2010 Aralık Anneleri

kızlar geçmişe bakamadım ama uçurumdan haber var Şırnak ilinde Van iline sevk etmişler ordakiler erken doğum sebiebiyle dediler dua edelim.

kızlar geçmişe bakamadım ama uçurumdan haber var Şırnak ilinde Van iline sevk etmişler ordakiler erken doğum sebiebiyle dediler dua edelim.

nasıl ya ne zaman sevketmişler, onun günü gelmemiş miydi, yanlış mı hatırlıyorum. sağol canım haber verdiğin için. Allah yardımcısı olsun...

bunun aynısındanmı canım kullandığın bide vicks zarar vermezmi??
yok canım değil.. tefal'inkini aldım ben.. resim yüklediğini alıntılayınca gördüm sonrada net gitti düzeltemedm.. vicksi bana öneren kbb hekimi bi arkadaşım kendi kızında o da öyle yapıyormuş. zaten oda buram buram vicks kokmuyor ama ferah oluyor.. soğuk buhar makinaları daha hijyenik oluyor koloriferin üzerine nemli birşeyler koymaktansa

hadi bakalım hayırlısı.. daha fazlada beklemesin artık yaw riskli olmaya başlayacak.. hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim

geçmiş olsun kuzu.. otribebe çok güzel burnu temizliyor ondan almışmıydın? birde bu buhar makinasıda burun tıkanıklığına iyi geliyor diye biliyorum.. benim yawrukuşta üşüttü galiba ama sanırsam kaynağı benim insan öpmeden duramıyor ama

Son düzenleme:
Ohhh gözünüz aydıınnn!!

aaaa süper

ee ne yapcan kv yemi gitçeksin yine bir süre
hakkınızda hayırlısı olsun cnm

canım göünaydıınn.
fazla ayrı kalmıyacaksınız ne güzel
teşekkür ederim canlar.. iç anadolu ya da marmara olsun istiyordum Allah gönlüme göre verdi

sporstar, canım zaten kv'lerdeyim hala.. bi süre daha buralardayım sanırsam..

küçükprens, kontrole gitmişsin prensinin değerler iyiymiş. yetti gaari usglerden görmek kucağına al artık şu veledi.. hepiniz doğurunda gelsin pişik, gaz muhabbetleri :)))

nerdil, kuzum nasıl geçmişti eşinin askerliği? rahat biyermiymiş? yaw çok korkuyorum psikopat komutanları asker arkadaşları olur diye..

nasıl erken? 42'de doğurmasını bekliyorlarmış? inşAllah güzel haberlerini alırız..

Son düzenleme:

inşallah iyi haberler alırız.
sağlıkla kavuşmuştur bebişine.
kaç haftalıktıki
sanki haftası baya ilerdeydi diye ahtırlıyorum ama

canım gözünaydın.
sağlıkla büyütmek nasip olsuın tatlı kızını.
darısı bizim başımıza inşallah
listemize ekliim seni de

bi sürü alıntı yapmıştımmm burda hava kötü.
kar yağıyoooo
elektrik gidip gelio,uçtu hepsi.
aklımda kaldığı kadarıyla

burcucum sanırım uykusuz kalmışsın. ve bebişin sarılığı geçmemiş.
geçmiş olsun tekrar canım
ama üzmemeye çalış kendini.
nefessiz kalmasından bende çok korkuyorum bebişlerin hani kızarıp bozarıyoalr ya
ama bu tüm bebişlerin başına gelio sanırım
büyüycek annesi.
şu zor zamanalr bi geçse.
baklaım biz nasıl atlatıcaz.

küçükpresim sen de çatı muayeneni olmulsun.
bak korkulacak bişi yokmuş dimi
bebişi de görmüşüsn . büyümüş. maşallah.
sağlıkla büyüyüp zmanında geliversinler dimi.

cucum seninde sancın falan yine çıkmamış fazla galiba
sen egehana çok iyi baktın galiba bak gelmek istemioooo
pazartesi ahstaneye yatıcaksın galiba.
inşallah sonunda kavuşacaksın.
karnımızda kalmıyacakalr ya.
inşallah en güzel şekilde sağlıkla kavuşuruz.
korkma sen.
önemli olan sağlıkla kavuşmak

inşallah iyi haberler alırız.
sağlıkla kavuşmuştur bebişine.
kaç haftalıktıki
sanki haftası baya ilerdeydi diye ahtırlıyorum ama

canım gözünaydın.
sağlıkla büyütmek nasip olsuın tatlı kızını.
darısı bizim başımıza inşallah
listemize ekliim seni de

bi sürü alıntı yapmıştımmm burda hava kötü.
kar yağıyoooo
elektrik gidip gelio,uçtu hepsi.
aklımda kaldığı kadarıyla

burcucum sanırım uykusuz kalmışsın. ve bebişin sarılığı geçmemiş.
geçmiş olsun tekrar canım
ama üzmemeye çalış kendini.
nefessiz kalmasından bende çok korkuyorum bebişlerin hani kızarıp bozarıyoalr ya
ama bu tüm bebişlerin başına gelio sanırım
büyüycek annesi.
şu zor zamanalr bi geçse.
baklaım biz nasıl atlatıcaz.

küçükpresim sen de çatı muayeneni olmulsun.
bak korkulacak bişi yokmuş dimi
bebişi de görmüşüsn . büyümüş. maşallah.
sağlıkla büyüyüp zmanında geliversinler dimi.

cucum seninde sancın falan yine çıkmamış fazla galiba
sen egehana çok iyi baktın galiba bak gelmek istemioooo
pazartesi ahstaneye yatıcaksın galiba.
inşallah sonunda kavuşacaksın.
karnımızda kalmıyacakalr ya.
inşallah en güzel şekilde sağlıkla kavuşuruz.
korkma sen.
önemli olan sağlıkla kavuşmak

dışarıdayım o yüzden pek takip edemiyorum... hemşireler öyle söylemiş doktoruyla görmüşler oda hatırlamıyorum demiş... yani şırnaktan vana sevk edildiğini biliyoruz

ya kızlar suni sancııı beni korkutuyooo bana öyle bişi demedi ama normal olmazsa banada günü dolduğunda suni mi dicek acaba yoksa sezeryan mı merak ettim şimdi...
hic korkma canim eger epidural yaptircaksan anlamazsin, kiz kardesim suni sanciyla 4.550grlik bebek dogurdu ve cok kolay gecmis, hatta dogumda uyudum bile diyodu
bu arada sancıları nasıl anlicaz sertleşme olursa diyolar eee sürekli sertleşiyo ağrı desen sürekli olabiliyo şöyle net bişey yokmu.galiba net olan kasık ve bel ağrısı gibi olcak demi
doktoruma sormustum anlamamak imkansiz nefesin kesilir demisti, birde yatip uzanca gecmeyen kasilmalar...
ay kiyamam, insallah hemencecik iyilesir,
Çanakkale - Gelibolu... Kısa Dönem..
hadi gozun aydin, hem yakin ham kisa donem cok iyi valla

hadi hayirlisi, insallah hersey yolunda gider

kucukprens, bebis buyumus hadi gozun aydin canim...

zuzum, hakkinda hayirlisi canim insallah hersey gonlune gore olur...

bize gelince allaha sukur bi yaramazlik yok, oglusum fazla hareket etmiyo diye korkmustum ama dun aksamdan beri kaldigimiz yerden devam ediyo, totosu bi o yana bi bu yana gezinip duruyo

Canım saol Allah hepimize kolaylık versin

dışarıdayım o yüzden pek takip edemiyorum... hemşireler öyle söylemiş doktoruyla görmüşler oda hatırlamıyorum demiş... yani şırnaktan vana sevk edildiğini biliyoruz

Allah yardımcısı olsun inşallah kötü bişey yoktur 5 gün önce girmiş en son ve tickerı 40+6 yı gösteriyo bugün.

pandamm
da en son dün öğlen gibi girmişti o da yok bu saatlere kalmazdı o var heralde bi gelişme inşallah doğumla ilgili bi gelişmedir.

tam bugün temizliğe başlıcaz annemle.
elektrik kesilip duruyo
sualr da kesildiii.
offffffff sinir oldummm

Users Browsing this Thread
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)

ayseeylul beraser sporstar haberok fenerbahCemre denizim16 aysun5538 GULSEMEDIHA yenihamile burxkan
oooooo bayaga kalabalıgız

gecmiş olsun cnm bebişin biran önce ilesir sende kendini cok üzme bebişinin sana ihtiyacı var annesi

Çanakkale - Gelibolu... Kısa Dönem..

gözünaydın cnm

allah yardımcısı olsun ya ama o pazartesi 40 haftasını doldurmustu nasıl erken diyolar neyse hayırlısıyla kavusur iysallah bebişine

allah yardımcın olsun cucu iysallah p.tesi kalmadan haftasonu kuzucugun süpriz yapıp gelir dualarımız seninle hayırlısı olsun

kızlar çıkıyorummm ben haftasonu giremeyeceğim modemimizi eşimin kardeşi alıcak o yüzden yokum merak etmeyin... öptüm herkesiiii kendinize iyi bakın doğuma giden olursa allah yardımcınız olsunnn ...

Selam herkese.
bruxhancım geçmiş olsun canım,Allah şifa versin en kısa zamanda atlatır inşallah minişin.Kış bebekleri bu bakımdan biraz zor oluyor.İnşallah olmaz ama bizimkilerde mutlaka üşüteceklerdir..Sarılığıda tez vakitte geçer inşallah..:26:

cucum valla benim rüyama bile girdin önceki gece.Kk dan alıyordum haberini sonunda cucu doğurmuş diye:) İnşallah suni sancıya gerek kalmadan sağlıkla gelir bebişin..Benim oğlumda günüm 25 nisanda doluyordu,o güne kadar ufak bi sancım bile yoktu.o gün minik sancılar başladı ve 26 sabahı doğdu oğluşum ki ben erkek çocuk geç gelir diyorlardı diye hala daha da beklemiyodum yani :)

toobacım gözün aydın canım,çok sevindim senin adına.Benim kardeşimde orada bayramdan beri,jandarma olarak yapıyor askerliğini vede memnun komutanlarından falan.Kar yağmış bugün oralara.Senin kocişte memnun kalır inşallah,kısa dönemmiş zaten.Su gibi geçsin ayrı geçirdiğiniz günler..Bu arada niye kv de kalıyosun,annenler nerdeydi senin?

uçurum unda durumu iyidir inşallah.Bende anlamadım erken değildi bildiğim kadarıyla onun için.Yanlış anlamadır inşallah...

Son düzenleme:

Allah yardımcısı olsun.İnşallah sağ salim almıştır bebişini kucağına.

Selam herkese.
hapşuruk unda durumu iyidir inşallah.Bende anlamadım erken değildi bildiğim kadarıyla onun için.Yanlış anlamadır inşallah...

hapşuruk değil canım uçurum... umarım iyidir, erken olmadığını biliyoruz ama başka bi problem yoktur inş. en kısa zamanda haber verir de rahatlarız inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…