2010 Aralık Anneleri

Küçükprensim hadi sıra sende mi yoksa Bu arada taze anne Denizim gelmiş napıyon canım.

kızlar selam!
giremedim ne zamandır, nasılsınız?
doğum sancısı bekleyenlere tez elden sancılar gelsin inşallah!
ben malum bekledim de gelmedin olayına girdiğimden ama bizimki içerde bu beklentimi umursamayıp keyfine keyif kattığından son dakka gelişmesiyle sezeryan oldum. değişik bi duygu son ana kadar bağıra bağıra doğuracağım diye tutturup kendini sezeryanın kucağına atmak tabii
oğluşa gelince önce çook uyudu ama tabi ben orasını burasını çekiştirip 2 saatte bir emzirmeyi başardım, şimdi kendi 2 saatte bir uyanıyor nerdeyse bazen de kuş uykusu gibi 10 dkda uyanıyo.
topuk kanı verdik bugün biraz sarılık var ama bacaklara ve vücuduna inmediğinden tehlike boyutunda değil, ilk oğlumda baya çekmiştik maalesef, umarım artmaz Mete beyin sarılığı.

Son düzenleme:
kucukprens gece falan doguma gidersen
haber ver oyle git tamammi canim:102:

Sanmam doğuma gideceğimi yaaa ama olursa haber veririm inşallah Hani muayene yerine doğuma gitsem ne güzel olur, beni araya almak zorunda kalırlar Ama yarın eşimin bütçe sunumu var, yarın da doğurma sonra doğur deyip duruyor

Küçükprensim hadi sıra sende mi yoksa Bu arada taze anne Denizim gelmiş napıyon canım.

Estağfirullah büyüklerimiz dururken bize düşmez Haberok doğuracak daha sonra ben

merabalar kızlarrrr.
size çok büyük süpriz yaptım dimmiiii
kızımı emzirdim uyuttuk bi bakayım dedim.
tabi anlatacak bisürü detay var aslında ama şuan pek vaktim yokk.
sezeryan ağrıalrım arasıra beni feci yokluyoooo
kıvrandırıyooooooo
bebeğim beni emmeyi çok seviyooooo
emiyo emiyo uyuyokalıyo göğsümde
yalnız sütüm çok fazla değil henüz.
mutlaka emziriyorum sonra bikaç kez mama verdik mecburen
çünkü aç olunca uyuymuyo
bugünde emzirdim
sonra pompayla denedimmmm
sağdığımı verdim
doktor 3 güne iyice çoğalır dedi
o günü bekliyoruz kuzumla
tabi göğüs uçalrım acımaya başaldııı
ama dayanılıyo kuzular içinn napalımmmmm
veee maşallah diyeyim kızım okadar tatlıkiiiii
dünyalar gzüeli bi prensesim var artıkkkkkk
tebrik eden tüm arkadaşalra teşekkürlerrrr.
darısı geride bekleyenelre inşallah hayılı doğumlarrrr
buarada bebişim 3040 gr, 48 cm.
ultrasonda bi hafta önce bi doktor 3100, diğeri 2900 demişti
aşağıyukarı öle işteeeee
sağlıklı olması önemliiiiii
minik kızımla herkese iyi geceelr diliyoruz
listeyle biara ilgilenicem
şu ağrıalrım bi dinsin
ama doğuranalr lütfen liste topiğine yazsın.
ana topikte geçmişe dönüp arıyabileceğimi sanmıyorummmm
görüşürüz hatunlarrrrrrrrrrrr

Ah amanada benim küçüğüm, küçükprensim nasılda saygılıdır büyüklerine Ama ben sıramı verdim,isteyen alabilir,hiç darılmam yani,22sine kadar bekleyebilirm

Hoşgeldin canım hayırlı olsun tekrardan.Geçmiş olsun oğluşumuza.İnşallah sarılıkta en kısa zamanda hemen gidiveriri canım.

denizim sen ne diyon..Doğum haberini alınca ağzım bi karış açık kaldı valla..Maşallah kızına,gayet normal doğmuş,biraz daha dursun büyüsün diyodun.Ne güzel kavuştunuz birbirinize..Senin adına çok sevindim,çektiğin sıkıntılardan sonra en büyük hediye sana,Allah sizi yavrunuzdan ayırmasın,sağlıklı sıhatli vede hayırlı uuzuuuun ömürler nasip etsin..

[Q

Selam canım.

Öyle ya da böyle doğurdunuz, sağ sağlim kucağınızda melekleriniz, muradınıza erdiniz : )Biz gördüğün gibi doğurmayı bekliyoruz.Ne zor son günler, geçmek bilmiyor.

Nasıl bir istekdir bu? bağıra bağıra doğurmak !! : ) Ya bende de olsa ya, böyle bir istek.Az biraz mazoşist mi olmaz lazım? hımm? öleceğim korkudan.Bu kadar korkuya rağmen Normal doğuma gitmem de bir cesaret örneğidir aslında : )

Bu arada geçmiş olsun, umarım çabuk atlatır sarılığı bebişin.

Hoşgeldin taze anne Gözün aydın tekrardan Allah sağlıkla sıhatle bütütmeyi nasip etsin canım. Tam süpriz yaptın valla canım hiç beklenmedik anda :)) İkinizde iyi olunda.Bizde hala beklemedeyiz :))

Hoşgeldiinnnnn canımmmm Size de iyi geceler, inşallah sütün bollaşır güzel güzel beslersin kuzucuğunuuuu Ben yazdım birinin doğum yaptığını liste topiğine ama görmedin herhalde

Ah amanada benim küçüğüm, küçükprensim nasılda saygılıdır büyüklerine Ama ben sıramı verdim,isteyen alabilir,hiç darılmam yani,22sine kadar bekleyebilirm

Her zaman Senin sancılar ne alemde canım, yazıyomusun??

Valaha çok büyük süpriz oldu.Neyse ben senin meleğine sağ sağlim kavuşmana çok sevindim.Şimdi hamile kalmadan önceki hallerimizi, senin telaşlarını, korkularını falan hatırladım : ) şimdi ise meleğin kucağında, Annesinin kuzusu : )

Neyse sezeryan , göğüs vs.. ağrıların olucaktır.İnşaallah çabuk toparlanırsın.Çünkü detayları merak ediyoruz : )

Yağmur bebeğide uzaktan öpüyorum : )

Sen daha doğurmadın mı?

Bak ben yarın doğum haberimi nasıl veriyorum

Son düzenleme:

cnm biz bu konuyu doktorumuzla konuştuk.Bize pek tavsiye etmedi.Ben kendi çocuğuma yaptırmazdım dedi.Şu aşamada ticari olduğunu düşünüyorum ama ileride ne olur bilemiyorum dedi.Mesela bilinen bir firma Türkiye şubesini kapatmış.Ve tüm kordonlar Amerikadaki şubeye gitti demişler.Bu tarz sıkıntılar olabiliyor dedi.Biz yine de saklıyacağız diyorsanız acıbademi öneririm dedi.

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun cnm inş ..Kuzularımıza kavuşalım inş bian önce..

bence cnm sen doktorunu ara bir sor her ihtimale karşı

amamnınınnnn yoksa bi kuzu daha mı geliyoooooo.hadi hayırlısı bakalımm

Evet yaa iğrençleşicem biraz ama büyük ve sümüksü bişey geldi ama kan yok:26:

cnmmm illa kan olmaması gerekiyo diye hatırlıyorum sanki internetten okuduğum kadarıyla ama emin değilim

Selam Özümm, amin dualarına canımm. İnşallah hemencecik geçer sarılığı yavrukuşunn, Allah acil şifalar versin minik mete yeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…