2010 Aralık Anneleri

inşallah canım... yerleştirdin mi dolaplarını
dolapları yerleştirdim canım,sadece anneannemizden gelecek olanlar kaldı,çok zevkliymiş....
Günaydın kızlar bizde Nst ye gittik geldik sancı falan yok :)))
bence sende 40 haftaya doğru ilerliyorsun hadi bakalım hayırlısı
Hastanenin yakın olması çok büyük bir avantaj,Allahtan benim hastanemde öyle... Bu arada bebişinde hayırlı olsun canım,çok zorlamamış anneciğini melek kızın...

bendede gözükmüyor canım,benimde dikkatimi çekti...

Son düzenleme:
canım merak ettim gazlı içecek tüketirmiydin?çocuk gazlı olur diyolar ya
Arada kola ya da gazoz içerdim ama çok sık değildi ki
Ne bileyim 2 haftada 1 falan...

O tarihte ben doğurcam rüyamda gördüm beklemedeyim
Neryun hoşgeldin canım gözün aydın.Darısı bize darısı bize

Teşekkürler canımm
Darısı sizlere inşallah

Canım benim
Sen canını sıkma
Hiç bekmediğin bir zamanda bebişler geliveriyor
Yani keyif onların keyfi...
Bugün güzel haberlerle gelirsin inşallahh

Ohh maşallah, Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin.. Meleğini bol bol emzir şimdi ne güzel

Kızlar nasılsınız?
Doktora gidenler güzel haberlerle gelsin inşallah
Artık her gün doğumlar oluyor, ne güzell
Bugün kucağına bebişlerini alacaklara şimdiden hayırlı olsun diyorumm

Selam hatunlar,

Bende doktordan geliyorum. Oğluş 3000 gram olmuş yaklaşık olarak, doktor +-300 gram olabilir artık tam ölçemiyorum dedi. Nts de hep sancı çıkardı bu sefer hiç çıkmadı:26: Doktor normal dedi. Çatı muayenesi de oldum, doğumu tetikleyeceğini falan sanmıyorum keşke tetiklese artık

Narnisan ı aradım, ev cevap vermiyor. Cep telefonu da kapalı, inşallah herşey yolundadır, şimdi bebeği kollarında olmalı

Masallah bebisine cnm bende gittim kontrole bugun bizim gun gecti suda azdi ebe dedi rahme masaj mi ne isterseniz onu yapayim dogumu tetikliyo biraz acir dedi bende korka korka kabul ettim :18: cok acidi agladim resmen yanmaya basladi sonra iltihap varmis kapsul aldik 1 tane hayirlisiyla bi dogsaydi bebislerimiz

aaaa rahime masaj ilk defa duydummm canım ya acımaz mı geçmiş olsun...

gözün aydın canım maşaallah oğluşa da... dur bakalım acele etme, daha var bizim sıramıza... çatı nasılmış bu arada, normal doğuma engel yok inş...

Teşekkür ederim. Allah Allah ilk defa duyuyorum bende bu masajı, hadi hayırlısı bakalım. İltihap idrar yollarında falan mı, geçmiş olsuunn:26:

gözün aydın canım maşaallah oğluşa da... dur bakalım acele etme, daha var bizim sıramıza... çatı nasılmış bu arada, normal doğuma engel yok inş...

Saol canım, artık gelse diyorum valla kaynak yapıcam
Yokmuş bi sorun elhamdülillah, hem doktor hem de ebe baktı gayet uygunmuş.

kizlar acayip uykum var,uyumadan yazayim..
doktora gidecek arkadaslar insallah iyi haberlerle gelirler..öpüyorum hepinizi

KÜCÜKPRENS canim massallah minigine saglikla büyüsün annesinin göbisinde insallah..yesin teyzesi onun minik totosunu

kizlar nstde hafif dalgalanmalar cikti..40i gecmez aslinda,ama bu defa dümdüz degildi ama doktor iyi dedi..bakarsin yarinda gelebilir dedi..hicccc sanmam ama neyse...
haftasonu yaramaz sipacim gelmezse pazartesi sabah hastaneye gidiyorum
4er saat arayla dozu artirilarak ilac(suni sanci iste) vereceklermis,acilma ve sancilara bakacaklarmis..
hemende etki edebilir 4 günde sürebilir,hazir ol buna dedi..
duruma göre evede gelebilirmisim ama büyük ihtimalle yatarmisim hastanede..
ya etki etmezse,sezaryen mi yapacaksiniz dedim,o artik en son care,suan aklina bile getirme dedi.
yani pazartesi yolcuyum kizlar,dogumda artik Allah ne zaman kismet ederse o zaman..
Hayirlisi kizlar..Allah hepimize bebislerimizi sag salim kucaklamayi nasip etsin insallah...

Amin hakkında hayırlısı olur inşallah, hem senin hem cümlemizin İnşallah tam istediğin gibi olur doğumun, suni sancıya bile gerek kalmaz. Dua edicem ama suni de olsa sezeryanda olsa yeter ki sağlıklı olsunlar ilk hedefimiz bu her zaman dimi canım

Benimde uykum geldiiii, gece gökgürültüsünden uyuyamadım çook fenaydı

canım gözün aydınnn bende kilosunu çok merak ediyorum geçen gittiğimde söylemediii... salı tekrar kontrolum var benimde çatı normal doğuma müsaitmişşşş sevindim senin adınada.... inşallah normal doğururuz....

sevindim canım, hadi inş çok bekletmeden normal normal doğar bu sıpalar...

canım hayırlısı olsun. olumlu düşünmeye çalış, faydası olacaktır. 4 gün beklemesi bile bi şans. bizimkinin pek beklemeye niyeti yok. günü dolduğunda hemen verecek suni sancıyı, olmadı sezeryan der büyük ihtimalle. beklemek riskli dedi çünkü. umarım hayalindeki gibi, gönlüne göre bi doğum olur...

Bana da söyledi ama güvenme yanıltıcı olabilir çok iri bir bebek değil dedi. Bende senin adına sevindim canım, inşallah dediğin gibi normal normal doğururuz. Allah kimseye muhtaç etmesin istiyorum doğumdan sonra

ya kızlar suni sancııı beni korkutuyooo bana öyle bişi demedi ama normal olmazsa banada günü dolduğunda suni mi dicek acaba yoksa sezeryan mı merak ettim şimdi...

küçükprensim gözün aydın canım maşallah kuzuya kocaman olmuş.

cucum hakkında hayırlısı neyse o olsun dr dediği gibi belki yarın hatta bu gece bile doğum başlayabilir ki umarım suni sancıya yada sezeryana gerek kalmaz.

eftelya sana da geçmiş olsun tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…