2010 Aralık Anneleri

benn cok gec basladım bu dr a ama eltimin gorumcemin kaynanamın dr u aile dr u dielim yani.. guveniyorum ona neyse bakalım hakkımızda hayırlısı artık.. bu arada duana aminnn diyorum

Evet sahiden etkiliyor, Allah iyilerle karşılaştırsın her zaman
Boşver sonunda buldun ya gönlüne göre birini her işte bir hayır vardır

haklisin canim
cok sukur walla
sende bel agrisi falan yokmu bu arada?
ben arada adet sancisi gibi seyler cekiyorum
gece bile uykumdan uyaniyorum hatta
aslinda yuruyus yapsak iyi olur ama bu havada nerde yuruycezki:130:

Denizim yanılmıyorsam 24 aralıkta sezeryan olacaktı neden apar topar oldu bilen yok mu

canım denizimin nst de çok sancı çıkmıştı dün sabah onun için sezaryan olmuştur büyük ihtimal.... erken gelme ihtimaline karşı çünkü onun daha öncedende sezayandı dr. riske atmak istememiştir diye düşünüyorum...

haklisin canim
cok sukur walla

Yok be canım, bende kasılmalar var ama şu hazırlık sancıları dedikleri ağrısız olan braxton hicks kasılmaları sanırım
Sen benden önce gideceksin sanırım doğuma
Evin içinde yürüyüp duruyorum, görsen gülmekten ölürsün

haklisin canim
cok sukur walla

pelincim ben dışarı çıkamadığım zaman yürüme bandında en yavaş seviyesinde yürüyorum varsa tavsiye ederim zorlamamak kaydıyla tabi
bide sancılar içinde çok sıcak suyla duş alma dedi dr. benim hep duşda oluyodu sıcak kan dolaşımını hızlandırdığı için sancı yaparmış :26:

ben karar verdim galiba kızlar sezeryan olucam
normal doğum için hiç güvenim kalmadı bu doktora
bu 3. doktorumdu zaten bu saatten sonra doktor değiştirecek kadar da cesur değilim galiba
ama birdaha hamile kalırsam kes,nlikle tavsiye ettiğiniz doktorlardan biri olacak
arıyayım da sezaryan için gün alayım bari

Selam canım.

Gördüğün gibi bizde de bir numara yok.Ben şu ticker de yazan 12 güne de razıyım.40+ larda gezinmeyeyim de

Valla canım bende öyle diyom ama paşamızın gönlü yok gibin :)) HAyırlısı artık.zaman geçmez oldu ama ya

Teşekkür ederim tellinaz cvp verdiğin için :) Bende de tansiyon oldu da bu aralar korktum birden dışarı çıkacaktım hevesim kalmamıştı şimdi gönül rahatlığıyla çıkıp gezebilirim :)) Hem bellimi olur doğum başlar belki :97:

Valla canım bende öyle diyom ama paşamızın gönlü yok gibin :)) HAyırlısı artık.zaman geçmez oldu ama ya

Aynen.Önceden sıkıldığım zaman kendimi sokağa atar ıvır zıvır şeyler alırdım, hazırlıklar da bizi bayağa oyalıyordu.Şimdi her şey tamam öyle melül melül bekliyoruz : ) Dışarı çıkıcak halde yok, havada soğuk.Damızlık gibi hissediyorum kendimi : ) 9 ay nasıl geçti bilemedik , ama şu son 2 hafta geçmek bilmedi.

volta atiyosun yani
ya ben evde cok usengecim
bi nevresim degistircem
sabahtan beri taksit taksit
bu hafta dogurusun dedim ama umidim kestim ben senden sekerim

kosu bandim yok maalesef canim
benim belim agriyodu sabah dusa girdim
sicacik suyla dus aldim iyi geldi walla
hatta aklima geldi belki dogum baslar diye
bile bile yaptim yani
henuz baslamadi ama

Şu an Facede ne etkinlik palnlıyorsun yazısı gözüme batıyor Doğurmak istiyorum yazsammı diye acaba

volta atiyosun yani
ya ben evde cok usengecim
bi nevresim degistircem
sabahtan beri taksit taksit
bu hafta dogurusun dedim ama umidim kestim ben senden sekerim

Bende kestim kendimden ümidi

Şu an Facede ne etkinlik palnlıyorsun yazısı gözüme batıyor Doğurmak istiyorum yazsammı diye acaba

Planla canım, bide face dekiler katılıyormuş doğuma artık tv lere çıkarsın

neden kimse yok ya yoksa herkes günün bolluna bereketine kapılıp sancılanıp doguma mı gitti

ahh keşkeeee

bugün doktordaydım bebeğin gelmeye niyeti yok sancı var ama açılma yok:84: gelsinler artık

görüntü var ses yok desene, cucum en son ne yaptıda doğurdu acaba:26: Onun denemediği kalmamıştı, bizde denesek

bugün baya yürüyüş yaptım tabiki alışveriş merkezi olduğundan yoksa oturuyorum akşama kadar etkisi olsa bari başka ne yapabilirim bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…