2010 Aralık Anneleri

gogsumde iki tane catlak olusmus
ama alt kisminda yeni farkettim
acaba uclarida oyle yarilirmi ya
lansinoh suruyodum uclarina ama
diger yerlere bisey surmemistim

gogsumde iki tane catlak olusmus
ama alt kisminda yeni farkettim
acaba uclarida oyle yarilirmi ya
lansinoh suruyodum uclarina ama
diger yerlere bisey surmemistim

sen benim karnımı görsen bide süper ötesi oldu :86: her tarafı çatlak ve rengarenk

Son düzenleme:
çatı muayenesi oldum allahım çok mutluyum yalnız benim tosunum 3550 gr olmuş annesinin çatısı orta kıvamdaymış. doktorum son ana kadar bekleyelim dedi başı kanala girdiğinde sancılarım başladığında açılma artabilirmiş. sezeryancı bi doktor olsaydı bu hafta doğurmuştum

Selam canım.

Sen spinal sezaryan mı oldun? Spinal sonrası evet başağrısı oluyormuş.Dikişler ne alemde toparlanabildin mi biraz? Rahat kucağına alabiliyormusun Bebişi?

canım ben epidural oldum.
evet başağrım oldu ama uyku düzensizliği nedeniyle d eolabilir.
birde çok terliyorum.
belki onun etkisiyle öle oldu.
evet canım toparalndım.
tabi alabiliyorum artık.
bebiş olunca ucunda çabucak toparlanıyosun.
çabuk toparlandım canım
darısı sizin başınıza.

annelerim,
sabit konu ile ve tek tek yazarak da hatırlatmıştım ama ya görmeyenler oldu ya da okumayanlar.
bu konu ile ilgili tekrar sıkıntı yaşandığı için tekrar yazıyorum.

sonradan rahatsızlık duyacağınız fotoğrafları lütfen siteye yüklemeyin.
daha sonra kaldırırım düşüncesi ile hareket etmeyin.
kaldı ki bu durum ceza almanıza sebep olur ve yasaktır.

lütfen dikkatli okuyalım...

http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/407762-hesap-kapatilmasi-konu-silinmesi.html

sen benim karnımı görsen bide süper ötesi oldu :86: her tarafı çatlak ve rengarenk

gercektenmi?
ben karnima iyi baktim hic catlamadi ama kalcamda ve
gogsumde olmus maalesef:26:
oralara surmeyi akil edemedim
ama dogumdan sonra tamamen gecmesede
daha iyi duruma geliyomus
:44:

kızlar bana yardım edin kasıgımda ve bellide belli aralıklarla giren cok şiddetli olmayan agrılarım var sizce bu dogum sancısı olabilir mi

gercektenmi?
ben karnima iyi baktim hic catlamadi ama kalcamda ve
gogsumde olmus maalesef:26:
oralara surmeyi akil edemedim
ama dogumdan sonra tamamen gecmesede
daha iyi duruma geliyomus
:44:

canım bende iyi baktım ama yapı meselesi bazıları hiç çatlamıyo dr. bana çatlıycağın varsa naparsan yap çatlarsın dedi gerçektende öle oldu ben doğumdan hemen sonra daha pembeyken lazer tedavisi görcem adını unuttum şimdi ama lazer ışınlarıyla geçiriyolar tabi daha pembeyken beyazlaşınca bi etkisi olmuyomuş

yalniz bende lazer epilasyona devam edicem ama
emzirirken yapilmasi sakincaliymis
iyice arastir istersen canim:26:

yalniz bende lazer epilasyona devam edicem ama
emzirirken yapilmasi sakincaliymis
iyice arastir istersen canim:26:

canım bu lazer epilasyon değil başka bişi çatlaklar için ama adını unuttum mor bi ışıkla lazer gibi bişi yapılıyo kadın hiç bi sakıncası yok sürekli yapıyoruz dedi normal lazer ışını kırmızı heralde ben epilasyon düşünüyorum ama açıkcası buralarda güvenebileceğim bi yer yok

kızlarrr 40 ar dakika arayla 3 tane sancı girdi ve yaklaşık 1 dk. kadar karnım taş gibi oldu sancılar bu hızla girmeye devam ederse 1 haftaya doğururum

merhaba canlar,
doğuramayanlar yoklamasında ben de varım.
dün doktor kontrolumuz vardı.sancım çıktı 100 lük
aa doğum sancısı bu dedi yavaş yavaş geliyoo artık dedi.daha da b iilerlemişdoğum kanalında
gece 12.30 kadar ara ara geldi sancılar ama sonrası yok
ayy gelsin artık sıpam

günaydın kızlar
dün doktora gittim suyu azalmış artık
perşembe suni sancı ile doğum denenecek olmazsa sezeryan olucam
keşke 2 gün içinde gelse bebeğim
biliyorum kalp atımı yavaşladı deyip sezeryana alacaklar ben de o sancıyı boşa çekmiş olcam belki de açılmayacak:84:

selam kızlarr , bende henüz doğurmayanlardanım , izine ayrıldığım için internte giremiyorum,annemlerdeyim şimdide ordan girdim, kaynanada geldi benim burayada sık gelemem şimdi, kimler ne yapmış merak ettim , sanırım fazla kalmadı doğurmayan bende dün doktordaydım, sancı falan çıkmadı, kızım 3,04 gr olmuş inmiş dedi perşembe tekrar nst olmadı c.tesi tekrar nst. gene olmadı pazartesi suni sancıı Allah yardımcımız olsun, çok merak ediyorum ne zaman gelecek bu hanım

canım hayırlısı olsun.inş kendiliğinden gelir bebeğin...en azından denemiş olacaksın, boşuna diye düşünme... Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…