2010 Aralık Anneleri

canım herseyın yolunda olduguna sevındım allah kolaylık versın gogus ucları ıcın bence kremı ıhmal etme.. bızde ıns senın gıbı kavuuruz bebıslerımıze ..

masallh ya hatun dogurdu buyuttu de kırkı cıkıo bızde daha pırtlatcaz dıe bklıozz

Son düzenleme:
kızlar cok heyecanlıyım yarın sabah kontolumuz var gecen hafta doktor 1haftadaha bekleyelım sonra planlı bısı yaparız demıstı ama planlıdan ne kastettı soramadım cunku normal dogum demıstı onceden. sezeryan dan cok korkuyorm. ıns ole olmaz.heyecan bastı sımdıde... yarın ne olucak cok merak edıyorummmm

Son düzenleme:
canım herseyın yolunda olduguna sevındım allah kolaylık versın gogus ucları ıcın bence kremı ıhmal etme.. bızde ıns senın gıbı kavuuruz bebıslerımıze ..

teşekkürler canımm

yaa evet sizde kavuşun artık bebişlerinize okadar güzel bir duyguki,7
hayattaki en güzel en muhteşem duygu,
başka hiçbirşey canını acıtamıyor üzemiyor seni,
ben şuan öleyim valla,leyla leyla geziyorum evde
hergün 3 saat falan uyuyorum ama gündüz hiç uyumuyorum vallla sırf onunla vakit geçireyim
ona bakayım diye
ayyy ben senin birgün sonranda doğuma gitmiştim
inşallah seninde hayırlısıyla gelir canım kremide valla sırf bugün o acıyla itinayla sürmeye başladım :))
2 parça minik etim kopmuş zaten sızlıyo oralar

allah bozmasın canım dıkkat et kendıne ve masal bebıse opuyorummm yarın benımde bellı olur heraldeeee :18::18::18:

benim zülal su kızım da geldi arkadaşlar
7 aralık günü 14.25 de aldım kuzumu kucağıma bugün 10. günümüz
çoook mutluyum
allah herkese bu duyguyu tattırsın inşallah

kızlar anne olmak ne güzel bişeymiş yaa.
doyamıyorum kızıma.
uykusuzum aslında ama hiç uyuyasım yokkk nedense.
allah gücünü veriyo galiba.
bebişimi sık sık her istediği an emzirmeye çalışıyorum
zaten yapışık olmaya bayılıyoruz.
bir de göğsümde uyuykalıyooooo ya
en güzel anlardan biri
bugün ilk banyomuzu da yaptkkkk
ohhhh mis gibi oldukkkk
çok giremiyorummmm
listeye bakiim bi
ekliim

canım gözümn aydın allah analı bbalı büyütsün inşş beklenen tariften erken mi oldu aralık sonu dememişmiydin canım... ayyy gerçekten deryacım harika bir duygu ikinci kere tadıyorum bende arabbim sağlık versin yavrularımıza

Sen mama verdinmii yoksa sadece annesütümüü veriyorsunn
anne sütüü alan bebeklerinn gaz sancısıı daha az olurmuşş
bende elimden geldiğince emzirmeyee çalışıyoumm mama vermekk istemiyorumm
cezveye hazır sulardan almıştımm küçüğünden 1 kahve fincanı kadar koydumm kaynadıı sonra 1 tatlı kaşığı kadar kimyon ekledimm soğumaya bıraktımm,içeçeğii zamanda süzdümm yanii kimyonuu değil sadecee suyunuu içiriyoruzzz,kimyonlarr atılıyorrr az bişide şekerde ekledimm tadını beğensinn diye
ama çokm işe yaradıı diyebilirimm

burda bu bayanda çok güz<el anlatmış

TATESAL: GAZ SORUNU OLAN BEBEKLERE KİMYON.....

kızlar ben fazla zaman ayıramıyorum ama kalbim sizinle herkesi çok merak etmiştim cucumm en sonunda doğurdu demek heecanım kavuştu kuzusuna
benim oğluma da dua edin teyzeleri şu sarılığımızı atlatalım bir an önce ..
emziremeler nasıl gidiyo kızlar...
benim oğlum bir gece ayrı kaldıktaan sonra memeyi unutttuu hiç istemiyo biberondan daha kolayına geldi kuşumun bende sağıp sağıp verdim yeterki açkalamsın sarılığı ilerlemesin diye mama bile yaptığım oldu şimdiden ama sarılığının geçmesi daha önemli ama deli gibide emzirmek istiyorum inşş bırakmaz..
vakit buldukça girerim inşş..

dogurmayanlar yoklamasından bende burdayım.ama DOGURMAK İSTİYORUM bugün dr gittim nst sancı falan cıkmadı dr bekliycez diyo bakalım bekliyoz oglusa kaldı nezaman isterse ozaman gelicekmiş GEL BE OGLUM GEL

canım benım bebeğim de gaz sorunu yok ama öğreneyım gene de ...normal kimyonu mu kaynattın...hazır satılıyo mu?

Daha önce annem demiştii ama yapmamıştım,sünde teyzemde deyince internette arartırdımmm
denedimm ,gerçekten hemen işe yaradıı
kendim hazırladım evdee,ama sıcakken değill ılıyacakk kimyonlar alta çökecekk sadece çay kaşığıyla 5 kaşık kadar verdimm
çok rahat çıkardıııı nasıll ağlıyor kıvranıyorduu ,
linkde verdim onada bakabilirsinn ama tozunuu vermiş ben sadece suyunu içirdimm

kızlarrrr benim gibi sarılık sorunu yaşayanlar bilgi veririseniz sevinirim sık sık doyurmaktan başka neler yaptınızzzz.... tavsiyelerinizi bekiyorummm

Birdaha olursa bende deneyeimm bunuu dahaa çokk kabuz olduğunda çıkartamayınca yapıyorlar,
benimde göğüsler iyileşmiştii ne güzel amaa genee başladıı ağlıyacak gibii oluyorumm acısındannn

masallh ya hatun dogurdu buyuttu de kırkı cıkıo bızde daha pırtlatcaz dıe bklıozz
inşallah sizlerde doğuraksınızz canımm
arkadaşların dediği gibii çokk güzel bir duyguuuu
vallaha doğduktan sonra hiç anlamadım zaman nasıl geçtide kırkımız çıkıyorrrr
hadi güzel haberlerle gelllllll

oyyyy bzimde sıpada ilk doğduğunda kopartmıştıı hatta emdiğinde kusarkenn bir iki defa koyuu renkte kustuuu kahverengii gibi,hemen acile gittikk 3 günlüktü daha,bütün testlerii yaptılarr bebeğii emzir kussun bakalım dedilerr yok bu seferde kusmadıı bizim oğlann tamm 5 defa emzirdimm gene kusmadıı.Sonra dedilerr sizinn göğüsler kanlımıı evet dedimm onuu kusuyormuşş meğerr

benim zülal su kızım da geldi arkadaşlar
7 aralık günü 14.25 de aldım kuzumu kucağıma bugün 10. günümüz
çoook mutluyum
allah herkese bu duyguyu tattırsın inşallah
gözünaydınn canımm
maşşallah bebeklerimizee
hoşgeldinn denizimm en son doğuracaktınnn kızzz

arada sırada gene senn ver canımm memenii belkii alışırrrr
sarılıkk bizimdee olduu
tamm 1 haftalıkken sağlık ocağında dediler sarılıkk olmuşş
ölçtürttükk 15.70 ,4günde bir kan vermeye gittikk nasıll ağladıı kuzummm,bol bol emzir dedilerr emzirmektenn başkaa çaresii yokkk ve bol boll anne sütüü canım,uyanmıyorsa zorla uyandırrr mutlaka verr göğsünüü
aç kalmayacakkk bende 2 hafta çektimm hatta az dahaa suratunda varrr
birde doktor bana şekelrii su ver annesii dedi benn onuda denedimm ,ışığın altında yatırdımm hergünn halende yatırıyorumm geceleriii beyaz ışıkk olacakk
internette arattır karşına çok yazı çıkar

dogurmayanlar yoklamasından bende burdayım.ama DOGURMAK İSTİYORUM bugün dr gittim nst sancı falan cıkmadı dr bekliycez diyo bakalım bekliyoz oglusa kaldı nezaman isterse ozaman gelicekmiş GEL BE OGLUM GEL
hadiiii gell annenii üzme bakiimmm
kızlarrrr benim gibi sarılık sorunu yaşayanlar bilgi veririseniz sevinirim sık sık doyurmaktan başka neler yaptınızzzz.... tavsiyelerinizi bekiyorummm

yukarda yazdımm canımmm
birde bebek çokk uyuyormuus sarılıkk olann bebekk çokk uyurmuşş amaa uyumasıı sakıncalııı

ayyy çıtır anneler hoşgeldinizzz :)))

dilsaddd cım benim kızıma sarılık testi yapıldı 5e kadar yok sayıyorlarmış çıkmadı ama diyeceğim o ki

eşim ilk günden beriodanın bütün lambaları açık uyutuyor bizi offf sorma,florasan ışığı iyi gelirmiş
sanırım iyi geliyor ama gerçektende zaten hastanelerde de ışık altında tutuyorlar ya
neyse dünde sağlık ocağına gitmişti aile hekimimiz sarılık olmaması için mi yada oluncamı tam olarak nasıl demiş bilmiyorum ama bebeğe sarı hiçbişey giydirmeyin demiş
eşimde sarı tülbent örtün der büyükler doğrumu demiş dr.da örtün bişey olmaz bi zararı yok sonuçta demiş
işte en geç 2 saatte bir emzircen ama birde canı istediği herzaman emzircen,uyursada zorla uyandırcan
valla 1 haftadır her gece sadece ya 2 ya da 3 saat anca uyuyorum sırf emzin diye şükür olmadı
inşallah seninde geçer tatlım buarada sarılık 3ile 5.günlerde artış gösterirmiş
benim tavsiyem florasan ışığını hep açık tut bizim gece gündüz hep açık valla sanırım 40 gün böyle yapmaya niyetli,benim hiçbir bilgim yoktu bu konuda eşim sağolsun biliyomuş

slm kızlar sporstarcım denizim gözünüz aydın olsun aklıma gelmeyen bebişine kavuşan diger arkadaşlarında gözü aydın olsun darısı doğuramayanların başına inşallah kızlar ben emziirken sırtım buz kesiliyo soğuk sğuk ter atıyorum benim yaşadığım bu sorunu yaşayan var mı acaba aranızda

saglık ocağındaki ebeye sordum tansiyon düşüklüğü yaşıyoolabilirsin yada kan düşüklüğü tarzı biseyler söyledi doktorun verdiği demir hapınıda kullanmıyorum hep unutuyorum onu almayı sabahları ac karnına almak gerekiyo her defasında unutuyorum

ayy canım ya ne çok acımıştır seninde uçları baya baya kanamış yani demek
yazık bebişte yutmuş onlarıı
benimde 2 parça kopmuş ama orası kabuk gibi olmuş kan yok şimdilik
ama krem iyi geliyor gerçekten inşallah gerçekten bebişlere bi zararı yoktur lansinohun
sarılığınız bitmek üzreymiş canım çok sevindim buarada,
o ışık olayı bizdede var valla hep açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…