En güzeli yürüyüş, gerçi son ayında halay çeken bile varmış doğurmak için
Ya benim bebiş daha kanala bile girmemiş, o sebepten kaynak yapamam yani yoksa çok isterdim
Biişey sorucam, kondomla mı denediniz yoksa kondomsuz mu çünkü o erkeklerin vücut sıvısı da tetikliyormuş doğumu:26:
varmis varmis bende duydum..ama halay degilde cok dans ediyormus benim duydugum kisi
Biişey sorucam, kondomla mı denediniz yoksa kondomsuz mu çünkü o erkeklerin vücut sıvısı da tetikliyormuş doğumu:26:
varmis varmis bende duydum..ama halay degilde cok dans ediyormus benim duydugum kisi
tontişler yaaa, ablam burdaydı iki haftadır yarın gidiyoooo. Şimdi mutfakta bana son yemeğimi pişiriyooo ühühüüüüü
hahahaa eveeett işte bu benim çılgın cucuuummmmmgülmeyeyim komşuma gelmesin başıma dimi ama
yok canım korunmadıkben de spermin tetiklediğini duymuştum, saldım çayıra mevlam kayıra oldu yani
aaa doğuma kalsaydı bari, üzülme nasılsa gelir yiğenini görmeye. sen bi pırtlattaallah kavuştursun
ta kendisi
gülme valla canim yaa..gönlünden gecen olsun fistigimmm...
hani bi video vardiya dans eden 2 catlak hamile..yuh demistim,ne kadar düsüncesizler,bebekler icerde corba olmustur simdi...
bi amaclari varmis hatunlarin,simdi anliyorum
doguma kalamiyor mu? bugünün tadini cikar tatlim,üzme kendini,yine gelir ablaciginnntontişler yaaa, ablam burdaydı iki haftadır yarın gidiyoooo. Şimdi mutfakta bana son yemeğimi pişiriyooo ühühüüüüü
ehehe ben de hatırlıyorum sanki birilerinin doğurmak için sabahları dansettiğini
amma velakin bi işe yaramıyo be cucum, ne dans ne hurma ne çayy. Sen bi de kocanı devreye sokmayı denesen, bakarsın o tutardoguma kalamiyor mu? bugünün tadini cikar tatlim,üzme kendini,yine gelir ablaciginnn
aaaa yaniliyorsun sekerim,o birilerinin dans etmesi bi kapi gicirtisina bakar,o derece yanii
Saol fıstık, doğru diyosun. Zaten pabucumuz dama atıldı, doğunca birer ikişer dökülür millet
Burda olsan bi video da biz çekerdik beraber
amma velakin bi işe yaramıyo be cucum, ne dans ne hurma ne çayy. Sen bi de kocanı devreye sokmayı denesen, bakarsın o tutar
canlarım, ciğerlerim, kuzularım :)
nasılsınız bakalım? çok özledim yahu sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?