2010 Aralık Anneleri

canım hiç açılma falan yok suni sancı işe yarar mı?
Allahım o acıyı yaşayacağım varmış demek

bilemiyorum canım ama umuyorum. öyle bi ihtimal olmasa denemez sonuçta doktorun da... belki çok acı çekmezsin, şartlama kendini. benim arkadaşıma vermişlerdi suni sancı. açılması olmadı ama sancıyı da hiç hissetmedi...

hayırlısı
Allah ikimize de kolay doğum nasip etsin

cnm Rabbim yardımcın olsun inş..

tünaydın kızlarr ben bugün doğuracaktım bütün planlarımı ona göre yapmıştım ama ne sancı ne açılma hiçç bişi yok gitti canım 21-12-10

canlar mrb..
nerdil doğuma gitmiş bugun sanırım hadi hayırlısı.
birimiz daha kavuşacak yavrusuna nasipse.

kızlar beyza emerken uyuyakalıyor sonra gazını
çıkarmaya kıyamıyorum uyanacak die
ama çıkarmam da lazım
çok arada kalıyorum...?

Bizde aynıyız cnm ya kıyamıyoruz
ama onların iyiliği için sonra gaz sancısından durmuyorlar :)

selamın helloooo ben de karnımdakide aynıyız hiç bi kıpraşma yok.dün dr gittim sancılar çıktı her zamanki gibi hissetmedim açılma yok dedi dr günü geçmiş gibi de değil dedi adet düzensizliği varmı dedi evet dedim her zaman düzensizdi.o halde gecikme yoktur herşey yolunda ama sancıların var yatış yapcaz dedi.bende istemiyorum dedim riskleri göze aldığına dair imza atıp gidebilirsin dedi korktum bende.neyse eşimi aradım eşyalarımı al gel dedim.sonra kendi dr geldi doğum başlangıcıyla ilgili hiç bir belirtin yok boşu boşuna da burada kalıyo olabilirsin istersen kal istersen evine gidebilirsin dedi bende hemen çuf çufladım ayyy ne kötü bişi ya sancım yok ağrım yok iişaret yok su gelmemiş kurbanlık koyun gibi kalakaldım orada.2 günde bir gel nst için dedi.işte böyle yeni yılın ilk bebeği izmirden geldi diye duyarsanız bilinki o benim:90::90:

öyle canım ya mecbur...
bir de çıkmayan gaz uyurken aniden gelirse
kusmaya sebep oluyormuş
o da akciğerlere falan zarar veriyormuş
Evet fıstığım ya bizimki kusuyor ağızdan burundan
Millet fazla emdiğini çıkarıyor diyor
Doktor ise önemli değil bebeklerde normal
fışkırarak kusarsa hemen getirin dedi

Kız miyad doldu demek he
Bence sen hergün git NST'ye :)

selam kizlar nasilsiniz?dakikalarla yarisiyorum suan yazarken,heran ingaaaaa sesiyle ortalik inleyebilir..
NERDIL doguma gitmis sanirim,hayirli haberlerini bekliyoruz..

kizlar bebislere alistiniz mi?keske diyorum yanlarinda kullanma kilavuzlariyla gelselerdi
bu arada gögüslerim mahvolmus vaziyette,üstelik silikon ucla emzirmeme ragmen...gece gündüz memeler disinda geziyorum,kremler falan fayda etmiyor..catlicam yeminle...
bizim gibi memede yasayan,kucakta uyuyan,birakinca ortaligi yikan bi bebisi olan var mi
birde depresyon halleri mevcut mu hatunlar?

bizde aynıyız canım.
kıyamıodum
ama artık kıyıyorum mecbur. çünkü sonra rahatsız olmasından iidir diorum.

selamlar kizlar dogurmadim bende burdayim
ustelik her tarafim sisiyo ellerim
ayaklarim bacaklarim sis

canım bence doktorunla görüş
ödem olmuş d olabilir
ama gitmekde fayada var
istersen bi idrar tahlili yaptır
tansiyonuna baktır

normal şartlarda doldu gibi 41 haftadayız daha 1 haftamız var ama dr görede bana görede dolmadı bakalım yılbaşında gelecek galiba

cucum doğurayım doğurayım dedin kıymetini bilemedin hamileliğin şimdide çekersin böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…