2010 Aralık Anneleri

Bendekii belirtii bebeğim harekett edincee canımıı çok yakıyorduu ama sankii suyumu patlatacakk şekilde hissettiğimii söylüyorumm yanılmadımdaa çünküü 1gün sonraa suyumm geldiii,
Birde alt tarafa vuruyorduu bebeğin hareketlerii 1 gün öncee ama tabikii doğum olduğuu aklıma bile gelmedii günümee 3 hafta kaldığıı içinnn
kızlarda önce nişan gelirdii bunda gelmedii

Mesajınıı gördümm vee okadar mutlu oldumkii anlatamamm
Hemenn canımm vermez olurmuyummm
mesaj yazdımm amaa doluu olduğunuu fakettim ve gönderemedimm sileyimm onlarıı takrar yazıyorummmm

KIzlarrrr galiba nişamın geldi şimdi beklemedeyim doktor vardı bugün zaten.Yeni geldi bişiler takipteyim.Bugün haber vermezsem bilki doğuruyorum inşallah yoksa doktordan gelince haber veririm öptüm hepinizi dua edin bana

gunaydin sekerler
ben karar verdim carsambaya kadar dogurmicam
yarin pazar zaten
pzt temizlik var
sali agda isimi hallediym zaten drada gidicem
carsamba musaitim gelebilir

pelincim kemal sunal misali oldu valla,salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır planlara göre çarş. uygundur ama bencede çarş. gelebilir

carnacııııım doğurmuşşşş,ohhh bi güzel kız daha dünyaya geldi,allah bağışlasın canım allah uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah,dedin dedin sezeryanı oldun valla sonunda,inşallah onuda atlatırsın biran önce,çooook kokla o güzel kızı bizim için

merhaba herkese yoklamamı vereyim dedim.şehri hüzün e de çok üzüldüm sakın kv ni dinleyip mama falan verme anne sütü ne kadar önemli o nasıl karışıyo ya ne hakla.ailenle barışmak görüşmek için de elinden geleni yapmalısın hiç kimse yada hiçbirşey anne babadan daha değerli değil bence ne yap ne et mutlaka gönüllerini al.eminim benim kv de karışmak isticek yorum yapıcak ama kusura bakmasınlar kimseyi dinlemeyi düşünmüyorum.mantığıma yatan şeyler hariç.yeni bebeğe gerek olmadıkça mama vermek de büyük mantıksızlık.

slm arkadaşlar, nasılsınız, benim canım çok sıkkın halaa doğmadı kızım, bugün gene nst ye girdik ama sancı mancı yokk pazartesi yatış yapılacak suni sancı ile doğum denicez , çok korkuyorum yaa bide benim çatımda hafif eğiklik varmış , neyseki bebek çok kilolu değil 3080 gr olmuş , normali denicez olmazsa sezeryana alıcaz dedi , çok şaşkınım ne olduğunun farkında bile değilim , dua edin nolur bana , pazartesiye kadar kendiliğinden gelsin , netede giremiyorum evde yok çünkü anneme geldimde ordan bakıyorum , kv. geldi akşama kadar onunla vakit geçiriyoz
Dilem sanırım sende pazartesi suni sancı ile doğum yapacaksın Allah kolaylık versin, inşallah kolay bir doğum olur...........

Doğum yapınca haber vericem inşallah tabi 1-2 hafta sonra anca girerim nete dualarınızı eksik etmeyin bizden ..........

umarım ve dilerimki birden sancın tutar ve hafta sonu kendiliğinden pırtlatırsın.Ama herşeyin hayırlısı yavruna sağlıkla kavuş da gerisi teferruat.

gunaydin sekerler
ben karar verdim carsambaya kadar dogurmicam
yarin pazar zaten
pzt temizlik var
sali agda isimi hallediym zaten drada gidicem
carsamba musaitim gelebilir

doguramayan ekip nasiliz bakalim moraller hep yuksek olsun
insallah bizde birgun pirtlativeririz bu sipalar icimizde kalacak degillerya

canım bende pazartesi suni sancı alıcam dr. muayenede bişi demedimi olur yada olmaz diye benim dr. çok kolay olur suni sancıyı alacak kıvamda plesenta dedi işallah pazartesi bir avazda kurtuluruz

doguramayan ekip nasiliz bakalim moraller hep yuksek olsun
insallah bizde birgun pirtlativeririz bu sipalar icimizde kalacak degillerya

ay moral mi kaldı sorulardan psikolojim bozuldu aynı kişiler hergün soruyo.bide daha çıkarmadınmı diyolar ya iyice delirtiyolar sanki zorla çıkarıcam

kızlar nasılsınız nezouygun doğurdu geçen hafta kzıı çok sağlıklyımış msj attı bana şimdi kendıde bebeğiyde iyiler çok sevındım haberdar edım dedim hepınıze slmı var çok öpüyor szi

sık sık büyük tuvalet yapma isteği geliyor gidiyorum yok bişey. son bir haftadır da çok gazım var. bunlar doğum belirtisi olabilir mi? ağrım sancım yok ama. bu birden gelen karın ağrısı anlamlı olabilir mi?

slm kızlarr... ayy bunalımlardayım valla kvdem burdaydı kaç gün burnumdan geldi sütüm bile kesildi çok şükür şimdi gitti de rahat bir nefes aldım allah bu kvdeleri bildiği gibi yapsın inşallahhhh

hadi hayırlısı cnm yaaa doğurmadan gelme sakın haaa

inş cnm pazartesi günü kendiliğinden gelir de gerek kalmaz suni sancı ve sezeryana

cnm büyük tuvalet isteğin ve karın ağrın belirti olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…