2010 Aralık Anneleri

Carna o sertleşmeler bende de hep oluyor ama top gibi sertleşiyor karnım sonra açılıyor ama ağrısız olandan. Şaka maka 39 da bitiyo benim yaaa, gel yavrum geeel geeeel geeeeeeeeeeellll..

Carna o sertleşmeler bende de hep oluyor ama top gibi sertleşiyor karnım sonra açılıyor ama ağrısız olandan. Şaka maka 39 da bitiyo benim yaaa, gel yavrum geeel geeeel geeeeeeeeeeellll..

Bu sefer çok uzun sürdü benimki.Geçmedi bir türlü.

Ya bu ağrılı olanı nasıl olaki? neremiz ağrıyacak ? : ) Senin sertleşince vajinaya baskı da oluyor mu?

ayyyyyyyyy hadi inşaallah...
Ben 22 sini bekliyorum ya :)

Canım zaten dinlenik vaziyetteyim:) Akşamdan beri uzanıyorum..Doğuma gidersem "Allah'ım şu kk daki aralık annelerinin hepsi hayırlısıyla şu 2 gün içinde doğursun bebişlerini" diye dua ederim canım

Canım benimde 2 gündür falan bebiş aşağı doğru bastırıp duruyo zaten ama hala yukarda kendileri yani.:) Midemin dibinde hissediyorum.Hatta bugün hatunlar kontrol ettiler,bebiş hala yukarda dediler..

Benim bundan 2 hafta öncede böyle şiddetli ağrıyla birlikte kasılmam olmuştu.Ama onlar daha sık ve düzensiz aralıklarla gelen yaklaşık 1 dk.lık sancılardı.2-3 saat sürüp sonra geçmişti.Şimdi bu nedenle emin olamıyorum.Yine bi kaç saat sürüp geçer mi diye..

Bahsettiğim bu ağrılı kasılmalar 8-10 dk. arayla karnımda sanki bebeğin toplanması gibi,sertleşmeyle birlikte gelen hemen karnımınn altına giren şiddetli adet sancısı gibi..Anlatabildim mi ki

ya benim 40 biticek ama hala gelmiyooo bebişimmmm..cok nazlı cıktı cokkk yandık vallaha ne yapsak kızlarr nasıl doğumu baslatsak varmıdır bir çaresi

küçükprensim son haftalarında olduğun için araya alırlar seni..Bizde geçen alamamıştık randevu,dr.a sorduk randevu yok diye,siz gelin hallederiz demişti.Aynende öyle oldu..

Bebiş yukarda derken, kafası yukarda mı? bunu mu kastediyorsun şekerim?

Heee anlatabildin , benimkilerde seninkine benzer adet sancısı gibi değil, kasıklarım da acaip baskı oluyor, aha diyorum çıkıcak : )Kofti ama yaa belli, zaten yarın kontrolüm var.Bakalım ne diyecek benim Doktor.

Şimdiden amiiinnnn diyorum Sporstarında dinlenik vaziyette başlamıştı sancıları
Hadi hayırlısı bakalım, haber ver ama mutlaka bize emi gitmeden yaz bi yerlere..

küçükprensim son haftalarında olduğun için araya alırlar seni..Bizde geçen alamamıştık randevu,dr.a sorduk randevu yok diye,siz gelin hallederiz demişti.Aynende öyle oldu..

Ay beni de alsınlar araya dimi taa başından beri aynı doktora gidiyorum almazlarsa ayıp olar

kim dogum baslatma aktivitesini deneyecekti?
dilemdi galba

denedimi acaba???
Evt dilemdi,pek görmedim bende,denedi ve belkide sonuç alarak soluğu hastanede aldı

Ay canımcım,çok seviyom ben seni ya,yorumlarına hastayım Çok güldürüyon sen beni,Allah'ta seni güldürsün emi
Bu arada yukarıda olan kafası değil.Hani doğuma yakın göbek iyice aşağı düşer ya,benimki hala yukarda yani :)

Bizim dr.da acayip yoğun,dedim biraz zor gireriz içeri ama alıyolar.Sen hemen gidip hemşireye veya dr.a durumu söyle,araya sıkıştırılar..

Bu arada bende sporstarın o günkü sancılarına baktım az önce.Ne sıklıkta nasıl gelmiş diye :) Not ediyorum bende bakalım devamı gelecek mi:44:

]

Hepimizi güldürsün şekerim.Ne yapalım doğuramayınca klavyemize vurdu, arsız olduk : )

Bu arada bence sen bu gece kesin doğurursun.Doğurmasan da, ne diyeyim artık ben sana bilemiyorum : )

Evet yaa iğrençleşicem biraz ama büyük ve sümüksü bişey geldi ama kan yok:26:

Normal akıntıdan farklı yani di mi ? daha önce gelmedi böyle bir şey?

Bende iğrençleşeyim ablamdan görmüştüm.Böyle katı, akıntı gibi değil, sümüksü ve kahverengi gibi .

Eee, artık bir iz olsun sende, günün geldi doğur : )

illa kanlı olması gerekmiyo diye okumuştum nette....
kalınca bişey olabilir yani...
netten ara canım,klasik sitelerde okumuştum....isim vermiyim şimdi...

Normal akıntıdan çok farklı, bi kere kocaman jöle gibi ama kahverengi de değil pembe de değil böyle sarımsı bişey. Beni iz falan kesmez artık direk bebek gelsin yaaa

kucukprens hayirdir???:26:

bilmem ki hayırdır inşallah..

illa kanlı olması gerekmiyo diye okumuştum nette....
kalınca bişey olabilir yani...
netten ara canım,klasik sitelerde okumuştum....isim vermiyim şimdi...

hadi yaa kanlı olması gerekmiyosa kesin nişan bu kalkıp göbek atıcam nette aratıyorum bütün siteleri ama bulamadım.

Yok be tatlım, okudum şimdi nişan gelince hemen doğum olacak diye bişey yokmuş bi kaç gün sonra olabilirmiş, ki ben bunun nişan olduğuna da hala emin olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…