2010 Aralık Anneleri

tellinaznaptin geldimi bebisin :26:
ben bugun biraz carsi dolastim korka korka cunku cok kar var kayarda duserim diye kendimi cok kastim

ahhh ahhhh ben gebeliğimin başından beri 21 aralığa doğurcam diye öyle bi hazırlanmıştımki bidaha rüyalarıma inanmıycam sancım bile yok yaaa:95::95::95:

selam kızlar, biz geldik, oğluş uyudu baya, bi bakıyım dedim, her an uyanabilir tabi. sizin yazdıklarınıza baktım da şöyle bi, bizim farklı olarak bi de kıskançlık sorunumuz var, beklediğimden daha az ama 3,5 yaşındaki büyük oğlum haklı olarak sindirmeye çalışıyor ailenin yeni üyesini. annemlerdeyiz ama oğlum annemi yanına yaklaştırmıyo, tuvalet, yemek, uyku hepsini benimle yapmak istiyo, ufaklık bu arada uyanıp ağlarsa durum vahim bi hal alıyo ama dedim ya, daha fazla tepki vereceğini düşünüyodum.
bu arada göbeğimiz hala düşmedi, bekliyoruz bakalım. oğlum inanılmaz miktarda çamaşır kirletiyo, şu yazdığınız pipiye tülbent örtmeyi deniycem ben de.
göğüs çatlaklarından muzdarip olan varsa benimkiler 2 günde geçti, saf zeytinyağı sürdüm sadece.
fırsat buldukça bakarım, doğurmayanlara kolay doğumlaar

mrb arkadaşlar,
biz yarın sezeryana giriyoruz...
sabah 6,6 buçuk gibi hastanede olcaz,8 8buçuk gibi ameliyata girecekmiş doktorum...
inşallah herşey çok güzel olur..
sağlıkla kavuşuruz bebeğimize...
umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi...
kendinize iyi bakın...

Allah yardımcın olsun sağlıkla kucaklarsın kuzunu inşallah.

allah yardimcin olsun arkadasim
insallah guzel haberlerini aliriz

Kızlar oğlum can 3.480gr 49cm olarak katıldı aramıza minik kuzumu görmek isteyen medical park Göztepe hastanesi e bebekten görebilir ismimiz can ERDİL. Epidural sezeryan oldum çok rahat.

inş kuzunu sağlıkla alırsın kucağına annesi

Kızlar oğlum can 3.480gr 49cm olarak katıldı aramıza minik kuzumu görmek isteyen medical park Göztepe hastanesi e bebekten görebilir ismimiz can ERDİL. Epidural sezeryan oldum çok rahat.

hayırlı olsun cnm.gözün aydın.resmini göremedim.tekrar bakıcam inş.Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inş

Yehuu !! periyodik olarak sancılarım başlamış durumdadır.Zaten bugün bir şeyler olacağını hissediyordum.Saat 03:27 itibariyle Hastaneye gidiyoruz.Bakalım hayırlısı olsun.Ortalıklarda yoksam anlayınki pırtlattım

Bu arada Nerdilcim gözünaydın canım.Allah analı babalı büyütsün.

Sesomu senin de Allah yardımcın olsun ve benimde : )

kesinn çaresinii göreceksinn denmeye devamm ett
hametanda mutlaka kullannn

Kızlar yarı kırkımız bugün çıktı :))
Buğday, fındık, altın, para ... hepsi kafamızdan aşağıya suyla döküldü
Çok komikti :)))

oh maşallah yarı kırkınızda çıkmışş, bizde bugün tam 38 günlük oluyoruzz.
Nasıl gaz sancılarıı başladımııı,sütün yetiyormuu

Aynenn bende yetişemiyorum artıkkk
misafirlerii bitirdimdee benn evdee 2 çocuk daha varrr bende ,okula hazırla gönderr gecelerii oğlana kalkkk emzir,gazınıı çıkarr ,alt değiştirrr,gündüzlerii kendimdee olamıyorummm
Burayada gecelerii takılıyorumm oğlanınn uykuyaa dalmasınıı beklerkenn ancakk

bende bazen aynıyımmmm
çok sancısıı olursa kendisii belli ederr
ozamann alırsınn
birdee nekadar anne sütüü emerse okadar bebeğin gazıı az olurr ve rahat çıkarırrr
erkenn mama vermekk dahaa çokk gaz yapar canımmm

Bizde aynıyız cnm ya kıyamıyoruz
ama onların iyiliği için sonra gaz sancısından durmuyorlar :)

öyle canım ya mecbur...
bir de çıkmayan gaz uyurken aniden gelirse
kusmaya sebep oluyormuş
o da akciğerlere falan zarar veriyormuş
bebeklerinizii yann yatırıyorsunuz değilmii

cucuu benimde göğüslerr ne güzel iyileşmiştii ama son 4 günn yine ağrımaya başladıı,hatta ilk zamanlar bukadar canımm yanmamıştııı şimdii nerdeyseee sol göğsümm benii ağlatacakk kadar acıyorrrr
benimm oğlann nazarımm değmesindedoğduğuu gündenn beriii çokk akıllı bir bebekkk
emer uyurrr ,sadece açıkınca ağlarr hemenn memeyii verince susarrr şimdilikk iyii yaniii

benimm hamilelikte deprosyonn hallerimm vardıı şükürler olsunn geçtii

benim küçük kız 22 aralıkta doğdu eşimm 1 ocak yazdırmıştııı
aynıı dediğinn gibii yarınn doğumgünümz varr bizzz 22 aralıkta kutluyoruzzz
oğlanda sene sonuna geldii amaa onuu gününde yazdırdık

o kafa yan yatırmalarıı sormaa bende uykumdann kaç kezz kalkıyorumm dönmüşmüü diyee
nezamana kadar böyle gidecekk diğerr çocuklarıdaa hatırlamıyorumkii
kaçıncıı aydaa rahat uykuu çektimm

ya benn bu yollardan 3ncüü kez geçiyorummmm
yinede ilkmişş gibii heyacanlıyımm

evet canım yanyatırıyorumm bennn
çünküü mutlaka kuuyor bebekler
yan yatırıncaa hemenn ağzınıı olduğuu yere de mendill koyuyorumm ona kusuyorr yoksaa süreklii kıyafetii batıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…