2010 Aralık Anneleri

sagol canim

evet banada ebe boyle anlatmisti, emmeyen bebege biberon verildigi an bebege anneyi emmek daha zor gelecek ve birakacak demisti... eger bi sorun varsa kasikla verilmeliymis

selim:97:

dilem sen dogumu tetikletecek bi yontem deneyecektin
noolduuu?:78::78:

niye vazgectin kisss?
aradinmi hastaneyi?

ay denemedim, cunki tetikleyen spremlerde bulunan bi enzimmis, ama esim hepatit b tasiyicisi ve asi yaptirmama ragmen hepatite karsi korumam olmadigi icin, hamilelik doneminde iliski oldugunda prezervatif kullanmamiz gerekiyodu...yani spermin nimetlerinden faydalanamadik

daha iyi olmus haklisin
belkide gelen nisandir
yarin doguma gidersin

heee anladim canim
beklemeye devam et bakalim

selam kızlar,

günlük yoklamamı vereyim öncelikle. hala doğurmadım. sabah kontrol için hastaneye gittim ama doktor arka arkaya sezeryan ve normal doğuma girince öğleden sonraya kaldık. 13:30 da gitcem tekrar. gezip gelmiş oluyorum işte değilse bi değişiklik yok yani...

fenerbahcemre doktorun ne diyo peki. ne kadar daha bekleyecekmiş. bu arada sürekli kontrol altındasın di mi...bak özüm ilk doğumunda suni sancıyla çok rahat doğurmuş, hep onu düşünüyorum. gerek kalmaz inş ama kalırsa da suni sancıyla onunki gibi doğururuz umarım biz de...

bu arada benim bi arkadaşımın bebeğine iki doktor 4500 gr dedi. normal doğuramazsın deyip sezeryana aldılar. bebek 3750 doğdu. bi doktor yanılıyosa art niyet ararım da ikisi de yanılınca bu ölçümlere hakkaten hiç güvenim kalmadı...

aaaa desene daha beklicen sen yani sperm olmak zorunda işin içinde hı.desene yanlış tetikleme yöntemi olmuş bizimki bende diyorum bu da fayda etmedi:78::96:

doktor beklemede herşey ölçümler kalp atışları normal olduğu için kanama ya da herhangi bi şikayetim olmadığı için olumsuz bakmıyo.benimde düşüncem şöyle şimdi ben 28 günde bir değil de en az 32 35 günde bir regl olduğum için yumurtlamam da geç olmuştur diye düşünüyorum.onun için sat pek önemli değil gibi geliyo.hatta ilk usgme göre ki ilk usg daha doğru olurmuş 39+3 üm sonuç olarak beklemeye devam.

Çok teşkkür ederim kızlar. Dilemcim özel mesaj için ayrıca teşekkür ederim. Doğum hikayemi fırsat bulduğum ilk anda yazacağım. Çok kolay oldu sakın normal doğumdan korkmayın. Ama tabi epiduralin etkisi büyük,kesinlikle değelendirin derim. Kızlar cucu girmedi mi daha?

kuzu yeniden hayırlı olsun.. Poyraz bey gelmişler sonunda.. sarılıkta uyku yapar dikkat et emi..

rica ederim canim

cucudan hala haber yok, herhalde bugun filan cikar hastaneden..
burda oyle normal dogumda 4-5gun kaliniyo, sezeryanda 1hafta tutuyolar hastanede

Tooba teyzecim teşekkür ederiz. Sarılık testlerimiz yapıldı. Bir sorun yok kontrole gideceğiz tabi ki. Sizleri çok öpüyorum,oturmakta zorlanıyorum gideyim sıpamın yanına :)

neyse sizlere doyum olmuyo, ben cikayim, birazdan babam(esim calisiyo) gelir hastaneye gidecez..
bakalim bizim sipa ne alemde

Haftaya cuma kırkımız çıkıyorrr bizinde
ilk aşımızı oldukk
ateş falan yapmıyorrrr o yüzden şuruba gerek kalmadııı
2 gündür gaz sancılarımızz başladııı
bendee kimyon çayıı verdimm anında çıkardı
aklınızda blunsunnn kimyonn çayıı

slm hatunlar nasılsınız,ben hala gögüs uçlarımla cebelleşiom çok kötü çokk

bizimkinde de başladı ama daha cok küçük simdi içemez o çayı,bi toparlanıyor bi kendini sıkıyor ki görmeniz lazım nasıl ıkınıyo gazını cıkartmak için yavrum ya, o çayı nasıl verdin canım?

canım benım bebeğim de gaz sorunu yok ama öğreneyım gene de ...normal kimyonu mu kaynattın...hazır satılıyo mu?

merhaba kızlarr
naasılsınızzz
biz çok iyiyiz şükür
doğumlarımız çoğalıyo ama deniziminde bebeği geldiği için güncelleyemiyo listeyi :))
ben sonuncuyum derken girdi valla araya :))

buarada QSU bende göğüs uçlarıyla uğraşıyorum,öle çok kötü değil ama ilk emmeye başladığı zaman çok kötü sızlıyor bi,
lansinoh ta aldım ama çok kullanmak istemiyorum bide unutuyorum genelde
aklıma geldikçe sürüyorum işte iyi geliyor

buarada kızlar gaz sorunu için bi tavsiye kulak çubuğuna zeytin yağı sürüp bebişin poposuna sürün rahat rahat gazını çıkarıyor,bizimde daha gaz sorunumuz yok şimdilik ama olunca işe yarıyor görmüştüm

herkes çok iyidir umarım,kötü bi haber yok gördüğüm kadarıyla,hadi kızlar bitsin artık aralık doğumlarımızzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…