2010 Aralık Anneleri

canım benim ilk usg.ye göre 39. haftadayım. salı da bakıcak, ben normal istediğim için bekleyelim dedi, suni sancı ya da sezeryan hangisini uygun görürse öyle doğurcam.

Hımmm, benden önce olan yok sanırım :78:
Ben de normal doğum istiyorum
Ama açıklık hiç olmazsa suni sancı alır mıyım onu da bilmiyorummm:78:

sagol canim gel berabr olsunvalla tuzunu az koymustum baya bir tuzsuz olmus yani tam istedigim gibi ama benle birlikte esim ve annesi babasida tuzsuz yiyecek zaten pederin tansiyonu sekeri var kv artik idare eder zaten kendime yapmistim

Bence de bulmuşlar da bunamasınlar
Kv lere bazen çok bile

maşallahh hepimize valla bayağı yol katettik hepimiz , benimde birkaçgündür arada ufak sancılarım oluyor , ama dün akşam daha çok oldu, bu sabahda ezan okunurken bi uyandım sağ tarafım gögsümün altı nasıl acıyor ama nasıl , zaten yatakda yatmak zehir oluyodu , bu sabah bu ağrının üstüne bide sancı girdi Allah ım çok fena oldum görmeliydiniz halimi , inanın beni mahveden sancı değil gögsümün altındaki ağrı acı artık herne ise tarifde edemiyorum o oluyo , elimi alamıyorum ordan , akıntım varla yok arası , yani bazen geliyo bazen gelmiyo , çok merak ediyorum acaba ben ne zaman ve nasıl doğurucam , hani şu hastaneye gitiğimde 4 yada 5 cm açıklığım olmuştu diyen hikayeler varya acaba bende öyle olacakmıyım ayy ne hoşuma gidiyo öyle yazanlar hep kendimide öyle hayal ediyorum

naber kizlarrr..herkesin keyfi yerindedir insallah..
ben artik telefonlara bakmiyorum,mailleri yanitlamiyorum..herkes soruyor daha dogurmadin mi diye,ay iyice strese giriyorum ya
biz gece hic uyumadik,gaz sancisi gibi bir sanci sabaha kadar deli etti beni..ne yaptiysam gecmedi..
üsüttüm mü diye sicak su torbalari,evin icinde yürüyüsler,nefes egzersizleri...
sabah azcik uyuyabildim,simdide tik yok...
siz nasilsiniz??

ITIREKIM dogum yapmis cok sükür,melegide kendiside iyiymis.. cok sevindim..
Diger haberleri gecmise dönüp okumam gerek..
öpüyorum sizi

Canım ben de o hayalle geldim bu haftaya kadar
Ama en son muayene dahil bütün alttan muayenelerde
Açıklık yok deyince doktor
Şimdi acaba sezeryan mı olacağım diye düşünmeye başladım

Beni de hiç aramazsa her gün 3-4 kişi arıyıor
Yok rüyamda gördüm ayaklarına yatıyorlar
Daha doğurmadın mı lafına da iyice gıcık olmaya başladım
Sanki benim elimde :78:
Ben de açmasam mı artık telefonları ne?
Ama o zaman da kesin doğurdu deyip bebek hayırlamaya falan gelirler

Ben de hiç istemiyorum sezeryanıDoğumu hızlandırmak için yapabileceğimiz bişey yok mu ya yapsak.Hurma işe yaramıyor bende valla.Başka bir çözüm bulmalıyız:26:

Ben her gün 2-3 tane hurma yiyorum
Ama tık yok
Dün gece evde accık dans ettim
Kocam delirdiğimi sandı
Ne yapayım dedim
Belki çocuk kanala girer

Ama tık yok
Kocam delirdiğimi sandı
Ne yapayım dedim
Belki çocuk kanala girer
Ay benim kocam da seni bir traktöre koyup köylere filan götüreceğim, köy yollarında doğurursun diyip dalga geçiyorAslında düşündükçe ve gün geçtikçe mantıklı gelmeye başladı

Ama tık yok
Kocam delirdiğimi sandı
Ne yapayım dedim
Belki çocuk kanala girer

ohhhhh bi sagdan bi soldan bende arda kendimce egzersiz yapiyorum aklima geldikce.bi de diyorum su epilasyona gitmeden dogmasin 4 hafta olacak yarin daha fazla cikmadi ne zaman gidem epilasyona bilemedim

aslında bende çok düşünmek istemiyorum o doğum hayallerini ama kendimi alamıyorum
inşallah kolay olur doğumlar , ama aralık annelerinin içinde öyle zor doğum yaptım diyen olmadı dimi, inşallah bizimde öyle olur :86:

kızçeler bebişler kanala girdikten ne kadar sonra doğarmış biliyonuz mu

canim istatistikcilerde bunun pesindebunu herkes arastirmis ama kimse cvp verememis bebegin hareketine senin davranis tutumuna bakiyor sanirim.kimisinin bir ay onceden giriyor daha dogurmuyor.(sanirim bu benim)kimisinin sonradan kanala giriyor hemen portluyor bebekler

erkek bebekler geç gelirmiş kızlar çok takmayın daha 2 hafta rahat beklersiniz.valla milllet soruncada ileri bi tarih verin ben hep bi hafta iki hafta fazladan söylüyorum onlarlamı uğraşcam...

anladım canım hayırlısı olsun ne diyelim

kızlr ya tuzlu kurabıye ıstıo canım sızden hamur ıslerı haberlerı gelınce kıskandım sanırımmmm ben de yapammmı acaba yada bırıısı bana dayapsınnnn

ayyy ben şimdi bişey farkettimm

özüm 40+1 olmuşş ,
ayy hayırlısıyla gelsin artık bebişi,ve sıradakilerin....

meraba cnm benim popom agriyor bizim kiz kanala yerlesiyor sagli sollu ilerliyor sanirim ama en az bir hafta cikmaz itirekimi duymamisim tebrik ederim onu da gozu aydin
sende takma kafana bakmazssan daha merak ederler yuruyuse devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…