Gelsin, gelsin.Hayır, senin kız karpuz kesmemizi falan mı bekliyor yoksa ?
Bu arada benim de yaklaşık 3 saatir karnımda sertleşmeler oluyor, sertleşme esnasında vajinaya baskı da oluyor.Nst'ye girsem kesin sancı çıkar.Ama ben belden kasıklara doğru gelen şu sancıyı bekliyorum.Ara ara belime kasıklarıma sancı giriyor ama hastaneye götürücek gibi değil.
Senin şu ağrılı kasılmaların nasıl canım.
Carna o sertleşmeler bende de hep oluyor ama top gibi sertleşiyor karnım sonra açılıyor ama ağrısız olandan. Şaka maka 39 da bitiyo benim yaaa, gel yavrum geeel geeeel geeeeeeeeeeellll..
Bu sefer çok uzun sürdü benimki.Geçmedi bir türlü.
Ya bu ağrılı olanı nasıl olaki? neremiz ağrıyacak ? : ) Senin sertleşince vajinaya baskı da oluyor mu?
Ben 22 sini bekliyorum ya :)ayyyyyyyyy hadi inşaallah...
Dimi yaa!! Ben 39 olmadan doğuracağıma o kadar inanıyordum ki cuma nın geldiğini anlayamadım
Benim doktorda dolu oluyo hep, gerçi beni almayacaklar da kimi alacaklar araya felan soksunlar yaaa
Haberok, bugün bende sıcak suyla yıkandım belkim işe yarar diye ama yok anacım onunla ilgisi. Bende hiç bi işe yaramadı
Sen acuk dinlen bakalım azalacakmı sancıların artarsa kesin doğuruyosuuuunnnnn
Bak bu arada doğumda dua etmeyi unutma, bizim içinde bizde artık doğuralım yaaaaaa
Gelsin, gelsin.Hayır, senin kız karpuz kesmemizi falan mı bekliyor yoksa ?
Bu arada benim de yaklaşık 3 saatir karnımda sertleşmeler oluyor, sertleşme esnasında vajinaya baskı da oluyor.Nst'ye girsem kesin sancı çıkar.Ama ben belden kasıklara doğru gelen şu sancıyı bekliyorum.Ara ara belime kasıklarıma sancı giriyor ama hastaneye götürücek gibi değil.
Senin şu ağrılı kasılmaların nasıl canım.
Canım benimde 2 gündür falan bebiş aşağı doğru bastırıp duruyo zaten ama hala yukarda kendileri yani.:) Midemin dibinde hissediyorum.Hatta bugün hatunlar kontrol ettiler,bebiş hala yukarda dediler..
Benim bundan 2 hafta öncede böyle şiddetli ağrıyla birlikte kasılmam olmuştu.Ama onlar daha sık ve düzensiz aralıklarla gelen yaklaşık 1 dk.lık sancılardı.2-3 saat sürüp sonra geçmişti.Şimdi bu nedenle emin olamıyorum.Yine bi kaç saat sürüp geçer mi diye..
Bahsettiğim bu ağrılı kasılmalar 8-10 dk. arayla karnımda sanki bebeğin toplanması gibi,sertleşmeyle birlikte gelen hemen karnımınn altına giren şiddetli adet sancısı gibi..Anlatabildim mi ki
Ben 22 sini bekliyorum ya :)
Canım zaten dinlenik vaziyetteyim:) Akşamdan beri uzanıyorum..Doğuma gidersem "Allah'ım şu kk daki aralık annelerinin hepsi hayırlısıyla şu 2 gün içinde doğursun bebişlerini" diye dua ederim canım
Canım benimde 2 gündür falan bebiş aşağı doğru bastırıp duruyo zaten ama hala yukarda kendileri yani.:) Midemin dibinde hissediyorum.Hatta bugün hatunlar kontrol ettiler,bebiş hala yukarda dediler..
Benim bundan 2 hafta öncede böyle şiddetli ağrıyla birlikte kasılmam olmuştu.Ama onlar daha sık ve düzensiz aralıklarla gelen yaklaşık 1 dk.lık sancılardı.2-3 saat sürüp sonra geçmişti.Şimdi bu nedenle emin olamıyorum.Yine bi kaç saat sürüp geçer mi diye..
Bahsettiğim bu ağrılı kasılmalar 8-10 dk. arayla karnımda sanki bebeğin toplanması gibi,sertleşmeyle birlikte gelen hemen karnımınn altına giren şiddetli adet sancısı gibi..Anlatabildim mi ki
küçükprensim son haftalarında olduğun için araya alırlar seni..Bizde geçen alamamıştık randevu,dr.a sorduk randevu yok diye,siz gelin hallederiz demişti.Aynende öyle oldu..
Evt dilemdi,pek görmedim bende,denedi ve belkide sonuç alarak soluğu hastanede aldıkim dogum baslatma aktivitesini deneyecekti?
dilemdi galba
denedimi acaba???
Bebiş yukarda derken, kafası yukarda mı? bunu mu kastediyorsun şekerim?
Heee anlatabildin , benimkilerde seninkine benzer adet sancısı gibi değil, kasıklarım da acaip baskı oluyor, aha diyorum çıkıcak : )Kofti ama yaa belli, zaten yarın kontrolüm var.Bakalım ne diyecek benim Doktor.
Şimdiden amiiinnnn diyorumSporstarında dinlenik vaziyette başlamıştı sancıları
Hadi hayırlısı bakalım, haber ver ama mutlaka bize emi gitmeden yaz bi yerlere..
Ay beni de alsınlar araya dimi taa başından beri aynı doktora gidiyorum almazlarsa ayıp olar
Ay canımcım,çok seviyom ben seni ya,yorumlarına hastayımÇok güldürüyon sen beni,Allah'ta seni güldürsün emi
Bu arada yukarıda olan kafası değil.Hani doğuma yakın göbek iyice aşağı düşer ya,benimki hala yukarda yani :)
:26:Kızlar bu nişan denilen şey illa kanlı mı olmak zorundadır aceba
Geleneği bozmak olmaz : ) en azından sümüksü bir şey olsun bari : )
Bir şeyler mi geldi yoksa?
Evet yaa iğrençleşicem biraz amabüyük ve sümüksü bişey geldi ama kan yok:26:
]
Hepimizi güldürsün şekerim.Ne yapalım doğuramayınca klavyemize vurdu, arsız olduk : )
Bu arada bence sen bu gece kesin doğurursun.Doğurmasan da, ne diyeyim artık ben sana bilemiyorum : )[/QUOTE
Ay deme zaten,bende onu düşünüyodumSancıları yazdıkta bide doğurmazsam rezil olur muyum topiğe diye
Evet yaa iğrençleşicem biraz amabüyük ve sümüksü bişey geldi ama kan yok:26:
Canım az önce sancı olayını araştırırken nette sümüksü akıntı diye bahsediyodu.Renginden bahsetmiyodu..Allah hayırlara getirsin..Duayı sen edecen galiba
Normal akıntıdan farklı yani di mi ? daha önce gelmedi böyle bir şey?
Bende iğrençleşeyim ablamdan görmüştüm.Böyle katı, akıntı gibi değil, sümüksü ve kahverengi gibi .
Eee, artık bir iz olsun sende, günün geldi doğur : )
kucukprens hayirdir???:26:
illa kanlı olması gerekmiyo diye okumuştum nette....
kalınca bişey olabilir yani...
netten ara canım,klasik sitelerde okumuştum....isim vermiyim şimdi...
Ay deme zaten,bende onu düşünüyodumSancıları yazdıkta bide doğurmazsam rezil olur muyum topiğe diye
Canım az önce sancı olayını araştırırken nette sümüksü akıntı diye bahsediyodu.Renginden bahsetmiyodu..Allah hayırlara getirsin..Duayı sen edecen galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?