uçurumdan haber alan varmı arkadaşlar
Bende çok merak ediyorummm, kaç gündür haber çıkmadı:26:
Merhaba kızlar
Biz geldikkk
Dün hastaneden çıktık
Artık çok şükür ki evimizdeyiz
Doğuramadım, bir ben kalımmm diye diye doğurdum çok şükür
Bugün 4. günümüz
Ameliyat yerim hala yanıyor, normal olarak :26:
Bir de göğüslerim çokkk acıyooo
Oğluşum koparacak gibi emiyorr
Tek o emsin de ne yapalımmm
Benden başka kimler doğurdu kızlar?
B
inşallah canım yaaaa
oofff fenerbahcemre çok moralim bozuk yaa sıkıldım ben ewde oturmaktann
annem başka şehirde
görüşebilceem öle kimse de yok bunaldım iişce
logusalıkta napıcam ben kesin depresyona girerim:18:
merhaba kizlar nasilsiniz?
dogum yapanlar,yapmayanlar,bekleyenler..keyifler nasil?
ben cok stresliyim..yarin tam günümüz doluyor..nstde yine bisey cikmazsa pazartesi günü hastaneye yatip suni sanci alicam macbur..
nasil olacak,ne olacak hic bir fikrim yok..
elim kulagim sürekli bebiste,ya yanlis hesaplandiysa,ya riske giriyorsa,ya acele ediyorsam,ya gec kalirsam...
bi sürü soru geciyor iste...
herkes gününde gelir diyor ama benim durumun cok farkli oldugunu bilmiyorlar maalesef...
hangi ignemde hamile kaldigim bilinmiyor ki günüm belli olsun...birde diyabet var risk teskil eden...
of offff.sag salim bi kucaklasaydik miniklerimizi...:97:
Selam kızlar, artık çok az girebiliyorum, kv geldi, valla ben daha doğurmadan bıktım bile, doğumdan sonrada uzunca bi süre gitmeye niyeti yok anlaşılan, kp de var üstelik, ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum, yatakodamda yarım saat kestireyim desem hemen geliyo esra yatıyomusun diye. Sürekli hizmet bekliyo benimkisi, üstüne bi de grip oldum, zaten günümü doldurdum hala doğuramadım diye stres yapıyorum, bi de kv sinir ediyo, üstüne bi de hastalık. Sanırım ben daha loğusa olmadan loğusa depresyonuna girdim bile
,tellinaz+,nida23,fenerbahCemre,kucukprens+,dodabasi,
Kızlarrrr selamlar herkeseeee:79::80:
nihadecim inşallah çok güzel çok kolay bi doğum olur cnm,allah yardımcın olsun
küçükprenscim uçurumun teli yokmu canım çekilişten falan,arasan bi,bayadır yok gerçekten
kesin doğumdur ama ıolsun haberdar olalım enazından
,tellinaz+,nida23,fenerbahCemre,kucukprens+,dodabasi,
Kızlarrrr selamlar herkeseeee:79::80:
tellinazcım bebiş için pekmezli portakal suyu, elma, muzlu süt tüket ve sol yana yat acaip faydası oluyo benim cimcimemde 1 hafta önce çok zayıftı şimdi 3 kilo olduunların faydasını çok gördüm
Yok malesef o çekilişe katılmamıştı
Aselcik ne yapıyor acaba, gerçi onun gününe daha vardır ama, Ezo arada bir giriyor Aselcik hiç girmiyoorr
canım zaten şu gebelikte yediklerimi toplasan 5 yılda ancak yerdim ben :90: pekmez acayip kilo yaptı bana halada içiyorumama portakal suyu içemiyorum malum reflü var hatta dr. süt içme yoğurt ye dedi gaz yaptığı için reflüyü arttırırmış çok şaşırdım güya ben midem yandığında süt içiyodum
Selaaammmm
Ya benim kasılmalarımın arasında ufak ufak acı hissi de var bugün ve yarın çatı muayenem vaarrr, ay keşke doğursammm
selam kislaaar
napiosunuz bakalim?
benim misafirim gitti yeni
aslinda kalcakti ama son dakkada gitmek durumunda kaldi
iyide oldu walla
yoruldum yaaani:44:
canım biz klima kullanıyoruz yaz-kış onun için mecbur gerek benim bile boğazım kuruyor klimada küçücük bebe nasıl dayansın.. burda bi mağazada 240 tlden 119 tl ye düşmüş alayım diyorum ama yinede kullanan birini bulup görüşlerini almak istiyorum:97:hmmm canım o zaman alah yardımcın olsun reflü cidden felakat bişey bende gastrit var arada bir o tutuyo mahvediyo... bende tam tersine bunları tüketmeye başlayınca kilo kaybettim zaten topu topu 5 kilo almıştım 2sini verdim tekrardan...
buhar makinasını bende almak istemiştim ama doktora sordum gerek yok dedi...
anladım küçükprenscimdur bakalım nida ulaşır belki
hoşgeldin pelinim canım ben mavrulamı 2kere aradım ozaman
enson hatta giderken kesn msj at bana dedim oda tamam dedi
ama bişey atmadı ve onunda 40ı geçti yani
kesn doğurmuştur
doktoru bekleriz olmazsa alırırz diyordu ama
işte dediğim gibi msj atmadı bidaha
tellinazcım yılmıyoruyzzzz pekmeze devamm neolursa olsunn
canım biz klima kullanıyoruz yaz-kış onun için mecbur gerek benim bile boğazım kuruyor klimada küçücük bebe nasıl dayansın.. burda bi mağazada 240 tlden 119 tl ye düşmüş alayım diyorum ama yinede kullanan birini bulup görüşlerini almak istiyorum:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?