benn cok gec basladım bu dr a ama eltimin gorumcemin kaynanamın dr u aile dr u dielim yani.. guveniyorum ona neyse bakalım hakkımızda hayırlısı artık.. bu arada duana aminnn diyorumÖnemli olan Doktoruna başından beri güveniyor musun? Mesala ben başından beri doktoruma çok güveniyorum, bana ''şu sebeplerden dolayı,sezeryan olmak zorundasın'' dese, kesinlikle sırf sezeryan yapmak için söylemediğini ve gerçekten zorunlu olduğunu düşünürüm, bilirim ve sezeryan olurum.,
Burada Doktora güven çok önemli.Hatta bazen güvenmek zorundayız.Mesala, benim arkadaşıma doktoru ''atın dar imkanı yok, normal yapamazsın ''demişti.Doktoruna çok güvendiği halde, inat bu ya 40 haftalarını bile geçti, bekledi, suni sancı aldı, saatlarce sancı çekti ama sezeryana gitti. : )Onun Doktoru da bile bile hastasını kesicek bir doktor değildi, bizimki çok inatçı çıktı.: )
Bu arada herkese günaydınlar, bol sancılı bir günün ardından soluğu hastanede almanız dileğiyle : )
Evet sahiden etkiliyor, Allah iyilerle karşılaştırsın her zaman
Boşver sonunda buldun ya gönlüne göre birini her işte bir hayır vardır
Denizim yanılmıyorsam 24 aralıkta sezeryan olacaktı neden apar topar oldu bilen yok mu
benn cok gec basladım bu dr a ama eltimin gorumcemin kaynanamın dr u aile dr u dielim yani.. guveniyorum ona neyse bakalım hakkımızda hayırlısı artık.. bu arada duana aminnn diyorum
haklisin canim
cok sukur walla
sende bel agrisi falan yokmu bu arada?
ben arada adet sancisi gibi seyler cekiyorum
gece bile uykumdan uyaniyorum hatta
aslinda yuruyus yapsak iyi olur ama bu havada nerde yuruycezki:130:
haklisin canim
cok sukur walla
sende bel agrisi falan yokmu bu arada?
ben arada adet sancisi gibi seyler cekiyorum
gece bile uykumdan uyaniyorum hatta
aslinda yuruyus yapsak iyi olur ama bu havada nerde yuruycezki:130:
Selam kızlarnasılsınız bakim bende bir numara yok hala
Selam canım.
Gördüğün gibi bizde de bir numara yok.Ben şu ticker de yazan 12 güne de razıyım.40+ larda gezinmeyeyim de
canım denizimin nst de çok sancı çıkmıştı dün sabah onun için sezaryan olmuştur büyük ihtimal.... erken gelme ihtimaline karşı çünkü onun daha öncedende sezayandı dr. riske atmak istememiştir diye düşünüyorum...
Valla canım bende öyle diyom ama paşamızın gönlü yok gibin :)) HAyırlısı artık.zaman geçmez oldu ama ya
volta atiyosun yaniYok be canım, bende kasılmalar var ama şu hazırlık sancıları dedikleri ağrısız olan braxton hicks kasılmaları sanırım
Sen benden önce gideceksin sanırım doğuma
Evin içinde yürüyüp duruyorum, görsen gülmekten ölürsün
pelincim ben dışarı çıkamadığım zaman yürüme bandında en yavaş seviyesinde yürüyorum varsa tavsiye ederim zorlamamak kaydıyla tabi
bide sancılar içinde çok sıcak suyla duş alma dedi dr. benim hep duşda oluyodu sıcak kan dolaşımını hızlandırdığı için sancı yaparmış :26:
volta atiyosun yani
ya ben evde cok usengecim
bi nevresim degistircem
sabahtan beri taksit taksit
bu hafta dogurusun dedim ama umidim kestim ben senden sekerim
Şu an Facede ne etkinlik palnlıyorsun yazısı gözüme batıyorDoğurmak istiyorum yazsammı diye acaba
neden kimse yok ya yoksa herkes günün bolluna bereketine kapılıp sancılanıp doguma mı gitti
bugün doktordaydım bebeğin gelmeye niyetiyok sancı var ama açılma yok:84: gelsinler artık
kızlar nerdesiniz yaaa topiğimiz ıssız adaya döndü:98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?