2010 Aralık Anneleri

kızlar pek giremiyorum, kızım azıcık büyüsün yine burdayız inşallah. hala spinal anesteziden kaynaklanan baş ağrılarım var. kızımla birbirimize alışmaya çalışıyoruz...

Bu arada henüz doğum yapmamış hatunlara bi önerim var, ilk gece bebeğin memeyi tutması çok zor oluyo, biz baya zorlandık, hem acemilik hem bebeğin tutamaması baya yordu bizi. İkinci akşam bi yöntem geliştirdik, ben kauçuk emzik almıştım, memeye vermeden önce annem emziği verdi bebeğe, onu tutunca da benim kucağıma verdi, emziği çıkarıp hemen memeyi soktuk ağzına, bu şekilde alıştırdık. Bence hastaneye giderken yanınızda bi tane emzik bulundurun. Zaten 3 gün sonra kendiliğinden alıyo, emziğe de gerek kalmıyo...

Son düzenleme:
belimin sag tarafi tutldu yaa
neden acaba:26:
sag bacagima basinca canim yaniyo
yemegi zor yaptim

ay benimde bu gün sağ tarafımda bi ağrı oldu ayağımın üstüne basamıyorum...doğum belirtileri olabilirmi acaba benim yarın doğurmam gerekde :26::26::26: gerçi hiççç belirti yok pek doğuracakmışım gibi değil yanii :97::97:

doğum yapan arkadaşlar bi sorum olcak doğum enerjisi yerine doğum uyuşukluğu falan yaşayan varmı :26: ben bu gün hiç yerimden kalkamadım gün boyu uydum, uyanıp yemek yedim tekrar uyudum hamileliğimin ilk dönemlerindede böyle oluyodum hani illa enerji olması gerekiyosa ben doğuramıycam sanırsam hep içimde kalcak galiba :95:

Kız ilahi yani :))
Doğum uyuuşukluğu ha
ay hiç güleceğim yoktu :)

Slm kizlar,disardayim bu yuzden gecmise bakamadim,umarim herkes cok iyidir
benim bugun randevum vardi,nst'de sanci cikti ama ben hissetmiyorum,rahim agzi silinmis acilma baslamis,yani rahim artik calismalara basladi

canlar slm...
beyzam uyurken size kaçtım:)
sizden okadar şey öğreniyorumki arada girip baktıkça, sağolun varolun...

tellinazım ben çok uyuşuktum valla
enerjinin e si bile yoktu ben de..
yerimden kalkacam die ödüm kopuyodu...

Slm kizlar,disardayim bu yuzden gecmise bakamadim,umarim herkes cok iyidir
benim bugun randevum vardi,nst'de sanci cikti ama ben hissetmiyorum,rahim agzi silinmis acilma baslamis,yani rahim artik calismalara basladi

sukur canim iyi haber bikac gune kadar cikar artik

hadi yaaa doğurabilirim demekki

kızlar yaş hurmada doğumu kolaylaştıran madde varmış yaş hurma hangisi
domatese benzeyen mi yoksa medine hurması mı

tellinaz bakalim hislerin seni yaniltacakmi :26:
bende oyle gece gunduz kendimi dinliyorum
acaba bu dogum belirtisimi su dogum belirtisimi diye hep aklim dogumda

kızlar yaş hurmada doğumu kolaylaştıran madde varmış yaş hurma hangisi
domatese benzeyen mi yoksa medine hurması mı

medine hurmasi benim bildigim nettede var bakabilirsin
hatta hurmanin dogumu kolaylastirdgini kurani kerimde de yaziyormus
ben hergun yiyorum hamilelerede cok faydaliymis

Son düzenleme:

tellinaz bakalim hislerin seni yaniltacakmi :26:
bende oyle gece gunduz kendimi dinliyorum
acaba bu dogum belirtisimi su dogum belirtisimi diye hep aklim dogumda

canım olan belirtilerimde kaçtı yaa hiççç belirti yok ayrıca bu gün çok uyuşuğum gelse bile çıkartacak halim yok :44: hiçç öyle ıkınıp kendimi yorasım yok çıkacaksa kendi kendine çıksın :82:

yok canim hicde oyle olmaz hele bi sancin tutsun bak nasil canlanirsin

ee tabi doğurdun ya gül bakalım ya o değilde valla patlıycam yaa yeter artık:95: gidip ocak annelerine takılcam valla

Ay keşke yakın olsak cnm ya :)
Valla yemek yapmaya bile zaman bulamıyordum.
Bugün şükür ki yptım
kocam diyoki nolur aşkım sen yemek yap ben başkasının yemeğini yiyemiyorum.
Ama napim cocukla ilgilen ortalık topla misafir gelen giden
valla yoruluyorum gece hiç uyumuyorum.
Oğlum yarasa gibi :))

doguramamak tellini basina vurmus artik
uzulme kiz dogurcaz elbet 3-5 gune
sen erken doguranlarin etkisinde kalma
bu arada hurmayi bende yiycem dolapta bekliyo
amaaa 22sinden itibarren

Bu çiş olayınıı sorma
Benim oğlanda altınıı açtıkk bir baktımm üstüme sıcakk birşeyler geliyoo ne olduğunuu benn anlıyana kadarrr yüzünee bilee işediii:26:
kaç kez kıyafet değiştiriyorummmm fışkırttırıyor resmennn heryeree
hee 2 kıza alışkınn oluncaa ilk zamanlarrr nasıll temizleyeceğimii bilemiyordumm
hemenn erkekk çocuğuu olann arkadaşlarımıı aradımm nasıll temizliyorsunuz dedimmm
altınıı açınca pipininn üstünee yumuşakk tülbent koyuyormuşş bende öyle yapıyorumm
bazenn öyleykende yapıyorr amaa üstümüze değil artıkk

yok canim hicde oyle olmaz hele bi sancin tutsun bak nasil canlanirsin
ay tutmuyoki bi tutsa :97:
allah sağlık sıhhat versinde gece uyumamasıda nazar boncuğu olsun boşverrr :89:
doguramamak tellini basina vurmus artik
uzulme kiz dogurcaz elbet 3-5 gune
sen erken doguranlarin etkisinde kalma
bu arada hurmayi bende yiycem dolapta bekliyo
amaaa 22sinden itibarren

ay valla vurdu hayır bu gün şu doğumu başlatma olayını deniycem gerçi benim koca derdemez bi bahane bulup kaçıyo ama bu gün kaçışı yok :82: benim yarın doğurmam gerek gerçi akşam üzeri söyledim adam anasına kaçtı gecede gelirmi bilmem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…