canım benim ilk usg.ye göre 39. haftadayım. salı da bakıcak, ben normal istediğim için bekleyelim dedi, suni sancı ya da sezeryan hangisini uygun görürse öyle doğurcam.
sagol canim gel berabr olsunvalla tuzunu az koymustum baya bir tuzsuz olmus yani tam istedigim gibi ama benle birlikte esim ve annesi babasida tuzsuz yiyecek zaten pederin tansiyonu sekeri var kv artik idare eder zaten kendime yapmistim
Benim oğlum da çok rahat valla, hiç gelmeye niyeti yok.Bu gidişle biz haftaya paşa paşa sezeryanımızı oluruz ancak
bak onu bilmiyordumallah sabir versin tebrik ederim nasil dayandiniz diyemiyor yaaa
Ben de hiç istemiyorum sezeryanı
Ay, ben sezeryan olmak istemiyorum:26:
Korkuyorummm ondan :18:
Hayırlısı, inşallah mecbur kalmayız
maşallahh hepimize valla bayağı yol katettik hepimiz , benimde birkaçgündür arada ufak sancılarım oluyor , ama dün akşam daha çok oldu, bu sabahda ezan okunurken bi uyandım sağ tarafım gögsümün altı nasıl acıyor ama nasıl , zaten yatakda yatmak zehir oluyodu , bu sabah bu ağrının üstüne bide sancı girdi Allah ım çok fena oldum görmeliydiniz halimi , inanın beni mahveden sancı değil gögsümün altındaki ağrı acı artık herne ise tarifde edemiyorum o oluyo , elimi alamıyorum ordan , akıntım varla yok arası , yani bazen geliyo bazen gelmiyo , çok merak ediyorum acaba ben ne zaman ve nasıl doğurucam , hani şu hastaneye gitiğimde 4 yada 5 cm açıklığım olmuştu diyen hikayeler varya acaba bende öyle olacakmıyımayy ne hoşuma gidiyo öyle yazanlar hep kendimide öyle hayal ediyorum
naber kizlarrr..herkesin keyfi yerindedir insallah..
ben artik telefonlara bakmiyorum,mailleri yanitlamiyorum..herkes soruyor daha dogurmadin mi diye,ay iyice strese giriyorum ya
biz gece hic uyumadik,gaz sancisi gibi bir sanci sabaha kadar deli etti beni..ne yaptiysam gecmedi..
üsüttüm mü diye sicak su torbalari,evin icinde yürüyüsler,nefes egzersizleri...
sabah azcik uyuyabildim,simdide tik yok...
siz nasilsiniz??
ITIREKIM dogum yapmis cok sükür,melegide kendiside iyiymis..cok sevindim..
Diger haberleri gecmise dönüp okumam gerek..
öpüyorum sizi
Ben de hiç istemiyorum sezeryanıDoğumu hızlandırmak için yapabileceğimiz bişey yok mu ya yapsak.Hurma işe yaramıyor bende valla.Başka bir çözüm bulmalıyız:26:
Ay benim kocam da seni bir traktöre koyup köylere filan götüreceğim, köy yollarında doğurursun diyip dalga geçiyorBen her gün 2-3 tane hurma yiyorum
Ama tık yok
Dün gece evde accık dans ettim
Kocam delirdiğimi sandı
Ne yapayım dedim
Belki çocuk kanala girer
Ben her gün 2-3 tane hurma yiyorum
Ama tık yok
Dün gece evde accık dans ettim
Kocam delirdiğimi sandı
Ne yapayım dedim
Belki çocuk kanala girer
kızçeler bebişler kanala girdikten ne kadar sonra doğarmış biliyonuz mu
canim istatistikcilerde bunun pesindebunu herkes arastirmis ama kimse cvp verememis bebegin hareketine senin davranis tutumuna bakiyor sanirim.kimisinin bir ay onceden giriyor daha dogurmuyor.(sanirim bu benim)kimisinin sonradan kanala giriyor hemen portluyor bebekler
naber kizlarrr..herkesin keyfi yerindedir insallah..
ben artik telefonlara bakmiyorum,mailleri yanitlamiyorum..herkes soruyor daha dogurmadin mi diye,ay iyice strese giriyorum ya
biz gece hic uyumadik,gaz sancisi gibi bir sanci sabaha kadar deli etti beni..ne yaptiysam gecmedi..
üsüttüm mü diye sicak su torbalari,evin icinde yürüyüsler,nefes egzersizleri...
sabah azcik uyuyabildim,simdide tik yok...
siz nasilsiniz??
ITIREKIM dogum yapmis cok sükür,melegide kendiside iyiymis..cok sevindim..
Diger haberleri gecmise dönüp okumam gerek..
öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?