2010 Aralık Anneleri

paris, viyana, londra hepsi hikayeymiş, o kadarını diyeyim ben size...
denenmis ve basarili olunamamis

bende ayniyim canim hatta benim adetlerim duzensizdirde bende ona bagliyorum...
az once yine kizkardesim aradi, yegenim (4yasinda) durup dururken anne teyze bebegi aldi demis, kardesim yok dedikce aldi aldi diyomus, acaba cocuga malummu olduki eger yarina kadar dogurursam husocuguma mujde hediyesi alacam
yandi gorumcen stres yazina bile yansimis, zaten doguramayanlar olarak kiprit cakilsa patlayacak durumdayiz
Bizimde yarın dayımız geliyor belki onu görünce gelir
bizim dayimiz ve babamiz yuzunden oglus gelmiyo, kardesim biraz tembeldir esimde hep ona soylenir canlan hizlan gibilerinden,hep dedim esime takilma kardesime bizim oglusta benzer diye ve tuttuda benzedi tembel sipam
slm hatunlar nasılsınız?
hosgeldin

Kızlarrrrrrrrr
Oğlumun sarılığı düştü 8.6 şuanda
aynı sorunu yaşayan arkadaşlar
bol bol emzirin
hiç bir şekilde uyanmıyorlarsa altını açın hemen uyanıyorlar :)
gozunuz aydin canim
başım çatlıyor ağrıdan yaaaa

gecmis olsun, bir haftadir sinuzitten cekiyorum , ama seninki herhalde uykusuzluktandir, biraz dinlen canim

ay yazik prensimeee
evmi kalabalik? niye bunaldinki sen bakiym?

hic bu acidan dusunmemistim
ilginc bi yaklasim gelirmiki hemen yaw?

elfrkn, gozunuz aydin sende bizden once dogurursun kesin

bende bu aksam parisemi gitsem yoksa ciceklerimi sulasam ne yapsam acep
bende sacima yeni foncektirdim
2 gun bekliym diyorum
gelen giden olmazsa bende gidicem parise
ama simdi fonsuz doguma gitmek istemem :108:

paris, viyana, londra hepsi hikayeymiş, o kadarını diyeyim ben size...

denedin ve sonuc alamadin saniyorummm:26:

bende sacima yeni foncektirdim
2 gun bekliym diyorum
gelen giden olmazsa bende gidicem parise
ama simdi fonsuz doguma gitmek istemem :108:

bena rtik fon filan ugrasmiyorum, iki haftadir neye elimi atsam artik doguma hazirim diyorum ama yine ayni isi tekrar yapiyoum, utuyu yaptim yikancak camasir nerdeyse kalmadi ama yine camasir yikadim yine utu cikti,
kendime kac kez ufak tefek bakim yaptim doguma hazirim diye yine olmadi

burcucum geçmiş olsunnn.
Allah sağlık versin oğluşuna.
sevindim sarlığın düşmesine.

küçükprens sana da geçmiş olsun canım.
ben de öleydim şimdi iyiyim.
uyku düzensizliği yapıo sanırım
vücut alışıcak zamnla

ya kızlar ben bu kimlik olayına niye böle taktım bilmem
şimid hepimizin bebişleri aralık doğumlumu yzıldı nüfusta
ben d eöle yaptım da kafam niye rahat değil
sanki ocak yapsam rahat olucaktı
öle de olmıyacaktı
ne takıntılıyım ya ben
gıcık oluyorum kendime.

ya kızlar ben bu kimlik olayına niye böle taktım bilmem
şimid hepimizin bebişleri aralık doğumlumu yzıldı nüfusta
ben d eöle yaptım da kafam niye rahat değil
sanki ocak yapsam rahat olucaktı
öle de olmıyacaktı
ne takıntılıyım ya ben
gıcık oluyorum kendime.

Selam şimdi baktimda dogum sancısı başlayanlar varmış Allah yardimciniz olsun bernde normal dogum beklerdim kısmet değilmiş çok üzüldüm ama 40.haftam dolduğu gün sezeryan oldum bebeğim çok yukaridaydi zor aldı doktorumuz ve en kötüsü kakasiyla doğdu piposunda sonra iyiki sezeryan olmuş dedim geç olabilirdi iyiki riske atıp beklemelidir karar vermekte çok zorlanmistim ilk bebeğim çünkü normal istiyorum ama olmadı allahım herkese hayırlı sağlıklı dögum nasip etsin tebrik eden herkese teşekkürler hikayemi yazıdan fırsat bulduğum en kısa zamanda.

merhabalar ben de 2010 temmuz annesiyim allah doğum yapanlara ve yapacaklara yardımcı olsun oğlum 5.5 aylık 4 ay anne sütü aldı ama sonradan emmeyibıraktı ben de medela süt sağma makinesi aldım ama sütüm gitti zaten epeyce azalmıştı garantisi daha 17 kasım 2012 ye kadar geçerli sadece birkaç defa kullandım ama sütüm malesefki gitti ve kutusuna kaldırım şimdi almak isteyen arkadaşlar olursa 160 liraya 1 ay önce aldığım pompayı 100 liraya satıyorum kargosu benden yanında da yine hevesle aldığım bebe dor jelli gögüs pedi hediyemolacak kargo da benden ilgilenirseniz özelden beni bulun arkadaşlar...resim de yollarım isterseniz...

Denizim canım. Aynı gün doğurduk gözün aydın diyememiştim. Allah analı babalı büyütsün minik Yağmur'u. Bizde kimliğimizi çıkarttık ve 15 aralık yazdırdık. Takılma tatlımdoğru tarih yazması benim içinde daha mantıklı. Hem senin yavrun kızçe. Askerlik yok. O yüzden sorun olmaz takma kafana

az kaldi az
umidini kaybetme icinde kalcak diil ya bebis gelcek elbette:81:

Kızlarrrrrrrrr
Oğlumun sarılığı düştü 8.6 şuanda
aynı sorunu yaşayan arkadaşlar
bol bol emzirin
hiç bir şekilde uyanmıyorlarsa altını açın hemen uyanıyorlar :)

Gözün aydın canım geçmiş olsun.

başım çatlıyor ağrıdan yaaaa

Geçmiş olsun canım.

Takma canım ya bizdene zaman doğdu o zaman yazdırcaz.Zaten yazdırmışsın artık yorma kendini annesi.

Hoşgeldin canım tekrardan gözün aydın Allah analı bablı büyütsün.

az kaldi az
umidini kaybetme icinde kalcak diil ya bebis gelcek elbette:81:

valla 39-40hafta cok cabuk gecti ama su son anlar gercekten gecmek bilmiyomus, hep derlerdide inanmazdim!!!!

neyse ben cikiyorum parise gitmekten vazgectim, tirsiyorum :18:en iyisimi boyle beklemek, biraz kuveti doldurup rahatlayayim belki iyi gelir...

herkese kocaman

takıntılıyım işte kızlar ya.
yapım mı böle nedir
canımı sıkıp duruyoprum
diğer türlüde rahat etmiyecektim
ama oldu işte.
pelincim teşekkür ederim canım.
senin de doğumun hayırlı olsun kuşum.
seninki erkek olmasına rağmen öle ayptırdın.
uamrım en iisini yapmışızdır.

Kızlar Paris e gidin ve şemsiye almayın, bende işe yaradı!! Hem de bir kere değil bi kaç gün üst üste gitmek gerek

Baş ağrım içinde ağrı kesici aldım ne yapayım, dayanamadım. zavallı bebişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…