2010 Aralık Anneleri

Site deli etti bir iki kere yazim dedim hata verdi.Bende evde boş boş dolaşmaktayım :86:

mrb arkadaşlar...
geçmişe göz ucuyla baktım da denizim sezeryanla doğum yapmış galiba,başka bi arkadaş bahsediyordu...
Allah önce ikisine de sağlık sıhhat versin,sağlıklı mutlu hayırlı bi evlat olsun inşallah...
onunla günümüz aynıydı yanlış hatırlamıyosam..o yüzden heyecanlandım valla...
ben de dün doktordaydım...zor da olsa karar verdim sezeryan olacağız galiba biz de kısmetse...
doktorum 22 sine gün verdi..o gün tam 38+3 olacağız...
istersen daha da bekleebiliriz ama bence bu tarih uygun dedi...
ama benim içim hiç rahat değil..acaba haksızlık mı ediyorum yavruma diyorum..2 hafta önceden alıyoruz onu yerinden...
bide bebeğin kilo alması yavaşlamış dedi,plesantada da kireçler oluşmuş,bu da bebeğin gelişinin yaklaştığını gösteriyomuş...
daha da beklesek kilo alırmı ki dedim,pek alacağını sanmıyorum dedi..
ama herşey yolunda,endişelenecek bişey yok da dedi...
şu anda 2900 ile 3200 arasıymış...geçen hafta 2800 demişti...
1 haftada ne kadar alır acaba?...
ahh kızlar doğru mu yapıyorum siizce?...
heyecanımı bile yaşayamıyorum doğrudürüst...

herkes doguma gitmis kucukprens
bi biz kaldik galba:118:
annen ne zaman geliyo bu arada?

Evet biz kaldık, annem bebeğe şunu da yapıcam bunu da yapıcam diye hala gelecek, haftasonu bekliyoruz kendisini. O gelince doğururum ben de herhalde

Site deli etti bir iki kere yazim dedim hata verdi.Bende evde boş boş dolaşmaktayım :86:

Site ciddi problem olmaya başladı, her topik para toplasın kendi arasında yaptıralım yeter artık

Bu durumda biz ne desek boş canım, sen madem gününü aldın artık kafandan çıkar bunları. Bebeğine kavuşacağın anı düşün.

Doktoruna güvenmiyor musun?

herkes bebek telaşına düştü.....bende bebişim uyuyunca uyumaya calışıyorum...birde gelen giden tabi.........ev çok yoğun....

Bu durumda biz ne desek boş canım, sen madem gününü aldın artık kafandan çıkar bunları. Bebeğine kavuşacağın anı düşün.

Doktoruna güvenmiyor musun?

güveniyorum aslında canım da ne biliyim işte...düşünmeden de edemiyorum...
acaba bi hafta sonra mı olsaun deseydim?...
1 hafta 1 haftadır...
bi yandan da diyorum doktor senden iyi mi bilcek...
kafam çok karışık...
keşke şöyle birden suyum gelse de ben ne olduğunu anlamadan kolayca doğuruversem...
içimden bu geçiyo aslında...

gebelik 40 haftayi pek gecemiyor kendisi biliyor diiimi canim?

oyyyy!!!
aysem gelmis:86:
bi turlu karsilasamadik
nasilsin seker?
duru bebis naapio?
seninki yuruyecek biz hala doguramadik kis

Nasıl olayım canım kızıma grip bulastırmakla mesgulüm, mahsun mahsun bakıyor bana :)
yakındır yakın, eli kulağında :)

Ay Ayşemmm,hep seni düşünüyorum kıs,Duru'nun resimlerini gördükçe diyorum bu hatun büyüttü,biz hala doğurmayı bekliyoz Maşallah Duru'yada,kocaman pamuk olmuş,tam yimelik çağında

Duru kocamaaaan oldu, arkadaslarını bekliyor :))

Allah gönlüne göre versin, doktoruna güveniyorsan takma kafana. Eskiden sezeryanlar hep 38.haftada yapılıyormuş, sonradan 39 a kadar bekleyen doktorlar çıkmış.

Nasıl olayım canım kızıma grip bulastırmakla mesgulüm, mahsun mahsun bakıyor bana :)

Amaaan aman çok geçmiş olsun, kış bebeği olunca tabi grip derdi de olacak. İnşallah Duru ya geçmeden atlatırsın, bende doğuma geleceklere maske mi dağıtsam diye düşünüyorum

Sonra da çok sakınan göze çöp batar diyorum ama ciddi ciddi maske işi var kafamda, çok mu psikopatça olur aceba:26:

sağol küçükprens..
desteğin için...
şimdiye kadar ne yazdıysam bana hep cevap verdin...
sen de hayattaki tüm sorularının cevabını kolayca bul inşallah...:)))
hakkımızda hayırlısı diyim,ne diyim...
kafam karışık ama işte...
benim her işim böyledir zaten...:2:

Saol arkadaşım, cümlemiz inşallah. Ee kolay mı anne olucaz daha ne kafalarımız karışacak kimbilir neler olacak, Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Senin de her işin kolaylıkla geçsin, için rahat olsun emi:)))

Eee bebeğine kavuşuyosun sonunda

evet canım..hayırlısıyla kavuşacağız inşallah hepimiz...
bu arada ben ilk defa şu anda aynı adet sancısı gibi hafiften sancı hissetmeye başladım kasıklarımda...
normal heralde dimi?...
bir de arkadaşlar size bir şey danışayım:
KORDON KANI hakkında ne düşünüyosunuz?
saklıycakmısınız bebeğinizin kordon kanını?
duyduğuma göre saklayan kan bankalarının hala yasal düzenlemeleri oluşturulmamış...
tıbbi olarak da bu kanın kullanımı henüz belirli ve uygulanabilir değil yine bildiğim kadarıyla...
siz ne yapmayı düşünüyosunuz?
benim birdenbire aklıma geldi bugün valla,doktoruma da sormadım o yüzden...

Eşim bunu araştır diye bana ödev vermişti:26:

kızlar nasılsınız ben iyiyim
ağırlaştım iyice daha doğurmadım
eşim gitti 11 aralıkta
ayın 20 sinde nstye bağlanacam
o zaman karar verecek sanırım doğuma
sezeryan olacam galiba bebiş biraz iri dedi
benden haberler bukadar sizlerde nevar ne yok kızlarrr

slm kızlar doğumlar başlamıştır artık ne günlerdi ya nasıl beklerdik bebişlerine kavuşanların gözü aydın kalanlarda hayırlısıyla kucağına alır inşallah zor ama dünyanın en güzel duygusu anne olmak 1 ay geçmiş hiç farkında değilim darısı başınıza

Selam herkese..Bende daha doğurmadım,gündeydim bugün :) Yarın kontrolümüz var,dr.hazırlıklı gelin,aksi bi durum görürsem alabiliriz bebeği demişti ama bi problem çıkmıcak gibi geliyor bana..Bebişimin hareketleri iyi maşallah..Benim içinde dua edin kızlar,kendiliğinden geliversin kızım

Ayşecim çok geçmiş olsun canım,sen nerden kaptın gribi? Duruya geçmez inşallah:26:

küçükprenscim maske işi iyi bak Bizim de evde geçen seneden domuz gribi için aldığımız maskeler duruyo,gelene dağıtalım mı dersin Benim arkadaşlardan sıkıntım olmaz da aileden sıkıntı yaşayabiliriz gibime geliyo..

zeytin Allah kavuştursun canım,eşin nereye gitti? Doğumda yanında olmayacak mı?

canım valla ben maske aldım 1 paket içinde 100 tane var hiç olmadı kalsın evde ama gripli falan gelen olursa hiç kusura bakmasınlar bebeğimin sağlığı daha önemli

canım ben büyük bi şehirde olsaydım kesinlikle istiyordum bayaa araştırdım ama malesef burda mümkün değil :97: ama imkanın varsa saklatmanı öneririm

gecmis olsun canimm
gripmi oldun tuh ya:44:
forumada pek az ugruyosun artik
ihanet etmiyosun diimi ?
ekim annelerine falan takiliyosan
tenhada kistiririz ona gore

ayyy canim sende ayni benim gibi olmussun
banada dr suyun az plasentan eskimis dedi
bu hafta sezeryan yapacakti beni
adam normal dogum dusmaniymis meger
baska dra gittim aglaya aglaya
kadin herseyin normal oldugunu soyledi
su an ona devam ediyorum canim
bu suyla bu plasentayla 40a kadar beklersin dedi bana
doktorlarin bazisi sezeryani hemen yapip risk almak istemiyolar
ama senin haftan normal sezeryan icin
benim daha erkendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…