2010 Aralık Anneleri

Aaaaa gözün aydın olsuunn, Rabbim analı babalı büyümek nasip etsin minik serçe ne Hemen çıktınız demek hastaneden, inşallah sende hemen iyileşirsin bebeğine rahatlıkla bakarsın

maşallah canım allah analı babalı büyütsün meleğini

maşallah cnm meleğine de sana da Allah analı babalı büyütsün.

ben de yarın doğuma gidiyorum ama merak ettiğim bişi var şu sonda yı sezeryan olan herkese takıyolar mıı ben bundan çok korkuyorum

ben de yarın doğuma gidiyorum ama merak ettiğim bişi var şu sonda yı sezeryan olan herkese takıyolar mıı ben bundan çok korkuyorum

takıyolar canım malesef...inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın canım

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün..çıktınızmı hstaneden?

hadi gozun aydin allah anali babali buyutsun

hayırlı olsuun.. Allah analı babalı büyütsün.. hani adı ada olacaktı?

takmaları gerekiyor canım zaten.. bence büyük rahatlık ayrıca.. çok fazla serum takılacak ve idrara çıkma ihtiyacı duyacaksın ameliyatlı ameliyatlı çok zor olur başta wc'ye gitmen.. olabildiğince geç çıkart hatta takıldığında. takılırkende hissetmiyorsun ayrıca korkma o nedenle

takmaları gerekiyor canım zaten.. bence büyük rahatlık ayrıca.. çok fazla serum takılacak ve idrara çıkma ihtiyacı duyacaksın ameliyatlı ameliyatlı çok zor olur başta wc'ye gitmen.. olabildiğince geç çıkart hatta takıldığında. takılırkende hissetmiyorsun ayrıca korkma o nedenle[/Q

bir de sondanın anestezi yapıldıktan sonra takılmasını istersen hiçbir şey hissetmezsin daha iyi olur

Hımm unuttu demek bizi. Ya da bebişi içinde unuttu. İlk seçenek daha mantıklı sanki :)))

Annemde size alıcam diyordu bugün. Bende klima ile destekliyorum salonu. Gerekliymiş demek ki,bir araştırayım.

Ay canım hadi bakalım hayırlı olsunnn. Normal doğum yaptın demek. Suni sancı mı ki? Müsait olunca yazarsın canım,Allah analı babalı büyütsün.
Toobacım nasıl Neva kızımız,gece uyuyor mu? Ne kadar kaldı eşinin askerlik yerinin belli olmasına? Dua edelim hep birlikte yakın bir yer olsun inşallah.
Bir de Ayseduru nerelerde yahu,gelmedi ne zamandır?

ekince gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım.sat aynı bizim bakalım benim cadı ne zaman teşrif edecek.

günaydınnn kızlarrr

ekince allah bağışlasın cnm,ne güzel kavuşmuşsun yavruna,doğum detaylarını anlatsana müsait olunca
bende normal düşünüyorum kısmetse
bebişin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…