Kızlar iki gündür tam uykumun tatlı yerinde eşim evi aramaya başlıyor, ilkinde telefonu sonlarına doğru duyuyorum gibi oluyoor tabi açamadan kapanıyor yeniden aramaya başlıyor!! Bi uyutmadı beni bu adam yaaa!!
Neymiş doğuruyomuymuşum? Açmayınca merak ediyormuş, dedim merak etme ilk sana haber veririm doğursam
merabalar ben denizim16 nın eşiyim.bebeğimiz dünyaya geldi eşim size haber vermemi istedi.DÜNYALAR TATLISI BİR PİRENSESİMİZ OLDU DARISI SİZLERİN BAŞINA biraz sezeryan ağrısı çekiyor
merabalar ben denizim16 nın eşiyim.bebeğimiz dünyaya geldi eşim size haber vermemi istedi.DÜNYALAR TATLISI BİR PİRENSESİMİZ OLDU DARISI SİZLERİN BAŞINA biraz sezeryan ağrısı çekiyor
Kızlar iki gündür tam uykumun tatlı yerinde eşim evi aramaya başlıyor, ilkinde telefonu sonlarına doğru duyuyorum gibi oluyoor tabi açamadan kapanıyor yeniden aramaya başlıyor!! Bi uyutmadı beni bu adam yaaa!!
Neymiş doğuruyomuymuşum? Açmayınca merak ediyormuş, dedim merak etme ilk sana haber veririm doğursam
Çok sevindimm denizimm demek sende kavuştunn bebişine
geçmişi takip edemiyorumm canımm sen burda yazmışmıydınn sezeryan gününüü ben kaçırmışımm
Kızlar kızlar burdayız biz. Oğluşum geldiiiii. Sabah suyum geldi. 3kilo 400 gr. 50 cm. Öyle tatlı,öyle pembe öyle mucize ki :))))) Çok doluyum detayları daha sonra anlatacağım elbette. Doğumum rahat geçti. Epidural normal yaptım. 5 tane falan dikişim var. Ama ağrım sızım hiç bir şeyim yok :)))
Laptop yanımda. Gece birlikteyiz. Öptüm hepinizi.
Kızlar kızlar burdayız biz. Oğluşum geldiiiii. Sabah suyum geldi. 3kilo 400 gr. 50 cm. Öyle tatlı,öyle pembe öyle mucize ki :))))) Çok doluyum detayları daha sonra anlatacağım elbette. Doğumum rahat geçti. Epidural normal yaptım. 5 tane falan dikişim var. Ama ağrım sızım hiç bir şeyim yok :)))
masallah masallah pelincimmmKızlar kızlar burdayız biz. Oğluşum geldiiiii. Sabah suyum geldi. 3kilo 400 gr. 50 cm. Öyle tatlı,öyle pembe öyle mucize ki :))))) Çok doluyum detayları daha sonra anlatacağım elbette. Doğumum rahat geçti. Epidural normal yaptım. 5 tane falan dikişim var. Ama ağrım sızım hiç bir şeyim yok :)))
Gözünüz aydın, inşallah çabucak iyileşir Denizim
Aman da aman taze anne gelmişşş, oğluşun geldi hoşgeldiiMaşallaaahh, çok sevindim adına canım. Tam istediğin gibi olmuş, darısı da bana ve bekleyenlere olsun..
sekerimmmm
bu hafta sende sira
haberini bekliyorum ona gore:89:
Ay inşallah canımm, bak ne güzel senin gibi sırasını bekleyen terbiyeli arkadaşlarımız da varSakın benden önce doğurmaaaa
aslinda arada bir sancilaniyorum bu hafta ama
dr normal dedi
ozellikle geceleri sanciyla uyaniyorum
haftaya sali cati muaynemiz var zaten
o zamana kadar dogurmam heralde:109:
Valla bende de kasılmalar oluyor ama hiç acı hissetmedim öyle uykudan uyandıracak, sende bu hafta doğurabilirsin belli olmaz. Artık muayeneyi doğumda yapar doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?