2010 Aralık Anneleri

amin hepimizi innnşallah
doğurmayanlar yarın yoklama verelim sabahtan kaç kişi kaldık merak ettim:97:

büyük ihtimalle ben burda olurum canım görüşürüz sabah.

çok kötüymüş o da ya. burda elle yoklasalar bile bakmıyolar en azından. örtünün altından parmak atıyolar...

amin hepimizi innnşallah
doğurmayanlar yarın yoklama verelim sabahtan kaç kişi kaldık merak ettim:97:

beni simdiden say ben yarin yine burdayim
büyük ihtimalle ben burda olurum canım görüşürüz sabah.

çok kötüymüş o da ya. burda elle yoklasalar bile bakmıyolar en azından. örtünün altından parmak atıyolar...

bencede cok kotu ama iste bisey yapamiyosun, daha onceden uzun tup bebek tedavilerim oldugundan bu duruma alistim burdakiler ayip edep gibi seylerden biraz fazla uzak yasiyolar

sen nerdesinkii tellinaz

kesinlikle dergi,roman falan önermiyorumm çünkü bazılarıı listeye onuda yazıyorr
birde makyaj malzemesii çünküü oan bebeğiinii gördükten sonra makyaj aklına gelmiyorr

Kızlar pişik için neler yapmalı fikri olan var mı?
en iyi marka pişik kremi aldım fayda etmedi eczaneden özel krem yaptırdım fayda etmiyor
ay napmalıyım sizce ??

burxkan benim oğlumda ilk hafta pişik oldu ıslak mendilden
sonra ben internetten arattırdımm en güzel
banyo tasına ılık su koyuyorumm 3 ayada 4 tane pamukk koparıpp atıyorumm içine
sonra altınıı açana kadar ıslanıyor onlarr
hemenn suyunuu sıkıpp silmeye başlıyorumm
sonrada kuruu mendille bastırmadan kuruluyorumm totosunuu
pişik içinde doktorumm hametann verdii bizee
çok iyii geldi
BİRDE ıslak mendil vurmak istemyorum poposuna
çünküü çokk soğukk
siz istermisinizzz yüzünüze soğukk mendilii vurabilirmisinizz kızlarrr
inşallah işine yarar canımm
şuann bizde hiç pişikk yokk

canım yaa bu konuda sitede en çok hametan diye bi kremin adı geçiyo onuda dene istersen adından tam emin değilim ama hametan yada ona benzer bişi :26:

bana doktorumm bunu verdi bizde işe yaradıı
ama benn ıslakk pamukla temizliyorumm
ıslakk mendill almıyorumm artıkk
yaza doğruu ancakkkk
sadece gezmeye gittiğimde ıslakk mendill okadarr

duru kesinliklee denee canımm
benn sadece ilk hafta ıslakk mendill kullandımm
baktımm pişikk olduu
ogündenn berii yapıyorumm böyleee
şimdii pişiğii hiçç yokkk
hangi kremii kullanırsakk kullanalımm
ıslakk mendill vurdukçaa pişik olacaklarr
daha çokk küçüklerr çünküü

bebek erkek ise en az 3 takım body ve tulum götürün. Benim oğlan altı her açıldığında ortalığı suladı,evden takviye yapmak zorunda kaldık.Polar battaniye falan almayın yanınıza,mutlaka pamuklu battaniye olsun,hastaneler çok sıcak olduğundan bebek pişiyor. Bir de terlikleriniz mutlaka ortapedik olsun.Gaz çıkarmak için sürekli yürümekten ayaklar davul gibi şişiyor. doğum yapalı 4 gün oldu,ayaklarım hamileliğimde olmadığı kadar şiş ve canım yanıyor.Öyle görünüşüne bakıp terlik seçmeyin benim gibi.Bi de göğüs ucu kremi olayı var. Aman ne olur doğumdan önce başlayın sürmeye. Benim hamileliğimde kocaman olan göğüs uçlarım doğumdan sonra resmen içine kaçtı.Bebeği emzirebileyim diye hemşire ve ebeler meme ucunu sürekli çekiştirince de meme başlarım yarıldı. Daha yeni başladım göğüs ucu kremi kullanmaya ve beni çok rahatlattı. Bir de hastanede sütünüz yeterince gelmezse endişe etmeyin.Eve gelip bir duş alınca sütün göğüslerinizden nasıl fışkırdığını göreceksiniz. aklıma şuan başka bir şey gelmedi. umarım faydası olur.

Günaydın kızlar yoklamamı verim dedim :))) Nst yr gittik geldik sancı yalan bizimkinin keyfi yerinde Perşembe doktora gitcez tekrar bakcak paşamıza napıyo nediyo diye :))) Bizde durumlar bu :)))

kızlar yoklamamı vereyim öğleden sonra doktora gideceğim ağrım sızım yok 39+4

Son düzenleme:
slm bende yoklamada burdayım ve rekor benim kimse rekorumu kıramaz bugün 41. hafta öğleden sonra dr gidiyorum bakalım ne dicek.bugün doğsun çok isterdim babişkomun doğumgünü.Allahım yarebbiiiim(görümcem yarebbim der hep)hayırlısıysa bu gün doğurayım lüffeeen amiiiin:90:

ben de henüz doğuramayanlar kervanındanım 38+5
bugün randevumuz var
doktorumuz geçen hafta sezeryan diyodu bakalım bu hafta ne yumurtlucak

Doğurupta gel bacıım inşallahhh :)))

ben de henüz doğuramayanlar kervanındanım 38+5
bugün randevumuz var
doktorumuz geçen hafta sezeryan diyodu bakalım bu hafta ne yumurtlucak

Bizde ölee elimiz göbeğimizde bekliyoruz canım napalım hayırlısıyla gelsinlerde :))

gunaydin doguramayan hatunlar
merak etmeyin ben hepinizi dogurtup sona kalcam
yarin dra gidiyorum cati dam ne var ne yok bakacak bakalim

Kızlar doğuma gireceklere kolaylıklar diliyorum.Sağlıkla kucağınıza alırsınız inş bebişlerinizi.Heyecanınızı çok iyi anlıyorum...Nasipse benim de nisanda..Ama şimdiden bakıyorum yeni annelerimiz yaşadığı tecrübelere...Herkesee kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…