amin hepimizi innnşallah
doğurmayanlar yarın yoklama verelim sabahtan kaç kişi kaldık merak ettim:97:
turkiyede yine biraz edep var, mesela muayene ederken ustunu filan ortuyolar burda oyle degil valla,
amcamin gelinin iki dogumunada ben girdim, resmen anadan dogma bi sekilde sanci filan cekiyosun, sanci odalari kisiye ozel ama pek uygun vaziyette olmuyosun yani
gelinimizde turkiyeden gelme haliyle utaniyo, ayse bu ne gelen giden bi parmak atiyo demisti cok gulmustum ona o zamanlar ama simdi ben ayni durumdayim
amin hepimizi innnşallah
büyük ihtimalle ben burda olurum canım görüşürüz sabah.
çok kötüymüş o da ya. burda elle yoklasalar bile bakmıyolar en azından. örtünün altından parmak atıyolar...
kızlar nasılsınız bakalım..bizde bu gün dr. gittik nst çektik dr haftaya cuma görüşürüz dediofff yaaa bu gidişle en son ben doğuracam valla sıkıntıdan patlamak üzereyim bide anestezi uzmanıyla görüştüm epidural için ama kadın gece olursa ben gelemem mersinde oturuyorum dedi :95::95: mersinle burası 2 saat sürüyo yaa:95::95: napcam ben yaa dua ediyorum şimdide gece doğurmayayım diye:97:
Bizde kamer genç gibi çiçekleri suladım diyelim, hem hergün parise gidemeyeceğimize göre daha inandırıcı olur
doğum yapan anneler, özellikle şunu hastaneye götürün, şöyle yapın böyle edin gibi değerli tavsiyelerinizi bekliyoruz. çantaları hazırladık ama özellikle ilk kez anne olanlar ( ben gibi :) şaşkın.bize yardımcı olun
Kızlar pişik için neler yapmalı fikri olan var mı?
en iyi marka pişik kremi aldım fayda etmedi eczaneden özel krem yaptırdım fayda etmiyor
ay napmalıyım sizce ??
canım yaa bu konuda sitede en çok hametan diye bi kremin adı geçiyo onuda dene istersen adından tam emin değilim ama hametan yada ona benzer bişi :26:
pişik konusunda yeğenlerimde uyguladığımız yöntemi uygulamayı düşünüyorum ben...
aynı zamanda ben kendim 6 buçuk aylık doğduğum için doktorumun da doğal olması açısından bana önerdiği yöntem...
bikere bebeğin altı ilk aylar kesinlikle ıslak mendille temizlenmeyecek...
bildiğimiz pamukla suyla temizlenip sonra yine bildiğimiz halis mulis zeytinyağıyla yağlanacak...
belki denemek istersiniz,faydası olur...bilemiyorum,karar sizin...
ben böyle yapacağım kısmetse...
amin hepimizi innnşallah
doğum yapan anneler, özellikle şunu hastaneye götürün, şöyle yapın böyle edin gibi değerli tavsiyelerinizi bekliyoruz. çantaları hazırladık ama özellikle ilk kez anne olanlar ( ben gibi :) şaşkın.bize yardımcı olun
sen nerdesinkii tellinaz
slm bende yoklamada burdayımve rekor benim kimse rekorumu kıramaz bugün 41. hafta öğleden sonra dr gidiyorum bakalım ne dicek.bugün doğsun çok isterdim babişkomun doğumgünü.Allahım yarebbiiiim(görümcem yarebbim der hep )hayırlısıysa bu gün doğurayım lüffeeen amiiiin:90:
ben de henüz doğuramayanlar kervanındanım 38+5
bugün randevumuz var
doktorumuz geçen hafta sezeryan diyodu bakalım bu hafta ne yumurtlucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?