım lavaboda aynaya bakarken aaaaaaaa karnım aşağı düşmüş iyice :81:

Günaydın boncuklar :))
Ayy gece bi uyandım lavaboda aynaya bakarken aaaaaaaa karnım aşağı düşmüş iyice :81:

günaydın canım,aaa benim karnımda havada iyice akşam biraz otursam bebişm kaburgalarıma batıyo,neye alametki bu karnın aşağıya inmesi şimdi

ya bu 8aylık hamile kadını vurup öldürmüşler ya bebğini yaşatmışlar ama 36 haftalıkmış,bebeği gördüm tv de aynı kocaman bebek sanki erken doğmamış gibi maşallah kuzucuğa ya,yazık doğuştan kaderi kötü doğdu bebiş ya

Son düzenleme:
anne karnindayken bile ayirdediyo babasini walla aysecim
babanesi o kadar ugrasiyo bi tekme atmadi
ama babasina ne tekmeler atiyo
resmen adam seciyo yahu

Kız cocugu iste.. bizimki de dedeler ve baba dısında kimseye tekme atmazdı.. ey gidi günler diyosun şimdi :97:

Kocaman kız oldu teyzesi :) maşallahh

Sizin durum daha fenaymış :)
eşinin işi çok zor tatlım

sen böyle anlattikca vallahi dogurasim geliyor aysecimm
massallah bizim duru prensesimizeeeee

yok yok gelmesin bu günlerin de tadı başka :)
masallahhh tatlım hepimize

ayşeduruumm nerdesiinnn. nasılsıınnn bebiş nasıılll.

Burdayıııımmmm ben gayet iyiyim tatlım bebişin de sağlığı ve keyfi yerinde çok şükür

hoşgeldniz kızlarr

ayşecim nasılsın cnm maşallah duruya hızla büyüyor,kontrole gittinizmi hiç,doktor çağırdımı

günaydın kızlar
dün bir de doktoruma bebeğin başının doğum kanalına girip girmediğini sordum başı aşağıda ama yan henüz yani kanala girmemiş cuma günü çatı muayenesi yapacak sezeryan olma ihtimali çok büyük olduğu halde..rahim ağzına bakıcam dedi yumuşamış mı diye dedi..

günaydin kizlar..dünkü güzel dilekleriniz icin herkese tesekkür ederimmm
gece kimse uyuyamamis anlasilan,bende berbat bi gece gecirdim..dö-ne-mi-yo-rummmmmmmm!!
heryerim batiyor resmen..uykusuzluktan basima agrilar giriyor,cok zor geciyor bu son zamanlar artik :95:
ama bugün yinede hiperaktifim,son ses müzik acip sabahin 7´sinde dans edecek kadar hemde :87:
dogum öncesi enerjisimi bilmiyorum ama bazen insallah öyledir de diyorum yani...

NARNISAN ve PELIN fistiklar dogum gününüz kutlu olsunnn,nice güzel senelere insallahh esinizle,bebisinizle

FENERBAHCEMRE uzun zamandir yok evet,insallah bir sorun yoktur...

SEZENIM canim bayram sonrasina kadar insallah bir sorun yasamazsin canimmm

ohhhhh yandaannnnn
benim de vajinal kısım çok batıyor ya yataktan kalkınca falan yürüyemiyorum resmen((

dolaplarımız gelecek onu bekliyorum ben de babamızın mesaisi var bugün(

Günaydın kızlarrr, ne çok konuşmuşsunuz dün, resmen 1,5 saattir geçmiş okuyorum Bi sürü şey konuşmuşsunuz yaw, memişler göbişler çatlaklar. Herkes göğüs ucunun olmayışından şikayetçi bende de tam tersi, kocaman bi göğüs ucum var, çocuk ucunu ancak alır, yoksa kahverengi yerle birlikte almaya kalksa teeee boğazına dayanır

ben de izledim akşam haberi, çok üzüldüm, yavrum yapayalnız kaldı hayatta. gözlerim doldu izlerken, yavrum ne kadar da tatlı maşallah...

Cucuuu gözün aydın kociş gelmiş, Allah bi daha ayırmasın, Sezencim bebeğin iyi olmasına sevindim canım, bayram sonuna kadar dayan hadi, herşey biticek ve meleğini kucağına alıcaksınnn

Narnisan Pelinnnnn iyiki doğdunuz kızlar, seneye bebişlerle de kutlamak nasip olsun inşallah

ohhhhh yandaannnnn
benim de vajinal kısım çok batıyor ya yataktan kalkınca falan yürüyemiyorum resmen((

dolaplarımız gelecek onu bekliyorum ben de babamızın mesaisi var bugün(

napiyim valla,agrimda var sizimda var ama oynamaktanda kendimi alamiyorum
oh ohhh canlanin kizlar :87: :81:

ben bi yataktan kalkabilsem yürücemde,5 dakikami aliyor kalkmak
esimde dalga geciyor,bayiliyor gülmekten uyuss :86:

hayirli olsun canimm,yorma kendini madem yalnizsin,esinle beraber keyifli keyifli ugrasirsiniz

cucuuu gözün aydın canım ya,son yarılığınız olur inşallah canım doğuma kadar artık

sezen tatlım az daha sabır,biliyorrum çok zor ama 1-2 hafta daha dursa kocaman bebiş olur artık,inşallah yaşamazsın bidaha

kızlar buarada benim göğüsler zaten ilk aydan beri büyüordu hızla,aynı hızla kahverengisi ve ucuda büyüdü valla,zaten bebişler emerken kahverengi kısmından cuk cuk yaparak çekerlermiş sütü ondan onlarda büyürmüş

buarada hep dicem unutuyorum benim 2-3 haftadır akıntılarım çoğaldı yine,sizde de öyle sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…