2010 Aralık Anneleri

gözün aydın canım sen de kavuştun meleğine
Allah analı babalı büytsün inşallah

allah analı babalı büyütsün canım gzün aydın olsun ağrılara karşı sürekli ağrı kesici vurmuyolar mı tatlım

slm kizlar, nasilsiniz??
41+0la karisinizdayim
kontrolumuze zor gittik, cogu yol karda kapanmis durumda, heryer felc olmus gibi!!!
neyse sonuc olarak hicbir degisiklik yok pasamizin keyfi yerinde o kadarki iyice kaburgalara kadar cikmis kasiklarim bos, yer cekimine meydan okuyo resmen:84:
nst'ye baglandigimizda biraz stres yaptim kalp atislari 120civariydi genelde 140 civari olurdu, ebe korkmayin uyuyodur dedi, biraz kola ictim sol tarafa yattim, hareketleri ve kalp atislari tavan yapti...
neyse ebeye gore normal dogum zor gibi gorunuyo cunki hic asagiya inme eylemi yok, gunune gore cok fazla yukaridaymis, ben ordayken doktorumu aradi durumu anlatti, pazar gunu hastaneye giriyorum, once fitille rahimi yumusatmayi deniyecekler eger basarili olursa pazartesi sunni sanciyla doguma alacaklar, eger yine herhangi bi kiprasma olmazsa son karari doktor verecekmis, benim hic umidim yok, ne acilmam var ne bi yumusama, oglumsa hepten goguslerimin altinda

dilem naptı acaba, doktora gidecekti bugün. inş güzel haberlerle gelir. benden önde bi o bi de fenerbahcemre kaldı galiba
slm canim, pekte guzel haberlerle gelemedim malesef, durumlar boyle canim pazar gunu hastaneye alacaklar, insallah ilaclar ise yarar yoksa sonumuz sezeryan olacak, ama artik sezeryanada raziyim yeterki kaburgalarim rahatlasin, acayip batiyo ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum!!!

gozun aydin canim, herseyden onemlisi saglikla gelsinlerde her agri sizi unutulur

kızlar az önce bebeğimin altını temizlerken göbeğinin kanadığını gördüm cok canım sıkıldı göbeği düşelide 12 gün oldu niye kanadı doktoru aradım ama açmadı telini offf kafama takıldı burda bi arkadaşımızın bebişininde kanamıştı sanırım kim olduğunu hatırlayamıyorum ama acaba onun ne durumda

gözün aydın cnm.hayırlı olsun bebişin.malesef bizler hala buradayız

cnm benim inş bugun yada yarın gelirde fitilede,suni sancıyada gerek kalmadan pırtlatıverirsin oğluşu..

ayyyy bir doğurasım var bir doğurasım var kızlar anlatamam.
gel artık annem yaaaaa

Offf valla içim daraldı, inşallah başka bi çıkış kapısı bulursun keşke başkasına baktırabilsen. Canım yaa, sen kafana takma bol bol emzirmene bak. Kapat kulaklarını, biliyorum söylemesi çok zor ama

Hakkında hayırlısı olur inşallaahh, gel cici bebeek gel güzel bebeeek geeel geeel geeeelll

Fikrin neyse zikrin o oldu desene, hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallaaahh

ayyyy bir doğurasım var bir doğurasım var kızlar anlatamam.
gel artık annem yaaaaa

Sağlık sıhhatle doğur inşallaaaahhhhh

Sağolun kızlar, umarım geçer, en çok canımı sıkan bebek gece ağladığında yataktan kalkamamak, çektiğim ağrılar filan önemli değil ama kuzucum mızlanıp duruyo ben kendime gelicem diye.. Bu sıkıntıları bi tek ben yaşamıyomuşum demekki, geçeceğini bilmek de güzel, sağolun desteğiniz için...

Ayyy gözün aydın canım, demek sen de doğum yaptın. Bi kaç gün sonra ağrıların hafifleyecek ve kızınla birlikte mutlu huzurlu bi hayata başlıycaksınız inşallah. Maşallah kuzuna, Allah analı babalı büyütsün, uzun sağlıklı mutlu huzurlu bi ömrü olsun inşallah...

ben geldim kizlar
annemdeydim
yalniz kalma evde diolar
carna dogurmus ne guzeeeel
masallah canim kizina
allah anali babali buyutmek nasip etsin
beklemeye devammmmm...

evet cnm beklemeye devam hep beraber
ara ara sancılarım geliyo ama periyodik değil
ayyyyy bi doğuramadık yahuu

bendede periyodik olmayan sancilar var yaklasik 10 gundur
ama gunde 4-5 kere simdilik
birde icerden baski oluyo asagi dogru
batma gibi
baskada bisiy yok

carnaıcm canım gözünaydın
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin tatlı kızını.
sen de katılın aramıza
darsısı doğuramayan arkadaşların başına sağlıkla hayırlısıyla

hayırlısı olsun canım. umarım bunlara hiç gerek kalmaz. yine de sonuçta önemli olan yavrulara kavuşacak olmamız sonuçta...

gözün aydın cnm.hayırlı olsun bebişin.malesef bizler hala buradayız

cnm benim inş bugun yada yarın gelirde fitilede,suni sancıyada gerek kalmadan pırtlatıverirsin oğluşu..

hayırlısı olsun canım. umarım bunlara hiç gerek kalmaz. yine de sonuçta önemli olan yavrulara kavuşacak olmamız sonuçta...

sagolun kizlar, saglikla gelsinde nasil gelecegi hic onemli degil, bugun soyledim zaten herseye hazirim yeterki, sag salim kavusayim...

daha minikkenn klozete alışıyordu demek annesii
amaa soğuklarda zor olur burdaa
adana kalaraför yok sadece klımayla yada ufoyla ısınıyoruzz banyoo buz gibiii
bende ancak tülbent örtmeklee ve hızlı harekett etmekle buldumm çözümüüü yoksa kıyafett değiştirmketnn bıktımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…