2010 Aralık Anneleri

slm kızlar bir sürü işim var geçmişi okuyup okuyup kaçıyorum.eşim namaza gitti bende dükkana indim mecburen.yaaa benim cadı bugün pek bi hareketsiz yeri daraldı galiba neyse ben bişiler tıkınayım iyice daralsın da pırtlayıversin bi zahmet.

kız yok çıkmıyo bu velet amacı ne anlamadımki.çıkmaması sorun değilde 40+4 bugün zaman geçince Allah korusun bişey olacak diye korkuyorum yoksa iyiyiz böyle bi zararı yok kuzumun.geçenlerde bi müşteri geldi yanında kızı özürlü küçük çocuklar için sandalye istedi 13 falan yaşındaydı fiziksel olarakda boylu falan ama kendini 5 6 yaşında sanıyo dedi annesi.sonra dedi zamanı geçince beyin hücreleri ölmüş o yüzden böyle olmuş falan o gün bugündür çok korkuyorum ve doğmasını istememin tek sebebi sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin bir an önce.Allah kimseye böyle acılar vermesin çok zor.

doktorum günüm dolunca suni sanı verip deneyelim dedi:97: yoksa sezeryana alacak 1-2 gün daha beklemeyecek galiba uff günüm doğmadan gelse de suni sancı almasam

slm kizlar...

bugun 40.hafta doldu ve hala tik yok:84:
hastayim, yine bitmeyen tukenmeyen gribim azdi nefes almakta zorlaniyorum, of yaa biseyde yolunda gitse!!!!
2saat sonra hastanede randevum var ama yine bi kipirdama yoktur herhalde

kızlar ben gene isim bulamadım
oğuz
mete
selim bu üçünden hangisi güzel geldi size?
bu son kızlar sürekli soruyorum ama

cnm ben selim ismini çok beğeniyorum.Bizim alternatiflerimiz arasında da var.

oğuz mete yada selim mete olabilir bence

yerim ben senin kuzunu yaaaa demek 5 te kalkıyor hemen
kabızlığında bian önce geçer inş cnm.çok geçmiş olsun

doktorum günüm dolunca suni sanı verip deneyelim dedi:97: yoksa sezeryana alacak 1-2 gün daha beklemeyecek galiba uff günüm doğmadan gelse de suni sancı almasam

cnm inş gelir sancıların da ne suni sancıya ne de sezeryana gerek kalır

slm kizlar...

hastayim, yine bitmeyen tukenmeyen gribim azdi nefes almakta zorlaniyorum, of yaa biseyde yolunda gitse!!!!

cnm doktorun ne diyor peki ne kadar daha bekleyecek ???

isim konusunda yardımcı olduğunuz için sağolun kızlar eşim gelsin akşam konuşayım
kızlar dün kontrolüm vardı çocuk benim iri 3900 falan çıktı 2 aydır belliydi iri olduğu 40 hafta dolunca suni sancı veriririz yoksa sezeryan dedi:84: beklememe sebebi bebeğin iri olması olabilir mi? çatım genişmişi ama omuzları takılabilir dedi riske atamam dedi

cnm eşimin iş arkadaşının çocuğuna da 3700 gr iri bu bebek doğuramazsın deyip sezeryana aldılar.bebişi 2700 gr doğdu ama

Bebeğin kilosunun +- 300 gr değişebiliyor demişti benm doktorum

hakkında hayırlısı olsun cnm

Günaydın kızLar..Ay bugün doğuralım artık yaaaaa.Beklemek giderek zorlşıyor.
küçükprens doktora gidicekmiş bugun inş gelen nişandır.
haberok ne yaptı ki ??

Günaydın kızlar Cumanız mübarek olsun.Bugün güzel haberler alırız inşallah.Bende de hala tık yok Haberok inşallah doğurmuştur. Küçükprensim hayıırlı haberlerle gel canım.

Ben bugün gidip araya girmekten vazgeçtim, yarın sabahtan gidicem inşallah.

oğuz
mete

Bence metee

Saol canımm, kocamın işi son anda iptal oldu ve gitmedi, yeni yıla kadar da bi yer yok çok şükür gideceği Nişanım geldi mi gelmedi mi emin olamadım aslında, bakalım yarın gideceğim.

Sana da bol bol kayısı hoşafı ve kabak tatlısı öneririm, eşimin barsağında çatlak vardı öyle geçmişti. Hem hoşaf sütte yapar diye biliyorum.

Allah korusun canım, bizi evlatlarımızla imtihan etmesin Rabbim..

evet ya özel hastanelere de güven kalmadı hemen sezeryan diyolar ama 1 kg baya farketmiş arkadaşında:44: kilosu az olsa da normal doğursam keşke

amin cnm inş.Kötü şeyler düşünmemek lazım ama insan bu tarz şeylerle karşılaşınca gerçekten çok kötü oluyor.
Rabbim inş sağlıklı analı bablı kuzularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Canım kızlarrrrr. Tabi geçmişe bakamadım ama kimler doğurdu meraklardayım. Dikişlerimden dolayı oturamıyorum. Biliyorsunuz annemdeyim,buradaki pc masa üzeri o nedenle pek giremedim. Yoksa oğluum pek uslu sürekli uyuyor.

Ama sorunumuz var Emmiyor. Henüz mama vermedik kaşığa sıkıp veriyorum sütü ama emmeyince pek sür gelmiyor tabi. Şimdi biraz araştırayım yöntemleri. Kızlar önerileriniz varsa ne olur özele yazın,buradan kaçırırım belki. Çok ihtiyacım var işe yarayan önerilere.

çok geçmiş olsunnn cnm benim yaa.Rabbim acil şifalar versin inş
sagol canim

oha tam bi kilo fark bu kadar hata olurmu yaaa

cnm inş dikişlerin bian önce iileşir ve bebeğinde cok cok diye emer annesi
istersen şu videoyu izlebi cnm

Bebek emmeyi reddederse ne yapılabilir? - UZMANTV

slm kizlar...

Çok geçmiş olsun, her işte bir hayır vardır, sıkma tatlı canını

Sizden sonra doğuran olmadı sanırsam, yoksam yamuluyormuyum bilemedim

ALINTIDIR:
Emzirme sorunları ile ilgili bunu buldum, inşallah bir an önce emmeye başlar :
Bebek emmez ise...
Yeni doğan bebeğin emmeyişi ya rahimde yeterince gelişmediğinden ya da erken doğmasındandır. Her iki durumda da bebek zayıftır. Dudak kasları memeden süt emecek güçte değildir. Bebek aç olduğu halde ememez. Anne gerçek sebebi bilmediğinden telaşa kapılır ve üzülür. Eğer günlerce bebeğin emmesini bekleyecek olursa maalesef sütü kesilir.

Ne yapmalı?
Bebeği zayıf veya erken doğan anneler daha ilk günden bebeğin emmediğini gördükleri takdirde elle veya elektrikle çalışan bir süt pompasıyla, sütünü çekip, steril bir bir kaba boşaltarak, kaşık veya deliği geniş açılmış bir biberonla bebeğe vermeliler.
Bebeği emmeye alıştırmak için yavaş yavaş biberon memesinin deliğini küçültmeli, yani deliği gittikçe küçülen başlıklar takmalıdır.
Ayrıca, bebek pamukçuk veya benzeri bir ağız içi yarasından rahatsızsa yine meme ememeyecek, rahatsızlığın uzun sürmesi halinde anne sütten kesilecektir. Bu durumda ağız yarası tedavi ettirilmeli, iyileşinceye kadar yine süt pompasıyla meme boşaltılmalı ve süt kaşıkla verilmelidir. (Biberon yerine kaşık kullanmak, bebeğin memeden emmeye kolay alışması açısından önemli)

oğuz
mete
selim:97:
slm kizlar...

dilem sen dogumu tetikletecek bi yontem deneyecektin
noolduuu?:78::78:

Ben bugün gidip araya girmekten vazgeçtim, yarın sabahtan gidicem inşallah.

.

niye vazgectin kisss?
aradinmi hastaneyi?

selim:97:

niye vazgectin kisss?
aradinmi hastaneyi?

Randevu bölümünü aradım, dolu sabahtan direk kadın doğumu arayın araya alabilirler dediler. Sabahta kalktım kar yağıyor, tek başıma şimdi kim gitcek hastaneye dedim. Aradım p.tesi alayım diye ama yarın sabaha yer varmış bende hemen aldım. Hem eşimle gideriz daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…