2010 Aralık Anneleri

stres yapma canim
dag basinda diilsin ya
bi sekilde gidersin
avrupadasin sonucta
rahat ol sen

gelmesin tabii daha önce biz varız

senin kuzunun geleceği tutar şimdi kesin..

buyrun buyrun
benim acelem yok walla
kucukprens epiduralsiz dogurmus bu arada
acilmasida biraz uzun surmus
zor bi dogum olmus
ama sesi cok mutlu geliyodu

suni sancı alan var mı aranızda doğum yapan annişler çok mu zor kızlar ya:18: eğer perşembeye kadar doğuramazsam suni sacı verilecek

buyrun buyrun
benim acelem yok walla
kucukprens epiduralsiz dogurmus bu arada
acilmasida biraz uzun surmus
zor bi dogum olmus
ama sesi cok mutlu geliyodu

hadi yaaa ama çok şükür kavuştu ya bebişine sağlıkla sıhhatle
benim doktorumda epidural verelim dersem hayır demezsin dimi dedi gecen kontrolde
açılmaya göre verebilirm dedi

suni sancı alan var mı aranızda doğum yapan annişler çok mu zor kızlar ya:18: eğer perşembeye kadar doğuramazsam suni sacı verilecek

cnm suni sancının daha zor olduğunu söylüyorlar
bir de sen perşembe günü 40.haftanı mı dolduruyorsun
doktorun 1 hafta daha neden beklemiyor ki?

dimi yaa bi sekilde gidilir artik, herseyde bi hayir vardir...

canım ya hayırlısı olur inş. uzak mı hastane. olmadı ambulans çağırırsınız dediğin gibi. sıkıntıya sokmadan gelir inş sıpa...

canım bence de acele etme sen daha. bak biz bile bekleşiyoruz öööyle. maşaallah küçükprense de. tam bi normal doğum olmuş onunki. zor mor unutmuştur eminim çoktan. Allah daha zor şeyler yaşatmasın...

neyse insallah bisey olmaz bu geceyi bi atlatalim yarin zaten randevumuz var....

simdi kucukprensin yerinde olmak vardi

genelde suni sanci daha zor oluyomus ancak suni sancida genelde epidurali daha cok tavsiye ediyolar, kizkardesim suni sanciyla dogum yapti, epiduralde oldu ve cok rahat dogum oldu, bence korkma, bana doktor deseki suni sanciya uygun durumdasin hemen gidecem

kişiden kişiye değişiyo sanırım canım. benim bi arkadaşıma sabahtan akşama kadar suni sancı verdiler. ne doğum başladı ne de bi sancı hissetti. kimisi daha zor oluyo diyo. ama özüm bahsetmişti mesela ilk doğumu başlamayınca suni sancıyla doğurmuş 41. haftada. çok rahat oldu demişti...

cnm suni sancının daha zor olduğunu söylüyorlar
bir de sen perşembe günü 40.haftanı mı dolduruyorsun
doktorun 1 hafta daha neden beklemiyor ki?

evet canım 40ım doluyo neden öyle dedi ben de anlamadım benim bebek iri ondan mı acaba suni sancı deneyelim yoksa sezeryana alalım dedi

Son düzenleme:
evet canım 40ım doluyo neden öyle dedi ben de anlamadım benim bebek iri ondan mı acaba suni sancı deneyelim yoksa sezeryana alalım dedi

kaç gr bebeğin. bi de kanala falan yerleşmiş mi yani suni sancıyla doğumun başlayacağını umuyo mu doktorun. için rahat değilse bi doktora daha danış. gerekirse yine kendi doktoruna devam edersin ama fikir olur...

3800 şu an yok canım kanala yerleşmedi yarın gidicem bakıcak....kızlar ya ben en iyisi bi de başka doktora gözükeyim yarın de mi? içimde kalmasın uff çatı muayenesini de sevmiyorum ama bu ara yalancı sancıyı gerçek sancı zannedip o kadar çok ebeye baktırdım ki bıktım

icin rahat edecekse tabiki baska bi doktira daha gorun...
ama dikkat et sonra daha cok aklin karismasin :90:

aynen gelen giden yokluyo valla

bide dogumda ne olacak, devamli bakacaklar acildimi gelisme varmi derken

canım nasıl rahat edeceksen öyle yap. sonradan pişman olma en azından. hayırlısı olsun, inş Allah doğru kararlara sevk eder...

turkiyede yine biraz edep var, mesela muayene ederken ustunu filan ortuyolar burda oyle degil valla,
amcamin gelinin iki dogumunada ben girdim, resmen anadan dogma bi sekilde sanci filan cekiyosun, sanci odalari kisiye ozel ama pek uygun vaziyette olmuyosun yani
gelinimizde turkiyeden gelme haliyle utaniyo, ayse bu ne gelen giden bi parmak atiyo demisti cok gulmustum ona o zamanlar ama simdi ben ayni durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…