2010 Aralık Anneleri

annişlerr cuma günü bende sezeryanla meleğime kavuşuyorum inşallahh
cuma amma bereketli baya doğum yapacak varr.
sağ salim kavuşuruz inşallah hepimiz meleklerimize
gelir mi bu cumaa??:78:

kızlarrr bebişlerinize maşallahh ve gözünüz aydın bebişleriniz gelicek,
negüzel hazırlıklarınızı ona göre yapacaksınız
allah kolay doğumlar nasip etsin,sağ salim atlatın inşallah

tuğbacım dua edicem canım inşallah istenbul veya civarı olur,sende rahat rahat beklersin nevanın babacığını
ne zaman belli oluyo tatlım,haberdar et bizi

günaydın kızlar nasılsınız ben çok uykusuzum gece hiç uyuyamadım bugünde temizlik günüm :97: sabah 7.30 da kalktım kadın varken uyuyamıyorumda:104:

günaydınlar,

geçmişe tam bakamadım. doktora gitmek üzere çıkıcam şimdi gelince bakarım inş. umarım herşey yolunda gider ve oğlum daha fazla geri kalmamıştır. bu arada dün akşam sat'ı benimle aynı bi gebe ile tanıştım baya bi doğum muhabbeti yapmışız, üstüne gelip eve bi de çantamızı hazırladım. yani herşey hazırdı da çantaya yerleştirdim işte. sonra bütün gece uyuyamadım, heyecan mıdır, stres midir bilmiyorum. doğumu düşünüp durmuşum hayal meyal. sabah da eşim rüyamda gördüm dedi, yatakta kolayca doğuruvermişim kendi kendime, hatta sarıp sarmalayıp gezmeye bile gitmişim:)

gelince görüşürüz...

günaydın kızlar..
bebeğim olunca hamile olduğumdaki dönem gibi giremiyorum internete malesef..her anı her fırsatı oğlumla değerlendiriyorum..hiç bişey yapmazsam onu izliyorum..kokluyorum..ama aklım da sizde..her fırsatta girip bakmaya çalışıyorum..hepinize en az benim kadar güzel kolay bir doğum diliyorum..ben epidural anestezi ile oldum biliyorsunuz eşim de girdi doğuma çok memnun kaldım çok çabuk toparladım en büyük korkum sütümün gelmemesi idi çok şükür herşey yolunda..

günaydın kızlar... nasılız?

dilşadcımm ve lolovacım inşallah bebişlerinize sağ salim kavuşursunuz dualarımız sizinle...

toobacım allahım inşallah gönlüne göre verir...

cnm hiç sters yapıp kendinide bebişide etkileme herşey yolundadır zaten bir problem olsa doktor mutlaka söyler... inşallah güzel haberlerle gelirsin...

maşallah cuma günüde bayağı bebişimiz geliyo... d.e.s.i.r.e elif159 nihade allah sağ salim kucaklarınıza almanızı nasip etsin inşallah haberlerinizi bekliyoruz sabırsızlıkla....

canım valla iyi ki varsınız yaaa sizler olmasanız ne yapardım Allah razı olsun inş güzel gönlüne göre versin Rabbim.

günaydın kızlar bicok alıntı yapmıstm ama yok oldu neyse bebeklerine kavusanların gözü aydın güle güle saglıcakla büyütün yavrularınızı
bugün doguma girecek arkadasların allah yardımcısı olsun iysallah meleklerini saglıcakla alırlar kucaklarına
günü belli olanlarında gözüaydın

günaydın annişler
doğuma giden arkadaşlara : Allah sağlıkla kavuştursun meleklerinize inşallah
bizler hala beklemedeyiz

meraba kızlar...
doğuma gidenler varmış,Allh kolaylıklar versin hepsine... Termi dolanlar doğursun da sıra yavaş yavaş bize gelsin dimi?...

Fazla geçmişe gidemedim.
Herkese günaydın .

Oooo maşaallah canım kızına senin kız , benimkinden önde gidiyor valaha.

Hadi hayırlısı canım , sağ salim alırsın kucağına bebeğini inş.. doğum tarihi de hemen hemen belli olmuş : )

annişlerr cuma günü bende sezeryanla meleğime kavuşuyorum inşallahh
cuma amma bereketli baya doğum yapacak varr.
sağ salim kavuşuruz inşallah hepimiz meleklerimize
gelir mi bu cumaa??:78:

Ahh canım sende mi kavuşuyorsun meleğine ? : ) ne güzel.
Hayırlısı olsun canım, güzel haberlerle gel.

iyi geceler kızlar gözüme uyku girmiyo çok heyecanlıyım
yarın sabah olurmu acaba yarın 12:30 da sezeryana alınıcam
dualarınızı eksik etmeyin.....

Allah kolaylık versin canım.Doğuranları görünce sanki ben o günleri hiç göremiyecekmişim gibi geliyor : ) bende pırtlatmak istiyorum artık

Selam canım.

Allah sana da kolaylık ve aynı zamanda sabır versin : ))Mecburen bir süre Kayınvalidenle haşır neşir olucaksın.İdare ediceksin artık: )Biraz da kendi Annen de kalırsın , Hımm? olmaz mı?

Neva bebek o kadar büyüdüde tırmalamaya mı başladı seni : ) bizde alsak da kucağımıza, bizi de tırmasalar, geçmiyor günler : )Ben şimdiden uykusuzluğa alıştırdım kendimi.Zaten 2 sene uykusuzluk tedavisi gören bir şahıs olarak antremanlı sayılırım : )Fosor fosur uyuyanlara zor gelir tabee: )

Bu arada; nihade,elif159,lalova da doğum yapıcakmış.Allah kolaylık versin kızlar.Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Son düzenleme:
kızlar şimdi hastaneden geldim ... yanlış alarm :)) nişan geldi ama açılma veya doğum belirtisi yokmuş henüz çatı muayenesi bile oldum ... şimdilik takvimde sapma yok çok şükür ....
nişan geldiğine göre 2-3 güne doğurursun tatlım inşallah...
süperrr bi bebiş daha geldi,bu hafta çok bereketli:)))
selam kızlar henüz doğurmamış arkadaşlar lütfen bol bol uyuyun sonra çook uykusuz kalacaksınız...
şimdide uyunmuyoki koca bi göbekle

canım muhtemelen şu ana kdar ya doğurdun,yada doğurmk üzeresin,Allah yardımcın olsun,bizi hbersiz bırakma:)))

gunaydin kizlar
o kadar derin ve uzun bi uyku cekmisimki kendim bile sastim
kociste uyandirmadi giderken
kahvaltimizi yaptik geldik
bebis hala uyuyomu ne pek hareket etmiyo sanki

merhaba kızlar bir sürü doğum haberi gelmiş dün akşamdan beri Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla ve kolaylıkla kucaklarsınız bebişleri.ekince ve uçurumdan haber yok doğurmuş olabilirler heralde umarım öyledir.bizde daha tık yok en son gidip sezo tarihi aldırtcak anası kılıklı inatçı cadı.bide bişey sorcam hani diyolar ya ilk usg tarihi doğrudur diye benim ilk usgye göre 38+2 daha yani daha 2 haftam var boşuna kasmiyim bari günüm doluyo diye.ama korkuyorum bu cadı 4 5 kg olcak dura dura

Uçurum kesin doğurmuştur.Yoksa buralar da olurdu.

Oooo sen bekle canım, beraber doğuma gireriz.

canım geçmiş olsun,o dikiş olayı çok fena bende çok korkuyorum...napalım artık bebişin iyiymiş yaa,sende koklaya koklaya emzir ,tadını çıkar:))
yook yavrum benim masum masum uyuyor.. onun bi zararı yok ki
ama babaannesi ve anneannesi beni delirtebilir!
aman sabır canım,er geç rahat bırakacaklar,onlarda kendilerince iyilik yapıyolar...
cuma bebişleri artıyor,Allah ayrdımcın olsun tatlım, aklına gelirse bizim için dua et olurmu?...
aynen canım,bizdede tarih yok,sancı,nişan ,su...vs bekliycez artık,hayırlısı...
bu cuma 2. doğum,mübarek günde hemencecik doğurursunuz inşallah...

ahhh canım yaaa muhtemelen şu an doğumdasın,az kaldı bebişini koklamaya:))) inşallah kolay doğumlar olur...foto ve hikaye isteriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…