2010 Aralık Anneleri

Hımmm,anlaşılan denenerek sonuç alınamamış bende bi deniyim demiştim ama boşver o zaman:86:

canım belki sende faydalı olur ayyy ne hallere düştükkk....yaa ama ben artık doğurmak istiyorum arayan arayana doğurdun mu diee hergün telefon hergün telefonn bakalımm artıkkk baska seyler mi denesekkk dans edipp zıplasak mı

Ay onu hiç sorma ya,gören ayrı soruyo,görmeyen tel.ediyo..Ama ben 22 sine kadar içerde tutmaya karar verdim.İnşallah kızım bu kararıma saygı duyar

Ay onu hiç sorma ya,gören ayrı soruyo,görmeyen tel.ediyo..Ama ben 22 sine kadar içerde tutmaya karar verdim.İnşallah kızım bu kararıma saygı duyar
yok benimki hemen gelebilirr ben bekliyorum dört gözle neyse artık ben kacayımmm gidip bi caresine bakayım hdi ii geceler

Alt komşumuzun yeni doğmuş bir bebeği var, 1 aylık falan ay nası ağlıyo yaaa.. Bazen banyo yaptırıyorlar, banyoda feryadı basıyooo yazık yaaa..
Düşünsenize 9 aydır kaldığı sıcacık ve güvenli yuvasından çıkıp nelere maruz kalacak zavallı yavrucaklar..

Ay ben bu akşam şu kocişi bi kandırayım dedim,kendisi 4-12 çalışıyoda bu hafta..Aradım gayet sakin bi şekilde diyorum ne yapıyosun,işler ne durumda,yoğun mu falan diye..Oda acele ve ısrarla cevap veriyo ee.. ee.. diye diye Dedim benim suyum geldi, oda "hadi ya,ee..tmm o zaman,ee..ben hemen geliyorum madem" bende başladım şaka şaka deyip gülmeye.Ama çok komikti ya,baya telaşlandı..Dedim seni bi kontrol ediyim hazırlıklı mısın diye..Garibim oda ayak parmaklarına kadar uyuşmuş.. Ben çok eğlendim,sizede tavsiye ederim

sonra suyun geldiği zaman inanmazsa karışmam ama...:)

yok benimki hemen gelebilirr ben bekliyorum dört gözle neyse artık ben kacayımmm gidip bi caresine bakayım hdi ii geceler
İyi geceler canım,git accıkgöbek at bari :)
Benim oğlumu annem banyo yaptırmıştı ilk zamanlar..Bizim oğlanda çok ağlardı ama ben sonradan farkettim ki çocuk suyun sıcaklığından ağlıyormuş..Annem sağolsun çocuk üşümesin diye suyu baya sıcak tutardı,benim zavallı oğluşumda yana yakına ağlardı..Şimdi kısmetse ve sağlığım el verirse kızımı bizzat kendim banyo yaptıracağım

benim oğlum çok severdi banyoyu, hastaneden getirdiğimiz gün başladık yıkamaya. hergün yıkadı annem hem de baya sıcak suyla. göbek falan beklemedik yani. hala da çok sever sıpa banyoyu. su kuşu:)

Kızlar oğlum hep uyuyor yahu. Öle memeyi kapıp emmedi henüz zar zor bir kaç damla. Emse sütüm gelecek ama ememiyor,2 kere emip yoruluyor. Doğurmayan arkadaşlar epidural olduktan sonra normal doğumdan hiç korkmayın. Oğlum bir emse şöyle cok cok içim rahatlayacak ya

Yok o değilde,tlf.u kapattıktan sonra dedim ulen bide şaka gerçek olmasın,ben daha doğurmak istemiyom,yarın günümüz var zaten,kaçırmayayım onuda

Sen ne alemdesin canım,var mı denişik bi durum?

Yok o değilde,tlf.u kapattıktan sonra dedim ulen bide şaka gerçek olmasın,ben daha doğurmak istemiyom,yarın günümüz var zaten,kaçırmayayım onuda

Sen ne alemdesin canım,var mı denişik bi durum?

gün önemli tabi kaçırılmaz şimdi doğum uğruna:)

yok canım bekliyoruz hala. ağrı sızı var bol bol.

yalnız hakkaten iyi telaşlanıyolar bu kocalar. ben de geçen laptopu düşürdüm diye bi çığlık attım. sonra da seslendim halbuki bilgisayar düştü diye ama onu falan duymamış. ışık hızıyla geldi mutfaktan. komikti....

ayy yazik bebiseee
bizde kocisle beraber yikicaz diye hayal kuruyoduk
tabi ilk zamanlar degil

uyandir kiz uyumasin sariligi yukselmesin
bol bol emzir
cagir hemsireyi yardim etsin pelincim

benim oğlum çok severdi banyoyu, hastaneden getirdiğimiz gün başladık yıkamaya. hergün yıkadı annem hem de baya sıcak suyla. göbek falan beklemedik yani. hala da çok sever sıpa banyoyu. su kuşu:)
Bize aynen canım.Eve gelince yıkamıştık hemen ama bizimki çok ağlamıştı.Dedim ya çocuk haşlanıyomuş meğerse:) B banyodan sonra kıpkırmızı olurdu garibim.Sonra biz yıkamaya başladıkta rahat bi nefes aldı,oda su kuşu oldu sonra :)

Canım sıkılma hiç,yorgun şimdi o annesi.Bu gece,bilemedin yarına başlar cok cok emmeye

canım hayırlı olsun öncelikle. yazmıştım daha önce kaynağın kralını yaptın yani. ama sevindim senin adına. sıkıntıların diner inş biraz olsun. oğluşun da çok uyumasına izin verme. uyandır sık sık. çenesinden destekle biraz emerken. yarına daha iyi olur ama dikkat et sarılığı çıkmasın çok...

ay bende ağrı sızıda yok ya..Bol bol toplaşıyo bebiş o kadar.Oda bebek mi toplaşıyo yoksa kasılma dedikleri olay o mu çözebilmiş değilim hala

ay bende ağrı sızıda yok ya..Bol bol toplaşıyo bebiş o kadar.Oda bebek mi toplaşıyo yoksa kasılma dedikleri olay o mu çözebilmiş değilim hala

bende var da noluyo. nstde 20nin üstüne çıkamadım henüz. sabit 20 gösteriyo alet. bozuk galiba:) hissedilmediği halde yüksek değerde sancılar gösteren nst cihazından istiyorum ben de:)

bende var da noluyo. nstde 20nin üstüne çıkamadım henüz. sabit 20 gösteriyo alet. bozuk galiba:) hissedilmediği halde yüksek değerde sancılar gösteren nst cihazından istiyorum ben de:)

Allah allah,sende bi gariplik olmasın sakın Hayatım senin hamilelikler zorlu geçiyo anlaşılan..Başlarda felaket aşermiştin,şimdi ağrılı sızılısın,Allah yardımcın olsun

Bende yapıcam aynısını da sonra yalancı çoban olmaktan korkuyorum

Kaç derece olması lazım banyo suyunun acebaa?? Bide kaynamış soğumuş su mu kullanıcaz yoksa çeşme suyu mu o nasıl olacak??

Yazın mı doğmuştu, kış çocuğu ya biz hergün suya sokamayız herhalde dimi??

Canım sen çenesini dürte dürte emzir bol bol, fazla uyutma. Gerçi şimdi yorgundur yavrum yaaa, yoldan geldi yaa kuzuuu

ayy yazik bebiseee
bizde kocisle beraber yikicaz diye hayal kuruyoduk
tabi ilk zamanlar degil

Bizde aynı hayali kuruyoruuuzzzz, ahh o günlerde gelecek mi

Bizim hastaneye gel, benim en son 80 - 40 arasında oynayan sancılarım vardı ve hiçbirini hissetmedim

küçükprensim kaç derece olacağı kkonusunda bi fikrim yok ama eskiden beri bilinen yöntem dirseğimizle bakıcaz suyun sıcaklığına.Bizim ev o zaman sobalıydı ve sobanın üzerinde sıcak suyumuz olurdu her zaman.O suyu ılıştırarak yapardık..Şimdi direk çeşmeden kovayı doldurarak yıkıcaz kısmetse :)

herkese merhabaa

kızlarr nasılsınız bakayım

uzuuuuun zamandır giremiyordum KK ya , özlemişim valla.
face ten almaya çalışıyordum yeni doğum haberlerini
çoğumuz doğurduk galiba ne güzel
kalanlarda tez zamanda sağlıkla alırlar inşallah yavrularını kucaklarına

henüz doğum hikayemi yazamadım kızlar
oğlan hiç fırsat vermiyor valla bana

şimdi yanımnda kayınvalidem var
bebekle ben ilgileniyorum geri kalan tüm işleri de o yapıyor
yarın öbür gün o gittikten sonra ben nasıl herşeyin üstesinden gelicem bilemiyorum

bebiş uyanır birazdan
umarım en kısa zamanda tekrar girebilirim topiğe
hepinizi çok öpüyorum

henüz doğmamış ama sabırsızlanan bebişler ve annelerinin de Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…