Slm kızlar ben dün sabah dogum yaptım. Ama sarrjim azdı yasamadım. Kızım damlayı doyurdum şimdi dogum sonrası kasilma ve dikislerle uğraşıyorum rahim kasildikca acıyor.. normal dogum la minik serçem geldi.. Minnacik teyzeleri emmeyi ogreniyoz ağlıyor simdi
Slm kızlar ben dün sabah dogum yaptım. Ama sarrjim azdı yasamadım. Kızım damlayı doyurdum şimdi dogum sonrası kasilma ve dikislerle uğraşıyorum rahim kasildikca acıyor.. normal dogum la minik serçem geldi.. Minnacik teyzeleri emmeyi ogreniyoz ağlıyor simdi
maşallah cnm meleğine de sana da Allah analı babalı büyütsün.
ben de yarın doğuma gidiyorum ama merak ettiğim bişi var şu sonda yı sezeryan olan herkese takıyolar mıı ben bundan çok korkuyorum
ya edit yapamiyomuyuz kizlar?
resmi kaldiramiyorum gobek topiginden
kızlar bu buhar makinasını kullanan varmı ???
Sadece bugün yazdıklarına edit yapabiliyorsun öncekilere yapamıyoruz malesef..
hayırlı olsuun.. Allah analı babalı büyütsün.. hani adı ada olacaktı?Slm kızlar ben dün sabah dogum yaptım. Ama sarrjim azdı yasamadım. Kızım damlayı doyurdum şimdi dogum sonrası kasilma ve dikislerle uğraşıyorum rahim kasildikca acıyor.. normal dogum la minik serçem geldi.. Minnacik teyzeleri emmeyi ogreniyoz ağlıyor simdi
maşallah cnm meleğine de sana da Allah analı babalı büyütsün.
ben de yarın doğuma gidiyorum ama merak ettiğim bişi var şu sonda yı sezeryan olan herkese takıyolar mıı ben bundan çok korkuyorum
ayyy
napcam ya
resmi silmem lazim
ben kullanıyorum. tefal'in baby home'unu aldım. biz memnunuz.. filtresine vicks sürüyoruz birde.. ferah ferah
anladım küçükprenscimdur bakalım nida ulaşır belki
hoşgeldin pelinim canım ben mavrulamı 2kere aradım ozaman
enson hatta giderken kesn msj at bana dedim oda tamam dedi
ama bişey atmadı ve onunda 40ı geçti yani
kesn doğurmuştur
doktoru bekleriz olmazsa alırırz diyordu ama
işte dediğim gibi msj atmadı bidaha
tellinazcım yılmıyoruyzzzz pekmeze devamm neolursa olsunn
canım biz klima kullanıyoruz yaz-kış onun için mecbur gerek benim bile boğazım kuruyor klimada küçücük bebe nasıl dayansın.. burda bi mağazada 240 tlden 119 tl ye düşmüş alayım diyorum ama yinede kullanan birini bulup görüşlerini almak istiyorum:97:
evet canım pekmeze devam ama muzlu süte paydos dr. süt içme yoğurt ye dedi:94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?