2010 Aralık Anneleri

neyse kızlar ben kacar,bebişleriniz gelmeden bol bol uyuyun dinlenin,gögüslerinize bakım yapın,öptük hepinizi...

ahhh bu bebişiler aklım sizde ama giremıyorum....100 sayfa geçmiş...okumam mumkun degıl ama bebek sayfasından bakıyorum yeni gelen bebeklerimize ....sağlıkla buyusun hepsi....
daha doğum hıkayemı yazamadım..en kısa surede yazcam inşallah...
bu arada 2 gun önce göbegımız düştü....

burcuda burdaymışşş yakaladımmm burcuu nasılsınız umut kaan nasıl sarılığı atlattınızmı :94:

Canım çok saol nasıl olalım çarşamba tekrar topuktan kan alınacak
ama 2 gundur ıyı gıbı burun tıkanıklığıda gecerse değmeyin kyfimize sen nasılsın nasıl gidiyor :)

Canım çok saol nasıl olalım çarşamba tekrar topuktan kan alınacak
ama 2 gundur ıyı gıbı burun tıkanıklığıda gecerse değmeyin kyfimize sen nasılsın nasıl gidiyor :)

nolsun canım önceden arada bile olsa sancım olurdu şimdi o bile olmuyor sanırım hep içimde kalcak

Kızlar pişik için neler yapmalı fikri olan var mı?
en iyi marka pişik kremi aldım fayda etmedi eczaneden özel krem yaptırdım fayda etmiyor
ay napmalıyım sizce ??

en iyi marka pişik kremi aldım fayda etmedi eczaneden özel krem yaptırdım fayda etmiyor
ay napmalıyım sizce ??

canım yaa bu konuda sitede en çok hametan diye bi kremin adı geçiyo onuda dene istersen adından tam emin değilim ama hametan yada ona benzer bişi :26:

ay napmalıyım sizce ??

slm, canim....

kizkardesim vazelininde iyi geldigini soyluyodu, yagli bi tabaka biraktigi icin islaklik cilde temas etmiyomus, doktorunuza bi sor istersen

ay napmalıyım sizce ??

benim sıpaya popolin iyi geliyor.. mustelanınkinden daha iyi doğrusu.. çünkü onuda kullandım.. mustelanın diğer ürünlerinden memnun kaldım ama pişik kreminde bi numara yok gibi.. biraz pişik olsa bile "oksitin" diye bir krem aldım eczaneden o çok işe yarıyor.. çinko içeren krem kullanmak gerekiyor pişiklerde

pişik konusunda yeğenlerimde uyguladığımız yöntemi uygulamayı düşünüyorum ben...
aynı zamanda ben kendim 6 buçuk aylık doğduğum için doktorumun da doğal olması açısından bana önerdiği yöntem...
bikere bebeğin altı ilk aylar kesinlikle ıslak mendille temizlenmeyecek...
bildiğimiz pamukla suyla temizlenip sonra yine bildiğimiz halis mulis zeytinyağıyla yağlanacak...
belki denemek istersiniz,faydası olur...bilemiyorum,karar sizin...
ben böyle yapacağım kısmetse...

slm arkadaşlar kaç kişi kaldı doğurmayan.. benim oğluşumun keyfi yerinde gelmeye niyeti yok pek

ay napmalıyım sizce ??

canım ben oğluma pişik için popolin kullandım. her alt değiştirmeden sonra sürüyodum. sürmeyi unutursam falan pişik olursa en hızlı çözüm de hametan kesinlikle... mümkün olduğunca kakadan sonra poposunu sabunlamanı ve kakalı bezi hiç bekletmeden değiştirmeni de tavsiye ederim.

huhu hanımlar herkes nerde yaaa gidip ocak annelerinemi takılsam napsam :))

Son düzenleme:
bu hafta dogurcam ben kizlar kesin kararliyim
zaten simdiye kadar dogsun demiyodum
22si itibari ile gelebilir bebegim
zaten daha 38+1im yahu
gaza getirmeyin dursun az daha:97:

kızlar 39+0 demek günü doldurmak mı demek yani 10 gün gecikebilir mi demek yoksa 40+0 dan sonra mı 10 gün gecikebilir

kızlar 39+0 demek günü doldurmak mı demek yani 10 gün gecikebilir mi demek yoksa 40+0 dan sonra mı 10 gün gecikebilir

yanlis bilmiyorsam, 40+0dan sonra 10gun gecikebilir:44:

gelsin diye sabirsizlaniyodum ama simdi yani su an gelmesin, disarda felaket derecede kar var ve arabamiz kar altinda yollar kapanmis vaziyette,sancim bu aksam gelmesin gerci gelirse en kotu ihtimali ambulans cagiririz

bu hafta dogurcam ben kizlar kesin kararliyim
zaten simdiye kadar dogsun demiyodum
22si itibari ile gelebilir bebegim
zaten daha 38+1im yahu
gaza getirmeyin dursun az daha:97:

gelmesin tabii daha önce biz varız

senin kuzunun geleceği tutar şimdi kesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…