• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

Hayir cnm daha gitmedi odasinda suan yataginda sanci cekiyor..:59:

kulagim hep onda sen git yat dedi :70:

yatiyimda ama nasil? uyumak ne mumkun :97:

ins. gece cagirirda gideriz :16: yarinda mujdeyi veririm:52:

canım ya nasıl uyuyacaksın ki. yalnız kalmak istemiştir belki de. ne sıklıkta acaba sancıları. umarım çok bekletmez sıpa...

Aman berasercim ya. Çok mu iyimserim bilmiyorum ama diyorum ki en azından doğduğunda annem,ablam artık kim varsa yanımda destek olabilirler. Yani bebeği beşiğine koyup nefes alma şansın oluyor. Ya ne bileyim ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok zor geçiyor özellikle son dönemler. Uyku zaten yok,midem yanıyor,yatakta dönemiyorum bile ağrıdan. Uzanıyorum mesela sonra kalktığımda yürüyemiyorum :)))
Bebeğime kavuşmayı elbette sabırsızlıkla bekliyorum ancak hamileleikte beni çok yordu. Bunu da inkar edemem yani :78::77:

yok canım iyi düşün ki iyi olsun. çocuktan çocuğa değişiyo işte. kimi çok rahat oluyo, kimi de daha çok uğraştırıyo doğduktan sonra. ama şu kadarını söyleyeyim hele ki sıkıntılıysa kimseye veremiyosun. bak benim sıpa 4,5 yaşına geldi. azıcık ateşlense bütün gece başında oturuyorum. ateşi düşse bile bekliyorum yine çıkar mı diye. hele bebekken o kadar masum ve sana muhtaç ki, 1 saniye yanından ayrılmak istemiyosun. neyse az kaldı zaten son şişko günlerimiz bunlar. yakında bitecek bütün eziyetler...

aynen canım ya yatakda dönmek ayrı bir savaş kıızm sol tarafa geçti sol tarafa doğru düzgün yatamıyorum sağa hiç yatamıyorum arada sırtüstü yatbilirsem iyi oluyo.yamuk yumuk yatıyoruz son zamanlarda yataktan kalkmasıda bi güç oluyo dün ilk defa eşim yardım ettide öyle kalktım bendede bacaklarımı arasına tuhaf şeyler oluyo kramp gibi ay diyorum kalıyorum olduğum yerde kemiklerime bişiler oluyo sanki

çektiğim sıkıntıları başkalarında da görmek beni rahatlatıyo hakkaten Allah razı olsun sizden:)

canım ya nasıl uyuyacaksın ki. yalnız kalmak istemiştir belki de. ne sıklıkta acaba sancıları. umarım çok bekletmez sıpa...

yok canım iyi düşün ki iyi olsun. çocuktan çocuğa değişiyo işte. kimi çok rahat oluyo, kimi de daha çok uğraştırıyo doğduktan sonra. ama şu kadarını söyleyeyim hele ki sıkıntılıysa kimseye veremiyosun. bak benim sıpa 4,5 yaşına geldi. azıcık ateşlense bütün gece başında oturuyorum. ateşi düşse bile bekliyorum yine çıkar mı diye. hele bebekken o kadar masum ve sana muhtaç ki, 1 saniye yanından ayrılmak istemiyosun. neyse az kaldı zaten son şişko günlerimiz bunlar. yakında bitecek bütün eziyetler...

Ya tatlım ne bileyim hani diyorlar ya hamilelik çok güzelmiş kıy*****i bilin diye bana yaşam doğumdan sonra başlayacakmış gibi geliyor. Bir de cinsiyetle ne kadar alakalı bilmiyorum ama bugün nst de bir kadınla konuştum. 4 kızı varmış,şimdiki erkekmiş. Ben kızlarımda çok rahattım ama şu anda çok zor geçiyor hamileliğim dedi. Annem de benim çektiğim ağrılara çok şaşırıyor,bende hiç böyle olmamıştı diyor. Acaba erkek bebeklerin gebelikleri daha mı zor geçiyor?

slm kizlar, nasilsiniz??

son gunler artik iyice yoruluyoruz, hamilelik bile agir gelir oldu, hepinizin skintisi ayni, bende uyku nerdeyse hic yok artik!!bel agrisindan hic bahsetmicem bile..bazen sancilarimi belden mi vuruyo diye dusunuyorum...

yarin randevum var eger hala dogmaya niyeti yoksa doktordan kesin gun isticem, gerekirsi suni sanciyla dogururum ama yeterki belimin agrsi gecsin

insallah canim.

aksam 3 ile 5 dk arasi geliyordu.. agri kesiciden sonra biraz hafiflemis

Ya tatlım ne bileyim hani diyorlar ya hamilelik çok güzelmiş kıy*****i bilin diye bana yaşam doğumdan sonra başlayacakmış gibi geliyor. Bir de cinsiyetle ne kadar alakalı bilmiyorum ama bugün nst de bir kadınla konuştum. 4 kızı varmış,şimdiki erkekmiş. Ben kızlarımda çok rahattım ama şu anda çok zor geçiyor hamileliğim dedi. Annem de benim çektiğim ağrılara çok şaşırıyor,bende hiç böyle olmamıştı diyor. Acaba erkek bebeklerin gebelikleri daha mı zor geçiyor?

bebekle değil bizimle alakalı bence. karşılaştıramıcam benim ikisi de erkek ve ikisi de birbirinden problemli geçti. ama arkadaşım bi kız bi erkek doğurdu ne hamile olduğunu bildi ne doğurduğunu. böyle 10 tane daha doğurur yani. yalnız senin o konuştuğun kadına vücudu sinyal gönderiyo olabilir yeter artık yeteeeer diye:) yaşı da ilerlemiştir muhtemelen tahammülü azalmıştır:)

insallah canim.

aksam 3 ile 5 dk arasi geliyordu.. agri kesiciden sonra biraz hafiflemis

ağrı kesiciyi hastanede mi verdiler. ilginçmiş. biz ağrımız olsun diye bekliyoz. e nasıl hissedecek sancılarını ve nasıl anlayacak doğumun başladığını??? baya da sıkmış ya hızlı hızlı açılıverir inş. sıcak suya mı otursa acaba??? ben olsam çoktan hastanedeydim şimdiye:)

bebekle değil bizimle alakalı bence. karşılaştıramıcam benim ikisi de erkek ve ikisi de birbirinden problemli geçti. ama arkadaşım bi kız bi erkek doğurdu ne hamile olduğunu bildi ne doğurduğunu. böyle 10 tane daha doğurur yani. yalnız senin o konuştuğun kadına vücudu sinyal gönderiyo olabilir yeter artık yeteeeer diye:) yaşı da ilerlemiştir muhtemelen tahammülü azalmıştır:)

İnanmazsın canım daha 30 yaşında. Dedim ki abla sezeryan olmayı düşünmüyor musun,tüplerini bağlatmayacak mısın? Eşi istemiyormuş. Ya dedim akıl vermek gibi olmasın ama bebek dönmemiş falan de,doktor tüplerimi bağlatmam gerektiğini söyledi de yaptır yani. Zaten daha düşünmüyormuş. Son 2 çocuk istemeden olmuş,ama içten içe erkek için denemişler sanırım.
Laylaylom hamilelik geçirenlere öyle özeniyorum ki.

Mesela ben 3. aydan beri ciddi çatı ağrıları çekiyorum,yürürken bile inanılmaz zorlanıyorum. Buradaki bir arkadaşla satımız aynı. Gecen gün kızlar bacaklarımın arası ağrıyor bu ara yazmış :))) Anammm bi kıskandım ki :)))):1:

slm kizlar, nasilsiniz??

son gunler artik iyice yoruluyoruz, hamilelik bile agir gelir oldu, hepinizin skintisi ayni, bende uyku nerdeyse hic yok artik!!bel agrisindan hic bahsetmicem bile..bazen sancilarimi belden mi vuruyo diye dusunuyorum...

yarin randevum var eger hala dogmaya niyeti yoksa doktordan kesin gun isticem, gerekirsi suni sanciyla dogururum ama yeterki belimin agrsi gecsin

slm canım hoşgeldin,

umarım randevun iyi geçer yarın. bel ağrısı zor tabi şimdi bi de yük bindi iyice belimize. hepimiz aynıyız canım.

İnanmazsın canım daha 30 yaşında. Dedim ki abla sezeryan olmayı düşünmüyor musun,tüplerini bağlatmayacak mısın? Eşi istemiyormuş. Ya dedim akıl vermek gibi olmasın ama bebek dönmemiş falan de,doktor tüplerimi bağlatmam gerektiğini söyledi de yaptır yani. Zaten daha düşünmüyormuş. Son 2 çocuk istemeden olmuş,ama içten içe erkek için denemişler sanırım.
Laylaylom hamilelik geçirenlere öyle özeniyorum ki.

Mesela ben 3. aydan beri ciddi çatı ağrıları çekiyorum,yürürken bile inanılmaz zorlanıyorum. Buradaki bir arkadaşla satımız aynı. Gecen gün kızlar bacaklarımın arası ağrıyor bu ara yazmış :))) Anammm bi kıskandım ki :)))):1:

amanın 30 mu??? ehe ehe ben de 30'um yahu ama 2.'ye bile zor karar verdim. 5 çocuktan sonra o 40 falan olmuştur bence... laylaylom hamilelik geçirenlere ben sinir oluyorum daha ziyade (sözüm meclisten dışarı:)

kuzum benim keşke görsem:) insan dayanamıyor ama di mi o öyle kıvrandıkça. ben oğlumun karnını sarıyodum sürekli ve yüzüstü yatırıyodum. çok şükür gaz problemimiz olmadı bunlara bağlıyorum hep. abimin kızı çok gazlıydı. neler yapmadılar ki (ikisi de doktor olunca çocuk azıcık deneme tahtasına dönmüştü) çareyi elma yağı mı neydi tam hatırlamıyorum bi yağda buldular. karnına ve ayaklarının altına sürüyolardı, rahatlıyodu yavrum...:)
elma yağı.. hımm.. denemek lazım.. sen onda bi emin olurmsun canım.. aklımda bulunması iyi olur.. benim sıpada çok gazlı sayılmaz galiba benim hatam biraz gaz yapacak şeyler tükettim gibi.. vicdan azabıda duyuyorum..
ugün muhabbetiniz bol maşallah beraser hanım.. sadece isminizi görürdük altta.. şöyle yaa sohbetinizden mahrum etmeyin bizi :)))

amanın 30 mu??? ehe ehe ben de 30'um yahu ama 2.'ye bile zor karar verdim. 5 çocuktan sonra o 40 falan olmuştur bence... laylaylom hamilelik geçirenlere ben sinir oluyorum daha ziyade (sözüm meclisten dışarı:)

bende... yoksa ikinci güzel olurdu..

:37:30unda 4cocuk
ben 30umda daha ilkini doguracam :82:

gerci dun annemde diyodu, senin yasinda ben cocuk annesiydim diye, ben onun kadar becerikli degilmisim:60:

elma yağı.. hımm.. denemek lazım.. sen onda bi emin olurmsun canım.. aklımda bulunması iyi olur.. benim sıpada çok gazlı sayılmaz galiba benim hatam biraz gaz yapacak şeyler tükettim gibi.. vicdan azabıda duyuyorum..
ugün muhabbetiniz bol maşallah beraser hanım.. sadece isminizi görürdük altta.. şöyle yaa sohbetinizden mahrum etmeyin bizi :)))

bende... yoksa ikinci güzel olurdu..

sorayım canım. hakkaten bugün bişeyler oldu bana, doğum enerjisi mi acaba:) (tamam kötü espri ama ben de topiğe uyayım biraz dedim)
ikinci için ben de hep acaba farklı olur mu ki derdim ama farklı sıkıntılarla yine de zor geçti. işin kötüsü eşim 3 istiyo. ben de hep 3 çocuğum olsun isterdim. üniversiteden beri hayalimizdir kalabalık bi aile. nasıl olacak bilmiyorum. zorlamıyo neyseki ama düşünüyorum da 1.yi kendim için yaptım. 2.yi oğlum için. şimdi eşime haksızlık olmuyo mu???

:37:30unda 4cocuk
ben 30umda daha ilkini doguracam :82:

gerci dun annemde diyodu, senin yasinda ben cocuk annesiydim diye, ben onun kadar becerikli degilmisim:60:

annem de bayramda ben oflayıp vahladıkça bana" ben senin kadar hamileyken tarlada çalışıyodum" dedi. benim gibiyken kaç yaşındaydın dedim. 16-17 dedi. işte dedim ben 30 yaşındayım neredeyse senin iki katın:)

abime de üniversitede okurken demişti bi kere senin yaşında benim kucağımda çocuğum vardı diye. o da evlendir benim de olsun demişti:)

bakalım biz ne diycez bizimkilere...

eee yalnız kaldığıma göre ben de gideyim artık. ziyaretçi bile gitti yani sonunda. uyuyacak olanlara iyi geceler, uyuyup uyananlara da günaydınlar...........

günaydın kızlar, nihayet doğuruyomuyum nedir. Akşamdan beri geçmeyen,şiddetini çok az arttırmış olan bi bel ağrım var, ben adet olduğum ilk gün böle olurdum, hafif bacaklarımla kasıklarımda da ağrı var. yatarken de vardı, öyle uyutturmayacak gibi değil ama ben bi kalkıp gezineyim dedim. Dünki pelvik muayene sonrası da olmuş olabilir diyip çok heveslenmiyorum, çünkü ara ara girip giden bi ağrı değil, sürekli bi ağrı, ama umarım doğum ağrısıdır. dua edin bana, belki sabah hastaneye gidersek haber veremem dedim. Eğer 2-3 e kadar girmezsem bilin ki doğuruyorum, dualarınızı esirgemeyin.Görüşmek üzere....

kasım annelerinde bende varrrımmm.kilom 65 bebegimizin kesesini gördükkk insaallah ayın 20 sinde kalp atışlarını duyacagız

kızlar doğuma gidiyorum..... dualarnızı eksik etmeyin ne olur...
duruma göre ya suni sancı verilecek yada 9.30da sezaryana alınacam.....
hepimiz için hayırlısı neyse o olur inşallah
hepinize dua edicem......

kızlar doğuma gidiyorum..... dualarnızı eksik etmeyin ne olur...
duruma göre ya suni sancı verilecek yada 9.30da sezaryana alınacam.....
hepimiz için hayırlısı neyse o olur inşallah
hepinize dua edicem......

allah yardımcın olsn saglıcakla al yavrunu kucagına canım bizleride habersiz bırakma

Back
X