kanamadan haberi var canım zaten ilk kendisi gördü parmağında önce şaşırdı
aa kan geldi elime diye sonra normal dedi hafif kanaman olabillir
ama öyle kurcaladı canımı acıttı ki uyuz oldum galiba kadına
hapsuruk istdayım canım sen kime gidiyosun
hayır zaten hafif tırsıyorum normalden
sezeryan tabi daha kolay gibi geliyo bana insan işte burda doktora çok ihtiyaç duyuyor
onun normal için gaza getirmesi gerekiyodu kafam çok karıştı yaaa
estamp bana da çok erken bunu söylemesi için gibi geldi hani çatın dar falan dese anlıcam
ama eşim durumdan epey memnun aslında düşünsene istersek bugün alabiliriz kızımızı kucağımıza deyip duruyo
yaa çok dediler bana hizmet hastanesine git diye ama
bana medikal park daha iyi gibi geldi oraya başlamıştım
bak şimdi pişman oldum
günaydın hatunlaaaar.bugün aşure günü ne güzel herkese bolluk bereket getirir inşallah.eğer bugün doğum yaparsam çok mutlu olurum ama pek sanmıyorum.hatta kızımın ismini de değiştirip muharremsu koymaya karar verdik eşimin adı da muharrem
Günaydın kızlar,
bugün 40.hftamız doldu ama bizim veledin gelmeye niyeti yok...
akşama ek sefer konabilir mi acaba küçükprens?
canim ben bahcelievlerde hizmet hastanesine gidiyorum
meltem hna
insana guc veriyor kadin
oyle bi motive ettiki beni
ver gazi yolla vietnama
kendime guvenim geldi walla
ne güzel ya gönlünüze göre doktorlar bulmuşsunuz
inşallah doğumlarınız da gönlünüzce olur
peki sen kime gidiyosun küçükprens
Benimki de müthiş gaz veriyor, bide öteki hastalarını anlatıyor.
"Geçen bilmem kim geldi epidural istedi, bende kafasını değiştirdim sohbete başladık bi baktı ki doğuruyo" veya "geçen başından beri normal isteyen kadın doğuma geldi beni sezeryana alın diye yalvardı, ama kadın açılmış bi ıkınacak bende ameliyathane diye kandırıp doğumhaneye indirdim" falan diye keyifli keyifli bi gaz veriyo bana
super ya prenscimBenimki de müthiş gaz veriyor, bide öteki hastalarını anlatıyor.
"Geçen bilmem kim geldi epidural istedi, bende kafasını değiştirdim sohbete başladık bi baktı ki doğuruyo" veya "geçen başından beri normal isteyen kadın doğuma geldi beni sezeryana alın diye yalvardı, ama kadın açılmış bi ıkınacak bende ameliyathane diye kandırıp doğumhaneye indirdim" falan diye keyifli keyifli bi gaz veriyo bana
amin canimne güzel ya gönlünüze göre doktorlar bulmuşsunuz
inşallah doğumlarınız da gönlünüzce olur
peki sen kime gidiyosun küçükprens
bence çok güzel bi davranış doğum eğer hayati bi risk taşımıyorsak normal yolla olmalı hatta epidural bile gerekmemeli.ben nasip olursa öyle istiyorum baktım dayanılmayacak acılar veriyo belki fikrim değişir ama pek sanmıyorum.bekara karı boşamak kolay dedikleri bu olsa gerek
super ya prenscim
oyle olmasi gerek
doktorun her kelimesi insani etkiliyor
ben asli hna basladigimda
agzindan iki kelime fazla ciksin diye
dua ediyodum
meger karsi kapiyi tiklatmaliymisim
neyseki su an hersey yolunda canim
ama aylarca ne kadar kararsiz kaldigimi biliyosun
merhaba kızlar size bi sorum war 2 gundur pembemsi bi akıntım war nişan dediğiniz sey nasıl oluyoki bu degildir heralde nişan olsaydı simdiye dogurmustum di mibide dikkatimi cekti siddetli bi sancı sonrasında wc ye gittigimde pembe akıntım oluyo rahimmi acılıyo ki acaabaa
ayy inşallah yaacanım,benim bildiğim kadarıyla nişan daha koyu renkli ve yoğun bi sıvı...bence doğumun yaklaşmış
hadi hayırlısı
ayy inşallah yaabu 1 hafta dogurdun dogurdun yoksa sezeryana alcas dedi dr inşallah kendiliginden gelir minigim
Neden öyle dedi ki ben 38+6 haftalığım 28 ine kadar bekleriz dedi doktorum bebeğim yan durdugu halde
Kızlar bir müjde vericem sizlere
DENİZİM16 doğum yaptı,
Minik Yağmur artık annesinin kollarında,
Maşallah anne de bebek de iyiler.
Küçük cimcimemiz hızlı çıktı teyzeleri.
yaa rahimde darlık war dedi bide karaciger hastasıyım die dr tedirgin oluyo bide 1 hafta once gitttigimde bebişim 3500 gr dı daha buyurse doguramassın gibilerinden konustu ne biliyim bende normal istiyorum inşallah bu hafta kendiliginden gelirde sezeryan olmam.. yine de hakkımızda hayırlısı diyelim.. dr un dediği gibi o bebek karnına girdi bi şekilde cıkcak merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?