- 13 Ağustos 2010
- 1.262
- 73
- 113
slm kızlarr nasılsınızz...bugün bnm son güünmmm yarın doğuma gdyrum allahın izniyle...
mrh anneler ben erkil problem olduğu için üyelik yeniledim artık adım osmnlice nasılsınız burcuda doğum yapmış görüştünüzmüü
yok henüz bilgimiz.sözde hiç habersiz bırakmicaktı sancısı tutan kaçıyo zar zor hatırlıyo bizi
belkide yapmıştırr
Selam canım.
O kadar olucak Annesi, gaz sorunu malum bütün yenidoğanlar da oluyor.Başka sıkıntısı olmasın da.
Sen normal doğum mu yapmıştın canım.Kabızlık sezeryan sonrası daha çok görülüyor herhalde.
Slm kislar arada oluyorum sizi ama fazla yazamiyorum .. gercek sanci geldi zaman emin olun agri kesiciyi dinlemez.. Gercek sancinin yalanci sancisan farki budur.. Herhalikurda hissedersiniz sanciyi.. Ben yana done agri kesici almistim ama sancilar dinmedi.. Ebe kadin eger sanci gecmezse dogum yakindir demisti..kislar Ben cok yorgunum ve uzgun kizim même almiyor alsada sut yok.. Sutum yok denecek kadar az. Gbugun 7. Gunumuz saglik olsun napalim..dogum yapanlarida tebrik ederim yapacaklarada Allah kolaylik versin saglicakla buyutsunler bebislerini.. Kislar dogum yapanlara sorum var:: sutunuz kac gun icinde geldi ve bebeginiz hemen aldi mi memeyi.. Yada cok zorlandinizmi?? Cvp larinizi bekliyorum??
kızlar selam doktordan geliyorummm bi numara yok bende de pazartesiye kadar bekleyeceğiz dedi... pazartesi karar vericezzz.... sancım yok koca kafalı oğlum kanala girememiş kafası biraz büyük o yüzden yerleşememiş olabilir dediiii ... bakalım hayırrlısı bekliyoruz.... belli olmazmış gelebilirmiş....
kızlar selam doktordan geliyorummm bi numara yok bende de pazartesiye kadar bekleyeceğiz dedi... pazartesi karar vericezzz.... sancım yok koca kafalı oğlum kanala girememiş kafası biraz büyük o yüzden yerleşememiş olabilir dediiii ... bakalım hayırrlısı bekliyoruz.... belli olmazmış gelebilirmiş....
nerdil ben de 38+4 haftalığım cumartesi kontrolum vardı.Alttan muayene etti çatım fena değilmiş ama bebeğim kanala girmemiş doktor normal doğum için umutsuz konuştuBen çok istiyorum kafam karıştı.Çok istiyorsan 28 aralığa kadar beklerim daha beklemem dedi ama tabi tehlikeli de olabilir dedi.Şimdi senin yazdıklarını görünce sorayım dedim.Benim kızımın başı biraz solda poposuda sağdaymış.Baş aşağı duruyor ama kanala girmedi ben ne yapmalııym şimdi kara kara düşünüyorum.Sezeryana doğru gidiyorsun dedi doktorum .Doktorada güveniyorum çünkü normal doğum yanlısı .Sen ne yapacaksın eğer kanala girmezse sezeryanı düşünüyormusun.Ya da diğer arkadaşlardan bu durumda olna var mı herkesinki kanala girdimi yani Beklemeli miyim bilmiyorum
Ben her gün yarım saat yürüyorum ama yukarda hala ve normal doğum için çok umutsuz konuştu doktorumsağolun kızlarrr...
cucum doğum yapmış çok sevindimmm allah analı babalı büyütsün....
canım benim senin kadar beklemiyo 40 haftam salı doluyo pazartesi çağırdı beniii... riske atmak istemiyorlar benim doktorumda normal yanlısı doktor ama yapılacak bişi yok riskliyse beklemeyeceğim ben kanala girmesi için yürüyüş yap diyo ama ben yapamıyorum senin imkanın varsa bol bol yürü sağlıkla alalım kucağımıza eğer sezeryan olursam epidural olucakkkk ama normal için suni sancıyı denerf mi bilmiyorum kafası kanalda değil çünkü... haqyırlısı olsun canım hakkımızda....
Neden sezeryan istiyormusun dedi sana çatıdan dolayı mı sadece .Bebeğin kanala girmiş mi?slm kızlar bayadır giremiyorum umarım herkez iyidir doğum yapanlar olmuş
allah analı babalı büyütsün darısı bizlere
bende dün doktora gittim sadece nstye bağladı
normal doğum denicekmisin yoksa sezeryan tarihi veriyimmi dedi bende
denesem bi risk olurmu dedim bebeğe zarar verebilirsin dedi çatım dar olduğu için
snrda daha 2 haftan var haftaya kadar sancın suyun gelirse gel gelmezse haftaya
karar veririz sezeryan gününe dedi bende tmm dedim
şimdi de başka bi doktora gidip bidaha muayene olsam mı
yoksa kafamı karıştırmayıp doktoruma güvensem mi
diye düşünüp duruyorum :44:çünkü normal doğurmak istiyorum
mrb kızlar nasılsınız.gece kv geldi bugün onun getirdiği eşyaları yıkadık yerleştireceğiz.kendime komposto falan kaynattıkm .yarına hazırlık.2 gibi meleğim kucağımda olacak inşallah rabbim nasip ederse.ayyyyyyyyy çok heyecanlıyım
Ben her gün yarım saat yürüyorum ama yukarda hala ve normal doğum için çok umutsuz konuştu doktorumCumartesi kontrolum var 39+1 haftalık olacağız eğer hala yer değiştirmediyse bebeğim eşim de ben de beklemek istemiyoruz.Bizde ya epidural ya da spinal sezeryan istiycez.Ama bir taraftan da kendi gelir mi beklesemmi diyorum ,riskler ürkütücü kordon boynuna dolanabilirmiş kakasını yiyebilirmiş ve oldu da normal doğuma başladık sancın falan yoksa suni sancı olur işe yaramaz yine sezeryana döneriz dedi.Daha bir sürü şey.Eşim kesinlikle gerek yok diyor sezeryan ol diye telkin ediyor.Biz de bu cumartesi karar vericez inşallah. suni sancı istemiyorum ben, bence riskli vakumla alıyorlar gelmeyince bebek. Allah korusun istemem öyle bir şey Sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah bütün anneler gibi ,Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
Neden sezeryan istiyormusun dedi sana çatıdan dolayı mı sadece .Bebeğin kanala girmiş mi?
bebek kanalda 1 haftadır falan çatıdan dolayı sezeryan dedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?