belimin sag tarafi tutldu yaa
neden acaba:26:
sag bacagima basinca canim yaniyo
yemegi zor yaptim
doğum yapan arkadaşlar bi sorum olcak doğum enerjisi yerine doğum uyuşukluğu falan yaşayan varmı :26: ben bu gün hiç yerimden kalkamadım gün boyu uydum, uyanıp yemek yedim tekrar uyudum hamileliğimin ilk dönemlerindede böyle oluyodumhani illa enerji olması gerekiyosa ben doğuramıycam sanırsam hep içimde kalcak galiba :95:
Slm kizlar,disardayim bu yuzden gecmise bakamadim,umarim herkes cok iyidir
benim bugun randevum vardi,nst'de sanci cikti ama ben hissetmiyorum,rahim agzi silinmis acilma baslamis,yani rahim artik calismalara basladi
canlar slm...
beyzam uyurken size kaçtım:)
sizden okadar şey öğreniyorumki arada girip baktıkça, sağolun varolun...
tellinazım ben çok uyuşuktum valla
enerjinin e si bile yoktu ben de..
yerimden kalkacam die ödüm kopuyodu...
ay benimde bu gün sağ tarafımda bi ağrı oldu ayağımın üstüne basamıyorum...doğum belirtileri olabilirmi acababenim yarın doğurmam gerekde :26::26::26: gerçi hiççç belirti yok pek doğuracakmışım gibi değil yanii :97::97:
Kız ilahi yani :))
Doğum uyuuşukluğu ha
ay hiç güleceğim yoktu :)
kızlar yaş hurmada doğumu kolaylaştıran madde varmışyaş hurma hangisi
domatese benzeyen mi yoksa medine hurması mı
kızlar yaş hurmada doğumu kolaylaştıran madde varmışyaş hurma hangisi
domatese benzeyen mi yoksa medine hurması mı
tellinaz bakalim hislerin seni yaniltacakmi :26:
bende oyle gece gunduz kendimi dinliyorum
acaba bu dogum belirtisimi su dogum belirtisimi diye hep aklim dogumda
canım olan belirtilerimde kaçtı yaahiççç belirti yok ayrıca bu gün çok uyuşuğum gelse bile çıkartacak halim yok :44: hiçç öyle ıkınıp kendimi yorasım yok çıkacaksa kendi kendine çıksın :82:
ee tabi doğurdun ya gül bakalımya o değilde valla patlıycam yaa yeter artık:95: gidip ocak annelerine takılcam valla
bebek erkek ise en az 3 takım body ve tulum götürün. Benim oğlan altı her açıldığında ortalığı suladı,evden takviye yapmak zorunda kaldık.Polar battaniye falan almayın yanınıza,mutlaka pamuklu battaniye olsun,hastaneler çok sıcak olduğundan bebek pişiyor. Bir de terlikleriniz mutlaka ortapedik olsun.Gaz çıkarmak için sürekli yürümekten ayaklar davul gibi şişiyor. doğum yapalı 4 gün oldu,ayaklarım hamileliğimde olmadığı kadar şiş ve canım yanıyor.Öyle görünüşüne bakıp terlik seçmeyin benim gibi.Bi de göğüs ucu kremi olayı var. Aman ne olur doğumdan önce başlayın sürmeye. Benim hamileliğimde kocaman olan göğüs uçlarım doğumdan sonra resmen içine kaçtı.Bebeği emzirebileyim diye hemşire ve ebeler meme ucunu sürekli çekiştirince de meme başlarım yarıldı. Daha yeni başladım göğüs ucu kremi kullanmaya ve beni çok rahatlattı. Bir de hastanede sütünüz yeterince gelmezse endişe etmeyin.Eve gelip bir duş alınca sütün göğüslerinizden nasıl fışkırdığını göreceksiniz. aklıma şuan başka bir şey gelmedi. umarım faydası olur.
ay tutmuyoki bi tutsa :97:yok canim hicde oyle olmaz hele bi sancin tutsun bak nasil canlanirsin
allah sağlık sıhhat versinde gece uyumamasıda nazar boncuğu olsun boşverrr :89:Ay keşke yakın olsak cnm ya :)
Valla yemek yapmaya bile zaman bulamıyordum.
Bugün şükür ki yptım
kocam diyoki nolur aşkım sen yemek yap ben başkasının yemeğini yiyemiyorum.
Ama napim cocukla ilgilen ortalık topla misafir gelen giden
valla yoruluyorum gece hiç uyumuyorum.
Oğlum yarasa gibi :))
doguramamak tellini basina vurmus artik
uzulme kiz dogurcaz elbet 3-5 gune
sen erken doguranlarin etkisinde kalma
bu arada hurmayi bende yiycem dolapta bekliyo
amaaa 22sinden itibarren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?