takıntılıyım işte kızlar ya.
yapım mı böle nedir
canımı sıkıp duruyoprum
diğer türlüde rahat etmiyecektim
ama oldu işte.
pelincim teşekkür ederim canım.
senin de doğumun hayırlı olsun kuşum.
seninki erkek olmasına rağmen öle ayptırdın.
uamrım en iisini yapmışızdır.
Kızlar Paris e gidin ve şemsiye almayın, bende işe yaradı!! Hem de bir kere değil bi kaç gün üst üste gitmek gerek
Baş ağrım içinde ağrı kesici aldım ne yapayım, dayanamadım. zavallı bebişimm
Kızlar Paris e gidin ve şemsiye almayın, bende işe yaradı!! Hem de bir kere değil bi kaç gün üst üste gitmek gerek
semsiyesiz tabi yaaa:78:
bas agrin icin agri kesici ictigin iyi olmus uzulme
o agrinin stresinide hisseder bebegin sonucta canim
iyi bi ıslanın yağmurda diyosun yani.
parol alabilirsin diye biliyorum. doğum sonrası vermedi mi doktorun?
Aynen
Parol vermişti, bende ondan içtim. Bi de antibiyotik alıyorum ona da sıkılıyorum ama ne yapayım:26:
içmen gerekiyosa içeceksin tabi. bişey olmaz inş...
yalnız gece gece iş çıkardın sen şimdi. benim o yönteme güvenim kalmamıştı oysa. gidip biraz cilve mi yapsam:)
Merhabalar kızlaarr.. sabahın bu saatinde herkes yatağındadır herhalde
Bizde bir çalar saat olduğu için 7'de ayaktayız her sabah :)
Sizler napıyorsunuz? Geçmiş çok birikmiş dönemedim geriye, doğuran var mı?
Bi şey daha. Paris'i anladım da şemsiye ne oluyor yaa
ayşecim pariste mutlaka yağmur yağıyoya korunmak için ne yapmak lazım şemsiye buludurmak lazım ama bizim gibiler ıslanmalıyız yanibilmem anlatabildimmi.
slm kızlarr nasılsınızbiz sabah dr. gittik sonunda çatı muayenesi yaptı:18: acımadı ama çok kötü bi baskı hissi oluyo gerçi herkes çatı muayenesi oldu zaten pazartesiye kadar doğmazsa suni sancı verecekmiş :26: pazartesi sabah 7:30 da gel dedi tırsdım galiba işallah kızım kendi kendine gelir pazartesiye kadar :97:
ben bişeyi merak ediyorum hiç açıklık yokken suni sancı veriyolarmı.çünkü ben p.tesi dr gittiğimde kasılmalar başlamış ama doğum başlamamış eğer doğum eylemi başlasaydı hızlandırmak için bişiler yapardık dedi fakat hiç bir eylem olmadan başlatma gibi bi durumumuz yok dedi.bendede açılma falan yoktu bir santim olsa o bile yeticekti sanırım.
offff iyice sıkıldım artık ya beklemekten bu çocuk çıkmicak heralde üstten üstten biraz bastırsammı acabakibu günlerde akıntım oluyo bide ama bembeyaz krem gibi normal dir sanırım demi nişan falan olamaz illa pembe yada kahvemsi olcak demi.dünde su gibi akıntım vardı sumu kaçırıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?