2010 Aralık Anneleri

Bizimki de erkek bizde gününde yazdırdık, boşver artık bitti gitti

semsiyesiz tabi yaaa:78:
bas agrin icin agri kesici ictigin iyi olmus uzulme
o agrinin stresinide hisseder bebegin sonucta canim

iyi bi ıslanın yağmurda diyosun yani.

parol alabilirsin diye biliyorum. doğum sonrası vermedi mi doktorun?

semsiyesiz tabi yaaa:78:
bas agrin icin agri kesici ictigin iyi olmus uzulme
o agrinin stresinide hisseder bebegin sonucta canim

Aynen

iyi bi ıslanın yağmurda diyosun yani.

parol alabilirsin diye biliyorum. doğum sonrası vermedi mi doktorun?

Parol vermişti, bende ondan içtim. Bi de antibiyotik alıyorum ona da sıkılıyorum ama ne yapayım:26:

Aynen

Parol vermişti, bende ondan içtim. Bi de antibiyotik alıyorum ona da sıkılıyorum ama ne yapayım:26:

içmen gerekiyosa içeceksin tabi. bişey olmaz inş...

yalnız gece gece iş çıkardın sen şimdi. benim o yönteme güvenim kalmamıştı oysa. gidip biraz cilve mi yapsam:)

biz parise semsiyesiz gidemiyoruz son anda hepatit filan oluruz
doktorun verdigi ilacmis icin rahat olsun, bas agrin devam etse daha kotu, hemencecik sifa olsun canim
içmen gerekiyosa içeceksin tabi. bişey olmaz inş...

yalnız gece gece iş çıkardın sen şimdi. benim o yönteme güvenim kalmamıştı oysa. gidip biraz cilve mi yapsam:)

biz deneyemiyoruz siz deneyin bari:78:

KARABİBER01 canım benim fıstık ablam.Doğum yapmışsın oğlumuzmu oldu şimdi biziiiiim ay inanmıyorum yaaa bizim gruptan herkez doğuruyo eliz doğurdu hatice hamileymiş sen doğurdun bebeğimizi çok merak ediyorum ben yaa.facebook ta hesabın varmı senin varsa bana yazsana adını.bebişin fotolarını görürüm hiç olmazsaaa.Bitanem yaa çok sevindim.allah analı babalı büyütsün.Hayırlı ömürlü olsun inşallah.Kızlarıda çok öpüyorum.Sana özelden mesaj atacaktım ama mesaj kutun doluymuuuş Bu mesajımı inşallah görürsün...

Merhabalar kızlaarr.. sabahın bu saatinde herkes yatağındadır herhalde
Bizde bir çalar saat olduğu için 7'de ayaktayız her sabah :)
Sizler napıyorsunuz? Geçmiş çok birikmiş dönemedim geriye, doğuran var mı?
Bi şey daha. Paris'i anladım da şemsiye ne oluyor yaa

günaydın kızlar hayırlı cumalar.yoklamada yerimizi alıyoruz cemresu'mla
bugün işlerim var biraz akşama kadar giremem zaten bir iki sayfa anca birikir.iyice bi yorulayım yürüyeyim bol bol da bizim cadı çıkar belkim.

slm kızlarr nasılsınız biz sabah dr. gittik sonunda çatı muayenesi yaptı:18: acımadı ama çok kötü bi baskı hissi oluyo gerçi herkes çatı muayenesi oldu zaten pazartesiye kadar doğmazsa suni sancı verecekmiş :26: pazartesi sabah 7:30 da gel dedi tırsdım galiba işallah kızım kendi kendine gelir pazartesiye kadar :97:

ayşecim pariste mutlaka yağmur yağıyoya korunmak için ne yapmak lazım şemsiye buludurmak lazım ama bizim gibiler ıslanmalıyız yani bilmem anlatabildimmi.

Günaydın kızlar uykusuz gecelerim devam etmekte anca uyandım.Bizde hala burdayız yoklamamızı verim didiim :)) Ayşem şemşiye korungaç

ben bişeyi merak ediyorum hiç açıklık yokken suni sancı veriyolarmı.çünkü ben p.tesi dr gittiğimde kasılmalar başlamış ama doğum başlamamış eğer doğum eylemi başlasaydı hızlandırmak için bişiler yapardık dedi fakat hiç bir eylem olmadan başlatma gibi bi durumumuz yok dedi.bendede açılma falan yoktu bir santim olsa o bile yeticekti sanırım.

ya kızlar bişi sorcam şimdi biz sabah çatı muayenesi olduk sonrada biraz yürüdük kocişle şimdi aşşağıda bişiler oluyo bebek 1 saniye bile durmuyo :26: bide çıkacakmış gibi aşşağısı kasılıyo doğumu tetiklemiş olabilirmi acaba :26:

canım bana açıklık var demedi plesanta yumuşamış dedi sata göre benim bu gün doldu günüm dr. fazla beklemek istemiyo nedense tabi bende mecbur dr. güveniyorum

offff iyice sıkıldım artık ya beklemekten bu çocuk çıkmicak heralde üstten üstten biraz bastırsammı acabakibu günlerde akıntım oluyo bide ama bembeyaz krem gibi normal dir sanırım demi nişan falan olamaz illa pembe yada kahvemsi olcak demi.dünde su gibi akıntım vardı sumu kaçırıyorum acaba

canım benimde bembeyaz krem gibi akıntım var ama nişan olduğunu sanmıyorum 1 haftadır devam ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…