Valla kızlar büyüttünüz bebişleri siz biz hala bekliyoruzMaşallah bebişlere kızlar. Bizde hayırlısıyla alsakta kucağımıza bizde anlatsak artık öyle oldu bölee oldu diye :)))
oğlanıda kızıda yaşamalı insan.. yalnız ben babacı olduğumdan kız ile babasının ilişkisini çok büyülü bulmuşumdur.. eşime de çok düşkünüm o nedende ona vereceğim en güzel hediyenin kız çocuğu olduğunu düşünmüştüm hep.. kendimle değilde eşimle hayal ediyorum hep kızımı.. o da öyle benim gibi babasına aşık olsun istiyorum.. aslunda erkek çocuklarıyla daha iyi anlaşır severim ama buna gebe kalmadan önce ve kaldığımda hep kız geçmişti içimden bu yüzden..
yalnız her iki cinsin zorluğu var Allah hayırlısını versin
selam kızlar, biz geldik, oğluş uyudu baya, bi bakıyım dedim, her an uyanabilir tabi. sizin yazdıklarınıza baktım da şöyle bi, bizim farklı olarak bi de kıskançlık sorunumuz var, beklediğimden daha az ama 3,5 yaşındaki büyük oğlum haklı olarak sindirmeye çalışıyor ailenin yeni üyesini. annemlerdeyiz ama oğlum annemi yanına yaklaştırmıyo, tuvalet, yemek, uyku hepsini benimle yapmak istiyo, ufaklık bu arada uyanıp ağlarsa durum vahim bi hal alıyo ama dedim ya, daha fazla tepki vereceğini düşünüyodum.
bu arada göbeğimiz hala düşmedi, bekliyoruz bakalım. oğlum inanılmaz miktarda çamaşır kirletiyo, şu yazdığınız pipiye tülbent örtmeyi deniycem ben de.
göğüs çatlaklarından muzdarip olan varsa benimkiler 2 günde geçti, saf zeytinyağı sürdüm sadece.
fırsat buldukça bakarım, doğurmayanlara kolay doğumlaar
Kızlar oğlum can 3.480gr 49cm olarak katıldı aramıza minik kuzumu görmek isteyen medical park Göztepe hastanesi e bebekten görebilir ismimiz can ERDİL. Epidural sezeryan oldum çok rahat.
o kafa yan yatırmalarıı sormaa bende uykumdann kaç kezz kalkıyorumm dönmüşmüü diyee
nezamana kadar böyle gidecekk diğerr çocuklarıdaa hatırlamıyorumkii
kaçıncıı aydaa rahat uykuu çektimm
gecmis olsun masal kizimizagünaydın kızlarrr
nerdilcim gözünaydın canım allah bağışlasın,maşallah bebeğine inşallah biömür beraber olun
carnammm bebiş geliyorrr belkide kollarında şuan,canım inşallah kolay kolay doğurursun minik prensesi alırsın kollarına
bizimde gaz sancılarımız var artıkk,uzun uğraşlar sonunda çıkarıyor ama çıkarana kadar kıvranıyo bebişim
sesi soluğuda çıkmıyor yazıkk,öle kendi kendine uğraşıyor,benim masalımda çok uslu maşallah
ama üzülüyorum öle kıvranınca işte,gecede yine 3ten 6ya kadar uyanıktık
hem emiyo hem kıvranıyo,gaz çıktığı an hooop yine memeye,sonra yine gaz nöbetlerine
uyu biraz bebişim diyorum ama nerdeeee
NERDIL canim gözünüz aydin,massallah melegine,öpüyorum ikinizide
selam kizlar nasilsiniz?
dün sol gögsüm birden kizardi,sisti ve yaniyordu..agrida cabasi..
ebemiz kontrole geldiginde süt tikanmasi oldugunu,cok dikkat etmem gerektigini,40 derece ates bile yapabilecegini söyledi..talimatlarina uyuyorum suan..bakalim bugün ne dicek...cok korkuyorum..
rahmim toparlanmis,dikislerim iyiymis..oglusum iyiymis...
ama dün göbiisi kanadi..halbuki coktan düsmüs ve kurumustu..ama normalmis daha cok tazeymis..gereken bakimi yapti,2 gün banyo yasagi verdi..daha yeni baktim kurumus yine cok sükür..
ayy görünce kani ödüm kopmustu
bizde durum böyle iste,sizler nasilsiniz?
canım iyi oldu dediğin sizlerde okuyordum burada bi çay iyi geliyor diyegecmis olsun masal kizimiza
bebeklerde gaz sancisina rezenenin iyi geldigini biliyorum belcikada cok yaygin olarak kullaniliyo, genelde anne kullaniyo hem sutunu arttirdigi icin hemde bebekte gaz sorununa iyi geldigi icin, bana doktorum tavsiye tti ve su an hastane cantamizda bitkisel haplari var...
sinem canimm rezene veriyor musun?benim sipa icmiyordu,doktor teyzesi azcik süt sagdirdi bana,icine kattik rezeneyi öyle verdik..etkisi mutlaka oluyor,druna danisip deneyin derim..
cucumm bizimde göbeğimiz 6. gün düştü hafif ıslaklık oluyor ilk zaman doktorumuz bikaçgün daha alkola devam dedi
üzeri kabuk oluyor sonra kanlı gibi ama kan değil,bizimkide o durumda şuan ama kabuğumuzda kalmadı artık sayılır seninki kan mı
yoksa böle kan kabuk bağlamış gibi mi,bizimki gibiyse alkol geçirdi bizi,
benimde dündü kontrolüm bizimde dikişler iyi rahip toparlanmış falan ama
doktoruma sormayı unuttum rahip toparlama ilacım bikaç tane kaldı devam etçekmiyiz acaba hala
kullanıyormusunuz siz,ben paketi bitireyim diorum,4-5tane kaldı zaten
insallah canim belim ve kasiklarim surekli agriyo, goguslerimde bugun acayip hassas dokunamiyorum, bakalim artik zaten bi saat sonra randevumuz var nst ve muayene insallah artiki hersey hizla ilerler, bide ayiptir soylemesi sanki buyuk ihtiyacim var gibi hissediyorumaysegül canim sanci olabülüüü bu..
bende hic ihtimal vermemistim gaz sancisi diye ama 4 cm acilmayla gitmisim hastaneye
hayirlisiiii,güzel haberler bekliyoruzzz
sinem canimm rezene veriyor musun?benim sipa icmiyordu,doktor teyzesi azcik süt sagdirdi bana,icine kattik rezeneyi öyle verdik..etkisi mutlaka oluyor,druna danisip deneyin derim..
ben galiba biraz sanciliyim ama pekte anlayamiyorumcanım iyi oldu dediğin sizlerde okuyordum burada bi çay iyi geliyor diye
eşimede dedim ama ne olduğunu hatırlayamadım,akşama aldırayım hemen,sen nasılsınn cnm
canım rezeneye herkes çok iyi diyor alayım kesinlikle ama şimdi dilemde yazmış
benmi içeyim masalamı içireyim
açıkcası bebişe vermek istemiyorum sanki ama ben içsem etkili olurmu
bilginiz varmıı
canım iyi oldu dediğin sizlerde okuyordum burada bi çay iyi geliyor diye
eşimede dedim ama ne olduğunu hatırlayamadım,akşama aldırayım hemen,sen nasılsınn cnm
canım rezeneye herkes çok iyi diyor alayım kesinlikle ama şimdi dilemde yazmış
benmi içeyim masalamı içireyim
açıkcası bebişe vermek istemiyorum sanki ama ben içsem etkili olurmu
bilginiz varmıı
Yehuu !! periyodik olarak sancılarım başlamış durumdadır.Zaten bugün bir şeyler olacağını hissediyordum.Saat 03:27 itibariyle Hastaneye gidiyoruz.Bakalım hayırlısı olsun.Ortalıklarda yoksam anlayınki pırtlattım
Bu arada Nerdilcim gözünaydın canım.Allah analı babalı büyütsün.
Sesomu senin de Allah yardımcın olsun ve benimde : )
slm
40+5 ve yoklamada hala burdayim
ama asagi yukari bi saattir dinmeyen bi adet sancisi ve birde ara ara artan bi agrim var acama bu sanci filanmiki
dogum yapanlarin gozu aydin, doguma gidenlerinde allah yardimcisi olsun
NERDIL canim gözünüz aydin,massallah melegine,öpüyorum ikinizide
selam kizlar nasilsiniz?
dün sol gögsüm birden kizardi,sisti ve yaniyordu..agrida cabasi..
ebemiz kontrole geldiginde süt tikanmasi oldugunu,cok dikkat etmem gerektigini,40 derece ates bile yapabilecegini söyledi..talimatlarina uyuyorum suan..bakalim bugün ne dicek...cok korkuyorum..
rahmim toparlanmis,dikislerim iyiymis..oglusum iyiymis...
ama dün göbiisi kanadi..halbuki coktan düsmüs ve kurumustu..ama normalmis daha cok tazeymis..gereken bakimi yapti,2 gün banyo yasagi verdi..daha yeni baktim kurumus yine cok sükür..
ayy görünce kani ödüm kopmustu
bizde durum böyle iste,sizler nasilsiniz?
insallah canim belim ve kasiklarim surekli agriyo, goguslerimde bugun acayip hassas dokunamiyorum, bakalim artik zaten bi saat sonra randevumuz var nst ve muayene insallah artiki hersey hizla ilerler, bide ayiptir soylemesi sanki buyuk ihtiyacim var gibi hissediyorumcok karisik oldu
ben galiba biraz sanciliyim ama pekte anlayamiyorum
benim doktorum, bana tavsiye etti cay veya hap olarak, bitkisel caylarla pek aram olmadigindan hapini aldim ben
slm herkese.bende yoklamadaki yerimi alayım.yine buradayım ve yine ağrı sızı hiç bişey yok.zaten akşam üzeri oluyo bi tek ağrılar oda hemencikten geçiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?