evett bugün de doğurmadımmm...
ben geldimmmm
kimse yokmu yahu:82:
canım bende hafif kanama oldu ben öyle anladım zaten her seferinde tuvalet kağıdını kontrol ediyorumne vaziyetler allahım şu bebişler bi sağlıklı sıhhatli doğsalar annelik zor zanaatmiş vesselam ...
naber kızlarrrr.
ayyyy yoruldumm bugün baya
doktordan doktora
baştan beri devam ettiğim doktorum ve doğumumu yapıcak doktor , nst derken canım çıktıııı
Allaha şükür herşey yolunda. kızımız gayet iyiiii.
suyumuz iyiymiş, plesantamız iyiymiş. sancı da çıkmadıııı. 20lerde faaln onuda öenmsemiyolar zatennn
iki doktorun ölçümü farklı oluyo
bakalım hangisi doğru çıkıcakkk.
doğumumu yaptıracak doktor 2900 ölçtü. kendi doktorum 3100 gr dedi.
artık hayırlısı. sağlıklı olsun da.
boyumuz da şuan 49 cm gibiymiş.
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
doğum tarihimiz belli oldu.
benim cadı kız erken gelmeye kalkmazsa
24 aralıkta 38+5 ken bebişimize kavuşucaz.
çok heyecanlandım birden.
sağlıkla kavuşmak nasip olur inşallah
tabi ebn bu heyecanla duramnayarak kızıma bikaç cici aldımmm
aslında babası dayanamadııı
bi mağaza buldumm. Allahım ne gzüel şeyelr vardıııı
yarında annem geliyo nasipse.
azıcık dinlenem zamanı
artık temzilik yaparız. son hazırlıkalr yapılırrr.
az kaldııııııııııııı
:18::18::18::18::18::18:
mete superdi yaaBide bi uçurum vardı o ne oldu yaw??
Ne zamana kadar bekleyecek peki doktorun
Bende geldim, mete camdan atlayınca çok güldüm ama
gozun aydin canimnaber kızlarrrr.
ayyyy yoruldumm bugün baya
doktordan doktora
baştan beri devam ettiğim doktorum ve doğumumu yapıcak doktor , nst derken canım çıktıııı
Allaha şükür herşey yolunda. kızımız gayet iyiiii.
suyumuz iyiymiş, plesantamız iyiymiş. sancı da çıkmadıııı. 20lerde faaln onuda öenmsemiyolar zatennn
iki doktorun ölçümü farklı oluyo
bakalım hangisi doğru çıkıcakkk.
doğumumu yaptıracak doktor 2900 ölçtü. kendi doktorum 3100 gr dedi.
artık hayırlısı. sağlıklı olsun da.
boyumuz da şuan 49 cm gibiymiş.
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
doğum tarihimiz belli oldu.
benim cadı kız erken gelmeye kalkmazsa
24 aralıkta 38+5 ken bebişimize kavuşucaz.
çok heyecanlandım birden.
sağlıkla kavuşmak nasip olur inşallah
tabi ebn bu heyecanla duramnayarak kızıma bikaç cici aldımmm
aslında babası dayanamadııı
bi mağaza buldumm. Allahım ne gzüel şeyelr vardıııı
yarında annem geliyo nasipse.
azıcık dinlenem zamanı
artık temzilik yaparız. son hazırlıkalr yapılırrr.
az kaldııııııııııııı
:18::18::18::18::18::18:
canim gozun aydinannişlerr cuma günü bende sezeryanla meleğime kavuşuyorum inşallahh
cuma amma bereketli baya doğum yapacak varr.
sağ salim kavuşuruz inşallah hepimiz meleklerimize
gelir mi bu cumaa??:78:
iyi aksamlar herkese bizde bugün dr kontrolüne gittik bebişim 3380 gr olmus hersey yolundaymıs normal dogum bekledimizden en fazla 10-12 güne kadar sancılarla yada suyum gelerek gidebilirmişim doguma anlıycanız kızlar bizim oglanın keyfine baglı neyse saglıcakla gelsinde bekleriz
biz geldik doktordan kızlar....
kızım 3 kilo olmuş bir haftada 429gr almış cimcimem acaip mutluyum...
bu arada suyum azalmış doktorum normal bu haftadan sonra pazartesi hazırlıklı gel doğuma alabilirim bebeği riske atamam dedi eğer suyum yine azalmışsa meleğim pazartesi kollarımda olaak inşallah... hem çok mutluyum hem de biraz tırsıyorum sezeryandan
Offf offff ben cuma günü çatı muayenesine gidecektim, doktorum doğumu tetikleyebilir demişti. Eşim cuma günü yine yurtdışına gidecek, ayarlayamadı bi türlüVe taa 15inde gelecek, o zamana kadar doğurmamam gerek, oğlumu öyle telkin ediyorum, sakın gelme baban gelmeden diye..
Bu çatı muayenesi sahiden doğumu tetikler mi acaba, herkes başka bişey söylüyor
Kızlarr oğluşumla ben geldim.:)
Cuma günü sabah saat 9'da spinal sezaryenle oğluşumu Bedirhan'ımı kucağıma aldım.
Perşembe akşamdan buraya yazacaktım ama malesef vaktim olamadı.
Daha dün hastaneden çıktık kuzum biraz erken geldi ama şükür kilosu yerinde 3 kilo 725 gram ve 54 cm dünyaya geldi.
2 hafta önce ultrasonda doktorum kilosu için 2600 dediğinde üzülmüştüm gerçi yanılma payı var demişti ama haklıymış kuzum 4 kiloya yakın geldi.
Bu arada doğumum su gibi aktı diyebilirim çok eğlenceli bir doğum oldu kendimin bu kadar sakin olacağını hiç düşünmemiştim inşallah vakit bulunca bende doğum hikayemi yazacağım.
Umarım herkes iyidir doğum yapan arkadaşlar olmuş Allah onlarında evlatlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Kızlar akşama görüşürüz,yarın bebişimin odası geliyo,biraz temizlik yapsam iyi olacak:)))
kızlar 3 gündür giremiyorum çok meraktayım hemen anlatıp geçmişe bakıcam
dün doktora gittim aslında 38. haftamda gidicektim doktorum o gün yokmuş dün çağırdı
bebeğim hala çok minik 37+0 da 2800 gr ve 47 cm sağlığı yerinde çok şükür plesanta su herşey normal
kanala da girmiş ama bi sorun var çatı muayenesini yaptı
ve kemik yapın çok dar normal doğum seni çok zorlar dedi
bebek şimdilik küçük eğer 1 haftaya kadar gelirse normal doğurabilirsin ama 1 haftayı geçerse yani 3kiloyu gecerse sezeryan olucaksın dedi
haftaya tekrar çağırdı doğurmamış olursam sezeryan günü vericek
bide muayene ederken yumuşama var dedi ni dimek ki acaba:44:
kızlar geldik doktordan
nst de hiçbişe çıkmadı
bebek hala kanala girmemiş
tosuncuk 3500 kilo olmuş suyu iyi bebek iyi
haftaya pazartesi tekrar çağırdı
niyeti yok benim zillinin gelmeye
meraba kızlarr
bugünn kendi doktoruma gittim muayenemizi olduk 3050gr.dı işte bebeğim 52.5cm olmuştu
detaylıyla çok yakın çıktı değerler
sonra doktor doğumla ilgili ne diyosun dedi
bende bi sorun yoksa normal deniyim dedim,oda tamam gününe kadar bekleriz
ama gelmezse sezeryanla alalım dedi
yani haftaya cumaya kadar gelmezse ogün sezeryan olucaz sanırım önümüzdeki salı adı koncak iyice
maşallah canım gözünüz aydın allah bağışlasın,uzun ömürlü sağlıklı olsun inşallah
maşallah canım çok güzel büyümüş minişin benimkide 3050gr olmuş bu haftaa
jülyetcim sat'daşım valla kavuştun meleğine allah bağışlasın cnm sağlıklı uzun ömürlü olur inşallah
kilosuda görünenden az olmasına rağmen normale görede çok az değil cnm çekip çevirir kendini sende emzirince hemencik büyür o
sen bizim kıza abayı yaktın anlaşılan :)))ama öle kaçırmak falan olmadı şimdi,babamız bi görsün tanısın öle şimdi sonrası allah kerim,kaçırırsanızda basarız istanbulu :))
denizim saol cnm,sende güzel haberlerle gel inşallah
hapşurukcum çok sevindim suyuna cnm
artık herşey yolunda sen dinlenmene bak sadece,doktoruna da çok sevindim
bebeişlerini gören arkadaşlarında gözü aydın artık sayılı günlerimizzz valla
Kızlar eve geldik çok şükür.3 Aralık Cuma günü 11:25 de spinal sezeryanla doğum yaptım.4030gr 51 cm.minik kızımteyzeleri detayları sonra anlatacağım umarım hepiniz iyisinizdir.
kızlar şimdi hastaneden geldim ... yanlış alarm :)) nişan geldi ama açılma veya doğum belirtisi yokmuş henüz çatı muayenesi bile oldum ... şimdilik takvimde sapma yok çok şükür ....
yook yavrum benim masum masum uyuyor.. onun bi zararı yok ki
ama babaannesi ve anneannesi beni delirtebilir!
selam annişler.
bugün hastanedeydik, nihayet ben de doğuruyorummmmm, cuma günü 11 de sezeryana gireceğim. bebişim hala dönmedi, anasına mı çekti ne kafası yukarlarda hala, 40 haftamızın da sonuna gelmiş oluyoruz cuma günü,inş. o güne kadar sancı falan almaz beni,
bir de doğum sonrası depresyonundan bahsetmişsiniz. bu iş için okunulabilecek en güzel kitap elif şafağın siyah süt isimli kitabı,ben aldım, okumaya başlamak için doğumu bekliyorum
iyi aksamlar herkese bizde bugün dr kontrolüne gittik bebişim 3380 gr olmus hersey yolundaymıs normal dogum bekledimizden en fazla 10-12 güne kadar sancılarla yada suyum gelerek gidebilirmişim doguma anlıycanız kızlar bizim oglanın keyfine baglı neyse saglıcakla gelsinde bekleriz
herkese merhaba....bugun son eksiklerimi tamamladım . yarın annemle kayınvalıdem temizliğe gelecek...cumada doğum............heyecan dorukta rüyalarımda hep doğuruyorum...:)
bu arada yeni bebişler gelmış...ne güzellll..bende spinal sezeryan olcam...bı aksilik olmaz inşallah da o anı anı yasamayı bebegı hemen kucagıma almayı çok iistiyorum....geçmişe bi bakayım...bebişlerini görenler vr mı bakalım....
hu huuuuu Osmancilar naspiyorsunuz bakalimm??
selamlar kızlar, bayadır foruma giremiyorum,umarım herkes iyidir, koşturmalarımız anca bitti.
Yarın öğlen doğumum olacakDualarınızı esirgemeyin olurmu.
Çok heyecanlıyım, çook korkuyorum, hemde sabırsızlanıyorum, karmakarışığım.
annişlerr cuma günü bende sezeryanla meleğime kavuşuyorum inşallahh
cuma amma bereketli baya doğum yapacak varr.
sağ salim kavuşuruz inşallah hepimiz meleklerimize
gelir mi bu cumaa??:78:
cnm hayırlısıyla kavuş meleğine gününüzde belli olmuş
gün saymak daha zormuşş sağ salim kavuş meleğine
mete superdi yaabide hazir baslamisken
kafayi cakacakti o mudure
nasi kovaladi 5tane ogretmeni yahu
gozun aydin canim
senin kuzunda oglak olacak
bende 22sini gecsinde oglak olsun istyorum yaa
canim gozun aydin
hadi allah kavustursun diym bari
allah yardimcin olsun guzel bi dogum olsun insallah
nihade,elif159,lalova,denizim ve desire hayırlı olsun kızlar.meleklerinize kavuşacağnız tarih belli olmuş.sağlıkla gelsinler inş
sağol canım.
evet belli oldu
uamrım bekelr de o gün gelir sağlıkla kuzum
maşallah cnm oğluşuna :) sabır annesi beklices bakalım keyifleri ne zaman gelirse paşaların
cnmm doktorun ne diyor pekii ??
Alıntıların benim işime yaradı,sayende geçmişten haberdar oldum accıkamannn ne çok alıntı yapmışımm
bizde yatar görüşürüz hatunalrrrrr
iyi geceler kızlar gözüme uyku girmiyo çok heyecanlıyım
yarın sabah olurmu acaba yarın 12:30 da sezeryana alınıcam
dualarınızı eksik etmeyin.....
katılıyorum.. ben gece vardiyama başladım mesela:))selam kızlar henüz doğurmamış arkadaşlar lütfen bol bol uyuyun sonra çook uykusuz kalacaksınız...
hadi bakalım.. Allah yardım olsun canım.. güzel haberlerle geliyi geceler kızlar gözüme uyku girmiyo çok heyecanlıyım
yarın sabah olurmu acaba yarın 12:30 da sezeryana alınıcam
dualarınızı eksik etmeyin.....
Kızlar spinal anesteziden sakın korkmayın süper birşey iğneyi yaptıktan sonra ayaklarda uyuşma sıcaklık ağırlaşma hissediyorsunuz acı kesinlikle yok bebeğinizin sesini duyabiliyorsunuz bebek doğduktan sonra uyutucu ilaç yaparlarsa kalanını hatırlamıyorsunuz ben yaptırmak istemedim uyumak istemedim.
Kızlar eve geldim mahvoldum 2 yaşındaki kızım tutturdu onu benim kucağıma ver o benim onu seveceğim kucağına veriyoruz 15 dk.sonra alıyoruz ortalığı yıkıyor ağlama krizine giriyor oyuncak bebek zannetti onu:90:
Narnisan nişan geldiğini nasıl anladın yaa nası bişi bu bende bir akıntı oluyor biraz daha koyu nişan mı diye korkuyorum nişan gelir suyumda yavaş yavaş gelirde ben fark etmem diye, su gelme wc yaparkende gelebilir mi yaa of ne paniğim ben.
çook bunaldım kızlar, hatta yangın vaaaaaaaaaaar diye çığlık atabilirim!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?