slm kızlar bizde bebeişimizle eve geldik nihayet..Funda ve Burcuyla aynı gün bende Melis'imi dünyaya getirdim..geçmişe hiç bakamadım kızım 51 cm 3,380 kg sezeryan ile doğdu..durumumuz iyi çok şükür
Kızlar doktordan geldim nstde 125lik bir sancı çıktı doktorum yat istersen tekrar böyle sancılar çıkarsa sabah alayım seni sezeryana dedi bende istemedim yatmak sabah 6 gibi gideceğim yine sancılar çıkarsa alacak.Birde önceki doktorum tahmini doğum tarihini 8 aralık demişti bu 11 aralık diyor ve erken olduğunu düşünüyor yarın 38+6 oluyorum onun hesabına göre yaş akciğer olursa sorumluluk kabul etmem dedi 40 haftaya yakın almak istiyor ama en geç 6 aralıkta olacak zaten bilmiyorum ne olacak hepimiz için hayırlısı olsun.Yarın girmezsem anlayınki sezeryan oldum.Dualarınızı eksik etmeyin
Kızlar doktordan geldim nstde 125lik bir sancı çıktı doktorum yat istersen tekrar böyle sancılar çıkarsa sabah alayım seni sezeryana dedi bende istemedim yatmak sabah 6 gibi gideceğim yine sancılar çıkarsa alacak.Birde önceki doktorum tahmini doğum tarihini 8 aralık demişti bu 11 aralık diyor ve erken olduğunu düşünüyor yarın 38+6 oluyorum onun hesabına göre yaş akciğer olursa sorumluluk kabul etmem dedi 40 haftaya yakın almak istiyor ama en geç 6 aralıkta olacak zaten bilmiyorum ne olacak hepimiz için hayırlısı olsun.Yarın girmezsem anlayınki sezeryan oldum.Dualarınızı eksik etmeyin
kizlar bu arada topik bosaldi,kimseler gelmiyor diye düsünmeyelim..
yeni dogum yapan annisler bi alissinlar meleklerine,herkes bir dogursun bakalim..
o dönemde bikac hafta belki sessizlik olur buralarda amaaaaa en gec 1 ay sonra herkesler gelir,dogum muhabbetleri yerini emzirme,gaz,uyku muhabbetlerine birakir
kopmayalim yaniii,bu sessizlikler geciciiiiii,daha zayiflama topikleri kuruciiiz
Kızlar Names de doğum yapmış.Denizim'in topiğine yazmış.
bencede yakın bi zaman sonra bebekleri konuşucaz inşallahValla cucum ben de doğuran kızları gördükçe ümitsizliğe kapılıyorum, hep hamile kalacakmışım gibi hissetmeye başladım
Aaaaaaaa, bu arada bizim senle termimiz de aynıymış, yoksa uğursuzluk termimizde mi1 hafta daha doğuramazsam zaten 40 ı geçip hala doğuramayanlar topiği açıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?