2010 Aralık Anneleri

olabilir bazıları çatı muayenesinden sonra pırtlatabiliyomuş ama herkes değil.yalnız o kıpraşmalar bendede çok oluyo sanki çıkışa yakınmış gibi ve hareketleri acıtıyo ama bir haftadır böyle ne gelen var ne giden umutlarını yitirme sen yine de

canım bana açıklık var demedi plesanta yumuşamış dedi sata göre benim bu gün doldu günüm dr. fazla beklemek istemiyo nedense tabi bende mecbur dr. güveniyorum

ya bana öyle bişey demedi işte 40 haftam 15inde doldu üzerine 9 gün geçti hareketleri aynı ama onun için pek korkum yok dr da miadı geçmiş görünmüyo diyo adet gecikmesi olduğundan normal diyo ama p.tesiye kadar durayım olmadı gideyim tekrar.

cnm o bende de oluyo dışarıya çıkacakmış gibi..

bende de var o akıntı.normal diye biliyorum bu zamanlar da

kızlar bugun 40.haftamızı da doldurmuş olduk.Sabırla bekliyorummm
geçmek bilmiyor bir türlü günler yaaa
gel artık oğluşşş

Kızlarr doğum yapmış annelere bi sorum olacak....
Ben spinal anesteziyle sezeryan oldum. Artık ameliyat yerim acımıyo diyebilirim, çok zorlamamak kaydıyla tabi. Ama benim bi sorunum var, sırt ağrısı, hatta eve çıktıktan sonraki 2-3 gün boyunca uykumda sürekli inlemişim, özellikle sol tarafım kürek kemiklerim nasıl ağrıyo anlatamam. Gece bebek ağladığında ben kalkana kadar baya bi süre geçiyo, annemle yatıyoruz Allahtan da ben kalkana kadar o çocukla ilgileniyo. Uzun süre yattığımda oluyo bu tutulma ve ameliyat yerimin ağrısından daha beter. Aynı şeyi yaşayan var mı? Ya da neden oluyo bilen? :26:

esracım ben bu konuda sana cevap yazmıştım gözünden kaçtı galiba.. bana operasyon sonrasında birkaç gün mutlaka çay, kahve ve en az 3 lt sıvı tüketmemi söylemişlerdi sırt ve baş ağrısı çekmemem için.. normalde yan etkilere çok açık bir bünyem olmasına rağmen ağrım olmadı.. bu önerilere uymaya çalıştım.. üstelik dikiş ağrısı yada kaşıntısı da yaşamadım hiç ama ilk bir hafta senin gibi hareket etmekte sıkıntı çekiyordum.. öksüremiyordum, gülemiyordum şöyle kahkahayla.. şimdi takla bile atarım herhalde ama dikkat etmeye çalıyorum yinede 2 ay kadar yorulmamak kendimizi zorlamamak gerek

Ben de spinal anesteziyle oldum 3 gün önce daha ağrılarım çok ama dediğin ağrıyı ilk gece korkunç bir şekilde hissettim resmen kemiklerim battı nefes alamadım ağrı kesici yaptılar bol bol da öyle geçti.Şimdi minoset kullanıyorum ve sırtımı sürekli dik tutmaya çalışıyorum ayrıca tobaa nın dediği gibi bol bol sıvı tüket ve mümkün olduğunca yürüyüş yapmaya çalış.Benim sıkıntımın en büyük nedeni sırtıma ve boşluklarıma gaz dolmuş ve nefesimi kesmiş.Yürüyüş yapınca ve yediklerine dikkat edince geçiyor.Kayısı suyu çok iyi bu konuda.Allah yardımcımız olsun inşallah (AMİN)

40+2 ve hala herhangi bi emare olmaksızın beklemedeyim. tooba, hani bugün doğuracaktım. neden ümit verdin bana, neden duygularımla oynadın

doktoruma göre bugün günümüz doldu. yarın kontrol var. en azından 1 hafta daha beklemek istiyorum tabi ama bi yandan da deli gibi korkuyorum. ya kakasını yaparsa... gelişimi biraz geriden geliyodu son 1 aydır. ancak tamamlanıyor diye düşünmek istiyorum. bu beni rahatlatmalı mı bilmiyorum ama pek de sanmıyorum... 2 korkum vardı başından beri: 1. iri bebek, 2. günü geçmiş gebelik... hayırlısı demekten başka çare yok...oysa ne hayallerim vardı. bu 2. olunca herşey çok daha rahat olacaktı. en az 1 hafta öncesinden 2-3 cm açılmam olacaktı. dikişsiz bi doğum olacaktı...

herkese slm ben yeni üye oldum aranıza katılmak istiyorum hamile kalmk istiyorum ama olmuyo birtürlü:18:annelerden yardım ve fikir almak istiyorum sevgiler

herkese slm ben yeni üye oldum aranıza katılmak istiyorum hamile kalmk istiyorum ama olmuyo birtürlü:18:annelerden yardım ve fikir almak istiyorum sevgiler

canım hoşgeldin tabiki aramıza katılabilirsin ama buranın sana çok uygun olduğunu düşünmüyorum açıkçası. hamilelerden haberler:soru ve sorunlar diye bi kısım var. orası sana daha yardımcı olabilir veya başka kısımları araştırabilirsin. biz burda 2 gruba ayrıldık bunalımdayız zira. doğuranlar doğum sonrası sendromunda, doğuramayanlar doğuramadım bunalımında... senin durumunda olanlarla daha fazla şey paylaşabilir ve daha fazla bilgi edinebilirsin. umarım beni yanlış anlamazsın. Allah hayırlısı ile önce güzel bi hamilelik sonra da mis kokulu bi bebek nasip etsin...

ya kızlar benim kuyruk sokumumdaki ağrı devam ediyor
oturup kalkarken(
dikişlerim geçti tamamen doktorum kabızlıktan demişti.
yaptıkça rahtlarsın dedi
ama yok hafiflemedi bile(
korkuyorum doktora gitmeye ya.

kızlar bugun 40.haftamızı da doldurmuş olduk.Sabırla bekliyorummm
geçmek bilmiyor bir türlü günler yaaa
gel artık oğluşşş

aynen artik cok yoruldum ve kendimi yillardir hamile gibi hissediyorum
gece yatamiyorum ellerim ayaklarim bacaklarim sisiyor
allahim yardim etsin

Günü geçen arkadaşlar size çok dua ediyorum inşallah sağlık sıhhatle doğurursunuz. En çok siz çektiniz bu hamileliğin kahrını inşallah doğumlarınız kolay olur güzellerimmm

Saol canım okuyorum hemen

Şemsiyeyi ben uydurdum

dilem naptı acaba, doktora gidecekti bugün. inş güzel haberlerle gelir. benden önde bi o bi de fenerbahcemre kaldı galiba

Kızlar selam.

Ruhuma bir melek kondu ve ben can buldum : ))
22.12.2010 Saat 11:37 ' de kızım Eliz Lal hayata merhaba dedi : )3410 gram ,50 cm sağlık durumumuz iyi çok şükür.

Kendi sancılarıma gittim, açılma olmadı ve spinal sezaryanla doğuma girdim.Ne düşünürsen onu yaşarmışsın ya anlamış olduk : )Sancılarım ve ağrılarım çok fazla.Sezaryanı kaldırmadı bu bünye.Ama bütün acıları unutuyorum kızımı kucağıma aldığım zaman, herşeye değer diyorsun.Müthiş ve tarif edilemez bir duygu : ) zaten sizler biliyorsunuz : ) Anlatılmaz , yaşanır.

Bu arada umarım herkes iyidir ve doğum yapmayan kalmamıştır.: )

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…