2010 Aralık Anneleri

İnşallah gönlüne göre olur herşey yolundadır
Maskeyi ciddi ciddi düşünmeye başladım, yada alıp kenara koyalım. Hasta olan taksın diyelim herhalde eşşek değiller hasta olanlar takar

Demek aldın valla bravo sana, aslında hasta olanın akıl edip hiç gelmemesi gerekir ama bazı düşüncesizlerde olabilir, ki benim var çok iyi bildiğim düşüncesizler:84:

kızlar iyi akşamlar...
bugun gittim doktora.kiloya suya bakdı...cuma alırız dıyoduya..şimdide cumartesi sabhadan gel dedi..cuma akşam 9dan sonra bişey yeme dedi....neler oluyo anlamadım...cumartesi sezeryana almaz herhalde...anlamadım gitti...uzatmaları oynuyorum anlayacağınız...kayınvalideme yapıcağımız bir tetkik daha kaldı demiş..oda catı muayenesi galiba ama neden aç geldedi anlamadım..duruma gore sezeryanamı alıcak galiba..sancım yokdu ama bikaç gundur hafifden var sanırım.idrarımdada kan cıktı normalmış sağlık ocağında baktırmışdım...boyle bendekidurumlar..

mrb arkadaşlar.ya ben her ağrıda ümitleniyorum sancım başlayacak diye ama bi türlü ağrılarım dayanılmaz hale gelmiyo:)

gulme kiz
kistiririz diimi??
soylesene sende

Kıstırırız tabi ayıp ettin

Selam Ezoo,
Cumartesi sezeryana alabilir, neden alamasın ki? Hemde aç gel demiş. Eğer sezeryan olacaksan çatı muayenesi yapmaz, kan testleri falan isterler. Benimde kafam karıştı şimdi:26:

ameliyat gunu carsamba onun ha deyince nasıl yanına doktor bulucak ki...cumartesi gunu hastaneye giriş falan ne bilim...bida bir test daha kaldı demesinde dolayı dıyorum..aman hayırlısı olsun.
sibelle konuşuyodum şimdi..volkansibeldemiroğlu bebeğini kaybetmiş cok uzuldum yaa

Bence yarın telefon açıp sor, bide cumartesi ameliyata alırsa hazırlanırsın duruma göre
Sibel'e çok üzüldük hepimiz, Allah hayırlısıyla yeniden kavuştursun yavrusuna inşallah..

Bence yarın telefon açıp sor, bide cumartesi ameliyata alırsa hazırlanırsın duruma göre
Sibel'e çok üzüldük hepimiz, Allah hayırlısıyla yeniden kavuştursun yavrusuna inşallah..

arıcaz inş ulaşırız gerci ben her ihtimale karşı hazırlıklı gidicem..ayy heyecanlandım. yahuu

ezocum niye net olarak konusmadin doktorunla?
belki acilma varmi falan diye bakip
yoksa sezeryana alacaktir canim
simdiye kadar normal diyemi konusuyodunuzki?

prensim maskeleri bebek şekeri şeklinde dağıt istersen gelenlere.:) çekinmeden rahat rahat verirsin işte... bu arada ben de günlük yoklamamı vereyim, henüz doğurmadım. yarın nst var. sancılarda en azından 21'i görmezsem kırcam o aleti:) yok yok kesin bozuk, takılmış 20'ye:)

ezocum hoşgeldin. hayırlısı olsun hakkında. iyice sorsaydın keşke doktora cumartesi nolcak diye. apar topar almasın seni doğuma...

haberokcum gün nasıl geçti. götürdün mü hamurişlerini. ye bakalım, son kilolar bunlar:)

Aaaaaa e heyecanlan zaten şurda cumartesiye ne kaldı diyecektim ki bugün perşembeymişşş!!!! benim yarın doktora gitmem gerekkkkk!!! Valla sen olmasan aklıma gelmiyordu, daha cumaya çok varmış gibiydi!! randevu bile almadım ben yaaaaa, arıyorum hastaneyi kimse açmıyooooo:26:

anlaşıldı sen doğumdan iyice ümidini kesmişsin:) ayda bir giderken gün sayıyodun randevuya:)

sabah ararsin acil dersin alirlar merak etme canim
stres yapma sakin
gebelere oncelik taniyolar hastanelerde

haberokcum gün nasıl geçti. götürdün mü hamurişlerini. ye bakalım, son kilolar bunlar:)

Güzel geçti,götürdüm tabi:) Ama çok gürültülüydü ya,başım şişti.

Bu arada benim yaklaşık 8dk. aralıklarla gelen ve 40-50 sn.süren ağrılı kasılmalarım var şuan.Çok sıcak suyla banyo yaptım akşam.Acaba ondan mıdır yoksa benim kız gelmeye mi karar verdi anlamaya çalışıyorum..:44:

ezocum hayırlısıyla sende inşallah alırsın bebişini kucağına ben okadar fakülteye gittim geldim ama doğumum fakültede gercekleşmedi nasip değilmiş demek ki inşallah sen hayırlısıyla doğurursun rahat bi şekilde

ayyyyyyyyy hadi inşaallah...

anlaşıldı sen doğumdan iyice ümidini kesmişsin:) ayda bir giderken gün sayıyodun randevuya:)

Dimi yaa!! Ben 39 olmadan doğuracağıma o kadar inanıyordum ki cuma nın geldiğini anlayamadım

sabah ararsin acil dersin alirlar merak etme canim
stres yapma sakin
gebelere oncelik taniyolar hastanelerde

Benim doktorda dolu oluyo hep, gerçi beni almayacaklar da kimi alacaklar araya felan soksunlar yaaa

Haberok, bugün bende sıcak suyla yıkandım belkim işe yarar diye ama yok anacım onunla ilgisi. Bende hiç bi işe yaramadı
Sen acuk dinlen bakalım azalacakmı sancıların artarsa kesin doğuruyosuuuunnnnn
Bak bu arada doğumda dua etmeyi unutma, bizim içinde bizde artık doğuralım yaaaaaa

Gelsin, gelsin.Hayır, senin kız karpuz kesmemizi falan mı bekliyor yoksa ?

Bu arada benim de yaklaşık 3 saatir karnımda sertleşmeler oluyor, sertleşme esnasında vajinaya baskı da oluyor.Nst'ye girsem kesin sancı çıkar.Ama ben belden kasıklara doğru gelen şu sancıyı bekliyorum.Ara ara belime kasıklarıma sancı giriyor ama hastaneye götürücek gibi değil.

Senin şu ağrılı kasılmaların nasıl canım.

Son düzenleme:
Ay aradım hastaneyi sahiden dolu mehtap hanım, kız sabahtan doktorunuzun sekreterini arayın belki araya alırlar dedi Şaşkınım ben yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…