hayirsiz evleat
torunlarini ozlemisler gormeye gelmisler dir dir etme bakiymmm
her gunmu geliyolar yoksaaa???
durumla basbasa kaliym diyosuun
çook bunaldım kızlar, hatta yangın vaaaaaaaaaaar diye çığlık atabilirim!!
sinirden oturdum ağlıyorum yaa..
ama daha dün bütün gün burdalardı!
gelmelerine de bişe demiyorum, gelsinler sevsinler torunlarını
ama her yaptıgımı eleştiriyorlar pelin yaa!!
çocuğu öyle tutma, öyle emzirme, uyandırma uykusundan..
işte benim kabusum. Çok korkuyorum her kafadan bir ses çıkacak. Doktorların söyledikleri ile onların tecrübeleri (!) çakışacak. Ah canım sakin olmaya çalış. Neyseki kalıcı değiller. He de geç,yine bildiğini oku. Stres yapma canım sütün azalır...
ayyyy!!!sinirden oturdum ağlıyorum yaa..
ama daha dün bütün gün burdalardı!
gelmelerine de bişe demiyorum, gelsinler sevsinler torunlarını
ama her yaptıgımı eleştiriyorlar pelin yaa!!
çocuğu öyle tutma, öyle emzirme, uyandırma uykusundan..
ya ben annemlerle ne kadar iyiydim halbuki basit seylerden sorun cıksın istemiyorum ama sınırları zorluyorlar sesimi çıkarmadıkça..
zaten misafir yatak odasına kapandım işim var diye oturuyorum sakinleşmek için..
bi sütüm azalsın veya kesilsin o zaman çıkar ama sesim, alır kendileri emzirirler artık!
üzülmemeye çalış cnm bende hastaneden geldim dayımın 2tane oğlu var 5 yaşında 3gün geldiler akşama kadar kaldılar delirdim dikişlerim bile agrıdı bende senin gibi oturdum agladım annem dio nie ağlıosun eldemi lohusa psikolojisi herşeyi sorun edio insann
Sakın panik olma eğer olursan asla o özel anlardan tat alamazsın.
Ben sakinleştirici istemedim zaten sakinleştiriciyi bebek çıktıktan sonra istersen vuruyorlar.
Öncelikle doktoruna ve ekibe güveneceksin bu spinalde narkozu veren doktor çok önemli benim doktorum dünya tatlısı bir kadındı ben ameliyathaneye girdiğimde hoşgeldin güzel anne hiç acımayacak gibisinden rahatlatıcı sözlerle beni karşıladı ve iğneyi vururken benimle konuştu bu da beni baya rahatlattı.
Sonrasında zaten başımdaydı ve onunla sohbet ettim bi ara ilaç kokusundan midem bulandı zaten midesi rahatsız olan birisiyim birazcık kustum daha doğrusu acı su çıktı sonrasında dahada rahatladım ve bebek çıkana kadar doktorumla, hemşirelerle sohbet halindeydim.
Bebek doğduktan sonra narkozu veren doktor istersen sedasyon narkoz verebilirim dedi hayır istemem dedim ve eğer gerginsen sakinleştirice vurabilirim dedi onuda istemedim ve böylece doğumumu ne başında nede sonunda sakinleştirici almadan tamamladım.:)
Ki benim operasyonum baya kısa sürdü 9'a 10 kala ameliyathaneye girdim 9'a 5 kala doktorum kesmeye başladı ve 9'da oğlum doğdu 9'u 20 geçe odama doğru yol alıyordum.:)
Doktorumun eli hızlı ve tecrübesi iyimiş bunu anladım doğum öncesi hem narkozu verecek doktor hemde doktorum benimle birebir konuşup sakin ol anın tadını çıkar deyip rahatlattılar.
Ve sonuçta unutamayacağım ve her anını güzel hatırlayacağım 30 dakika yaşandı uzun lafın kısası asla panik olma çünkü benden 4 gün önce teyzemin gelini spinalle doğum yaptı ve panik olunca ağladı, tansiyonu düştü bebek çıktığı gibi sakinleştirici ve sedasyon narkoz verdiler sonra diyor ki keşke panik olmasaydım bebek doğduktan sonrasını hatırlamıyorum sen sakin olarak en iyisini yaptın.:)
Uzun lafın kısası ne kadar relax olursan herşey o kadar yolunda gider eşimde doğuma girdi bebek çıkana kadar onunla gözgöze kuzumuzun gelmesini bekledik.
selam annişler.
bugün hastanedeydik, nihayet ben de doğuruyorummmmm, cuma günü 11 de sezeryana gireceğim. bebişim hala dönmedi, anasına mı çekti ne kafası yukarlarda hala, 40 haftamızın da sonuna gelmiş oluyoruz cuma günü,inş. o güne kadar sancı falan almaz beni,
bir de doğum sonrası depresyonundan bahsetmişsiniz. bu iş için okunulabilecek en güzel kitap elif şafağın siyah süt isimli kitabı,ben aldım, okumaya başlamak için doğumu bekliyorum
Narnisan nişan geldiğini nasıl anladın yaa nası bişi bu bende bir akıntı oluyor biraz daha koyu nişan mı diye korkuyorum nişan gelir suyumda yavaş yavaş gelirde ben fark etmem diye, su gelme wc yaparkende gelebilir mi yaa of ne paniğim ben.
selamlar kızlar, bayadır foruma giremiyorum,umarım herkes iyidir, koşturmalarımız anca bitti.
Yarın öğlen doğumum olacakDualarınızı esirgemeyin olurmu.
Çok heyecanlıyım, çook korkuyorum, hemde sabırsızlanıyorum, karmakarışığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?