2010 Aralık Anneleri

baktım geldim bikaç sayfaya bi yaramaslık yok gibi .. ağrıları başlayanlar var galiba aramısda bende henüz öyle kayda değer bi kasık ağrısı yok ama çok aşağı indi minik kızım ... bide bi bel ve sırt ağrım var anlatılacak gibi değil boynumu eğiltip yüzümü yıkayamadım ağrıdan böyle su çarptım 2-3 kere ancak .. inşallah doğumdan sonra düzelirim diyorum başıma bi iş gelmesinde fıtık falan ...

günaydın kızlar
iyi haftalar hepimize..
çabuk cuma olsun diyorum ben kontol var diye..bakalım çatı muayenem ve nst nasıl geçecek..ve doğum için tarih verecek mi doktorumuz?

evet canım kasık ağrılar bendede var allah yardımıcımız olsun rahımeme ince ince ağrılar giriıo kokruorum yatıorum hemen benim kızımda çok aşşağıya indi göbüşüm baya indii üst bomboş korkuyorum bayramdan sonra dökülmelere başalrızzz bizdee allhım sağlıklı saatli kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin...

kızlar çok işim var bugün kızımın dolabı geldii ciicileri ütülencek yerleştiricem annesi yesin onu çok tatlı ciicilerii yaa görünce ağlıorum valla severek çantamızıda hazır tutucam hazır olsun herşeyıııı..:87::87:

slm kizlar nasilsiniz?

bizden iyilik, benimde kac gundur kasik agrilarim var hatta bazen butun karnima giren agrilar var doktorum yalanci sancilar oldugunu ve rahimin hazirlandigini soyledi..
dun butun gunde oglum nerdeyse hic kipirdamadi, cok korktum ama tam size soracakken sizdede oluyomu diye tekmeler basladi, gerci bellide olmaz bakarsin bi nst ye girmek icin hastaneye gidebilirim

Günaydın kızlarrr, bi yaramazlık yok gibi görünüyo, tabi bizden habersiz hastanelere giden yoksa Ben açıkcası Kasım gelince dökülmeye başlarız diyodum bir iki bir iki ama şimdilik iyiyiz, azıcık daha büyüsün zaten bebişler, şöyle bi 3 kilo olsunlar en azından. Kurban Bayramını bi atlatsaydık iyi olacaktı, Bayramdan sonra salı günü de temzilikçi gelicek, o da gelsin ondan sonra kızım ne zaman isterse gelebilir, 37 yi de geçmiş oluyoruz zaten o zamana. Benim yalancı sancılarım yok kızlar, bundan yakınmak istemiyorum, anladığım kadarıyla can sıkıcı bi durum, 4-5 aylıkken benim kuyruk sokumuma sancılar giriyodu, oturamıyodum uzun süre, oturunca kalkamıyodum, geri gelecek diye korkuyorum, ama ağrısız rahim kasılmalarım var. Karnım da hala çok yukarda o yüzden nefes almakta zorlanıyorum, sandalyede oturmak işkence gibi. Son 4 gün izine ayrılmam için. Bu hafta çabuk geçer gibi geliyo, hem son hafta olduğu için hem de Bayram geliyooooooo. Ne çok konuştum sabah sabah

Canım ben de dün akşam hazırladım, sadece 1-2- eksiğim kaldı, onları da kağıda yazdım unutmayayım acil bişey olursa diye, 1 el havlusu, 1 küçük havlu, kağıt havlu, hastane terliğim ve kızımın biberonla emziği. Çantam dolduğu için onlar için de küçük bi poşet çanta yapıcam İçim artık çok rahat...

Hımm anladım, yok fenalaşmıyorum hatta çok rahat ediyorum sırt üstü ama yatmamak gerekmiş tabii. Bu arada beni nts bağlayan hemşireler solunuza yatın diyorlar sırt üstü yatırmıyorlar.

İnşallah geçer canım doğumdan sonra, Allah korusun fıtık falan zorlama kendini sakın

günaydın kızlar
iyi haftalar hepimize..
çabuk cuma olsun diyorum ben kontol var diye..bakalım çatı muayenem ve nst nasıl geçecek..ve doğum için tarih verecek mi doktorumuz?

Benimde cuma günü randevummm Gidince haberleşelim merak ediyorum bakalım tarih verecekmi sana

Güle güle kullanın ben bayramda gelen giden olur, kıyafetleri mıncıklarlar diye bayramdan sonra yerleştiricem inşallah

bahane olur kuzunu görmek için, ben sağlık ocağına gittim geçen kalp atışlarını dinlemek bile o kadar güzeldi ki. Burada aile hekimliği başladığı için aylık gebeler takip ediliyo. Hemşire dedi ki artık bi dahakine bebekle geleceksiniz, senin takiplerin bitti

amin canım hayırlısıyla kurtulalım inş. bayramda bi süpriz yapmasınlarda nöbetçi dr. larla doğum yaparız yoksa...

Günaydın güzel anneler.
Benim karnım da aşağı indi bayağı? Sizce erken değil mi kızlar ya? Kayınvalidemde rüyasında görmüş beni,aradı biraz önce senin doğumun yakın diyor. Korktum yahu :)

Dilem cim geçmişte gördüm ama sana rastlayamadım bir türlü, başınız sağolsun çok üzüldüm. Allah sabır selamet versin sizlere.

Bende oldu aynısı, tatlı yedim duş aldım yemek yedim kıpırdamadı, sonra acile gittik nts ye bağlanınca kıpırdadı ama o gün sancım çıkmıştı sonra yeniden nts ye bağlandığımda o sancılar yoktu.

Güaydın kızlar Nasılsınız.Ben anca kendime geliyorum :)) Sütümü içtim kaahvaltımı yapıp geliyorum :))

şom ağızlarını açmasınlar mümkünse:88: Biz 38-39 a kadar bekliycez bi kerem

slm canim..
benimde karnim asagiya indi gecen hafta doktoruma soyledim herhangi bi anlami yok bebk artik dogum pozisyonuna giriyo bu yuzden karnin ust bolgesi daha kucuk geliyo cunki ayaklari orda oluyomus genelde, onemli olan rahim vajinal muayenede bebegin basinin ele gelip gelmemesiymis

sagol canim..

evet hatirliyorum ya bende dun neler yaptim ama nerdeyse hic tik yok , ogleden sonra hastane havuzuna gidecegim egzersizleri bi ebe yaptiriyo ona bi danisip dersten sonra dogum bolumune cikabilirim

günaydın arkadaşlar....

cumartesi kontrole gittim....
koca burunlu oğlumu gördümmm... nasılda belli burnu burun delikleri bile görünüyo babasına benziyo :)2,170gr olmuş ... gününde gidiyo...
suyumuz gayet iyi şimdilik herşey normal bayramdan sonra tekrar kontrole çağırdı...

bu arada arkadaşım 34+4 te kız bebek bekliyordu cuma kontrole gittiğinde suyunun azaldığını görmüş doktor akciğer gelişimi için iğne yapmış bu gün de tekrar gidicek ve suyu aynı seviyesede olsa dahi bebeği alıcaklarmış.... inşallah sağlıkla gelir bende çok heyecanlandım... aramızda 5 gün var... onunki kız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…