başım çatlıyor ağrıdan yaaaa
denenmis ve basarili olunamamisparis, viyana, londra hepsi hikayeymiş, o kadarını diyeyim ben size...
bende ayniyim canim hatta benim adetlerim duzensizdirde bende ona bagliyorum...presence Allah sağlıklı hayırlı bir ömür nasip eder inşallah.
doğuramayanlar çenenize vurmuş bakıyorumda
dilemcim dr yumurtlamayla ilgili gecikme olacağından pek önemsemiyo bebişin herşeyi yolunda suyu kalp ritmi falan bi problem yok benim regl periodum düzensizdi daha doğrusu düzensiz değil bir hafta on gün geç olurum ilk olduğumdan beri.dolayısıyla gecikme yokmuş gibi görünüyomuş usg de.ilk usg me göre 40+2 bugün sata göre 41+3. bilmiyorum ne olacak sonumuz annem aradı git suni sancı falan versinler yeter artık diyo
ay siz yine kimseyi görmüyosunuz benim gibi dükkanda oturduğum için gelen soruyo giden soruyo.bi de daha çıkarmadınmı diyolar gıcıklar sanki fırına börek attım da çıkarcamuyuzlar.
Allah'a emanet yavrum ne yapayım bi kaç gün daha beklicez açıklık olsa suni sancı alırdım ama hiç açıklık yok.nişan yk su gelmiyo sancı yok...
yandi gorumcen stres yazina bile yansimis, zaten doguramayanlar olarak kiprit cakilsa patlayacak durumdayizgelmiyolar canım, sahili de turlasan, dünyayı da turlasan nafile... son parlak fikir görümcemden geldi. yarın gelecek yanımıza. büyük oğlumla oynaşmalarını görünce çıkarmış bebiş de, hemen gel dedim....:)
bu arada görümceme acele etme doğum başlarsa haber veririz. zaten 1,5 saatlik yol dememize rağmen gelme konusunda ısrarcı. son günlerin heyecanını yaşamak istiyormuş. ne heyecanı ya stres var sadece stres. neyse gelsin bakalım. o da payına düşeni alır bu stresten elbet...
bizim dayimiz ve babamiz yuzunden oglus gelmiyo, kardesim biraz tembeldir esimde hep ona soylenir canlan hizlan gibilerinden,hep dedim esime takilma kardesime bizim oglusta benzer diye ve tuttuda benzedi tembel sipamBizimde yarın dayımız geliyor belki onu görünce gelir
hosgeldinslm hatunlar nasılsınız?
gozunuz aydin canimKızlarrrrrrrrr
Oğlumun sarılığı düştü 8.6 şuanda
aynı sorunu yaşayan arkadaşlar
bol bol emzirin
hiç bir şekilde uyanmıyorlarsa altını açın hemen uyanıyorlar :)
ay yazik prensimeeeSelam vermeden konulara daldım, başım ağrıyor ve uykusuzum çok yoruldum, sürekli ağlayasım geliyor ve çabuk sinirleniyorumDepresyonun adını anmak istemiyorum. Umarım bu günleri çabuk atlatırımmm aaahh ahhh ana gibi yar olmazmış hakikaten, annelerimizin hakkını ödeyemeyiz
hic bu acidan dusunmemistimAman bizim doktor bize demedi paris falan hoş aksinide demedi zaten ama ben zaten cesaret edemem yaHAyır o an geleceği tutupta bizim paris yolcuğumuz uzun süre rötar yapar diye korkuyorum o yüzden hiç oralı bile olmuyorum
bende sacima yeni foncektirdimelfrkn, gozunuz aydin sende bizden once dogurursun kesin
bende bu aksam parisemi gitsem yoksa ciceklerimi sulasam ne yapsam acep
paris, viyana, londra hepsi hikayeymiş, o kadarını diyeyim ben size...
gzün aydın tatlım
hadi gözün aydın cnmmm
gozunuz aydin canim
bende sacima yeni foncektirdim
2 gun bekliym diyorum
gelen giden olmazsa bende gidicem parise
ama simdi fonsuz doguma gitmek istemem :108:
kimliği çıktı kızımın 15 aralık
ama benim hala kafamda soru işaretleri
umarım iyi etmişizdir.
off bu kafamdaki soru işarteleri mahvedicek beni.
ocakmı ayzdırsaydım diye dolanıp duruo kafamda
onun için en iyisini karar vermek
ne zor şeyyy
şimdidedn
ya kızlar ben bu kimlik olayına niye böle taktım bilmem
şimid hepimizin bebişleri aralık doğumlumu yzıldı nüfusta
ben d eöle yaptım da kafam niye rahat değil
sanki ocak yapsam rahat olucaktı
öle de olmıyacaktı
ne takıntılıyım ya ben
gıcık oluyorum kendime.
bena rtik fon filan ugrasmiyorum, iki haftadir neye elimi atsam artik doguma hazirim diyorum ama yine ayni isi tekrar yapiyoum, utuyu yaptim yikancak camasir nerdeyse kalmadi ama yine camasir yikadim yine utu cikti,
kendime kac kez ufak tefek bakim yaptim doguma hazirim diye yine olmadi
Kızlarrrrrrrrr
Oğlumun sarılığı düştü 8.6 şuanda
aynı sorunu yaşayan arkadaşlar
bol bol emzirin
hiç bir şekilde uyanmıyorlarsa altını açın hemen uyanıyorlar :)
ya kızlar ben bu kimlik olayına niye böle taktım bilmem
şimid hepimizin bebişleri aralık doğumlumu yzıldı nüfusta
ben d eöle yaptım da kafam niye rahat değil
sanki ocak yapsam rahat olucaktı
öle de olmıyacaktı
ne takıntılıyım ya ben
gıcık oluyorum kendime.
Selam şimdi baktimda dogum sancısı başlayanlar varmış Allah yardimciniz olsun bernde normal dogum beklerdim kısmet değilmiş çok üzüldüm ama 40.haftam dolduğu gün sezeryan oldum bebeğim çok yukaridaydi zor aldı doktorumuz ve en kötüsü kakasiyla doğdu piposunda sonra iyiki sezeryan olmuş dedim geç olabilirdi iyiki riske atıp beklemelidir karar vermekte çok zorlanmistim ilk bebeğim çünkü normal istiyorum ama olmadı allahım herkese hayırlı sağlıklı dögum nasip etsin tebrik eden herkese teşekkürler hikayemi yazıdan fırsat bulduğum en kısa zamanda.
az kaldi az
umidini kaybetme icinde kalcak diil ya bebis gelcek elbette:81:
Denizim canım. Aynı gün doğurduk gözün aydın diyememiştim. Allah analı babalı büyütsün minik Yağmur'u. Bizde kimliğimizi çıkarttık ve 15 aralık yazdırdık. Takılma tatlımdoğru tarih yazması benim içinde daha mantıklı. Hem senin yavrun kızçe. Askerlik yok. O yüzden sorun olmaz takma kafana
Gözün aydın canım geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canım.
Takma canım ya bizdene zaman doğdu o zaman yazdırcaz.Zaten yazdırmışsın artık yorma kendini annesi.
Hoşgeldin canım tekrardan gözün aydın Allah analı bablı büyütsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?