2010 Aralık Anneleri

sagol canim
gecen cumartesi bi arkadasin kizinin dogum gunu vardi biraz gobek attik, onu anlattim devam edebilirsin dedi, yani hareket ama en etkilisi iliskiymis canim, ya bende korkuyorum 7sene bekleyince herseyden uzak durdum hamilelik boyunca esim dahilama galiba denicez eger yararsa denersiniz

inanamıyorummmm bu ne yaaaaaaa bu nasıl ataktır pelinnn, denizzz maşallahhhhh ,
biz halaa beklemedeyiz , bende bugün doktora gittim sancı yok açılma yok pazartesi tekrar gidicez offf, bu arada bugün ilk defa alttan muayne oldum, hiç acımadı ama ben burda hep okudumya yok çok acıyo bilmem ne falan diye... kendimi çok sıktım, rahat olmak lazımmış, bu arada ben nst deyken yan tarafta doğumhabene biri doğum yapıyodu 10 dk sürmedi bebek ağlaması geldi , kız çok bağırmadı ama ben genede tırstım :18: bende doğuruyummm artık yaaaaaa............

Son düzenleme:

hepimizin derdi ayni
DOGURMAK ISTIYORUZ ARTIK

beni basindan beri altan muayene ediyo doktorum, hic acimiyo ama dun acidi ve galiba biseyler yapti cunku sanki biraz daha zorladi

hepimizin derdi ayni
DOGURMAK ISTIYORUZ ARTIK

beni basindan beri altan muayene ediyo doktorum, hic acimiyo ama dun acidi ve galiba biseyler yapti cunku sanki biraz daha zorladi

ben de istiyorum bebeğimi alayım kucağıma ama tırsıyorum da siz nasıl motive oluyorsunuz benim ağrı eşiğim yok sanırım o yüzden çok acıcak gibi geliyor

ben de istiyorum bebeğimi alayım kucağıma ama tırsıyorum da siz nasıl motive oluyorsunuz benim ağrı eşiğim yok sanırım o yüzden çok acıcak gibi geliyor

hic belli olmaz canim, benim kizkardesimin cani cok tatlidir ama 4550gr bebegi normal dogumla dogurdu ve ustelik ilk dogumu, epidural kullandi
bende epidural yaptircam, tibbin nimetlerinde faydalancam

Kızlar bir müjde vericem sizlere
DENİZİM16 doğum yaptı,
Minik Yağmur artık annesinin kollarında,
Maşallah anne de bebek de iyiler.
Küçük cimcimemiz hızlı çıktı teyzeleri.

amanin kizlar denizimdemi dogurdu kiz bu ne acele
maasallah allah uzun omurler versin yagmur bebegede

hic belli olmaz canim, benim kizkardesimin cani cok tatlidir ama 4550gr bebegi normal dogumla dogurdu ve ustelik ilk dogumu, epidural kullandi
bende epidural yaptircam, tibbin nimetlerinde faydalancam

umarım öyle olur yırtık falan olmadı mı peki bebeğin maşallahı varmıs tabi annesinin de

merhaba 2010 ağustos annesiyim... sizi ziyaret etmek istedim bebişini kucağına alanlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün... bekleyenler bir avazda kurtulsun inş. sağlıkla sıhhatle minnoşlarınızı kucağınıza alırsınız inş...

aaaa denizim doğum mu yapmış ay çok sevindim çok süpriz oldu güle güle büyüt heöşerim gözün aydın canım benim

gözünaydın cnm allah saglık sıhhat versin bebişine ve sana

Kızlar bir müjde vericem sizlere
DENİZİM16 doğum yaptı,
Minik Yağmur artık annesinin kollarında,
Maşallah anne de bebek de iyiler.
Küçük cimcimemiz hızlı çıktı teyzeleri.
aaaaaaaaaaaaaa denizim kandırdın bizi en son ben dogurucm topigi ben kapatacam diyodun ama solladın bizi saka bi yana güle güle büyüt güzel kızını

hosgeldin cnm güle güle büyüt oglusunu

Giden gider kalan sağlar bizimdir

Harbiden doğuranlar takvimini değiştirsin, artık kim doğurdu kim doğurmadı kafam karıştı:26: Bide doğurmayanlar hergün yoklama alalım

bende dogurmayanlardanım burdayım

pelin'ede gecmiş olsun bebişi analı babalı saglıklı büyüsün

amanin kizlar denizimdemi dogurdu kiz bu ne acele
maasallah allah uzun omurler versin yagmur bebegede

serap sen naptın dogum yapmadın daha dimi kandırdımı seni kücük afacan neyse saglıklı olsunda gelirler nasılsa bekliyelim biz:2:

deneyebilirsiniz dedi tabii uzun zamandir kardes kardes yasadigim esim cok memnun oldu bu duruma

dun gece vajinaya giren bi agriyla uyandim esim bile uyandi sesime, o andan beri yumurta aki gibi akintim var, acaba nisanmi geliyoki??
Yok canım,nişan renkli gelir.Benim ilkinde kanla karışık bi akıntı geldi,yani kanda değil ama öyle beyaz bi akıntıda değil..
Ben evlendikten kısa bir süre sonra hamile kalmıştım,yeni evli olunca sanırım birazda cehalet..biz hiç ara vermeden devam etmiştik normal hayatımıza sonuna kadar Allah'a şükür hiç bir problemde olmamıştı..Bu sefer tamamen kesmedik ama çok nadir oluyo Eşime diyorum,oğluna hiç acımamıştın,oda"he ya,nasıl da kıyıyomuşuz yavruya" diyo.Geçen dedim bi deniyek istersen,bu kızın başka türlü geleceği yok diye ama kabul etmedi

Canım sende yaptırıver epidruali,rahat rahat doğur bebişini..Bak yaptıranlar çok memnun..

evet canim ya kandirdi bizi sipa sancim falan gece kesildi bi dahada olmadi
bakalim bekliyoruz yarinda kontrolum var

kızlar acaba bu bizim hormonlar doğumdan snr düzelirmi ki
dün durup dururken ağlamaya başladım
sonrada eşim noldu deyince senin yüzünden
diye ondan çıkardım ben ne yaptım diyo haftaya ameliyata giricem
bana moral vermiyosun dedim
bunun içinmi ağlıyosun diyo
tabi senin için çok basit bişey demi diyorum
sonra düşündüm de acıdım adamcağıza
biran önce doğursaydım oda kurtulsaydı kıyamam yaa

hepimiz öyleyiz canım benim eşim de belli etmiyr ama o da çok heyecanlı bana destek verme şekli de 'güç içinde demek':)ama doğuma gittiğimizde görücez onları

Canım sende yaptırıver epidruali,rahat rahat doğur bebişini..Bak yaptıranlar çok memnun..[/QUOTE]

benim doktorum hiçbişey demiyor şurda 10 günüm kaldı daha zaman var diye geçiştiriyor ayrıntıları hala konuşamadık

aslinda doktor yasaklamadiktan sonra bisey olmazda iste insan evham yapiyo, ama ben kararliyim denicem belki en azindan acilma olur

insallah duzelir, allahtan benim oyle fazla sorunum olmadi ama olanlari gorunce bende esime bak ne kadar sanslisin ben sana hicbisey yapimiyorum diye takiliyorum

Kızlar iki gündür tam uykumun tatlı yerinde eşim evi aramaya başlıyor, ilkinde telefonu sonlarına doğru duyuyorum gibi oluyoor tabi açamadan kapanıyor yeniden aramaya başlıyor!! Bi uyutmadı beni bu adam yaaa!!
Neymiş doğuruyomuymuşum? Açmayınca merak ediyormuş, dedim merak etme ilk sana haber veririm doğursam

Hormonlardan şekerim.Ben onu bunu bilmem valaha , düzelmek zorunda.Yoksa bu adamlar bizi boşar ,ben size diyeyim

Bu arada Uçurum, Pelin kızlar hayırlı olsun.Allah analı babalı , sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Son düzenleme:

napsin adamcaz merak ediyo iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…