- 13 Ağustos 2010
- 1.262
- 73
- 113
Öyle valla biz burda yırtınıp duralım içerde keyif yapıyolarNe zaman isterlerse artık yapcak bişi yok sağlıkla sıhatle gelsinlerde bekliycez artık napalım :86:
Fenerbahcemre napıyon kız sesin çıkmıyor doğurmadınmı hala :)) Tooba da gelmiş hoşgelmiş Neva bebiş nasıl annesi ?
kızlar ben gene isim bulamadım
oğuz
mete
selim bu üçünden hangisi güzel geldi size?
bu son kızlar sürekli soruyorum ama
günaydın canlar...
denizim ne heyecanlandım ya maşallah
sana da kuzuya allah analı babalı büyütsün...
ben de göğüs uçlarımı zeytinyağıyla iyi ettim
aklında olsun canım..
küçükprensim geçmişe çok bakamıyorum
kocan geldi mi?
nisanın da gelmiş sanırım
hadi hayırlısı canım benim.
bekleyenler hayırlısıyla alın yavruşları kucaklarınıza inşallah.
nnehir bence mete:)
kızlar benim yavruş çalar saat gibi saat 5te uyanıyor:)
onu izlemek okadar keyifliki uykusuzluğa rağmen.
kabızlığım devam ediyor,
otururken canım yanıyor o derece ya(
sizi seviyorum..
doktorum günüm dolunca suni sanı verip deneyelim dedi:97: yoksa sezeryana alacak 1-2 gün daha beklemeyecek galiba uff günüm doğmadan gelse de suni sancı almasam
slm kizlar...
bugun 40.hafta doldu ve hala tik yok:84:
hastayim, yine bitmeyen tukenmeyen gribim azdi nefes almakta zorlaniyorum, of yaa biseyde yolunda gitse!!!!
2saat sonra hastanede randevum var ama yine bi kipirdama yoktur herhalde
cnm doktorun ne diyor peki ne kadar daha bekleyecek ???
isim konusunda yardımcı olduğunuz için sağolun kızlar eşim gelsin akşam konuşayım
kızlar dün kontrolüm vardı çocuk benim iri 3900 falan çıktı 2 aydır belliydi iri olduğu40 hafta dolunca suni sancı veriririz yoksa sezeryan dedi:84: beklememe sebebi bebeğin iri olması olabilir mi? çatım genişmişi ama omuzları takılabilir dedi riske atamam dedi
doktorum pazartesiye kadar beklicez dedi ama sonra ne olacak bilemiyorum.bugun hastaneye gidince soracam...
hamilelikten cok grip yordu beni!!
Günaydın kızLar..Ay bugün doğuralım artık yaaaaa.Beklemek giderek zorlşıyor.
küçükprens doktora gidicekmiş bugun inş gelen nişandır.
haberok ne yaptı ki ??
Günaydın kızlarCumanız mübarek olsun.Bugün güzel haberler alırız inşallah.Bende de hala tık yok Haberok inşallah doğurmuştur. Küçükprensim hayıırlı haberlerle gel canım.
kızlar ben gene isim bulamadım
oğuz
mete
günaydın canlar...
denizim ne heyecanlandım ya maşallah
sana da kuzuya allah analı babalı büyütsün...
ben de göğüs uçlarımı zeytinyağıyla iyi ettim
aklında olsun canım..
küçükprensim geçmişe çok bakamıyorum
kocan geldi mi?
nisanın da gelmiş sanırım
hadi hayırlısı canım benim.
bekleyenler hayırlısıyla alın yavruşları kucaklarınıza inşallah.
nnehir bence mete:)
kızlar benim yavruş çalar saat gibi saat 5te uyanıyor:)
onu izlemek okadar keyifliki uykusuzluğa rağmen.
kabızlığım devam ediyor,
otururken canım yanıyor o derece ya(
sizi seviyorum..
slm kızlar bir sürü işim var geçmişi okuyup okuyup kaçıyorum.eşim namaza gitti bende dükkana indim mecburen.yaaa benim cadı bugün pek bi hareketsiz yeri daraldı galiba neyse ben bişiler tıkınayım iyice daralsın da pırtlayıversin bi zahmet.
kız yok çıkmıyo bu velet amacı ne anlamadımki.çıkmaması sorun değilde 40+4 bugün zaman geçince Allah korusun bişey olacak diye korkuyorum yoksa iyiyiz böyle bi zararı yok kuzumun.geçenlerde bi müşteri geldi yanında kızı özürlü küçük çocuklar için sandalye istedi 13 falan yaşındaydı fiziksel olarakda boylu falan ama kendini 5 6 yaşında sanıyo dedi annesi.sonra dedi zamanı geçince beyin hücreleri ölmüş o yüzden böyle olmuş falan o gün bugündür çok korkuyorum ve doğmasını istememin tek sebebi sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin bir an önce.Allah kimseye böyle acılar vermesin çok zor.
cnm eşimin iş arkadaşının çocuğuna da 3700 gr iri bu bebek doğuramazsın deyip sezeryana aldılar.bebişi 2700 gr doğdu ama
Bebeğin kilosunun +- 300 gr değişebiliyor demişti benm doktorum
hakkında hayırlısı olsun cnm
slm kızlar bir sürü işim var geçmişi okuyup okuyup kaçıyorum.eşim namaza gitti bende dükkana indim mecburen.yaaa benim cadı bugün pek bi hareketsiz yeri daraldı galiba neyse ben bişiler tıkınayım iyice daralsın da pırtlayıversin bi zahmet.
kız yok çıkmıyo bu velet amacı ne anlamadımki.çıkmaması sorun değilde 40+4 bugün zaman geçince Allah korusun bişey olacak diye korkuyorum yoksa iyiyiz böyle bi zararı yok kuzumun.geçenlerde bi müşteri geldi yanında kızı özürlü küçük çocuklar için sandalye istedi 13 falan yaşındaydı fiziksel olarakda boylu falan ama kendini 5 6 yaşında sanıyo dedi annesi.sonra dedi zamanı geçince beyin hücreleri ölmüş o yüzden böyle olmuş falan o gün bugündür çok korkuyorum ve doğmasını istememin tek sebebi sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin bir an önce.Allah kimseye böyle acılar vermesin çok zor.
evet ya özel hastanelere de güven kalmadı hemen sezeryan diyolar ama 1 kg baya farketmiş arkadaşında:44: kilosu az olsa da normal doğursam keşke
sagol canimçok geçmiş olsunnn cnm benim yaa.Rabbim acil şifalar versin inş
cnm eşimin iş arkadaşının çocuğuna da 3700 gr iri bu bebek doğuramazsın deyip sezeryana aldılar.bebişi 2700 gr doğdu ama
Bebeğin kilosunun +- 300 gr değişebiliyor demişti benm doktorum
hakkında hayırlısı olsun cnm
Canım kızlarrrrr. Tabi geçmişe bakamadım ama kimler doğurdu meraklardayım. Dikişlerimden dolayı oturamıyorum. Biliyorsunuz annemdeyim,buradaki pc masa üzeri o nedenle pek giremedim. Yoksa oğluum pek uslu sürekli uyuyor.
Ama sorunumuz varEmmiyor. Henüz mama vermedik kaşığa sıkıp veriyorum sütü ama emmeyince pek sür gelmiyor tabi. Şimdi biraz araştırayım yöntemleri. Kızlar önerileriniz varsa ne olur özele yazın,buradan kaçırırım belki. Çok ihtiyacım var işe yarayan önerilere.
slm kizlar...
hastayim, yine bitmeyen tukenmeyen gribim azdi nefes almakta zorlaniyorum, of yaa biseyde yolunda gitse!!!!
Canım kızlarrrrr. Tabi geçmişe bakamadım ama kimler doğurdu meraklardayım. Dikişlerimden dolayı oturamıyorum. Biliyorsunuz annemdeyim,buradaki pc masa üzeri o nedenle pek giremedim. Yoksa oğluum pek uslu sürekli uyuyor.
Ama sorunumuz varEmmiyor. Henüz mama vermedik kaşığa sıkıp veriyorum sütü ama emmeyince pek sür gelmiyor tabi. Şimdi biraz araştırayım yöntemleri. Kızlar önerileriniz varsa ne olur özele yazın,buradan kaçırırım belki. Çok ihtiyacım var işe yarayan önerilere.
selim:97:kızlar ben gene isim bulamadım
oğuz
mete
dilem sen dogumu tetikletecek bi yontem deneyecektinslm kizlar...
Ben bugün gidip araya girmekten vazgeçtim, yarın sabahtan gidicem inşallah.
.
selim:97:
niye vazgectin kisss?
aradinmi hastaneyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?