Valla doğuran köşeye çekildi, biz kaldık öyle
Ben arada bir f5 yapıp evde geziniyorum
geLsin artık sancılar,bebişler de topik biraz cnlansınn
herkes doguma gitmis kucukprens
bi biz kaldik galba:118:
annen ne zaman geliyo bu arada?
Site deli etti bir iki kere yazim dedim hata verdi.Bende evde boş boş dolaşmaktayım :86:
mrb arkadaşlar...
geçmişe göz ucuyla baktım da denizim sezeryanla doğum yapmış galiba,başka bi arkadaş bahsediyordu...
Allah önce ikisine de sağlık sıhhat versin,sağlıklı mutlu hayırlı bi evlat olsun inşallah...
onunla günümüz aynıydı yanlış hatırlamıyosam..o yüzden heyecanlandım valla...
ben de dün doktordaydım...zor da olsa karar verdim sezeryan olacağız galiba biz de kısmetse...
doktorum 22 sine gün verdi..o gün tam 38+3 olacağız...
istersen daha da bekleebiliriz ama bence bu tarih uygun dedi...
ama benim içim hiç rahat değil..acaba haksızlık mı ediyorum yavruma diyorum..2 hafta önceden alıyoruz onu yerinden...
bide bebeğin kilo alması yavaşlamış dedi,plesantada da kireçler oluşmuş,bu da bebeğin gelişinin yaklaştığını gösteriyomuş...
daha da beklesek kilo alırmı ki dedim,pek alacağını sanmıyorum dedi..
ama herşey yolunda,endişelenecek bişey yok da dedi...
şu anda 2900 ile 3200 arasıymış...geçen hafta 2800 demişti...
1 haftada ne kadar alır acaba?...
ahh kızlar doğru mu yapıyorum siizce?...
heyecanımı bile yaşayamıyorum doğrudürüst...
Bu durumda biz ne desek boş canım, sen madem gününü aldın artık kafandan çıkar bunları. Bebeğine kavuşacağın anı düşün.
Doktoruna güvenmiyor musun?
gebelik 40 haftayi pek gecemiyor kendisi biliyor diiimi canim?
oyyyy!!!
aysem gelmis:86:
bi turlu karsilasamadik
nasilsin seker?
duru bebis naapio?
seninki yuruyecek biz hala doguramadik kis
Ay Ayşemmm,hep seni düşünüyorum kıs,Duru'nun resimlerini gördükçe diyorum bu hatun büyüttü,biz hala doğurmayı bekliyozMaşallah Duru'yada,kocaman pamuk olmuş,tam yimelik çağında
güveniyorum aslında canım da ne biliyim işte...düşünmeden de edemiyorum...
acaba bi hafta sonra mı olsaun deseydim?...
1 hafta 1 haftadır...
bi yandan da diyorum doktor senden iyi mi bilcek...
kafam çok karışık...
keşke şöyle birden suyum gelse de ben ne olduğunu anlamadan kolayca doğuruversem...
içimden bu geçiyo aslında...
Nasıl olayım canım kızıma grip bulastırmakla mesgulüm, mahsun mahsun bakıyor bana :)
yakındır yakın, eli kulağında :)
Duru kocamaaaan oldu, arkadaslarını bekliyor :))
sağol küçükprens..
desteğin için...
şimdiye kadar ne yazdıysam bana hep cevap verdin...
sen de hayattaki tüm sorularının cevabını kolayca bul inşallah...:)))
hakkımızda hayırlısı diyim,ne diyim...
kafam karışık ama işte...
benim her işim böyledir zaten...:2:
Saol arkadaşım, cümlemiz inşallah. Ee kolay mı anne olucaz daha ne kafalarımız karışacak kimbilir neler olacak, Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Senin de her işin kolaylıkla geçsin, için rahat olsun emi:)))
Eee bebeğine kavuşuyosun sonunda
evet canım..hayırlısıyla kavuşacağız inşallah hepimiz...
bu arada ben ilk defa şu anda aynı adet sancısı gibi hafiften sancı hissetmeye başladım kasıklarımda...
normal heralde dimi?...
bir de arkadaşlar size bir şey danışayım:
KORDON KANI hakkında ne düşünüyosunuz?
saklıycakmısınız bebeğinizin kordon kanını?
duyduğuma göre saklayan kan bankalarının hala yasal düzenlemeleri oluşturulmamış...
tıbbi olarak da bu kanın kullanımı henüz belirli ve uygulanabilir değil yine bildiğim kadarıyla...
siz ne yapmayı düşünüyosunuz?
benim birdenbire aklıma geldi bugün valla,doktoruma da sormadım o yüzden...
canım valla ben maske aldım 1 paket içinde 100 tane var hiç olmadı kalsın evde ama gripli falan gelen olursa hiç kusura bakmasınlar bebeğimin sağlığı daha önemliAllah gönlüne göre versin, doktoruna güveniyorsan takma kafana. Eskiden sezeryanlar hep 38.haftada yapılıyormuş, sonradan 39 a kadar bekleyen doktorlar çıkmış.
Amaaan aman çok geçmiş olsun, kış bebeği olunca tabi grip derdi de olacak. İnşallah Duru ya geçmeden atlatırsın, bende doğuma geleceklere maske mi dağıtsam diye düşünüyorum
Sonra da çok sakınan göze çöp batar diyorum ama ciddi ciddi maske işi var kafamda, çok mu psikopatça olur aceba:26:
evet canım..hayırlısıyla kavuşacağız inşallah hepimiz...
bu arada ben ilk defa şu anda aynı adet sancısı gibi hafiften sancı hissetmeye başladım kasıklarımda...
normal heralde dimi?...
bir de arkadaşlar size bir şey danışayım:
KORDON KANI hakkında ne düşünüyosunuz?
saklıycakmısınız bebeğinizin kordon kanını?
duyduğuma göre saklayan kan bankalarının hala yasal düzenlemeleri oluşturulmamış...
tıbbi olarak da bu kanın kullanımı henüz belirli ve uygulanabilir değil yine bildiğim kadarıyla...
siz ne yapmayı düşünüyosunuz?
benim birdenbire aklıma geldi bugün valla,doktoruma da sormadım o yüzden...
gecmis olsun canimmNasıl olayım canım kızıma grip bulastırmakla mesgulüm, mahsun mahsun bakıyor bana :)
yakındır yakın, eli kulağında :)
Duru kocamaaaan oldu, arkadaslarını bekliyor :))
mrb arkadaşlar...
geçmişe göz ucuyla baktım da denizim sezeryanla doğum yapmış galiba,başka bi arkadaş bahsediyordu...
Allah önce ikisine de sağlık sıhhat versin,sağlıklı mutlu hayırlı bi evlat olsun inşallah...
onunla günümüz aynıydı yanlış hatırlamıyosam..o yüzden heyecanlandım valla...
ben de dün doktordaydım...zor da olsa karar verdim sezeryan olacağız galiba biz de kısmetse...
doktorum 22 sine gün verdi..o gün tam 38+3 olacağız...
istersen daha da bekleebiliriz ama bence bu tarih uygun dedi...
ama benim içim hiç rahat değil..acaba haksızlık mı ediyorum yavruma diyorum..2 hafta önceden alıyoruz onu yerinden...
bide bebeğin kilo alması yavaşlamış dedi,plesantada da kireçler oluşmuş,bu da bebeğin gelişinin yaklaştığını gösteriyomuş...
daha da beklesek kilo alırmı ki dedim,pek alacağını sanmıyorum dedi..
ama herşey yolunda,endişelenecek bişey yok da dedi...
şu anda 2900 ile 3200 arasıymış...geçen hafta 2800 demişti...
1 haftada ne kadar alır acaba?...
ahh kızlar doğru mu yapıyorum siizce?...
heyecanımı bile yaşayamıyorum doğrudürüst...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?