- 13 Ağustos 2010
- 1.262
- 73
- 113
ya kızlar bişi sorcam şimdi biz sabah çatı muayenesi olduk sonrada biraz yürüdük kocişle şimdi aşşağıda bişiler oluyo bebek 1 saniye bile durmuyo :26: bide çıkacakmış gibi aşşağısı kasılıyo doğumu tetiklemiş olabilirmi acaba :26:
canım bana açıklık var demedi plesanta yumuşamış dedi sata göre benim bu gün doldu günüm dr. fazla beklemek istemiyo nedense tabi bende mecbur dr. güveniyorum
ya kızlar bişi sorcam şimdi biz sabah çatı muayenesi olduk sonrada biraz yürüdük kocişle şimdi aşşağıda bişiler oluyo bebek 1 saniye bile durmuyo :26: bide çıkacakmış gibi aşşağısı kasılıyo doğumu tetiklemiş olabilirmi acaba :26:
offff iyice sıkıldım artık ya beklemekten bu çocuk çıkmicak heralde üstten üstten biraz bastırsammı acabakibu günlerde akıntım oluyo bide ama bembeyaz krem gibi normal dir sanırım demi nişan falan olamaz illa pembe yada kahvemsi olcak demi.dünde su gibi akıntım vardı sumu kaçırıyorum acaba
Kızlarr doğum yapmış annelere bi sorum olacak....
Ben spinal anesteziyle sezeryan oldum. Artık ameliyat yerim acımıyo diyebilirim, çok zorlamamak kaydıyla tabi. Ama benim bi sorunum var, sırt ağrısı, hatta eve çıktıktan sonraki 2-3 gün boyunca uykumda sürekli inlemişim, özellikle sol tarafım kürek kemiklerim nasıl ağrıyo anlatamam. Gece bebek ağladığında ben kalkana kadar baya bi süre geçiyo, annemle yatıyoruz Allahtan da ben kalkana kadar o çocukla ilgileniyo. Uzun süre yattığımda oluyo bu tutulma ve ameliyat yerimin ağrısından daha beter. Aynı şeyi yaşayan var mı? Ya da neden oluyo bilen? :26:
Kızlarr doğum yapmış annelere bi sorum olacak....
Ben spinal anesteziyle sezeryan oldum. Artık ameliyat yerim acımıyo diyebilirim, çok zorlamamak kaydıyla tabi. Ama benim bi sorunum var, sırt ağrısı, hatta eve çıktıktan sonraki 2-3 gün boyunca uykumda sürekli inlemişim, özellikle sol tarafım kürek kemiklerim nasıl ağrıyo anlatamam. Gece bebek ağladığında ben kalkana kadar baya bi süre geçiyo, annemle yatıyoruz Allahtan da ben kalkana kadar o çocukla ilgileniyo. Uzun süre yattığımda oluyo bu tutulma ve ameliyat yerimin ağrısından daha beter. Aynı şeyi yaşayan var mı? Ya da neden oluyo bilen? :26:
herkese slm ben yeni üye oldum aranıza katılmak istiyorumhamile kalmk istiyorum ama olmuyo birtürlü:18:annelerden yardım ve fikir almak istiyorum sevgiler
kızlar bugun 40.haftamızı da doldurmuş olduk.Sabırla bekliyorummm
geçmek bilmiyor bir türlü günler yaaa
gel artık oğluşşş
aynen artik cok yoruldum ve kendimi yillardir hamile gibi hissediyorum
gece yatamiyorum ellerim ayaklarim bacaklarim sisiyor
allahim yardim etsin
Doum sonras lohusalk lousalk ve emzirme dneminde ila kullanm - hamilelik (gebelik) videolar - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
küçükprens içi rahatlar belki
doktorun da demiştir gerçii ama
gene de paylaşayım dedim.
Merhabalar kızlaarr.. sabahın bu saatinde herkes yatağındadır herhalde
Bizde bir çalar saat olduğu için 7'de ayaktayız her sabah :)
Sizler napıyorsunuz? Geçmiş çok birikmiş dönemedim geriye, doğuran var mı?
Bi şey daha. Paris'i anladım da şemsiye ne oluyor yaa
Geçen aklıma geldin canım.NAsılsın habersiz bırakma bizi biz doğuramayanlar olarak hala beklemdeyiz :))
iyi değilim cnm ya kayın v. ile uğraşıyorum siz siz olun mecbur kalmadıkça çocuğunuza kendiniz bakın kayınvalide bakmasın.şuan oturdum pc başına ağladı ağlıcak durumdayım çok güzel sütüm olmasına karşı taaa en baştan beri ağlayan uykusu gelmiş çocuğuma kayın valide tarafından doymuyo bu çocuk teşhisi konuyo ikidebi mama yapalım diyip duruyo allah biliyoya mamayı kafasına çarpasım gelio söyleyin kızlar iki göğüsten toplamda 150 ml süt gelen bi insanın bebeğinin doymaması mümkünmü hemde kilo alırken çocuk doğduğundan beri bi mama verme muhabbeti yapılıyo biraz önce sert konuştum çıkdım odadan sinirimden gözlerim yanıyo kadın bebeğin bana bağlanmasını istemiyo ki ben işe gidince kolay olsun ama o benim yavrum anne kokusuz nasıl büyütürüm ben onu.emmediği zamanlarda süt sağarım göğüslerim boşalsın die evde olduğum zaman demez emzir die gider o sağılmış sütü ısıtır gelir içirir hakmı revamı bu kızlar nasıl baş edicem bilemiyorum ya sabır çekiyorum sürekli alıp mamayı başına mı çarpsam anlıcak bi insana sütün yetmio denirmi sürekli ki sütüm varken korkuyorum ki ben işteyken mamaya alıştıracak bebeğimi ve benden soğutacak allah aşkına kızlar ne yapmam lazım ölcem sinirden
Geçen aklıma geldin canım.NAsılsın habersiz bırakma bizi biz doğuramayanlar olarak hala beklemdeyiz :))
iyi değilim cnm ya kayın v. ile uğraşıyorum siz siz olun mecbur kalmadıkça çocuğunuza kendiniz bakın kayınvalide bakmasın.şuan oturdum pc başına ağladı ağlıcak durumdayım çok güzel sütüm olmasına karşı taaa en baştan beri ağlayan uykusu gelmiş çocuğuma kayın valide tarafından doymuyo bu çocuk teşhisi konuyo ikidebi mama yapalım diyip duruyo allah biliyoya mamayı kafasına çarpasım gelio söyleyin kızlar iki göğüsten toplamda 150 ml süt gelen bi insanın bebeğinin doymaması mümkünmü hemde kilo alırken çocuk doğduğundan beri bi mama verme muhabbeti yapılıyo biraz önce sert konuştum çıkdım odadan sinirimden gözlerim yanıyo kadın bebeğin bana bağlanmasını istemiyo ki ben işe gidince kolay olsun ama o benim yavrum anne kokusuz nasıl büyütürüm ben onu.emmediği zamanlarda süt sağarım göğüslerim boşalsın die evde olduğum zaman demez emzir die gider o sağılmış sütü ısıtır gelir içirir hakmı revamı bu kızlar nasıl baş edicem bilemiyorum ya sabır çekiyorum sürekli alıp mamayı başına mı çarpsam anlıcak bi insana sütün yetmio denirmi sürekli ki sütüm varken korkuyorum ki ben işteyken mamaya alıştıracak bebeğimi ve benden soğutacak allah aşkına kızlar ne yapmam lazım ölcem sinirden
canımmmm çok sinirlendim ben yaaa
benim de kayınvalidem bakacak işe başalayınca o istemio bakmayı ama eşim zorluo
Allah kolaylık versin ama net tavrını koy git bi doktorla görüş o da yanında olsun sütünün yettiğini mamaya gerek olmadığını düşünsün
ve sen her fırsatta ver bebeğine memeni takma bence kimseyi ne halleri varsa görsünler
şu loğusa kadına yapılır mı böle şeyler ya Allaha havale et canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?