2010 Aralık Anneleri

benimki de öyle sessiz sedasız doğuruluyor sanıyorlar herhalde:)

merabalar ben denizim16 nın eşiyim.bebeğimiz dünyaya geldi eşim size haber vermemi istedi.DÜNYALAR TATLISI BİR PİRENSESİMİZ OLDU DARISI SİZLERİN BAŞINA biraz sezeryan ağrısı çekiyor

merabalar ben denizim16 nın eşiyim.bebeğimiz dünyaya geldi eşim size haber vermemi istedi.DÜNYALAR TATLISI BİR PİRENSESİMİZ OLDU DARISI SİZLERİN BAŞINA biraz sezeryan ağrısı çekiyor

Gözünüz aydın,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Derya'ya da çok geçmiş olsun,biranönce geçer ağrıları inşallah..

valla benimkide aynen cebimi arıyo sesini duymayım yada yetişip acamayım kıyameti koparıyo kalbi duruyomus ben tlf acmayınca bende bugün aynen senin gibi dedim sen merak etme ilk sana haber vericm dogurursam bide onun için fırca yedik ya beyfendiden dalga geciyorum diye
yok cnm öyle bi niyetim yoktu oysa

Çok sevindimm denizimm demek sende kavuştunn bebişine
geçmişi takip edemiyorumm canımm sen burda yazmışmıydınn sezeryan gününüü ben kaçırmışımm

Çok sevindimm denizimm demek sende kavuştunn bebişine
geçmişi takip edemiyorumm canımm sen burda yazmışmıydınn sezeryan gününüü ben kaçırmışımm

denizim hepimize sürpriz yaptı..Grip olmuştu,dünde tansiyonu yüksek çıktığı için dr.u gözetim altında tutmak istemiş..Sabahta yazmıştı hatta kontrol altındayız diye,sonra bide ne görelim sezeryanla kavuşmuş bebeğine..

pelin ve denizim dogum yapmissss
SATlerimiz ayniydi ikisiylede
en sona kaliriz diyduk
kaynak yapacagi tutmus demekki kuzularin
allah anali babali buyutsun insallah
sirada kim var bakalimmm:97:

Kızlar kızlar burdayız biz. Oğluşum geldiiiii. Sabah suyum geldi. 3kilo 400 gr. 50 cm. Öyle tatlı,öyle pembe öyle mucize ki :))))) Çok doluyum detayları daha sonra anlatacağım elbette. Doğumum rahat geçti. Epidural normal yaptım. 5 tane falan dikişim var. Ama ağrım sızım hiç bir şeyim yok :)))
Laptop yanımda. Gece birlikteyiz. Öptüm hepinizi.

Gözünüz aydın, inşallah çabucak iyileşir Denizim

Aman da aman taze anne gelmişşş, oğluşun geldi hoşgeldii Maşallaaahh, çok sevindim adına canım. Tam istediğin gibi olmuş, darısı da bana ve bekleyenlere olsun..

Hay maşallah,nazarlara gelecen kız taze anne :) Yat dinlen sen,yorulmadın mı
Gözünüz aydın canım,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..Bizim içinde kokla bol bol pembiş oğlunu..

canımmm nazar degmesınnnn kıcını flan kası... bıraz naz yappp canımmm aaa

allah uzun omur versın huzurlu mutlu darısı bızlere

allah uzun omurler nasıp etsınnn gozlerınız aydınnn denızım muthıs surprız yatı ama onemlı olan ıkısınınde saglıklı olması tekrar tebrık edıyorummm

prensım dogurmayanlar yoklamasında bende varım henuz dogurmadımmm... bklıoruzzzz napalımmm kuzular saglıkl gelsınlerrrrr:18::18:

masallah masallah pelincimmm
cok sevindim
darisi bekleyenlere insallah...

sekerimmmm
bu hafta sende sira
haberini bekliyorum ona gore:89:

Ay inşallah canımm, bak ne güzel senin gibi sırasını bekleyen terbiyeli arkadaşlarımız da var Sakın benden önce doğurmaaaa

aslinda arada bir sancilaniyorum bu hafta ama
dr normal dedi
ozellikle geceleri sanciyla uyaniyorum
haftaya sali cati muaynemiz var zaten
o zamana kadar dogurmam heralde:109:

aslinda arada bir sancilaniyorum bu hafta ama
dr normal dedi
ozellikle geceleri sanciyla uyaniyorum
haftaya sali cati muaynemiz var zaten
o zamana kadar dogurmam heralde:109:

Valla bende de kasılmalar oluyor ama hiç acı hissetmedim öyle uykudan uyandıracak, sende bu hafta doğurabilirsin belli olmaz. Artık muayeneyi doğumda yapar doktorun

Valla bende de kasılmalar oluyor ama hiç acı hissetmedim öyle uykudan uyandıracak, sende bu hafta doğurabilirsin belli olmaz. Artık muayeneyi doğumda yapar doktorun

yok tatlim ya haftaya gelsin
babasida cok yogun bu hafta
oda diyo haftaya gelsin kizim diye
tembihleyip duruyoruz simdiden cocugu
3100 gr simdi
haftaya toparlar biraz daha belki
sen dogur bu hafta:122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…