merhaba kızlarr
naasılsınızzz
biz çok iyiyiz şükür
doğumlarımız çoğalıyo ama deniziminde bebeği geldiği için güncelleyemiyo listeyi :))
ben sonuncuyum derken girdi valla araya :))
buarada QSU bende göğüs uçlarıyla uğraşıyorum,öle çok kötü değil ama ilk emmeye başladığı zaman çok kötü sızlıyor bi,
lansinoh ta aldım ama çok kullanmak istemiyorum bide unutuyorum genelde
aklıma geldikçe sürüyorum işte iyi geliyor
buarada kızlar gaz sorunu için bi tavsiye kulak çubuğuna zeytin yağı sürüp bebişin poposuna sürün rahat rahat gazını çıkarıyor,bizimde daha gaz sorunumuz yok şimdilik ama olunca işe yarıyor görmüştüm
herkes çok iyidir umarım,kötü bi haber yok gördüğüm kadarıyla,hadi kızlar bitsin artık aralık doğumlarımızzz
Haftaya cuma kırkımız çıkıyorrr bizinde
ilk aşımızı oldukk
ateş falan yapmıyorrrr o yüzden şuruba gerek kalmadııı
2 gündür gaz sancılarımızz başladııı
bendee kimyon çayıı verdimm anında çıkardı
aklınızda blunsunnn kimyonn çayıı
canım herseyın yolunda olduguna sevındım allah kolaylık versın gogus ucları ıcın bence kremı ıhmal etme.. bızde ıns senın gıbı kavuuruz bebıslerımıze ..
teşekkürler canımm
yaa evet sizde kavuşun artık bebişlerinize okadar güzel bir duyguki,7
hayattaki en güzel en muhteşem duygu,
başka hiçbirşey canını acıtamıyor üzemiyor seni,
ben şuan öleyim valla,leyla leyla geziyorum evde
hergün 3 saat falan uyuyorum ama gündüz hiç uyumuyorum vallla sırf onunla vakit geçireyim
ona bakayım diye
ayyy ben senin birgün sonranda doğuma gitmiştim
inşallah seninde hayırlısıyla gelir canım kremide valla sırf bugün o acıyla itinayla sürmeye başladım :))
2 parça minik etim kopmuş zaten sızlıyo oralar
benim zülal su kızım da geldi arkadaşlar
7 aralık günü 14.25 de aldım kuzumu kucağıma bugün 10. günümüz
çoook mutluyum
allah herkese bu duyguyu tattırsın inşallah
benim zülal su kızım da geldi arkadaşlar
çoook mutluyum
kızlar anne olmak ne güzel bişeymiş yaa.
doyamıyorum kızıma.
uykusuzum aslında ama hiç uyuyasım yokkk nedense.
allah gücünü veriyo galiba.
bebişimi sık sık her istediği an emzirmeye çalışıyorum
zaten yapışık olmaya bayılıyoruz.
bir de göğsümde uyuykalıyooooo ya
en güzel anlardan biri
bugün ilk banyomuzu da yaptkkkk
ohhhh mis gibi oldukkkk
çok giremiyorummmm
listeye bakiim bi
ekliim
bizimkinde de başladı ama daha cok küçük simdi içemez o çayı,bi toparlanıyor bi kendini sıkıyor ki görmeniz lazım nasıl ıkınıyo gazını cıkartmak için yavrum ya, o çayı nasıl verdin canım?
canım benım bebeğim de gaz sorunu yok ama öğreneyım gene de ...normal kimyonu mu kaynattın...hazır satılıyo mu?
Birdaha olursa bende deneyeimm bunuu dahaa çokk kabuz olduğunda çıkartamayınca yapıyorlar,merhaba kızlarr
naasılsınızzz
biz çok iyiyiz şükür
doğumlarımız çoğalıyo ama deniziminde bebeği geldiği için güncelleyemiyo listeyi :))
ben sonuncuyum derken girdi valla araya :))
buarada QSU bende göğüs uçlarıyla uğraşıyorum,öle çok kötü değil ama ilk emmeye başladığı zaman çok kötü sızlıyor bi,
lansinoh ta aldım ama çok kullanmak istemiyorum bide unutuyorum genelde
aklıma geldikçe sürüyorum işte iyi geliyor
buarada kızlar gaz sorunu için bi tavsiye kulak çubuğuna zeytin yağı sürüp bebişin poposuna sürün rahat rahat gazını çıkarıyor,bizimde daha gaz sorunumuz yok şimdilik ama olunca işe yarıyor görmüştüm
herkes çok iyidir umarım,kötü bi haber yok gördüğüm kadarıyla,hadi kızlar bitsin artık aralık doğumlarımızzz
inşallah sizlerde doğuraksınızz canımmmasallh ya hatun dogurdu buyuttu de kırkı cıkıo bızde daha pırtlatcaz dıe bklıozz
hadi güzel haberlerle gelllllllkızlar cok heyecanlıyım yarın sabah kontolumuz var gecen hafta doktor 1haftadaha bekleyelım sonra planlı bısı yaparız demıstı ama planlıdan ne kastettı soramadım cunku normal dogum demıstı onceden. sezeryan dan cok korkuyorm. ıns ole olmaz.heyecan bastı sımdıde... yarın ne olucak cok merak edıyorummmm
oyyyy bzimde sıpada ilk doğduğunda kopartmıştıı hatta emdiğinde kusarkenn bir iki defa koyuu renkte kustuuu kahverengii gibi,hemen acile gittikk 3 günlüktü daha,bütün testlerii yaptılarr bebeğii emzir kussun bakalım dedilerr yok bu seferde kusmadıı bizim oğlann tamm 5 defa emzirdimm gene kusmadıı.Sonra dedilerr sizinn göğüsler kanlımıı evet dedimm onuu kusuyormuşş meğerrteşekkürler canımm
yaa evet sizde kavuşun artık bebişlerinize okadar güzel bir duyguki,7
hayattaki en güzel en muhteşem duygu,
başka hiçbirşey canını acıtamıyor üzemiyor seni,
ben şuan öleyim valla,leyla leyla geziyorum evde
hergün 3 saat falan uyuyorum ama gündüz hiç uyumuyorum vallla sırf onunla vakit geçireyim
ona bakayım diye
ayyy ben senin birgün sonranda doğuma gitmiştim
inşallah seninde hayırlısıyla gelir canım kremide valla sırf bugün o acıyla itinayla sürmeye başladım :))
2 parça minik etim kopmuş zaten sızlıyo oralar
gözünaydınn canımmbenim zülal su kızım da geldi arkadaşlar
çoook mutluyum
hoşgeldinn denizimm en son doğuracaktınnn kızzzkızlar anne olmak ne güzel bişeymiş yaa.
doyamıyorum kızıma.
uykusuzum aslında ama hiç uyuyasım yokkk nedense.
allah gücünü veriyo galiba.
bebişimi sık sık her istediği an emzirmeye çalışıyorum
zaten yapışık olmaya bayılıyoruz.
bir de göğsümde uyuykalıyooooo ya
en güzel anlardan biri
bugün ilk banyomuzu da yaptkkkk
ohhhh mis gibi oldukkkk
çok giremiyorummmm
listeye bakiim bi
ekliim
arada sırada gene senn ver canımm memenii belkii alışırrrrkızlar ben fazla zaman ayıramıyorum ama kalbim sizinle herkesi çok merak etmiştim cucumm en sonunda doğurdu demek heecanım kavuştu kuzusuna
benim oğluma da dua edin teyzeleri şu sarılığımızı atlatalım bir an önce ..
emziremeler nasıl gidiyo kızlar...
benim oğlum bir gece ayrı kaldıktaan sonra memeyi unutttuu hiç istemiyo biberondan daha kolayına geldi kuşumun bende sağıp sağıp verdim yeterki açkalamsın sarılığı ilerlemesin diye mama bile yaptığım oldu şimdiden ama sarılığının geçmesi daha önemli ama deli gibide emzirmek istiyorum inşş bırakmaz..
vakit buldukça girerim inşş..
hadiiii gell annenii üzme bakiimmmdogurmayanlar yoklamasından bende burdayım.ama DOGURMAK İSTİYORUM bugün dr gittim nst sancı falan cıkmadı dr bekliycez diyo bakalım bekliyoz oglusa kaldı nezaman isterse ozaman gelicekmiş GEL BE OGLUM GEL
kızlarrrr benim gibi sarılık sorunu yaşayanlar bilgi veririseniz sevinirim sık sık doyurmaktan başka neler yaptınızzzz.... tavsiyelerinizi bekiyorummm
Birdaha olursa bende deneyeimm bunuu dahaa çokk kabuz olduğunda çıkartamayınca yapıyorlar,
benimde göğüsler iyileşmiştii ne güzel amaa genee başladıı ağlıyacak gibii oluyorumm acısındannn
inşallah sizlerde doğuraksınızz canımm
arkadaşların dediği gibii çokk güzel bir duyguuuu
vallaha doğduktan sonra hiç anlamadım zaman nasıl geçtide kırkımız çıkıyorrrr
hadi güzel haberlerle gelllllll
oyyyy bzimde sıpada ilk doğduğunda kopartmıştıı hatta emdiğinde kusarkenn bir iki defa koyuu renkte kustuuu kahverengii gibi,hemen acile gittikk 3 günlüktü daha,bütün testlerii yaptılarr bebeğii emzir kussun bakalım dedilerr yok bu seferde kusmadıı bizim oğlann tamm 5 defa emzirdimm gene kusmadıı.Sonra dedilerr sizinn göğüsler kanlımıı evet dedimm onuu kusuyormuşş meğerr
gözünaydınn canımm
maşşallah bebeklerimizee
hoşgeldinn denizimm en son doğuracaktınnn kızzz
arada sırada gene senn ver canımm memenii belkii alışırrrr
sarılıkk bizimdee olduu
tamm 1 haftalıkken sağlık ocağında dediler sarılıkk olmuşş
ölçtürttükk 15.70 ,4günde bir kan vermeye gittikk nasıll ağladıı kuzummm,bol bol emzir dedilerr emzirmektenn başkaa çaresii yokkk ve bol boll anne sütüü canım,uyanmıyorsa zorla uyandırrr mutlaka verr göğsünüü
aç kalmayacakkk bende 2 hafta çektimm hatta az dahaa suratunda varrr
birde doktor bana şekelrii su ver annesii dedi benn onuda denedimm ,ışığın altında yatırdımm hergünn halende yatırıyorumm geceleriii beyaz ışıkk olacakk
internette arattır karşına çok yazı çıkar
hadiiii gell annenii üzme bakiimmm
yukarda yazdımm canımmm
birde bebek çokk uyuyormuus sarılıkk olann bebekk çokk uyurmuşş amaa uyumasıı sakıncalııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?