Selamlar Herkese,
Elhamdülillah oğlum yanımda uyuyor, çok zahmetli oldu ama en sonunda oldu:)
3260 gram ve 52 cmboyunda, çok güzel bişey maşallah teyzeleri.. Şaşkınımmm, annem oğluşa annesi sana neler yapacak dediğin de, kimki bunun annesi dedim?!, evet sahiden şaşkınımm!!
Bu arada yarın çıkacağız hastaneden, şimdide arkadaşlar var. Sonra uzuncana yazarım inş..
selam kızlarrr ne haberrr bır mujde de benden ... dun mınık prensım 39+0 da epıdural normal dogumla dunyaya geldı. 2950 gram ve 50 cm. masallah cok ıyıyız ıkımızde bugun evımıze geldık.. normal dogumdan korkmayınnnn derım ben sezeryandan tırsan bırı olarak atlattım cok sukur darısı tum bekleyen anne adaylarımızın basına allah yardımcınız olsunnn...
Kızlar Selaam ben daha doğurmadım telden bağlandım gecmise bakamıyorum yarın kontrolum var karar gunu
Selamlar Herkese,
3260 gram ve 52 cmboyunda, çok güzel bişey maşallah teyzeleri.. Şaşkınımmm, annem oğluşa annesi sana neler yapacak dediğin de, kimki bunun annesi dedim?!, evet sahiden şaşkınımm!!
Bu arada yarın çıkacağız hastaneden, şimdide arkadaşlar var. Sonra uzuncana yazarım inş..
selam kızlarrr ne haberrr bır mujde de benden ... dun mınık prensım 39+0 da epıdural normal dogumla dunyaya geldı. 2950 gram ve 50 cm. masallah cok ıyıyız ıkımızde bugun evımıze geldık.. normal dogumdan korkmayınnnn derım ben sezeryandan tırsan bırı olarak atlattım cok sukur darısı tum bekleyen anne adaylarımızın basına allah yardımcınız olsunnn...
Selamlar Herkese,
Geçmişe dönüp bakamıyorum.Doğum yapmış olan tüm anneleri tebrik ediyorum şimdiden.
16.12 tarihinde epidural sezeryanle oğlum Lütfi Mete'yi kucağıma aldım. 3170 gr ve 49 cm olarak doğdu.Annelik çok değişik bir duyguymuş,bebeğime bakmaktan uyku uyumak aklıma gelmiyor.Doğum yapmamış olan tüm arkadaşlar tüm kalbimle bebişlerinizi biran önce sağlıkla kucağınıza almanızı ve duyguyu yaşamanızı diliyorum.Müthiş bir duygu bu:)
maşallah maşallahSelamlar Herkese,
Selamlar Herkese,
merhaba kızlar.............
14.12.2010 saat 10.50'da minik kuzum 3860 gr. 51 cm. olarak sezaryanla dünyaya geldi.
müthiş bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah...
doğuran tüm arkadaşların gözüaydın olsun
doğuracaklara da Allah yardım etsin.... ve unutmasınlar ki dünyanın en büyük mutluluğu var tüm sancıların, sıkıntıların sonunda.......
ya ben kaçtır yazıyorum kimse cevap yazmıyor bana,nerdesin kızlar yahu....
Selamlar Herkese,
Geçmişe dönüp bakamıyorum.Doğum yapmış olan tüm anneleri tebrik ediyorum şimdiden.
16.12 tarihinde epidural sezeryanle oğlum Lütfi Mete'yi kucağıma aldım. 3170 gr ve 49 cm olarak doğdu.Annelik çok değişik bir duyguymuş,bebeğime bakmaktan uyku uyumak aklıma gelmiyor.Doğum yapmamış olan tüm arkadaşlar tüm kalbimle bebişlerinizi biran önce sağlıkla kucağınıza almanızı ve duyguyu yaşamanızı diliyorum.Müthiş bir duygu bu:)
ya ben kaçtır yazıyorum kimse cevap yazmıyor bana,nerdesin kızlar yahu....
slm kizlar....
kucukprens, sweethome, dodabas gozunuz aydin kizlar, yavrulara kavustunuz, allah uzun omurler versin....
ve ben hala yoklamadayim herhalde gunun gecenler icinde 2.siradayim ama eminim benden once bi kac kisi daha dogum yapar
burda felaket derecede kar var, ve eger gece sanci filan tutsa hastaneye nasil gideriz bilemiyorum, yollar berbat durumda!!!
yarinda nst var yine ama bence hala tik yok...
arayipta sen hala dogrumadinmi diyenlere sinir olmaya basladim bu gidisle teli kapatacam
biraz büyüsünde teyzesi deneyeim ,şimdiden başladık gaz sanıclarına,uyutmuyo sıpam vallaSen mama verdinmii yoksa sadece annesütümüü veriyorsunn
anne sütüü alan bebeklerinn gaz sancısıı daha az olurmuşş
bende elimden geldiğince emzirmeyee çalışıyoumm mama vermekk istemiyorumm
cezveye hazır sulardan almıştımm küçüğünden 1 kahve fincanı kadar koydumm kaynadıı sonra 1 tatlı kaşığı kadar kimyon ekledimm soğumaya bıraktımm,içeçeğii zamanda süzdümm yanii kimyonuu değil sadecee suyunuu içiriyoruzzz,kimyonlarr atılıyorrr az bişide şekerde ekledimm tadını beğensinn diye
ama çokm işe yaradıı diyebilirimm
burda bu bayanda çok güz<el anlatmış
TATESAL: GAZ SORUNU OLAN BEBEKLERE KİMYON.....
aa canım benim sagol, doğum yapacakları korkutmayımda gögüs uclarım parca parca kopuyor,yok yani bi tedavisi 2-3 haftaya gecer dedi doktor,ağlaya ağlaya emziriyorum valla,doğum yapmayan arkadaslar kremlenmeye başlayın şimdiden hep söylüyorum dikkat edin...merhaba kızlarr
naasılsınızzz
biz çok iyiyiz şükür
doğumlarımız çoğalıyo ama deniziminde bebeği geldiği için güncelleyemiyo listeyi :))
ben sonuncuyum derken girdi valla araya :))
buarada QSU bende göğüs uçlarıyla uğraşıyorum,öle çok kötü değil ama ilk emmeye başladığı zaman çok kötü sızlıyor bi,
lansinoh ta aldım ama çok kullanmak istemiyorum bide unutuyorum genelde
aklıma geldikçe sürüyorum işte iyi geliyor
buarada kızlar gaz sorunu için bi tavsiye kulak çubuğuna zeytin yağı sürüp bebişin poposuna sürün rahat rahat gazını çıkarıyor,bizimde daha gaz sorunumuz yok şimdilik ama olunca işe yarıyor görmüştüm
herkes çok iyidir umarım,kötü bi haber yok gördüğüm kadarıyla,hadi kızlar bitsin artık aralık doğumlarımızzz
sagol tatlım gögüs uçlarımla cebelleşiom valla sezeryandan cok gögüslerimden cektim...sen nasılsın tatlım?burdayız şekerim sen nasılsın nasıl gidiyor
gözünüz aydın canlar
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inş bebişlerinize
kimse kalmadı cnm ya pırtlayan gidiyoooo
cnm bayrağı sana devredelim ee artık doğur inş
sagol tatlım gögüs uçlarımla cebelleşiom valla sezeryandan cok gögüslerimden cektim...sen nasılsın tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?