2010 Aralık Anneleri

bak şimdi içime kuşku düşürdün iyi mi? öyle çok kız çocuk isteğim olmasa da defalarca rüyamda ikinci çocuğumun kız olduğunu gördüm. hatta belli etmesem de acaba bebeğime bişey mi olacak korkusunu da taşıdım yani içimde. acaba bu şekilde mi yormalıydım. napalım ne gelirse Allah'tan. yeterki sağlıklı olsun:) hayır önemli değil de hastanede değiştirdiler mi yoksa diye düşünmekten alamaz insan kendini ya!!!

sağolasın canım darısı başınıza tabii.. ben başlarda anlamamıştım açıkçası anneliği.. babası daha çabuk adapte olmuştu ama o da gittiii
ağzını açıp bi gevrek gevrek gülmeleri varkii.. emerek uyuduğundan ilk zamanlar gülmeye başlamasından anlıyorduk uyuduğunu çünkü benim kız gözü açık uyuyor :)) bikaç dakika sonra kapıyor gözlerini, neyse "sütüm kafa yapıyor galiba" diyordum :)) böyle sarhoşmuş gibi gülüyordu sıpacığım ama şimdi nitelikli gülüyor.. biz konuştukça gülücükler atıyor maşallah..

yok canım artık yapamazlar onu.. hem normal doğurursan görürsün sezaryen olursa genel anestezi alırsan bilemiyciim ama spinal ya da epidural olursan normal doğuma göre çok daha iyi görürsün karışmaz :)))
niye kız isteğin yoktu eşinin aklını başından alır diye mi korktun :))) benim eşimin dünyası duruyor kızını görünce.. sıpada babaya düşkün olursa fena diskalifiye ederler beni walla..

oy yerimmm ben onuu..Allah kavustursun canim,eminim hepiniz icin cok zordur,insallah cabucak gecer..

yarın 1. aydönümümüz

öhümm!::78: daha doğum yapacak arkadaşlara doğumlarında başarılar dileriz

olsa olsa eşim için isterdim özellikle kız olsun diye. onun haricinde ilk öğrendiğimde hafif bi burukluk yaşadım ama bir iki saate geçti. o da oğlum çok istiyodu kız olsun diye, o burktu içimi:) eşim benim kadar bile üzülmedi. kadercidir biraz. bi şeyi çok isterse onunla imtihan olunacağını düşünür hep...oğluma benzesin isterdim ya hep ondan galiba erkek olması işime geldi. bi de kız çocuk oldum olası korkutmuştur beni. daha narin, daha zor yetiştirmesi. bana öyle geliyo ya da...

Valla kızlar büyüttünüz bebişleri siz biz hala bekliyoruz Maşallah bebişlere kızlar. Bizde hayırlısıyla alsakta kucağımıza bizde anlatsak artık öyle oldu bölee oldu diye :)))

oğlanıda kızıda yaşamalı insan.. yalnız ben babacı olduğumdan kız ile babasının ilişkisini çok büyülü bulmuşumdur.. eşime de çok düşkünüm o nedende ona vereceğim en güzel hediyenin kız çocuğu olduğunu düşünmüştüm hep.. kendimle değilde eşimle hayal ediyorum hep kızımı.. o da öyle benim gibi babasına aşık olsun istiyorum.. aslunda erkek çocuklarıyla daha iyi anlaşır severim ama buna gebe kalmadan önce ve kaldığımda hep kız geçmişti içimden bu yüzden..

yalnız her iki cinsin zorluğu var Allah hayırlısını versin

yan yatırma yastığı kullanıyorum çok güzel ve çok rahat bişey tavsiye ederim canım

bütün anneler doluşmaya başlamışlar yavaş yavaş. sanırım doğurmayanlara bir çare buldum öncelikle kendime annem abime hamileyken hastaneye kadar yürüyerek gidip gelmiş ve 7 aylık ken sancılanıp doğum yapmış o gün.gerçi bunu duyduktan sonra cucum geldi aklıma o neredeyse dünyanın etrafını bir kere dolanmış kadar yürümüştü demi bu tez de böylelikle kendi kendine çürüdü

maşaallah ya. abla oldu artık neva. aydönümünüz kutlu olsun o zaman. yakın olsak da pasta kessek.
süper fikirmiş aslında.. ama tadım yok pek.. yemin törenine gittiğimizde 40'i için babamızla pasta keseriz.. hoş kuzum yiyemedikten sonra.. neyse ki yediklerimiz sütün tadını etkiliyormuş şöyle vanilyalı kremalı pasta tadında süt içer kızım :)))
Valla kızlar büyüttünüz bebişleri siz biz hala bekliyoruz Maşallah bebişlere kızlar. Bizde hayırlısıyla alsakta kucağımıza bizde anlatsak artık öyle oldu bölee oldu diye :)))

sağolasın canım.. seninde yavaştan doğumun başlayacak gibi.. Allah yardımcın olsun güzel haberlerle gel

Valla bugün sahili baştan sona yürüdüm ama ne fayda :))) Baskı ve yorgunluk oldu başka bişi olmadı

Ay canım inşallah başlar heyecan beklemek garip duygularla dolanıyorum ortalıklarda zaten :)))

fenerbahcemre canım ben sancılandığım akşam çok sıcak suyla bannyo yapmıştım :) Oldum olası severim zaten banyoda haşlama olmayı Banyoda bi yandan da diyorum, ya bizim kız gelmeye kalkarsa diye,nitekim öylede oldu Sende bi dene istersen:86:

tellinaznaptin geldimi bebisin :26:
ben bugun biraz carsi dolastim korka korka cunku cok kar var kayarda duserim diye kendimi cok kastim

yok canım ya daha bugün rahat bir ssat haşladım kendimi alışkın olduğum için fayda etmez heraldeAllah herşeyin hayırlısını bilir sağlıkla gelsin de bebiş önemli değil ne zaman olacağı.herşeyin bir zamanı vardır diye düşünüyorum.benimkinin zamanı da 10 aylık doğmasıymış nasip yani.kaderde varsa süzülmek neye yarar üzülmekanlayın işte orjinalini.benimki çoook nazlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…