2010 Aralık Anneleri

canim ben bahcelievlerde hizmet hastanesine gidiyorum
meltem hna
insana guc veriyor kadin
oyle bi motive ettiki beni
ver gazi yolla vietnama
kendime guvenim geldi walla

yaa çok dediler bana hizmet hastanesine git diye ama
bana medikal park daha iyi gibi geldi oraya başlamıştım
bak şimdi pişman oldum

hizmetin doktorlari cok iyi canim
ben meltem hna rutin kontroller icin gidiyodum gebelikten once
ama gebelikte evime uzak diye gitmedim aptal gibi
ama bak son ayda yine onda aldim solugu
3 tane dra degistirdim ben gebelik boyunca
4. olarak meltemcigime kostum

Amin canım inşallah bereket getirir herkese bugün!!

Kızının adını direk aşure koyabilirsin, var benim aşure adında tanıdığım çok tatlıdır kendisi

Günaydın kızlar,
bugün 40.hftamız doldu ama bizim veledin gelmeye niyeti yok...
akşama ek sefer konabilir mi acaba küçükprens?

Akşamki ek seferler için 16.12. garantisi veremiyoruz, 17.12 ye sarkabilir

canim ben bahcelievlerde hizmet hastanesine gidiyorum
meltem hna
insana guc veriyor kadin
oyle bi motive ettiki beni
ver gazi yolla vietnama
kendime guvenim geldi walla

Benimki de müthiş gaz veriyor, bide öteki hastalarını anlatıyor.
"Geçen bilmem kim geldi epidural istedi, bende kafasını değiştirdim sohbete başladık bi baktı ki doğuruyo" veya "geçen başından beri normal isteyen kadın doğuma geldi beni sezeryana alın diye yalvardı, ama kadın açılmış bi ıkınacak bende ameliyathane diye kandırıp doğumhaneye indirdim" falan diye keyifli keyifli bi gaz veriyo bana

Son düzenleme:

bence çok güzel bi davranış doğum eğer hayati bi risk taşımıyorsak normal yolla olmalı hatta epidural bile gerekmemeli.ben nasip olursa öyle istiyorum baktım dayanılmayacak acılar veriyo belki fikrim değişir ama pek sanmıyorum.bekara karı boşamak kolay dedikleri bu olsa gerek

super ya prenscim
oyle olmasi gerek
doktorun her kelimesi insani etkiliyor
ben asli hna basladigimda
agzindan iki kelime fazla ciksin diye
dua ediyodum
meger karsi kapiyi tiklatmaliymisim
neyseki su an hersey yolunda canim
ama aylarca ne kadar kararsiz kaldigimi biliyosun

ne güzel ya gönlünüze göre doktorlar bulmuşsunuz
inşallah doğumlarınız da gönlünüzce olur
peki sen kime gidiyosun küçükprens
amin canim
insallah hepimiz bebegimiz ve kendimiz icin en hayirli
sekilde dogum yapariz

Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah, bende normal istiyorum ama dediğin gibi bir sorun olur falan Allah korusun sezeryande olsa hayal kırıklığı yaşamamak için hayırlısını diliyorum

Evet sahiden etkiliyor, Allah iyilerle karşılaştırsın her zaman
Boşver sonunda buldun ya gönlüne göre birini her işte bir hayır vardır

merhaba kızlar size bi sorum war 2 gundur pembemsi bi akıntım war nişan dediğiniz sey nasıl oluyoki bu degildir heralde nişan olsaydı simdiye dogurmustum di mi bide dikkatimi cekti siddetli bi sancı sonrasında wc ye gittigimde pembe akıntım oluyo rahimmi acılıyo ki acaabaa

canım,benim bildiğim kadarıyla nişan daha koyu renkli ve yoğun bi sıvı...bence doğumun yaklaşmış
hadi hayırlısı

Selam arkadaşlar :) Maşallah dün kimse yok diye bir çıktım sabah baktım hiç ummadıklarım doğurmuş :) Allah analı babalı büyütsün inşallah Bu arada denizim tansiyon için gitmişti kontrol altında olsun diye neden apar topar sezeryan oldu bilgisi olan var mı .Benim de tansiyonum düşmüyorda acaba bende mi gitsem diyorum .Ama doktorumun bilgisi var tansiyonumdan ilaç kullanıyorum zaten..Şimdi denizimin o nedenle gidip doğurdugunu öğrenince evham yaptım

Neden öyle dedi ki ben 38+6 haftalığım 28 ine kadar bekleriz dedi doktorum bebeğim yan durdugu halde

yaa rahimde darlık war dedi bide karaciger hastasıyım die dr tedirgin oluyo bide 1 hafta once gitttigimde bebişim 3500 gr dı daha buyurse doguramassın gibilerinden konustu ne biliyim bende normal istiyorum inşallah bu hafta kendiliginden gelirde sezeryan olmam.. yine de hakkımızda hayırlısı diyelim.. dr un dediği gibi o bebek karnına girdi bi şekilde cıkcak merak etme

Kızlar bir müjde vericem sizlere
DENİZİM16 doğum yaptı,
Minik Yağmur artık annesinin kollarında,
Maşallah anne de bebek de iyiler.
Küçük cimcimemiz hızlı çıktı teyzeleri.

aa denizim doğum yapmış....
sat daşım ,hayırlı olsun,senin kız benim kızdan hızlı çıktı valla

Önemli olan Doktoruna başından beri güveniyor musun? Mesala ben başından beri doktoruma çok güveniyorum, bana ''şu sebeplerden dolayı,sezeryan olmak zorundasın'' dese, kesinlikle sırf sezeryan yapmak için söylemediğini ve gerçekten zorunlu olduğunu düşünürüm, bilirim ve sezeryan olurum.,

Burada Doktora güven çok önemli.Hatta bazen güvenmek zorundayız.Mesala, benim arkadaşıma doktoru ''çatın dar imkanı yok, normal yapamazsın ''demişti.Doktoruna çok güvendiği halde, inat bu ya 40 haftalarını bile geçti, bekledi, suni sancı aldı, saatlarce sancı çekti ama sezeryana gitti. : )Onun Doktoru da bile bile hastasını kesicek bir doktor değildi, bizimki çok inatçı çıktı.: )

Bu arada herkese günaydınlar, bol sancılı bir günün ardından soluğu hastanede almanız dileğiyle : )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…