2010 Aralık Anneleri

Selam kızlar.Bende doğuramayangillerdenim:90:

Küçükprens dedi dedi en sonunda doğuma gitmiş : ) Sağlıkla, güle güle büyütsün bebişini.Darısı bizim başımıza artık.

hadi sen dene bakalim
dogurursan bende haftaya denerim walla:111:

meraba kızlar
nasılız bakalım.
doğuramaaan arkadaşalr
en yakın zamanda meleklerinize kavuşursunuz inşallah
ama insan kendini çok garip hisseiyo
doğumdan sonra bikaç gün hep karnımda bebişim varmış gbi hissettim
sonra beşiğine bakıyorum kızım orda

doğum yapanalrada hayırlı olsun diyorum
sanırım küçükprens doğum yaptı,
sağlıkla büyüsün miniği inşallah.

bende pek girmeye fırsat bulamıyorum
sezeryan sonrası bende başağrıalrı çektim
artık ondanmı yoksa
uyku düzensizliğindenmi bilemiem
bugün biraz daah iyiyim
uykusuz geceelr başaldımı.
2 gündür sabaha akrşı uyanıyo bizimki
uyumuyo
geceyle gündüzü karıştırıyo
bakalım bu gece nasıl olucak
bnd egündüz o uyuynca dinlenemey çalışıyorum
bugün sağlıkocağına gittik
ikinci topuk kanımızda alındı.

merhaba hanımlarr ben bugun son bi kontrole gittim açılma falan war hersey guzel ama catım dar ve bebegimin kafası buyuk oldugu icin kesinliklee normal doguramazsın deddi Allahın izniyle yarın sabah 8bucukta sezeryana gircem.. spinal olcam spinal sezeryan yaptıranlar nasıl oluyo sonrası nasıl bi anlatsanıza bana

Selam canım.

Sen spinal sezaryan mı oldun? Spinal sonrası evet başağrısı oluyormuş.Dikişler ne alemde toparlanabildin mi biraz? Rahat kucağına alabiliyormusun Bebişi?

iyi akşamlar kızlar,
10 dk.da bir sancı geliyor,ne kadar sürede sıklaşır sizce?

Hiç bir fikrim yok canım valaha.Sanırım açılmana bağlı.Zaten sen hastaneye gideceğin zamanı bilir, anlarsın.

Yasmin canım doğum hikayeleri Topiğinde Tooba'nın doğum hikayesine bak, o detaylı yazmıştı.Ve bildiğim kadarıyla memnun kalmıştı.Bende aksi bir durumda spinal sezaryanı tercih edeceğim.En çok görülen yan etkisi baş ağrısı.Zaten hangi yöntem olursa olsun muhakkak sıkıntıları var, olacaktır.Sezaryanın da bilindik yan etkilerini yaşamak kaçınılmaz, ama kişiye göre etkilerin şiddeti, süresi değişir.

Son düzenleme:
presence sen yavas yavas hastanenin yolunu tut artik
hedi allah yardimcin olsun
bebegin icinde senin icinde kolay bir dogum olur insallah

Kızlar ben yarın sezeryan a gidiyorum epidural oLucak bebeğim dogmuyo çok yukarıda ve Plaza'nda yaşlanması var riske atmayalım dedi doktorum dua edin bana

Kızlar ben yarın sezeryan a gidiyorum epidural oLucak bebeğim dogmuyo çok yukarıda ve Plaza'nda yaşlanması var riske atmayalım dedi doktorum dua edin bana

nerdilcim bende seni merak etmistim canim
hadi hayirlisi bakalim
en dogru karari vermissin canim
allah yardimcin olsun
yarin kuzuna kavusuyosuuuuun

slm kizlar....

yasmin hakkinizda hayirlisi olsun, insallah hersey cok guzel olur....

kizlar sizlerde gelismeler nasil bilmiyorum ama bende hafif hafif adet sancisi gibi bi kasik agrisi var, bugun sordum rahimin kasilmalari ve sanciymis boyle basliyomus bilginize...

nerdilcim bende seni merak etmistim canim
hadi hayirlisi bakalim
en dogru karari vermissin canim
allah yardimcin olsun
yarin kuzuna kavusuyosuuuuun

Sagol ca im normal bekledik ama doğmadı iste kapalım hala kaburganın altında yarın bakın medı al park Göztepe oğlum can ERDİL inşallah en hayırlısı olur sizin icinde

KIZLAR MERABA 4 GÜNDÜR GİREMEDİM,ÇATLADIM VALLA NE VAR NE YOK DİYE:)))
biz hala beklemedeyiz,doğum yapanlar varsa hayırlı olsun... yılbaşına kadar internetim yok... şimdide annemlerden giriyorum...
umarım herkesin keyfi yerindedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…