hayır olsun inşallah... çok iyi sayılmam 1 hafta önce böbregime katater taktırdım.. bebegim bobregimi sıkıstırmıstı ve bobregimde gollenme olmustu bobregimde tehlikeye girince katater taktırmak zorunda kaldım simdi fena sayılmam biraz daha iyiym bebegimin dogcagı gunu bekleiyoruz iste eger bobrekte problem olursa heran sezeryan olabilirim...fenerbahCemre,cibeldemiroglu,y.a.s.m.i.n,eelifes,hapsuruk,nida23,ilfa,begondi,tooba+,dandini28,
yasmin seni rüyamda gördüm daha doğrusu seni değil de şöyle anlatayım.pc başında topiği takip ediyorum kim var kim yok diyorum bi baktım senin adın yazıyo.böyle enteresan bi rüya iyisin demi?
hayır olsun inşallah... çok iyi sayılmam 1 hafta önce böbregime katater taktırdım.. bebegim bobregimi sıkıstırmıstı ve bobregimde gollenme olmustu bobregimde tehlikeye girince katater taktırmak zorunda kaldım simdi fena sayılmam biraz daha iyiym bebegimin dogcagı gunu bekleiyoruz iste eger bobrekte problem olursa heran sezeryan olabilirim...
sen nasılsın nasıl geciyo son gunler war mı agrın sızın
inşAllah kısa dönem çıkar canım.. yani büyük ihtimal.. bazen astsubaylıkta çıkabiliyormuş.. aman 5 ay 5 gün gözümde büyüyor 1 yıl çok zor olur.. insanların hayatlarından çalıyorlar başka birşey değil.. 2 ay olsa yeter işte.. ooh missSaol Toobacımmmm, teşekkür ederimharbiden benim lohusalığım nasıl olacak eşinin hayırlı haberini dört gözle bekliyoruuumm, inşallah en hayırlısı olur hakkınızda.. Kısa dönem mi uzun dönem mi yapacak?
Teşekkürler canımmm
Vallahi nihayet doğurdummm
Darısı sizlere inşallah :26:
Minicik kuzummm görsenizzz, elleri de minicik
Tutabiliyorummm ama ellerini, kollarını battaniyeye sarıp alıyorum
Sütüm var sanırım, pek anlamıyorum; ama oğlum şop şop emiyor
Ama göğüslerim çok acıyor
Sarılık da henüz yok, inşallah hiç olmazzzz
yeniden hayırlı olsun canım. emme reflexleri yenidoğanların çok güçlü olduğu için onlar herhalükarda öyle şop şop emerler.. benim kız çenemi morarttı bir anlık gafletimde yapıştı geçen gün, çekemiyosunda öyle bi iştahlı ve güçlü emiyorlar ki :))Teşekkürler canım
Göğüs kremi kullanıyorum
Hem de her emzirmeden sonra
Ama olacak işte
Lansinoh göğüs kremini kullanıyorum
Faydası var; ama yine acıyor
bu stresli halimizle birde o cadilarla ugrasmak zorunda kalmak cok sinir bozucu hakkatende...
dün aksama kadar bendeydi benimkide..neyseki annem vardi ugrasmadim ben pek..
ama dogururken yanimda olacakmis,bebegi ilk o kucaklayacakmis ki bebek onu cok sevsin...lafa bak...
seytan diyo git uzak diyarlara,dogur gel..hataa dogur,büyüt öyle gel
kuzum bende çok istiyorum resim koymayı.. her gün şansımı deniyorum bi.. kaşını kaldırıyo pis.. benim nazara bakış açım farklı biraz fazla kaderciyim.. ama babamız öyle değil.. dışarı çıktığımızda bile kaçkişiyi bozdu, bakacak oluyorlar hemen yüzünü örtüyo, bozuluyorlar halince.. pek bi kıymetli oluyor kızları :)))evet bende resim bekliyorumm,silersiniz 10dk sonra
ben küçücük bebeklere nazar değeceğine ya da kimsenin onlara kem gözle bakacağına inanmıyorum
tabiki tercih meselesi saygı duymak lazım
ama bizleri bu güzellikten mahrum etmeyin :)))
sağolasın sibelim.. bizde seni özledik.. yinede sen yinede pek takılma buralara.. ama güzel haberlerinden de mahrum etme bizi emi..kızlar nasılsınız sizlerı çok özledım bi bakım dedım ne var ne yok rabbim hakkınızda hayırlısnı versın hanınmlar sizleri soruyurum gerçi süreklı burcya ayşeye denızım nasılsın nasıl giidıor canım toba hayırlı olsun cnaım allahım analı babalı büyütsün kızlara sordum söyledıler sağolsunlar
ewet canıam drumda bu sancılarla 2 cocuk dogurmustun dedi :) iyi canım senin adına sewindim.. inşallah sorunsuz bi şekilde saglıkla alırsın bebeğini kucagına.. cumleten Allaha emanet olun iyyi aksamlar...geçmiş olsun yaaa ne kötü bişey bu böbrek ağrısı için doğum yapmaktan zor derler.inşallah düzelir en kısa zamanda.ben iyim fazla bi ağrım yok şu sağ kaburgamın altı çok acıyo oda rahim baskısından oluyomuş büyüdükçe rahim zorluyomuş ve oturmaktan tabi ben bütün gün dükkanda oturduğum için.
inşAllah kısa dönem çıkar canım.. yani büyük ihtimal.. bazen astsubaylıkta çıkabiliyormuş.. aman 5 ay 5 gün gözümde büyüyor 1 yıl çok zor olur.. insanların hayatlarından çalıyorlar başka birşey değil.. 2 ay olsa yeter işte.. ooh miss
yeniden hayırlı olsun canım. emme reflexleri yenidoğanların çok güçlü olduğu için onlar herhalükarda öyle şop şop emerler.. benim kız çenemi morarttı bir anlık gafletimde yapıştı geçen gün, çekemiyosunda öyle bi iştahlı ve güçlü emiyorlar ki :))
göğsünün ucunu sıktığında süt geliyorsa birde bebeğin emerken gluk gluk diye ses geliyorsa geliyordur sütün
lansinoh'u ben doğurduktan sonra 2 kere sürdüm sonra içim rahat etmedi bıraktım.. ne kadar çocuğa zarar vermiyo yazsada ve ne kadar emzirmeden önce silsemde içim rahat etmiyor. şu an içme suyu bile verilmeyen bir dönemdeler şu yeni doğan dönemimizi bir atlatalım tamamen belki o zaman sürerim.. birde mesele aslında bu sıpaların kıstırmaları ve çok güçlü emmeleri eziyorlar meme uçlarını, buna lansinoh ne yapsın
ha birde bak bu ilk haftaki sütün çok kıymetli.. ben göğüs kalkanı kullanıyorum ona biriken sütü derin dondurucuya attım.. göğüs kalkanı kullanmıyorsan sağmaya çalış.. bu kolostrum denen sarı sütte hatrı sayılır miktarda antikor var ve bebeğin bağışıklığı için çok kıymetli.. daha sonrada içirirsin bu dönemi kaçırma derim
ehuuu! "the war is coming" o zaman.. senin veled gözü açık çıkarsa bu çekişmeden ilerde faydalanır ben seni şimdiden uyarayım bebeşim :))
belkide "içerde biraz daha durayım daa ortam biraz daha ısınsın" diye doğmuyordur :)))
kuzum bende çok istiyorum resim koymayı.. her gün şansımı deniyorum bi.. kaşını kaldırıyo pis.. benim nazara bakış açım farklı biraz fazla kaderciyim.. ama babamız öyle değil.. dışarı çıktığımızda bile kaçkişiyi bozdu, bakacak oluyorlar hemen yüzünü örtüyo, bozuluyorlar halince.. pek bi kıymetli oluyor kızları :)))
mevzu nazar değil saygı meselesi yani.. eşime saygısızlık etmek istemiyorum açıkçası.. ama şansımı zorlamaya devam
sağolasın sibelim.. bizde seni özledik.. yinede sen yinede pek takılma buralara.. ama güzel haberlerinden de mahrum etme bizi emi..
selam sibelcim
seni gormek ne guzel canim
sana hep dua ediyorum birbirimize dua edelimki her sey guzel olsun...
bi bakiym dedim seni gordum mutlu oldum walla canim
ewet canıam drumda bu sancılarla 2 cocuk dogurmustun dedi :) iyi canım senin adına sewindim.. inşallah sorunsuz bi şekilde saglıkla alırsın bebeğini kucagına.. cumleten Allaha emanet olun iyyi aksamlar...
daha belli olmadımı nereye çıktığı askerliğinin.cümlem bayağı kötü oldu aman anla işte
hoşgeşdin tatlım,amin cnm bende hep dua ediyorum senin için ocakta sıkı bir çalışma başlıyor senin için,allah inşallah hemencik meleğini yollucakkızlar nasılsınız sizlerı çok özledım bi bakım dedım ne var ne yok rabbim hakkınızda hayırlısnı versın hanınmlar sizleri soruyurum gerçi süreklı burcya ayşeye denızım nasılsın nasıl giidıor canım toba hayırlı olsun cnaım allahım analı babalı büyütsün kızlara sordum söyledıler sağolsunlar
geçmiş olsun canım az kaldı zaten çok zordur mutlaka ama az daha sabırhayır olsun inşallah... çok iyi sayılmam 1 hafta önce böbregime katater taktırdım.. bebegim bobregimi sıkıstırmıstı ve bobregimde gollenme olmustu bobregimde tehlikeye girince katater taktırmak zorunda kaldım simdi fena sayılmam biraz daha iyiym bebegimin dogcagı gunu bekleiyoruz iste eger bobrekte problem olursa heran sezeryan olabilirim...
ehuuu! "the war is coming" o zaman.. senin veled gözü açık çıkarsa bu çekişmeden ilerde faydalanır ben seni şimdiden uyarayım bebeşim :))
kuzum bende çok istiyorum resim koymayı.. her gün şansımı deniyorum bi.. kaşını kaldırıyo pis.. benim nazara bakış açım farklı biraz fazla kaderciyim.. ama babamız öyle değil.. dışarı çıktığımızda bile kaçkişiyi bozdu, bakacak oluyorlar hemen yüzünü örtüyo, bozuluyorlar halince.. pek bi kıymetli oluyor kızları :)))
mevzu nazar değil saygı meselesi yani.. eşime saygısızlık etmek istemiyorum açıkçası.. ama şansımı zorlamaya devam
slm kızlar nasılsınız biz bu gün dr. gittik kızım 2 haftada 350 gr almış sadece:84::84: 2650 gr olmuş nst yede girdik hiç sancı çıkmadı...dr. 15-20 günün var daha dedi:97::97: sizler naptınız doğuran varmı neyse ben bi geçmişe dönim:86:
semacım çok güzel olmuş ama kilosu 15-20 günde 3ü geçicekemin ol
gelişimi nasıl önemli olan o,ilerlemiş mi gelişimi canım
maşallah bebişine
dr. 2800 den sonra normal dedi doğana kadar zaten 2800 ü kesin geçer bi sorun yok dedi renkli usg ilede baktı gayet iyi sakın kafana takma dedi çok normalmiş:92:
hoşgeşdin tatlım,amin cnm bende hep dua ediyorum senin için ocakta sıkı bir çalışma başlıyor senin için,allah inşallah hemencik meleğini yollucak
geçmiş olsun canım az kaldı zaten çok zordur mutlaka ama az daha sabır
inşallah kısa dönem çıkar cnm gecemi belli olucak 24 saat diyordun ya
bu koruma içgüdüsünü en iyi sen anlar ve açıklarsın ona canım
mutlaka her anne baba yaşıyordur,sen daha çok denk gelmişsindir çalışırken
bende sanki kimsenin kucağına veremicekmişim gibi geliyor ama mecbur vercez
eşinide anlamak lazım :)) neyse seninkini bi zaman daha bekleriz napalım :))
Kocaman bi Amiiiiiiinnnnn. Allah yardımcın olsun yarın için. ah canım yaa, ne güzel. Yarın bebeğinle uyuyacaksın. biz de hala beklemedeyiz, bazen sezeryanla günü belli olup ben doğuma gidiyorum diyenlere çok özeniyorum. Bende sezeryan isteseydim bebeğim çoktan yanımda olurdu.çok heyecanlıyımmmmmmmm
son son bütün eşyalarımı kontrol ettim, zemzemi hurmayı kompostoyu bilem çantaya yerleştirdim, kapının önüne koydum.eşyalar konusunu biraz abartmış olabilirim ama olsun, eksik olmasın da fazla olsun.
inş. bu gece uyuyabilirim, netekim bu uzun bir uyku çekeceğim son gecem olacak. yarın sabah erkenden kalkıp yollara döküleceğiz, ve 11 de ıngaaaaaaaaaabir nur topu gelecek dünyaya
ne büyük bir sorumluluk yarabbim, aslında çocuk yapmanın manevi sorumluluğunu düşündükçe insan çok korkuyor, rabbim beden sağlığı, ruh sağlığı, akıl sağlığı yerinde evlatlar dünyaya getirip hayırlı insan olarak yetiştirmemizi nasip etsin...
inşAllah kısa dönem çıkar canım.. yani büyük ihtimal.. bazen astsubaylıkta çıkabiliyormuş.. aman 5 ay 5 gün gözümde büyüyor 1 yıl çok zor olur.. insanların hayatlarından çalıyorlar başka birşey değil.. 2 ay olsa yeter işte.. ooh miss
canım benım bende öyle valla kızlara soruorum süreklı ne var ne yok dıe hep duacımsınız canım benımmm
slm kızlar nasılsınız biz bu gün dr. gittik kızım 2 haftada 350 gr almış sadece:84::84: 2650 gr olmuş nst yede girdik hiç sancı çıkmadı...dr. 15-20 günün var daha dedi:97::97: sizler naptınız doğuran varmı neyse ben bi geçmişe dönim:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?