2010 Aralık Anneleri

yok tatlim ya haftaya gelsin
babasida cok yogun bu hafta
oda diyo haftaya gelsin kizim diye
tembihleyip duruyoruz simdiden cocugu
3100 gr simdi
haftaya toparlar biraz daha belki
sen dogur bu hafta:122:

yafrum senin ki yine ii biz 39.haftamızı bitircez inş benim ki de 3100 yahuuu daha sıpam benimm

kızlaaarrr doğuma az kaldı ama biz hala isim bulamaadık size iki isim vericem hangisi olsun lütfen yazıın
mete mi emir mi?

yafrum senin ki yine ii biz 39.haftamızı bitircez inş benim ki de 3100 yahuuu daha sıpam benimm

3500 olsalar iyi olur dimi canim?
1 hafta aramiz cok diil gerci
normalde haftada 200 gr aliyodu bu hafta 100gr almis
ama dr artik olcumler cok net degil dedi bebek iyice asagi indi dedi:26:

yok tatlim ya haftaya gelsin
babasida cok yogun bu hafta
oda diyo haftaya gelsin kizim diye
tembihleyip duruyoruz simdiden cocugu
3100 gr simdi
haftaya toparlar biraz daha belki
sen dogur bu hafta:122:

Benim kocam hep yoğun o yüzden bu hafta doğurma deyip duruyor, artık o bana uysun dimi ama

Ayy canlarım benim ya.. tek tek geliyor hepsi.
Hepinize hayırlı olsun, Allah'ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Benim kocam hep yoğun o yüzden bu hafta doğurma deyip duruyor, artık o bana uysun dimi ama
gebelik 40 haftayi pek gecemiyor kendisi biliyor diiimi canim?

oyyyy!!!
aysem gelmis:86:
bi turlu karsilasamadik
nasilsin seker?
duru bebis naapio?
seninki yuruyecek biz hala doguramadik kis

Ay Ayşemmm,hep seni düşünüyorum kıs,Duru'nun resimlerini gördükçe diyorum bu hatun büyüttü,biz hala doğurmayı bekliyoz Maşallah Duru'yada,kocaman pamuk olmuş,tam yimelik çağında

herkese iyi akşamlarr...doğuran doğurana maşallahhhh artık sıra bize gelsinn yaffff 40 hafta bitecekkk...doğumu hızlandırmak için ne yapsak ki acabaayyyyy dayanamıyorum artıkkk

slm kızlarrr,
ya gögüslerim cok fena yara oldu,Allah kimseye vermesin acımdan hiç bi şey yapamıyorum,:84: buraya da gelemiyorum,napalım katlanıcaz artık...

herkese iyi akşamlarr...doğuran doğurana maşallahhhh artık sıra bize gelsinn yaffff 40 hafta bitecekkk...doğumu hızlandırmak için ne yapsak ki acabaayyyyy dayanamıyorum artıkkk

Dr. dileme bu konuda bi tavsiyede bulunmuş,oda deneyecek,etkili olursa sizde denersiniz artık Bu arada bak ben 40 haftayı bitirdim,ama hala sağ sağlim pc başındayım

slm kızlarrr,
ya gögüslerim cok fena yara oldu,Allah kimseye vermesin acımdan hiç bi şey yapamıyorum,:84: buraya da gelemiyorum,napalım katlanıcaz artık...

Canım ilaç falan kullandın mı,lansinoh bu konuda en etkilisymiş duyuğum kadarıyla.Ama ben oğlumda karbonatlı su kullanmıştım,1 günde hemen iyileşmişti.Şimdi yine olursa önce onu denerim diyorum,bakalım inşallah olmaz..

Dr. dileme bu konuda bi tavsiyede bulunmuş,oda deneyecek,etkili olursa sizde denersiniz artık Bu arada bak ben 40 haftayı bitirdim,ama hala sağ sağlim pc başındayım

ne tavsiyesinde bulunmuş ki acaba canım bende sağ salimim ama artık sabırsızlanıyorummmm

kullandım canım sağol,bırsuru ılac var elimde ama nafıle yani...neyse dogum yapmayanları korkutmayım ama ne yapsam bılşemedım valla,karbonatlı suyla da sılıyorum ama ...

ne tavsiyesinde bulunmuş ki acaba
Anladın sen onu
kullandım canım sağol,bırsuru ılac var elimde ama nafıle yani...neyse dogum yapmayanları korkutmayım ama ne yapsam bılşemedım valla,karbonatlı suyla da sılıyorum ama ...

Canım valla burda bi arkadaşım tam 2 ay berbat bi şekilde yaşadı bu durumu..Onunda kullanmadığı ilaç kalmadı ama ne fayda..İnşallah seninkiler en kısa zamanda düzelir..Bide ben şunu farketmiştim,göğüs pedi kullandığım zaman nemli kalabiliyodu göğüs uçlarım,buda hem acımasına hemde yaraysada geç iyileşmesine sebep oluyordu.Sonra bıraktım bende göğüs pedi kullanmayı..

qsu cum bide ben karbonatlı suyu şöyle yapmıştım. 1 bardak kaynatılıp soğutulmuş suya 2 ç.kaşığı karbonatı koyup karıştırmış sonrda bunu bi şişeye boşaltmıştım.Göğsüme süreceğim zaman şişeden pamuğa döküyordum,yani pamuğu bu suya batırmıyordum.Göğsüme sürdükten sonra kurutup bide kendi sütümden sürrüyordum ama onuda kurutuyordum..Dediğim gibi bana çok iyi geldi..Bak 5.5 sene oldu,hala unutmadım ama tabi birazda cilt yapısıyla ilgili bişey..

Bide o sıra bebişimin ağzında pamukçuk olmaya başlamıştı,bu olay onunda ağzındaki pamukçukları geçirmişti hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…