ağrı kesiciyi hastanede mi verdiler. ilginçmiş. biz ağrımız olsun diye bekliyoz. e nasıl hissedecek sancılarını ve nasıl anlayacak doğumun başladığını??? baya da sıkmış ya hızlı hızlı açılıverir inş. sıcak suya mı otursa acaba??? ben olsam çoktan hastanedeydim şimdiye:)
kızlar doğuma gidiyorum..... dualarnızı eksik etmeyin ne olur...
duruma göre ya suni sancı verilecek yada 9.30da sezaryana alınacam.....
hepimiz için hayırlısı neyse o olur inşallah
hepinize dua edicem......
günaydın kızlar
astar gurbet gelini Allah yardımcınız olsun kızlar kolaylıkla kavuşursunuz inşallah bebişlere.
esra cım hadi inşallah doğum işaretleridir.öyleyse sanada kolay acısız ağrısız bir doğum inşallah.
banada saçma geldi sanciyi cekmesi gerekmiyormuydu
dun gece sancisi kesilmis
bugun nolacak bakalim
naber kızalr.
çok geçmişe dönemicemmmm
sanrıım esra ve astar doğuma gitmişler
umarım sağlıkla bebişlerine kavuşurlar...
ben baya hastayımmm
salya sümük dolanıyorummmmmm
uamrım hemen iyileşirim.
bizimde bugün itibariyle son 10 günümüz.
o güne kadar iyileşirim dimi kızlar ya
bugün kontrollerim var
giemem heralde akşama kadar
güzel haberler alırım inşallah.
bu hastalık yakamı bırakmıoooo
bebeğim etkilenmemiştir dimi ya
cnım sıkkın ondan son anda
sorayım canım. hakkaten bugün bişeyler oldu bana, doğum enerjisi mi acaba:) (tamam kötü espri ama ben de topiğe uyayım biraz dedim)
ikinci için ben de hep acaba farklı olur mu ki derdim ama farklı sıkıntılarla yine de zor geçti. işin kötüsü eşim 3 istiyo. ben de hep 3 çocuğum olsun isterdim. üniversiteden beri hayalimizdir kalabalık bi aile. nasıl olacak bilmiyorum. zorlamıyo neyseki ama düşünüyorum da 1.yi kendim için yaptım. 2.yi oğlum için. şimdi eşime haksızlık olmuyo mu???
Slm kislar arada oluyorum sizi ama fazla yazamiyorum .. gercek sanci geldi zaman emin olun agri kesiciyi dinlemez.. Gercek sancinin yalanci sancisan farki budur.. Herhalikurda hissedersiniz sanciyi.. Ben yana done agri kesici almistim ama sancilar dinmedi.. Ebe kadin eger sanci gecmezse dogum yakindir demisti..kislar Ben cok yorgunum ve uzgun kizim même almiyor alsada sut yok.. Sutum yok denecek kadar az. Gbugun 7. Gunumuz saglik olsun napalim..dogum yapanlarida tebrik ederim yapacaklarada Allah kolaylik versin saglicakla buyutsunler bebislerini.. Kislar dogum yapanlara sorum var:: sutunuz kac gun icinde geldi ve bebeginiz hemen aldi mi memeyi.. Yada cok zorlandinizmi?? Cvp larinizi bekliyorum??
ben doğum yapan annelere bişey sormak istiyorum.doğum sancıları başladığında yada yakın zamanda bebek ortadamı duruyodu karnınızın yoksa bi tarafta toplanmış gibimi.benimki hep solda hala daha solda poposu acaba doğuma daha var mı demek oluyo yoksa sancılar başlayınca yolunu buluyomu???
valla cnm bence dogum zamanı geldiginde buluyo yolunu ben ilk cocugumda doguma gittim dakikaya kadar hep bi tarafta ve karnım yukarıdaydı üstelik dogumdan bigün önce görenler karnımın daha yukarda oldugunu bikac hafta daha doguramıycamı söylediler ama ben ertesi sabah suyum gelerek doguma gittim
Gittiii gitttii güzelim 14.12.10 tarihiiiBen bugün doğurmak istiyodum ama yaaa ne sancı var ne bişeyyy:84: Şimdi sancı başlasa yarına anca doğururummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?