Herkese Merhaba,
3 aralik Kizim dogdu. Inci'm geldi. 3200qr. boy 52 sm.
herkese guzel dogumlar:)
cok mutluyum, hepinizi cok seviyorum.
benimde 12 günüm kalmıs ayyy
4 te kızımın odasını kurmaya geliyolar çilekten ,offf bekle bekle çok sıkıldım yaaa... gelsinler artık...:122::122::122:
4 te kızımın odasını kurmaya geliyolar çilekten ,offf bekle bekle çok sıkıldım yaaa... gelsinler artık...:122::122::122:
merhaba
ben dün doktora gittim kontrole bebişim iyi cok şükür hersey normal
son 2 haftam kısmetse inş az kaldı doguma
Rabbim sag salim bir avazda kurtarsın inş hepimizi bebişlerimizi saglıcakla kucagımıza alalım
bende dr gittim geldim herşey aynı sancım çıkmadı dolayısıyla kurcalanmadım çoook mutluyumtahmini doğum 15i dedi yine dr ve 2 hafta sarkabilir.bende millete 2 haftam var daha diyeyim bari gerçi iki hafta önce de 2 haftam var diyodum gayet iyi bebişim suyum kiloda olmamışım bu sefer çok şükür bide tıkabasa yedimde gittim
g sevil arkadaşımızda meleğine kavuşmuş sevdikleriyle sağlıklı uzun ömürler versin Allahım.
bende dr gittim geldim herşey aynı sancım çıkmadı dolayısıyla kurcalanmadım çoook mutluyumtahmini doğum 15i dedi yine dr ve 2 hafta sarkabilir.bende millete 2 haftam var daha diyeyim bari gerçi iki hafta önce de 2 haftam var diyodum gayet iyi bebişim suyum kiloda olmamışım bu sefer çok şükür bide tıkabasa yedimde gittim
g sevil arkadaşımızda meleğine kavuşmuş sevdikleriyle sağlıklı uzun ömürler versin Allahım.
hadi gözün aydın şeker
ayy benim çok ağrım var yarım saattir
vajinamda inanılmaz bi ağırlık baskı var
2 dk ya bi tuvalete gitme ihtiyacı hissediorummmmm
bende de yoktu hiç baskı falan şu iki gündür var ve iki de bir wc deyim heralde aşağıya yolculuk başladı.hadi gözün aydın şeker
gözün aydın öncelikle , ya canım 2 hafta beklicek mi benim doktorum 40. haftan dolana kadar bekliyoruz dediii... 40 dolunca riske atmıyolarmış bişi dedi mi sana öyle...
hadi gözün aydın şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?