2010 Aralık Anneleri

Selamlar Herkese,
Elhamdülillah oğlum yanımda uyuyor, çok zahmetli oldu ama en sonunda oldu:)
3260 gram ve 52 cm boyunda, çok güzel bişey maşallah teyzeleri.. Şaşkınımmm, annem oğluşa annesi sana neler yapacak dediğin de, kimki bunun annesi dedim?!, evet sahiden şaşkınımm!!

Bu arada yarın çıkacağız hastaneden, şimdide arkadaşlar var. Sonra uzuncana yazarım inş..

canım yaa hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün işallah

Canım gözün aydın Allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin.Maşallah oğluşa

Kızlar Selaam ben daha doğurmadım telden bağlandım gecmise bakamıyorum yarın kontrolum var karar gunu

Hoşgeldin biz seni doğurmuştur diye düşüntük ama :)) Hayırlı haberlerle gel yarın canım.

Hoş geldin taze anne :)) Maşallah prensimize Allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin canım darısı bize darısı bize :)))

canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün seninle satlarımız aynıydı ben daha doğuramadım:95:

gozun aydin allah uzun omurler versin oglusada
bi ara hikayeni yazarsin darisi biz dogum yapmayi bekleyenlerin basina

Geçmişe dönüp bakamıyorum.Doğum yapmış olan tüm anneleri tebrik ediyorum şimdiden.

16.12 tarihinde epidural sezeryanle oğlum Lütfi Mete'yi kucağıma aldım. 3170 gr ve 49 cm olarak doğdu.Annelik çok değişik bir duyguymuş,bebeğime bakmaktan uyku uyumak aklıma gelmiyor.Doğum yapmamış olan tüm arkadaşlar tüm kalbimle bebişlerinizi biran önce sağlıkla kucağınıza almanızı ve duyguyu yaşamanızı diliyorum.Müthiş bir duygu bu:)

gozun aydin
allah anali babali buyutsun uzun uzun omurler versin

maşallah maşallahkurtulmuşun canım Allah bebişine sağlık versin,uzun ömür versin darısı bize

bebişlerini kucağına alan arkadaşlar,gözünüz aydın...
Allah size de bebeklerinize de sağlıksıhhat versin...
darısı hayırlısıyla geride kalanların başına...:)))

slm hatunlarrr,anaaaam küçükprens dogum yapmış Allah analı babalı büyütsün inşallah..

ya ben kaçtır yazıyorum kimse cevap yazmıyor bana,nerdesin kızlar yahu....

slm kizlar....

kucukprens, sweethome, dodabas gozunuz aydin kizlar, yavrulara kavustunuz, allah uzun omurler versin....

ve ben hala yoklamadayim herhalde gunun gecenler icinde 2.siradayim ama eminim benden once bi kac kisi daha dogum yapar

burda felaket derecede kar var, ve eger gece sanci filan tutsa hastaneye nasil gideriz bilemiyorum, yollar berbat durumda!!!

yarinda nst var yine ama bence hala tik yok...

arayipta sen hala dogrumadinmi diyenlere sinir olmaya basladim bu gidisle teli kapatacam

gözünüz aydın canlar
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inş bebişlerinize

ya ben kaçtır yazıyorum kimse cevap yazmıyor bana,nerdesin kızlar yahu....

kimse kalmadı cnm ya pırtlayan gidiyoooo

burcuda burdaymışşş yakaladımmm burcuu nasılsınız umut kaan nasıl sarılığı atlattınızmı :94:

cnm bayrağı sana devredelim ee artık doğur inş

biraz büyüsünde teyzesi deneyeim ,şimdiden başladık gaz sanıclarına,uyutmuyo sıpam valla

aa canım benim sagol, doğum yapacakları korkutmayımda gögüs uclarım parca parca kopuyor,yok yani bi tedavisi 2-3 haftaya gecer dedi doktor,ağlaya ağlaya emziriyorum valla,doğum yapmayan arkadaslar kremlenmeye başlayın şimdiden hep söylüyorum dikkat edin...
burdayız şekerim sen nasılsın nasıl gidiyor
sagol tatlım gögüs uçlarımla cebelleşiom valla sezeryandan cok gögüslerimden cektim...sen nasılsın tatlım?
gözünüz aydın canlar
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inş bebişlerinize

kimse kalmadı cnm ya pırtlayan gidiyoooo

haklısın ama bebişle zor oluyo valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…