2010 Aralık Anneleri

şafak sayar gibi kızımı görmek için gün sayıyorum. şu günler çabucak geçsede çarşamda olsa bende kuzumu görsem

neyse guzel annerl ben cikiyorum, bugunum biraz yogun gececek...

kendinize ve bebislere cok iyi bakin

optm

günaydinnnn
bugün daha rahat bi uyku cektim cok sükür..
kahvaltimizi yaptik simdi camasir ve ütü zamani..bitti dedikce biseyler cikiyor,sinir oluyorum..:84:
bu arada ebemizi ayarladik,eve gelecek ve dogum öncesi hazirliklarima yardim edip doguma hazirlicakmis beni,yuppiiiii :87:

hee kizlar rüyamda ben dogurmusum,haber vereyim diyorum,yazacak halim olmuyor falan..
sonra bi bakiyorum tugbada dogurmus oluyor,cok seviniyorum falan..
yine ayni dogum rüyalari yani :86:

MAşallah canım oğluşuna. Arkadaşının bebişide sağlıkla gelir inşallah.Sağ salim annesinin kucağına.

Günaydın canım bende rahat rahat uyudum Bugün bendede ev toplama var. kahvaltı keyfimi bitiriyim başlıycam :)) Ben rüya görüyorum ama hatırlamıyorum artık ne gördüğümü ama daha rüyada ben doğurmadım :90:

gözün aydın canım. memnun kalırsın ebeden inş. dün gece ben de doğurttum tooba'yı. ama ben bilgisayarın başında topik açık uyuyakalmışım. en son onun yazdıklarını falan okuyodum galiba. ondan etkilenmiş olabilirim...:)

oyyy massallah massallahhh
arkadasin icinde insallah hersey güzel olur,hastanede falan yatirmiyorlar mi?

ay dursun azcik söyle 4-5 hafta en azindan pelinim..
inince hemen dogum baslayacak diye bisey yok bildigim kadariyla fistigim,korkutma kendini bos yere,poisyon aliyordur minigin sadece

yok tatlimm heves etme pisman olursun :))
yakinda bebis inince rahatlarsin canim,bel agrilari geri gelmedi bende sükür,insallah seninde gelmez,cok fena cünkü..

canim nasilsin?
bu aralar hem psikolojik hemde fiziksel cok yoruldun eminim
dikkat et kendine aysegülcüm

ayyy ne güzel bi telas baslamistir simdi sizde
hayirli olsun fistigimmmm,en gicigi simdi bikac gün havalandirmak ve silmek olucak :97:

gecmis olsun canim..agrinin her türlüsü zor gercekten..dogumdan sonra tek parca kalacak miyiz cok merak ediyorum valla :86:

10 dakika is yarim saat dinlence ,aksama biter sanirim :86:
evim cok pis geliyor gözüme,agrim olmasa girisicem valla ise..:26:

sagol canim insallah..Alman ebede karar kildik,cok olgun ama cokta neseli bi hatundu..insallah öyle devam eder..
ayy TUGBAAAA duydun mu canim,sana izin keyfi bile yaptirmicak bizim bu rüyalar demedi deme tatlim
ay hayirlisi,bende dün en son tugbayla konusmustum sanirim ondan..

haydi kizlar herkese iyi muhabbetler,bende islere baslayim..:97:

cucum evt yaa sürekli açık dolap valla siliorum şuan iştee dün akşam kaba pisliğini aldım şimdi iseince ince siliorum yeniden yerleştirip açık bırakıcam dolabıın kapakalrını allahım çok güzel heycanlar yaa babası dioo ütüleri yapp sen kızımın akşam beraber yerleştirelim dioo çantamıda hazırlıcamm sanki yarın gdiiorum kızlarrr:90::90:

Allahtan ev büyük değil Birde sürekli el üstünde olunca çabuk bitiyor ama son demler gibi geliyor bunlar ama her geçen gün ağırlaışıyorum çünkü Koçişe diyorum ben göbişi zor taşıyprum artık diye :86:

Günaydın canım. Hayır olsun diyelim,bu tip rüyalar normal artık. Esra'nın dediği gibi biz sonuna kadar beklicez :)

Maşallah canım kuzuna. Arkadaşının bebeği de sağlıkla dünyaya gelir inşallah.

Rüyalar kapalı gişe oynuyor zaten. Ben gördüklerimi anlatsam çok gülersiniz.

canım benim de geçen haftadan beri aşağıda. tanıdık bi ebeye gösterdim evet inmiş dedi. erken doğumun habercisi olabilir mi dedim. yok öyle bişey dedi. bana da pek erken doğuracakmışım gibi gelmiyo. pek bi rahatım yani...:)

isis sağol canım inşallah...

[/INDENT][/INDENT]
oyyy massallah massallahhh
arkadasin icinde insallah hersey güzel olur,hastanede falan yatirmiyorlar mi?

yok canım yatırmamışlar cuma iğneyi yapıpı eve göndermişler sancısı felan yok bu günde hata şu sıralar yoldadır suyun bu seviyede kalsada azalma olmasada alıcaz bebeği demişler.... bakalım bu gün sezeryan yapıcakalr mı

sağol canım inşallah .... bende merakla bekliyorum iyi haberlerini.

günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrr.
gerçi öğlen oldu ama ben ancak geelbildimm.
bi uyudum bugünn.
gece tabi 4-5 kez kalkmayı saymazsakk
sabah 6dan sonrada gzüel uyuyorum 11e kadarr
uyusam daha da uyurduummmmmm
kahvaltımızı yaptık geldik minik tospamla

camlarida acarsin,ohh mis gibi olur ne güzel :))
babalar cok heyecanli massallah..bizimkide hastane cantamizi hazirlamisti
olsun hazirda dursun,icin ne kadar rahatlicak göreceksin fistigim :87:

kücük ev hem daha cok batiyor hemde daha kolay temizleniyor..
ben bi camasir attim simdi makinaya,inan onlari secene kadar egil kalk canim cikti
ay yok bizden gecmis artik

anladim tatlim,gecen hastanede suyu azalip 3 haftadir gözetim altinda yatan bi bayanla tanismistim o yüzden sordum idare edebiliyorlar diye..
hakkinda hayirlisi olsun insallahhh

havalar ne güzel gidiyor kızlar
bakalım bizim bebişlerin doğdugu gün nasıl olacak havalar?
bayramda evdeyiz doktorum özellikle gitme sakın bir yere dedi..

deryacım eczanelere de baktın mı? burada en kıyıda bucakta eczanelerde bile görmüştüm ben. eczanelerede bi bakın bakalım

evet canım haklısın.
hiç aklıma gelmemiştiii.
bi bakayım
sağol tatlım.

ayyy kapatsınlar şu şom ağızlarını gerçekten yaa
inşallah zamnında sağlıla gelirler.
bi resim koysana.
bakalım inmişmi

maşallah canım bebişine.
kocaman olmuş ne gzüel.
herşy yolundaymış ne güzel.
ayy rakdaşına da Allah kolaylık versin.
sağlıkla dünyaya getiri inşallah kızını.

şafak sayar gibi kızımı görmek için gün sayıyorum. şu günler çabucak geçsede çarşamda olsa bende kuzumu görsem

aynı günü sayıyoruz.
ben de çarşamba günü görücem kızımı ALlah nasip ederse.

ohhhh sen de güzel uyku çekmişsin ne gzüel.
bu rüyalr ın sonu neolucak bakalım.
bend egörüyorum ama hep bebek emzirirken görüyorum kendimi.

havalar ne güzel gidiyor kızlar
bakalım bizim bebişlerin doğdugu gün nasıl olacak havalar?
bayramda evdeyiz doktorum özellikle gitme sakın bir yere dedi..

evet ya çok güzel havalr
benimki nerdeyse aralık sonuna kalacağı için soğur heralde ozmaan
keşke böle gzüel olsa.

anladim tatlim,gecen hastanede suyu azalip 3 haftadir gözetim altinda yatan bi bayanla tanismistim o yüzden sordum idare edebiliyorlar diye..
hakkinda hayirlisi olsun insallahhh

burda birazda hemen sezeryan yanlısı doktorlar sanırım ama elimizden bişiy gelmiyor mecbur güvenmek zorundayız...

kızlar otribebenin burun aspiratörünü aldınızmı.

canım iyi dileklerin için sağol...

bende şu ağızla hortumlu olan aspiratörden bulamadım... netten alan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…