yok tatlim ya haftaya gelsin
babasida cok yogun bu hafta
oda diyo haftaya gelsin kizim diye
tembihleyip duruyoruz simdiden cocugu
3100 gr simdi
haftaya toparlar biraz daha belki
sen dogur bu hafta:122:
yafrum senin ki yine ii biz 39.haftamızı bitircez inş benim ki de 3100 yahuuu daha sıpam benimm
kızlaaarrrdoğuma az kaldı ama biz hala isim bulamaadık size iki isim vericem hangisi olsun lütfen yazıın
mete mi emir mi?
kızlaaarrrdoğuma az kaldı ama biz hala isim bulamaadık size iki isim vericem hangisi olsun lütfen yazıın
mete mi emir mi?
yok tatlim ya haftaya gelsin
babasida cok yogun bu hafta
oda diyo haftaya gelsin kizim diye
tembihleyip duruyoruz simdiden cocugu
3100 gr simdi
haftaya toparlar biraz daha belki
sen dogur bu hafta:122:
gebelik 40 haftayi pek gecemiyor kendisi biliyor diiimi canim?Benim kocam hep yoğun o yüzden bu hafta doğurma deyip duruyor, artık o bana uysun dimi ama
Ayy canlarım benim ya.. tek tek geliyor hepsi.
Hepinize hayırlı olsun, Allah'ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Ayy canlarım benim ya.. tek tek geliyor hepsi.
Hepinize hayırlı olsun, Allah'ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin
herkese iyi akşamlarr...doğuran doğurana maşallahhhh artık sıra bize gelsinn yaffff 40 hafta bitecekkk...doğumu hızlandırmak için ne yapsak ki acabaayyyyy dayanamıyorum artıkkk
slm kızlarrr,
ya gögüslerim cok fena yara oldu,Allah kimseye vermesin acımdan hiç bi şey yapamıyorum,:84: buraya da gelemiyorum,napalım katlanıcaz artık...
Dr. dileme bu konuda bi tavsiyede bulunmuş,oda deneyecek,etkili olursa sizde denersiniz artıkBu arada bak ben 40 haftayı bitirdim,ama hala sağ sağlim pc başındayım
Canım ilaç falan kullandın mı,lansinoh bu konuda en etkilisymiş duyuğum kadarıyla.Ama ben oğlumda karbonatlı su kullanmıştım,1 günde hemen iyileşmişti.Şimdi yine olursa önce onu denerim diyorum,bakalım inşallah olmaz..
Anladın sen onune tavsiyesinde bulunmuş ki acaba
kullandım canım sağol,bırsuru ılac var elimde ama nafıle yani...neyse dogum yapmayanları korkutmayım ama ne yapsam bılşemedım valla,karbonatlı suyla da sılıyorum ama ...
anladım anlamasına da eğer care olsaydı coktan olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?