NERDIL canim hayirlisi olsun,güzel haberler alalim arkadasindan insallah
KIZLAR son bi kac gündür acayip terliyorum,hava buz gibi,camlar acik suan ama ben yaniyorumm
daha neler yasicaz bakalim :97:
Ah canım benim. Aynen senin gibiyim. Sanki gebeliğimin en başlarına döndüm. Nedensiz sinir,stres,duygusallık. Bu dönemlerim gerçekten çok zor geçiyor. Ağrılar,mide yanması,uykusuzluk cabası. Allah hepimizin yardımcısı olsun,hiç kolay değilmiş gebelik ...
Burcucum günüm kesinleşti ama daha oğlanın eşyalarını yıkayıp hazırlayamadım bile
malum taşınma karışıklığından. heyecan dorukta ne yapıcam bilemiyoruum
Geçmiş olsun şeker yaselam kizlar nasilsiniz?
ben yaklasik 1 saattir berbat durumdayim..
esimle bürosuna gittik,güle oynaya calistik beraber,ordan ciktik,yakinda yemek yiyebilecegimiz bi yere yürüyorduk..
5cmi asla gecmeyecek bir kaldirima sol ayagimi atmamla beraber benden bi ciglik koptu
catimi artik adi ne illetse müthis bi agriyla beni yere cökmeye zorladi..
yok böyle bir agri..kemigimi kirdilar sandim..
Allahtan pazar günleri burda carsilar falan kapalida kalabalik degildi,kaldirima oturdum,biraz dinlendim..
kaplumbaga gibi minik adimlarla yürüyebildim..hala canim cok yaniyor..
Egehan halinden memnun,akintim normal,bi sorunda yok ,otururkende sorun yok,
birde agri esigi dedikleri olay bende cok yüksektir halbuki..
detay anlaticam,ic taraf degil,kas yada baska bir agrida degil..en ön taraf ve kemik agrisi..
sizce nedir bu agri?yasayan var mi baska?
Ayyy almadım ama en kısa zamanda alacağım canımkızlar otribebenin burun aspiratörünü aldınızmı.
işte o hortumlu ağızla çekilenin adın otribebe nazal burun aspiratörüburda birazda hemen sezeryan yanlısı doktorlar sanırım ama elimizden bişiy gelmiyor mecbur güvenmek zorundayız...
canım iyi dileklerin için sağol...
bende şu ağızla hortumlu olan aspiratörden bulamadım... netten alan var mı?
Akşam koyayım bir göbiş bakın bakalım inmiş mi denizim :)
Kızlar national geographıc de büyük göçler var. Tarkan seslendirmiş (son derece şuh bir sesle) ilgilenenlere duyurulur...
kız Allah seni nasıl unuttun.Sabah uyku sersemiyle karnimda bi kipirti hissettim..heralde dedim gazim var yuzustu yatmayi denedim yahuuu bende bi agirlik var diyorummm.. Hamile oldugumu unutmusummm
KIZLAR son bi kac gündür acayip terliyorum,hava buz gibi,camlar acik suan ama ben yaniyorumm
merhablar kızlar herkes iyidir umarım
doğuran sancılanna yoktur inş
geçmiş çok uzun okuyamıcam sanırım
dün sabah uyandım kendimi çok iyi hafif hissettim
evden çıktım annemlere gitmek için az bi yol yürüdüm
bahçeden taksiye yani mesafe az sonra
annmelere vardım kahvaltı yaptım masada bir saate yakın oturdum
yerimden kalkamdım kızlar bu ne acyip bir kasık ağrısı böyle allahım kendimi
yatağa zor attım resmen inliyorum ne yatbiliyorum nede kalkabiliyorum
karnımda flan sancı gibi değil yani bir saat kadar yattım sonra biraz kendimi iyi hissetikten sonra
yakınd abi alışveriş merkezi var oraya gittim kızımın bayramlık kıyafetlerini
almak yine yol yürümedim arabayla neyse birinci kata çıktıım sadece bir mağazadan aldım çıktım
hiç dolaşmadım oğluşumada aalıcaktım bi şeyler gözüm kesmedii üst katlara çıkmayı kasılmalar devam ama her attığım adımda inanın ter göl içinde kalıyorum acıdan sanki oaradki herkes benim yaşadığımı anlıyorlar gibi geliyor bana neyse tiyatro gösterisi vardı kızımd aizlemek istedi oturduk bi yarım saat kadar kakltık gelicez aman allahım ben kalkamıyourm resmen adım atmamın imkanı yok eğer evde olsam vazım çıktığı kadar bağırıcam ağlıcam o derce yani kızkardeşimin koluna girdim gidiyoum ama bir an önce taksiye binmek için çok şükür kendimi eve attım ama artık kımıldayamıyorum sanki felç geçirmiş gibiydim ben bu kasılmaları üç aydır çektiğim için biraz alışkındım ama bu kadar sarsılmamıştım gece sabha kadra inledikten sonra şu an iyim ama tabi yeni yürümeyi öğrenen çocuk gibiyim bugün oturduğum yerden kalkamıyorum ay çok uzattım ama napiyim beni sizden başaka anlayan yok
canim cok gecmis olsun..merhablar kızlar herkes iyidir umarım
karnımda flan sancı gibi değil yani bir saat kadar yattım sonra biraz kendimi iyi hissetikten sonra
almak yine yol yürümedim arabayla neyse birinci kata çıktıım sadece bir mağazadan aldım çıktım
hiç dolaşmadım oğluşumada aalıcaktım bi şeyler gözüm kesmedii üst katlara çıkmayı kasılmalar devam ama her attığım adımda inanın ter göl içinde kalıyorum acıdan sanki oaradki herkes benim yaşadığımı anlıyorlar gibi geliyor bana neyse tiyatro gösterisi vardı kızımd aizlemek istedi oturduk bi yarım saat kadar kakltık gelicez aman allahım ben kalkamıyourm resmen adım atmamın imkanı yok eğer evde olsam vazım çıktığı kadar bağırıcam ağlıcam o derce yani kızkardeşimin koluna girdim gidiyoum ama bir an önce taksiye binmek için çok şükür kendimi eve attım ama artık kımıldayamıyorum sanki felç geçirmiş gibiydim ben bu kasılmaları üç aydır çektiğim için biraz alışkındım ama bu kadar sarsılmamıştım gece sabha kadra inledikten sonra şu an iyim ama tabi yeni yürümeyi öğrenen çocuk gibiyim bugün oturduğum yerden kalkamıyorum ay çok uzattım ama napiyim beni sizden başaka anlayan yok
hehe,bende hic umursamiyorum valla,esim cok gülüyor hamilelikle beraber sen baya bi serbest oldun diye ama napiyimmişte o hortumlu ağızla çekilenin adın otribebe nazal burun aspiratörü
eczanelerde satılıomuş canım bend e bakıcamm.
koy da bi göelim bakalımmm.
sen kuruntu yapmışsındır kesin.
du daah erken inmesi için
kız Allah seni nasıl unuttun.
o terleme akşamları oluyo
kaloriferler daah bi yanıo akşam
yanıyorum çıkartıyorum üstümü atletle duruyorum valla
tesekkür ederim canimm..sen cok mu duygusalsin?dogru mu anladim fistikYa Pelin'im zor zor ama herşeyiyle yinede çok güzel
Mutlu anlarımızı düşünüp ağrılarımı sancılarımı unutuyorum.
Duygusallıkda varsın olsun napalım :))
Ahh arkadaşım kıyamam sana
yardım ederim ben sana
Geçmiş olsun şeker ya
Aman dikkat et kendine
Ayyy almadım ama en kısa zamanda alacağım canım
kullanan herkes çok çok çok ama çok memnun
canım benim hamile olduğumuz için soğuğu fark edemiyoz ama dikkat et hastalanırsın falan:94:
geçmiş olsun canım yorma kendini bol bol dinlen....
merhablar kızlar herkes iyidir umarım
canim cok gecmis olsun..
kacinci haftandasin?agrilarin tam kasiklarinda mi oldu?
off son haftalar artik bizi cok zorlayacak gibi..
insallah tekrarlamaz canim ya
hehe,bende hic umursamiyorum valla,esim cok gülüyor hamilelikle beraber sen baya bi serbest oldun diye ama napiyimm
tesekkür ederim canimm..sen cok mu duygusalsin?dogru mu anladim fistik
yok yok havalandirmak icin actim..birde corapsiz gezmiyorum yinede..su dakikadan sonra üsütmek hic isime gelmez valla :97:
tesekkür ederim canimm..sen cok mu duygusalsin?dogru mu anladim fistik
kızlar herkese slmlarrr:)
geçmişe dönücem ama önce meleğimi anlatmalıyım size
cumartesi doktora gitttik
kızım çok iyiymiş teyzeleri
2800 gram olmuş 43 cm boyu meleğimin
doktor hatasından 20 gün önde dedi
iri olacak birazcık dedi
başı aşağı dönmüş yawrumun tam ortadaydı
nstye girdim bi iki ufak kasılma çıktı önemli deil dedi doktor
bayramdan sora gidicem tekrar inşallah
bu arada ben hiç kilo almamışım
OHH OH MAŞALLAH CANIM MELEĞİNE....
sanada maşallah ben son bir ayda 3 kg almışım şaşırdım valla...
aynı gün doktora gitmişiz :) bende 33+4 te gttim cumartesi 2,170gr dı kuzucuk..
sağlıkla gelirler inşallah....
oy oy oy massallah minik melegimizeekızlar herkese slmlarrr:)
geçmişe dönücem ama önce meleğimi anlatmalıyım size
cumartesi doktora gitttik
kızım çok iyiymiş teyzeleri
2800 gram olmuş 43 cm boyu meleğimin
doktor hatasından 20 gün önde dedi
iri olacak birazcık dedi
başı aşağı dönmüş yawrumun tam ortadaydı
nstye girdim bi iki ufak kasılma çıktı önemli deil dedi doktor
bayramdan sora gidicem tekrar inşallah
bu arada ben hiç kilo almamışım
off benimkine benziyor..bendede kasikta yok ama alt tarafta ön kemikte..iki bacak aramda tam kasık diyemem kasıktada var ama çok değil orda altı kısımda
kalçaya doğru ama adım attırmıyo öyle diyim canım 34+1 deyim bugün
seninde kasılma olmuş galiba sanada geçmiş olsun canım sen dahada öndesin yavaş adımlarla yürü dışarı çıkınca
bide dün o kasılmayla bacakalrımı hissetmedim anlayamadımnasıl oldu merdiven vardı ayağımı burktum kardeşimin kolunda olmasaydım uçuyodum nerdeyse sokaağa çıkmayada korkuyorum artık
Yaaaa evet yaaa ay herşeye ağlıyorum.
2 gündür gözyaşım kurumadı.
Acayip rüyalar görüyorum.
Bebeğin coraplarını çamaşırlarını ütülüyom onları koklayıp ağlıyom
Ayyy hayır ortada bişeyde yok nedendir bilmem.
Eşim arıyo telde sesini duyuyom ağlamaya başlıyom
Annem arıyo sesini duyuyorum ağlamaya başlıyorum
Ayyyyyy noldu bana yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?