Selam herkese..Bende daha doğurmadım,gündeydim bugün :) Yarın kontrolümüz var,dr.hazırlıklı gelin,aksi bi durum görürsem alabiliriz bebeği demişti ama bi problem çıkmıcak gibi geliyor bana..Bebişimin hareketleri iyi maşallah..Benim içinde dua edin kızlar,kendiliğinden geliversin kızım
Ayşecim çok geçmiş olsun canım,sen nerden kaptın gribi? Duruya geçmez inşallah:26:
küçükprenscim maske işi iyi bakBizim de evde geçen seneden domuz gribi için aldığımız maskeler duruyo,gelene dağıtalım mı dersin Benim arkadaşlardan sıkıntım olmaz da aileden sıkıntı yaşayabiliriz gibime geliyo..
zeytin Allah kavuştursun canım,eşin nereye gitti? Doğumda yanında olmayacak mı?
canım valla ben maske aldım 1 paket içinde 100 tane var hiç olmadı kalsın evde ama gripli falan gelen olursa hiç kusura bakmasınlar bebeğimin sağlığı daha önemli
canım ben büyük bi şehirde olsaydım kesinlikle istiyordum bayaa araştırdım ama malesef burda mümkün değil :97: ama imkanın varsa saklatmanı öneririm
gecmis olsun canimm
gripmi oldun tuh ya:44:
forumada pek az ugruyosun artik
ihanet etmiyosun diimi ?
ekim annelerine falan takiliyosan
tenhada kistiririz ona gore
gulme kiz
kistiririz diimi??
soylesene sende
kızlar iyi akşamlar...
bugun gittim doktora.kiloya suya bakdı...cuma alırız dıyoduya..şimdide cumartesi sabhadan gel dedi..cuma akşam 9dan sonra bişey yeme dedi....neler oluyo anlamadım...cumartesi sezeryana almaz herhalde...anlamadım gitti...uzatmaları oynuyorum anlayacağınız...kayınvalideme yapıcağımız bir tetkik daha kaldı demiş..oda catı muayenesi galiba ama neden aç geldedi anlamadım..duruma gore sezeryanamı alıcak galiba..sancım yokdu ama bikaç gundur hafifden var sanırım.idrarımdada kan cıktı normalmış sağlık ocağında baktırmışdım...boyle bendekidurumlar..
Kıstırırız tabi ayıp ettin
Selam Ezoo,
Cumartesi sezeryana alabilir, neden alamasın ki? Hemde aç gel demiş. Eğer sezeryan olacaksan çatı muayenesi yapmaz, kan testleri falan isterler. Benimde kafam karıştı şimdi:26:
ameliyat gunu carsamba onun ha deyince nasıl yanına doktor bulucak ki...cumartesi gunu hastaneye giriş falan ne bilim...bida bir test daha kaldı demesinde dolayı dıyorum..aman hayırlısı olsun.
sibelle konuşuyodum şimdi..volkansibeldemiroğlu bebeğini kaybetmiş cok uzuldum yaa
Bence yarın telefon açıp sor, bide cumartesi ameliyata alırsa hazırlanırsın duruma göre
Sibel'e çok üzüldük hepimiz, Allah hayırlısıyla yeniden kavuştursun yavrusuna inşallah..
ezocum niye net olarak konusmadin doktorunla?kızlar iyi akşamlar...
bugun gittim doktora.kiloya suya bakdı...cuma alırız dıyoduya..şimdide cumartesi sabhadan gel dedi..cuma akşam 9dan sonra bişey yeme dedi....neler oluyo anlamadım...cumartesi sezeryana almaz herhalde...anlamadım gitti...uzatmaları oynuyorum anlayacağınız...kayınvalideme yapıcağımız bir tetkik daha kaldı demiş..oda catı muayenesi galiba ama neden aç geldedi anlamadım..duruma gore sezeryanamı alıcak galiba..sancım yokdu ama bikaç gundur hafifden var sanırım.idrarımdada kan cıktı normalmış sağlık ocağında baktırmışdım...boyle bendekidurumlar..
Aaaaaa e heyecanlan zaten şurda cumartesiye ne kaldı diyecektim ki bugün perşembeymişşş!!!! benim yarın doktora gitmem gerekkkkk!!! Valla sen olmasan aklıma gelmiyordu, daha cumaya çok varmış gibiydi!! randevu bile almadım ben yaaaaa, arıyorum hastaneyi kimse açmıyooooo:26:
Aaaaaa e heyecanlan zaten şurda cumartesiye ne kaldı diyecektim ki bugün perşembeymişşş!!!! benim yarın doktora gitmem gerekkkkk!!! Valla sen olmasan aklıma gelmiyordu, daha cumaya çok varmış gibiydi!! randevu bile almadım ben yaaaaa, arıyorum hastaneyi kimse açmıyooooo:26:
haberokcum gün nasıl geçti. götürdün mü hamurişlerini. ye bakalım, son kilolar bunlar:)
kızlar iyi akşamlar...
Güzel geçti,götürdüm tabi:) Ama çok gürültülüydü ya,başım şişti.
Bu arada benim yaklaşık 8dk. aralıklarla gelen ve 40-50 sn.süren ağrılı kasılmalarım var şuan.Çok sıcak suyla banyo yaptım akşam.Acaba ondan mıdır yoksa benim kız gelmeye mi karar verdi anlamaya çalışıyorum..:44:
anlaşıldı sen doğumdan iyice ümidini kesmişsin:) ayda bir giderken gün sayıyodun randevuya:)
sabah ararsin acil dersin alirlar merak etme canim
stres yapma sakin
gebelere oncelik taniyolar hastanelerde
Bu arada benim yaklaşık 8dk. aralıklarla gelen ve 40-50 sn.süren ağrılı kasılmalarım var şuan.Çok sıcak suyla banyo yaptım akşam.Acaba ondan mıdır yoksa benim kız gelmeye mi karar verdi anlamaya çalışıyorum..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?