günaydınlar kıızlar nasılsınız küçük ptırcıklar nasıl
baktım geldim bikaç sayfaya bi yaramaslık yok gibi .. ağrıları başlayanlar var galiba aramısda bende henüz öyle kayda değer bi kasık ağrısı yok ama çok aşağı indi minik kızım ... bide bi bel ve sırt ağrım var anlatılacak gibi değil boynumu eğiltip yüzümü yıkayamadım ağrıdan böyle su çarptım 2-3 kere ancak .. inşallah doğumdan sonra düzelirim diyorum başıma bi iş gelmesinde fıtık falan ...
günaydın hanımlar nasılsınız
kızlar çok işim var bugün kızımın dolabı geldii ciicileri ütülencek yerleştiricem annesi yesin onu çok tatlı ciicilerii yaa görünce ağlıorum valla severek çantamızıda hazır tutucam hazır olsun herşeyıııı..:87::87:
yok sırtüstü yatmaktan kastım o değil canım.. sırtüstü yatınca asıl olan sana oluyor ondan bahsediyorum.. sırtüstü yatınca biriki dakika sonra fenalaşmaya başlamıyormusunuz? sıpalar büyüdüğü ve de ağırlaştığı için damarları baskılıyorlar.. benim nabzım düşüyor, bayılacak gibi oluyorum hemen.. nst'de usg'de duramıyorum öyle çok fazla, yan yatıyorum birsüre sonra...
baktım geldim bikaç sayfaya bi yaramaslık yok gibi .. ağrıları başlayanlar var galiba aramısda bende henüz öyle kayda değer bi kasık ağrısı yok ama çok aşağı indi minik kızım ... bide bi bel ve sırt ağrım var anlatılacak gibi değil boynumu eğiltip yüzümü yıkayamadım ağrıdan böyle su çarptım 2-3 kere ancak .. inşallah doğumdan sonra düzelirim diyorum başıma bi iş gelmesinde fıtık falan ...
günaydın kızlar
iyi haftalar hepimize..
çabuk cuma olsun diyorum ben kontol var diye..bakalım çatı muayenem ve nst nasıl geçecek..ve doğum için tarih verecek mi doktorumuz?
kızlar çok işim var bugün kızımın dolabı geldii ciicileri ütülencek yerleştiricem annesi yesin onu çok tatlı ciicilerii yaa görünce ağlıorum valla severek çantamızıda hazır tutucam hazır olsun herşeyıııı..:87::87:
slm kizlar nasilsiniz?
bizden iyilik, benimde kac gundur kasik agrilarim var hatta bazen butun karnima giren agrilar var doktorum yalanci sancilar oldugunu ve rahimin hazirlandigini soyledi..
dun butun gunde oglum nerdeyse hic kipirdamadi, cok korktum ama tam size soracakken sizdede oluyomu diye tekmeler basladi, gerci bellide olmaz bakarsin bi nst ye girmek icin hastaneye gidebilirim
evet canım kasık ağrılar bendede var allah yardımıcımız olsun rahımeme ince ince ağrılar giriıo kokruorum yatıorum hemen benim kızımda çok aşşağıya indi göbüşüm baya indii üst bomboş korkuyorum bayramdan sonra dökülmelere başalrızzz bizdee allhım sağlıklı saatli kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin...
slm kizlar nasilsiniz?
bizden iyilik, benimde kac gundur kasik agrilarim var hatta bazen butun karnima giren agrilar var doktorum yalanci sancilar oldugunu ve rahimin hazirlandigini soyledi..
dun butun gunde oglum nerdeyse hic kipirdamadi, cok korktum ama tam size soracakken sizdede oluyomu diye tekmeler basladi, gerci bellide olmaz bakarsin bi nst ye girmek icin hastaneye gidebilirim
Günaydın güzel anneler.
Benim karnım da aşağı indi bayağı? Sizce erken değil mi kızlar ya? Kayınvalidemde rüyasında görmüş beni,aradı biraz önce senin doğumun yakın diyor. Korktum yahu :)
slm canim..Günaydın güzel anneler.
Benim karnım da aşağı indi bayağı? Sizce erken değil mi kızlar ya? Kayınvalidemde rüyasında görmüş beni,aradı biraz önce senin doğumun yakın diyor. Korktum yahu :)
Dilem cim geçmişte gördüm ama sana rastlayamadım bir türlü, başınız sağolsun çok üzüldüm. Allah sabır selamet versin sizlere.
Bende oldu aynısı, tatlı yedim duş aldım yemek yedim kıpırdamadı, sonra acile gittik nts ye bağlanınca kıpırdadı ama o gün sancım çıkmıştı sonra yeniden nts ye bağlandığımda o sancılar yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?