yaa kızlar bişi sorcam :26:normal doğum yapan arkadaşlar belirtiler kaç gün önce başladı:94: hiç bişey yokken birden bire doğum başlayabilirmi????? acilen cevaplarınızı bekliyorum :97:hayır bende en ufak bir belirti bile yok böyle giderse bu haftada doğuramıycam ve artık sinir yaptı:95: yazık kocişim evden kaçacak nerdeyse
KARABİBER01 canım benim fıstık ablam.Doğum yapmışsın oğlumuzmu oldu şimdi biziiiiim ay inanmıyorum yaaa bizim gruptan herkez doğuruyo eliz doğurdu hatice hamileymiş sen doğurdun bebeğimizi çok merak ediyorum ben yaa.facebook ta hesabın varmı senin varsa bana yazsana adını.bebişin fotolarını görürüm hiç olmazsaaa.Bitanem yaa çok sevindim.allah analı babalı büyütsün.Hayırlı ömürlü olsun inşallah.Kızlarıda çok öpüyorum.Sana özelden mesaj atacaktım ama mesaj kutun doluymuuuşBu mesajımı inşallah görürsün...
Geçen aklıma geldin canım.NAsılsın habersiz bırakma bizi biz doğuramayanlar olarak hala beklemdeyiz :))
iyi değilim cnm ya kayın v. ile uğraşıyorum siz siz olun mecbur kalmadıkça çocuğunuza kendiniz bakın kayınvalide bakmasın.şuan oturdum pc başına ağladı ağlıcak durumdayım çok güzel sütüm olmasına karşı taaa en baştan beri ağlayan uykusu gelmiş çocuğuma kayın valide tarafından doymuyo bu çocuk teşhisi konuyo ikidebi mama yapalım diyip duruyo allah biliyoya mamayı kafasına çarpasım gelio söyleyin kızlar iki göğüsten toplamda 150 ml süt gelen bi insanın bebeğinin doymaması mümkünmü hemde kilo alırken çocuk doğduğundan beri bi mama verme muhabbeti yapılıyo biraz önce sert konuştum çıkdım odadan sinirimden gözlerim yanıyo kadın bebeğin bana bağlanmasını istemiyo ki ben işe gidince kolay olsun ama o benim yavrum anne kokusuz nasıl büyütürüm ben onu.emmediği zamanlarda süt sağarım göğüslerim boşalsın die evde olduğum zaman demez emzir die gider o sağılmış sütü ısıtır gelir içirir hakmı revamı bu kızlar nasıl baş edicem bilemiyorum ya sabır çekiyorum sürekli alıp mamayı başına mı çarpsam anlıcak bi insana sütün yetmio denirmi sürekli ki sütüm varken korkuyorum ki ben işteyken mamaya alıştıracak bebeğimi ve benden soğutacak allah aşkına kızlar ne yapmam lazım ölcem sinirden
Aslında sen ne kadar haklısınn bebeğin içinn anne sütünüü savunuyorsunnn,eğerr bebek emdiğindee uykuya dalıyorsaa ve birdaha istemiyorsa doyuyor demektirr
benimm oğlumm 10 dakka emince 2 saat kadar meme istemiyorrr doyduğuna eminim çünküü acıktığındaa ağlamaya başlıyorrrr
keşke yanında annen olsa öyle bir imkanınn varsaa gelsee canımmm
bebeğin her dakka ağlıyormukii hiç susmadann eğerr öyleyse doymuyor desinnn
canımmmm çok sinirlendim ben yaaa
benim de kayınvalidem bakacak işe başalayınca o istemio bakmayı ama eşim zorluo
Allah kolaylık versin ama net tavrını koy git bi doktorla görüş o da yanında olsun sütünün yettiğini mamaya gerek olmadığını düşünsün
ve sen her fırsatta ver bebeğine memeni takma bence kimseyi ne halleri varsa görsünler
şu loğusa kadına yapılır mı böle şeyler ya Allaha havale et canım benim
ayy canım seni cok iyi anlıyorum benim kayınvalidemde burdayken yemin ederim stres oluyorum kadın herşeye müdahale ediyo gece bebek uyanıyo eşimle odamıza alıyorum bebeği kadında kalkıyo ben emzirirken başıma dikiliyo ayy var ya sinir krizi geciyorum resmen bu kadar olur ya herşeye müdahale herşeye müdahale benimde sütüm az mama veriyorum canım ama benim toplasan iki gögsümden cıkan 50 cc ancadır dolayısıyla yetmiyo doktor en az 80 olması gerekir yetmesi için dedi senin maşallah cok güzel sütün o süt gayette güzel yeter benim kayınvalidede emzir emzir diye beni yiyo emziriyorum emzirmem mi ama yetmiyo sütüm napim bende mama veriyorum doymuyo bebeğim kadın nefret ettirdi kendinden beni ya zaten sevmezdim ama şimdi nefret eder duruma geldim bebeğimi bi sevmesi var elinde olsa yicek cocuğumu garip garip seviyo cocuğumu kör şeytan diyo boğ 1 haftadır annem yanımda o kadar rahatım ki annem burda diye gelemiyo annemin gitmesini bekliyo dört gözle evimde yer olmadığı icin ama bende annemi göndermicem inadınaeşimin cok zoruna gidiyo tabi onun annesi değilde benim annem burda diye amannnn çokda tın yani benim huzurum önemli olan ben işe başlayıncada kv bakcak hic istemiyorum allah biliyo ya ama elim mahkum allah yardım etsin
ayyy canım allah sabır versin..
insanın kendi annesi gibi olmuyor yaa..
canım hep sizinle mi kalacak kv?olmadı eşi girecek araya mecburen.
süperrr canım gözünüz aydın.
allah analı babalı büyütsün..
evet ya ağrılar yavruş kucağa konunca unutuluyor..
insan yeterki o iyi olsun diyor dimi..
umarım ağrıların da hafifler hemncik.
Offf valla içim daraldı, inşallah başka bi çıkış kapısı bulursun keşke başkasına baktırabilsen. Canım yaa, sen kafana takma bol bol emzirmene bak. Kapat kulaklarını, biliyorum söylemesi çok zor ama
Hakkında hayırlısı olur inşallaahh, gel cici bebeek gel güzel bebeeek geeel geeel geeeelll
Fikrin neyse zikrin o oldu desene, hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallaaahh
Sağlık sıhhatle doğur inşallaaaahhhhh
Canım zor ya.Büyük güya birde dimi ama insanın içi işte.Sen bebğini düşün canım Allah sana sabır selamt versin çok sıkma kendini.Bebişinde üzülür.
HAyırlı olsun canım.Doğurmayan kalmaz olurmu bak 41 doğru gidiyoz :)))
canım çok zor ya, keşke başka birisine baktırsan. şimdi ne yaparsan yap çalışmaya başladığında bildiğini okuyacak belli ki. sütün çok iyi maşaallah. sakın mama falan verme bebeğe yazık ya. sağlık ocağına gittiğinizde götür onu da yanında. düzenli kilosuna boyuna bakıyolar orda. kilo alımı iyiyse ebe söyler zaten. o da duymuş olur mamaya ihtiyaç olmadığını.sen evde olduğun sürece de sadece sen besle bebeğini. ona ne oluyo da süt ısıtıp geliyo ki
gözün aydın canım, içinden geçen olmuş desene... kalmaz mı doğum yapmayan hiç. yılbaşı gecesini bekleyenler var aramızda...
sağolun canlarım ya kayınbabam öldüğü vefat ettiği için mecbur bizde kalacak çocuk için başksına emnet etmekte zor hele büyük şehirlerde.kızım 20 günlük 800 gr almış sütüm olmasa kilo alabilirmi bu çocuk ama cahil insana ne anlatabilirsinki piskolojikmen kadın mamaya taktı.beni strese soktu ne anneliğimi anlayabildim nede mutluluğunu yaşabildim doğru dürüst.çocuk uykuya dalamadığı için ağlar benim kayınvalide aç die süt ısıtır.dün akşam zaten sinirimden hiç konuşmadım yüzünede bakmadım tabi çocuğum onun kucağında olduğu için onlada ilgilenemedim( en çok ona üzüldüm.eşime söyledim oda akşam annesine demiş mama verme emsin die ama ne kadar dinler bilemiyorum dediğiniz gibi ben işe gidince yapacağı şey mama vermek çünki istemio bana bağlı kalsın kokuma alışsın açıkça demişti bunu zaten bebeğim memede uyuyup kalırdı alıştıma kokuna dedi iyide o benim canımdan çıkdı tabiki anne kokusuna alışcak ihtiyacı var ama işte bencillik yaptıkları ilk doğum yaptığım haftalarda okadar çok sahiplendiki k.v bana vermedi çocuğu bende sert tepkiler gösterince düzeldi düşünsenize öpmeyin yüzü şöle böle olur falan filan.gerçekten çok soğuttu beni herşeyden aslında çok şey varda kızlar beni sinir eden birini daha söylim geçen dedi nazar için bebeğe çocuğun çişini içirirlermiş ozaman geçermiş bunu görümcemde yapmış oda onayladı yaa nası bi mantık kızlar benim aklım almıyo hiç görmediğim şeyleri bunlarda görüyorum ben. benim ailem bize 5 yıldır küs bana istemediği bi evlilik yaptığım için o yüzden kendi annemin gelmesi gibi bi şansım yok o olsaydı bunların hiçbirini yaşamazdım ( bebeğimizi ne heycanla bekliyoruz ama yapılanlar mutluluğumuzu gölgeliyor gerçekten reva değil bu yapılanlar çocuğunuz benle benzer şeyleri yşıyosunzdur yada yaıcaksınızdır allah hepimize sabır nasip etsin.bunları anlatabileceğim kimse yoktu size yazmak istedim rahatladım böylelikle iyki varsınız
Aslında sen ne kadar haklısınn bebeğin içinn anne sütünüü savunuyorsunnn,eğerr bebek emdiğindee uykuya dalıyorsaa ve birdaha istemiyorsa doyuyor demektirr
benimm oğlumm 10 dakka emince 2 saat kadar meme istemiyorrr doyduğuna eminim çünküü acıktığındaa ağlamaya başlıyorrrr
keşke yanında annen olsa öyle bir imkanınn varsaa gelsee canımmm
bebeğin her dakka ağlıyormukii hiç susmadann eğerr öyleyse doymuyor desinnn
evet aynen dediğin gibi canım benimkide emip uykuya dalıyor acıktığında uyanıp ağlıyo bende doyduğunu biliyorum ama işte cahile dert anlatması zor görümcemin de bebeği oldu 1,5 ay büyük benimkinden onun sütü yetmio die mamaya geçtiler işte kendi kızı öyle mama kullanıyo die buda kafayı taktı bunada mama vercek anlatamıyorum ya kadına sütüm güzel yetio şimdi evdeyim beni emsin diyorum gene aynı mevzuyu açıyo çocuk ağlayınca çocuk tek açlıktanmı ağlar gazı olur tuvaletini yapama uykuya dalamaz sinirlenir demi millet çok seneler emziriyor onların sütü nası yetiyo yok taktı kadın çok stres ve sıkıntıdayım çokkkk
slm arkadaşlar, nasılsınız, benim canım çok sıkkın halaa doğmadı kızım, bugün gene nst ye girdik ama sancı mancı yokkpazartesi yatış yapılacak suni sancı ile doğum denicez , çok korkuyorum yaa bide benim çatımda hafif eğiklik varmış , neyseki bebek çok kilolu değil 3080 gr olmuş , normali denicez olmazsa sezeryana alıcaz dedi , çok şaşkınım ne olduğunun farkında bile değilim , dua edin nolur bana , pazartesiye kadar kendiliğinden gelsin , netede giremiyorum evde yok çünkü anneme geldimde ordan bakıyorum , kv. geldi akşama kadar onunla vakit geçiriyoz
Dilem sanırım sende pazartesi suni sancı ile doğum yapacaksın Allah kolaylık versin, inşallah kolay bir doğum olur...........
Doğum yapınca haber vericem inşallah tabi 1-2 hafta sonra anca girerim nete dualarınızı eksik etmeyin bizden ..........
gunaydin sekerler
ben karar verdim carsambaya kadar dogurmicam
yarin pazar zaten
pzt temizlik var
sali agda isimi hallediym zaten drada gidicem
carsamba musaitim gelebilir
merhaba herkese yoklamamı vereyim dedim.şehri hüzün e de çok üzüldüm sakın kv ni dinleyip mama falan verme anne sütü ne kadar önemli o nasıl karışıyo ya ne hakla.ailenle barışmak görüşmek için de elinden geleni yapmalısın hiç kimse yada hiçbirşey anne babadan daha değerli değil bence ne yap ne et mutlaka gönüllerini al.eminim benim kv de karışmak isticek yorum yapıcak ama kusura bakmasınlar kimseyi dinlemeyi düşünmüyorum.mantığıma yatan şeyler hariç.yeni bebeğe gerek olmadıkça mama vermek de büyük mantıksızlık.
slm arkadaşlar, nasılsınız, benim canım çok sıkkın halaa doğmadı kızım, bugün gene nst ye girdik ama sancı mancı yokkpazartesi yatış yapılacak suni sancı ile doğum denicez , çok korkuyorum yaa bide benim çatımda hafif eğiklik varmış , neyseki bebek çok kilolu değil 3080 gr olmuş , normali denicez olmazsa sezeryana alıcaz dedi , çok şaşkınım ne olduğunun farkında bile değilim , dua edin nolur bana , pazartesiye kadar kendiliğinden gelsin , netede giremiyorum evde yok çünkü anneme geldimde ordan bakıyorum , kv. geldi akşama kadar onunla vakit geçiriyoz
Dilem sanırım sende pazartesi suni sancı ile doğum yapacaksın Allah kolaylık versin, inşallah kolay bir doğum olur...........
Doğum yapınca haber vericem inşallah tabi 1-2 hafta sonra anca girerim nete dualarınızı eksik etmeyin bizden ..........
doguramayan ekip nasiliz bakalim moraller hep yuksek olsun
insallah bizde birgun pirtlativeririz bu sipalar icimizde kalacak degillerya
ay moral mi kaldı sorulardan psikolojim bozuldu aynı kişiler hergün soruyo.bide daha çıkarmadınmı diyolar ya iyice delirtiyolar sanki zorla çıkarıcam
KIzlarrrr galiba nişamın geldişimdi beklemedeyim doktor vardı bugün zaten.Yeni geldi bişiler takipteyim.Bugün haber vermezsem bilki doğuruyorum inşallah yoksa doktordan gelince haber veririm öptüm hepinizi dua edin bana
sık sık büyük tuvalet yapma isteği geliyor gidiyorum yok bişey. son bir haftadır da çok gazım var. bunlar doğum belirtisi olabilir mi? ağrım sancım yok ama. bu birden gelen karın ağrısı anlamlı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?