günaydın arkadaşlar....
cumartesi kontrole gittim....
koca burunlu oğlumu gördümmm... nasılda belli burnu burun delikleri bile görünüyo babasına benziyo :)2,170gr olmuş ... gününde gidiyo...
suyumuz gayet iyi şimdilik herşey normal bayramdan sonra tekrar kontrole çağırdı...
bu arada arkadaşım 34+4 te kız bebek bekliyordu cuma kontrole gittiğinde suyunun azaldığını görmüş doktor akciğer gelişimi için iğne yapmış bu gün de tekrar gidicek ve suyu aynı seviyesede olsa dahi bebeği alıcaklarmış.... inşallah sağlıkla gelir bende çok heyecanlandım... aramızda 5 gün var... onunki kız....
günaydinnnn
bugün daha rahat bi uyku cektim cok sükür..
kahvaltimizi yaptik simdi camasir ve ütü zamani..bitti dedikce biseyler cikiyor,sinir oluyorum..:84:
bu arada ebemizi ayarladik,eve gelecek ve dogum öncesi hazirliklarima yardim edip doguma hazirlicakmis beni,yuppiiiii :87:
hee kizlar rüyamda ben dogurmusum,haber vereyim diyorum,yazacak halim olmuyor falan..
sonra bi bakiyorum tugbada dogurmus oluyor,cok seviniyorum falan..
yine ayni dogum rüyalari yani :86:
günaydinnnn
kahvaltimizi yaptik simdi camasir ve ütü zamani..bitti dedikce biseyler cikiyor,sinir oluyorum..:84:
bu arada ebemizi ayarladik,eve gelecek ve dogum öncesi hazirliklarima yardim edip doguma hazirlicakmis beni,yuppiiiii :87:
hee kizlar rüyamda ben dogurmusum,haber vereyim diyorum,yazacak halim olmuyor falan..
oyyy massallah massallahhhgünaydın arkadaşlar....
koca burunlu oğlumu gördümmm... nasılda belli burnu burun delikleri bile görünüyo babasına benziyo :)2,170gr olmuş ... gününde gidiyo...
suyumuz gayet iyi şimdilik herşey normal bayramdan sonra tekrar kontrole çağırdı...
bu arada arkadaşım 34+4 te kız bebek bekliyordu cuma kontrole gittiğinde suyunun azaldığını görmüş doktor akciğer gelişimi için iğne yapmış bu gün de tekrar gidicek ve suyu aynı seviyesede olsa dahi bebeği alıcaklarmış.... inşallah sağlıkla gelir bende çok heyecanlandım... aramızda 5 gün var... onunki kız....
ay dursun azcik söyle 4-5 hafta en azindan pelinim..Günaydın güzel anneler.
Benim karnım da aşağı indi bayağı? Sizce erken değil mi kızlar ya? Kayınvalidemde rüyasında görmüş beni,aradı biraz önce senin doğumun yakın diyor. Korktum yahu :)
yok tatlimm heves etme pisman olursun :))Günaydın kızlarrr, bi yaramazlık yok gibi görünüyo, tabi bizden habersiz hastanelere giden yoksaBen açıkcası Kasım gelince dökülmeye başlarız diyodum bir iki bir iki ama şimdilik iyiyiz, azıcık daha büyüsün zaten bebişler, şöyle bi 3 kilo olsunlar en azından. Kurban Bayramını bi atlatsaydık iyi olacaktı, Bayramdan sonra salı günü de temzilikçi gelicek, o da gelsin ondan sonra kızım ne zaman isterse gelebilir, 37 yi de geçmiş oluyoruz zaten o zamana. Benim yalancı sancılarım yok kızlar, bundan yakınmak istemiyorum, anladığım kadarıyla can sıkıcı bi durum, 4-5 aylıkken benim kuyruk sokumuma sancılar giriyodu, oturamıyodum uzun süre, oturunca kalkamıyodum, geri gelecek diye korkuyorum, ama ağrısız rahim kasılmalarım var. Karnım da hala çok yukarda o yüzden nefes almakta zorlanıyorum, sandalyede oturmak işkence gibi. Son 4 gün izine ayrılmam için. Bu hafta çabuk geçer gibi geliyo, hem son hafta olduğu için hem de Bayram geliyooooooo. Ne çok konuştum sabah sabah
Canım ben de dün akşam hazırladım, sadece 1-2- eksiğim kaldı, onları da kağıda yazdım unutmayayım acil bişey olursa diye, 1 el havlusu, 1 küçük havlu, kağıt havlu, hastane terliğim ve kızımın biberonla emziği. Çantam dolduğu için onlar için de küçük bi poşet çanta yapıcamİçim artık çok rahat...
canim nasilsin?slm kizlar nasilsiniz?
bizden iyilik, benimde kac gundur kasik agrilarim var hatta bazen butun karnima giren agrilar var doktorum yalanci sancilar oldugunu ve rahimin hazirlandigini soyledi..
dun butun gunde oglum nerdeyse hic kipirdamadi, cok korktum ama tam size soracakken sizdede oluyomu diye tekmeler basladi, gerci bellide olmaz bakarsin bi nst ye girmek icin hastaneye gidebilirim
ayyy ne güzel bi telas baslamistir simdi sizdekızlar çok işim var bugün kızımın dolabı geldii ciicileri ütülencek yerleştiricem annesi yesin onu çok tatlı ciicilerii yaa görünce ağlıorum valla severek çantamızıda hazır tutucam hazır olsun herşeyıııı..:87::87:
baktım geldim bikaç sayfaya bi yaramaslık yok gibi .. ağrıları başlayanlar var galiba aramısda bende henüz öyle kayda değer bi kasık ağrısı yok ama çok aşağı indi minik kızım ... bide bi bel ve sırt ağrım var anlatılacak gibi değil boynumu eğiltip yüzümü yıkayamadım ağrıdan böyle su çarptım 2-3 kere ancak .. inşallah doğumdan sonra düzelirim diyorum başıma bi iş gelmesinde fıtık falan ...
10 dakika is yarim saat dinlence ,aksama biter sanirim :86:Günaydın canım bende rahat rahat uyudumBugün bendede ev toplama var. kahvaltı keyfimi bitiriyim başlıycam :)) Ben rüya görüyorum ama hatırlamıyorum artık ne gördüğümü ama daha rüyada ben doğurmadım :90:
gözün aydın canım. memnun kalırsın ebeden inş. dün gece ben de doğurttum tooba'yı. ama ben bilgisayarın başında topik açık uyuyakalmışım. en son onun yazdıklarını falan okuyodum galiba. ondan etkilenmiş olabilirim...:)
10 dakika is yarim saat dinlence ,aksama biter sanirim :86:
evim cok pis geliyor gözüme,agrim olmasa girisicem valla ise..:26:
sagol canim insallah..Alman ebede karar kildik,cok olgun ama cokta neseli bi hatundu..insallah öyle devam eder..
ayy TUGBAAAA duydun mu canim,sana izin keyfi bile yaptirmicak bizim bu rüyalar demedi deme tatlim
ay hayirlisi,bende dün en son tugbayla konusmustum sanirim ondan..
haydi kizlar herkese iyi muhabbetler,bende islere baslayim..:97:
günaydinnnn
günaydın arkadaşlar....
Günaydın canım bende rahat rahat uyudumBugün bendede ev toplama var. kahvaltı keyfimi bitiriyim başlıycam :)) Ben rüya görüyorum ama hatırlamıyorum artık ne gördüğümü ama daha rüyada ben doğurmadım :90:
Günaydın güzel anneler.
Benim karnım da aşağı indi bayağı? Sizce erken değil mi kızlar ya? Kayınvalidemde rüyasında görmüş beni,aradı biraz önce senin doğumun yakın diyor. Korktum yahu :)
oyyy massallah massallahhh
arkadasin icinde insallah hersey güzel olur,hastanede falan yatirmiyorlar mi?
Günaydın canım. Hayır olsun diyelim,bu tip rüyalar normal artık. Esra'nın dediği gibi biz sonuna kadar beklicez :)
Maşallah canım kuzuna. Arkadaşının bebeği de sağlıkla dünyaya gelir inşallah.
.
camlarida acarsin,ohh mis gibi olur ne güzel :))cucum evt yaa sürekli açık dolap valla siliorum şuan iştee dün akşam kaba pisliğini aldım şimdi iseince ince siliorum yeniden yerleştirip açık bırakıcam dolabıın kapakalrını allahım çok güzel heycanlar yaa babası dioo ütüleri yapp sen kızımın akşam beraber yerleştirelim dioo çantamıda hazırlıcamm sanki yarın gdiiorum kızlarrr:90::90:
kücük ev hem daha cok batiyor hemde daha kolay temizleniyor..Allahtan ev büyük değilBirde sürekli el üstünde olunca çabuk bitiyor ama son demler gibi geliyor bunlar ama her geçen gün ağırlaışıyorum çünkü Koçişe diyorum ben göbişi zor taşıyprum artık diye :86:
isis sağol canım inşallah...
[/INDENT][/INDENT]
yok canım yatırmamışlar cuma iğneyi yapıpı eve göndermişler sancısı felan yok bu günde hata şu sıralar yoldadır suyun bu seviyede kalsada azalma olmasada alıcaz bebeği demişler.... bakalım bu gün sezeryan yapıcakalr mı
sağol canım inşallah .... bende merakla bekliyorum iyi haberlerini.
deryacım eczanelere de baktın mı? burada en kıyıda bucakta eczanelerde bile görmüştüm ben. eczanelerede bi bakın bakalım
Günaydın güzel anneler.
günaydın arkadaşlar....
şafak sayar gibi kızımı görmek için gün sayıyorum. şu günler çabucak geçsede çarşamda olsa bende kuzumu görsem
günaydinnnn
havalar ne güzel gidiyor kızlar
bakalım bizim bebişlerin doğdugu gün nasıl olacak havalar?
bayramda evdeyiz doktorum özellikle gitme sakın bir yere dedi..
anladim tatlim,gecen hastanede suyu azalip 3 haftadir gözetim altinda yatan bi bayanla tanismistim o yüzden sordum idare edebiliyorlar diye..
hakkinda hayirlisi olsun insallahhh
kızlar otribebenin burun aspiratörünü aldınızmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?