slm kızlarr... ayy bunalımlardayım valla kvdem burdaydı kaç gün burnumdan geldi sütüm bile kesildi çok şükür şimdi gitti de rahat bir nefes aldım allah bu kvdeleri bildiği gibi yapsın inşallahhhh
ay sorma benimkide herşeye burnunu sokuyo...
altını değiştiriyorum aman çabuk çocuk üşüyecek..
aman dikkat et biyeri acıcak..
artık sinirli bi ses tonuyla alışacak artık dedim..
bide altını değiştirirken sokuluyo yanıma ne var arkadaş sokulma koklayıp duruyo kokla bişi demem ama gıcık oldum ya bikere herşeyi sinirimi bozuyo...
aynen canım yaa hiçbişey yapmıyodu annemle ben elinde fır fır döndük birde herşeye burnunu sokuyoduu... oğlu yokken bebek ağlıyo bebeğe sırtını dönüyo oğlu gelince sevgi kelebeği oluyodu... allah bildiği gibi yapsın bu kvleri ben son 4 gündür hiç konuşmadımm umarım anlamıştır bidaha gelmez
benimde tek avuntum salı günü gitmesi...neyse sıkma canını tatlım oluyo alışcaz ...böyle gelmiş böyle gidier.........
KIzlarrrr galiba nişamın geldişimdi beklemedeyim doktor vardı bugün zaten.Yeni geldi bişiler takipteyim.Bugün haber vermezsem bilki doğuruyorum inşallah yoksa doktordan gelince haber veririm öptüm hepinizi dua edin bana
slm arkadaşlar, nasılsınız, benim canım çok sıkkın halaa doğmadı kızım, bugün gene nst ye girdik ama sancı mancı yokkpazartesi yatış yapılacak suni sancı ile doğum denicez , çok korkuyorum yaa bide benim çatımda hafif eğiklik varmış , neyseki bebek çok kilolu değil 3080 gr olmuş , normali denicez olmazsa sezeryana alıcaz dedi , çok şaşkınım ne olduğunun farkında bile değilim , dua edin nolur bana , pazartesiye kadar kendiliğinden gelsin , netede giremiyorum evde yok çünkü anneme geldimde ordan bakıyorum , kv. geldi akşama kadar onunla vakit geçiriyoz
Dilem sanırım sende pazartesi suni sancı ile doğum yapacaksın Allah kolaylık versin, inşallah kolay bir doğum olur...........
Doğum yapınca haber vericem inşallah tabi 1-2 hafta sonra anca girerim nete dualarınızı eksik etmeyin bizden ..........
canım bende pazartesi suni sancı alıcam dr. muayenede bişi demedimi olur yada olmaz diye benim dr. çok kolay olur suni sancıyı alacak kıvamda plesenta dedi işallah pazartesi bir avazda kurtuluruz
sık sık büyük tuvalet yapma isteği geliyor gidiyorum yok bişey. son bir haftadır da çok gazım var. bunlar doğum belirtisi olabilir mi? ağrım sancım yok ama. bu birden gelen karın ağrısı anlamlı olabilir mi?
sağolun canlarım ya kayınbabam öldüğü vefat ettiği için mecbur bizde kalacak çocuk için başksına emnet etmekte zor hele büyük şehirlerde.kızım 20 günlük 800 gr almış sütüm olmasa kilo alabilirmi bu çocuk ama cahil insana ne anlatabilirsinki piskolojikmen kadın mamaya taktı.beni strese soktu ne anneliğimi anlayabildim nede mutluluğunu yaşabildim doğru dürüst.çocuk uykuya dalamadığı için ağlar benim kayınvalide aç die süt ısıtır.dün akşam zaten sinirimden hiç konuşmadım yüzünede bakmadım tabi çocuğum onun kucağında olduğu için onlada ilgilenemedim( en çok ona üzüldüm.eşime söyledim oda akşam annesine demiş mama verme emsin die ama ne kadar dinler bilemiyorum dediğiniz gibi ben işe gidince yapacağı şey mama vermek çünki istemio bana bağlı kalsın kokuma alışsın açıkça demişti bunu zaten bebeğim memede uyuyup kalırdı alıştıma kokuna dedi iyide o benim canımdan çıkdı tabiki anne kokusuna alışcak ihtiyacı var ama işte bencillik yaptıkları ilk doğum yaptığım haftalarda okadar çok sahiplendiki k.v bana vermedi çocuğu bende sert tepkiler gösterince düzeldi düşünsenize öpmeyin yüzü şöle böle olur falan filan.gerçekten çok soğuttu beni herşeyden aslında çok şey varda kızlar beni sinir eden birini daha söylim geçen dedi nazar için bebeğe çocuğun çişini içirirlermiş ozaman geçermiş bunu görümcemde yapmış oda onayladı yaa nası bi mantık kızlar benim aklım almıyo hiç görmediğim şeyleri bunlarda görüyorum ben. benim ailem bize 5 yıldır küs bana istemediği bi evlilik yaptığım için o yüzden kendi annemin gelmesi gibi bi şansım yok o olsaydı bunların hiçbirini yaşamazdım ( bebeğimizi ne heycanla bekliyoruz ama yapılanlar mutluluğumuzu gölgeliyor gerçekten reva değil bu yapılanlar çocuğunuz benle benzer şeyleri yşıyosunzdur yada yaıcaksınızdır allah hepimize sabır nasip etsin.bunları anlatabileceğim kimse yoktu size yazmak istedim rahatladım böylelikle iyki varsınız
hadi hayirlisi canim insallah guzel haberlinizi alirizKIzlarrrr galiba nişamın geldişimdi beklemedeyim doktor vardı bugün zaten.Yeni geldi bişiler takipteyim.Bugün haber vermezsem bilki doğuruyorum inşallah yoksa doktordan gelince haber veririm öptüm hepinizi dua edin bana
gunaydin sekerler
ben karar verdim carsambaya kadar dogurmicam
yarin pazar zaten
pzt temizlik var
sali agda isimi hallediym zaten drada gidicem
carsamba musaitim gelebilir
kismet olursa ayni gun gelecek bebisler insallah hayirli ve saglikli gelsinler, zaten onlari kucaklayinca herhalde dogumun "d"si aklimiza gelmz...slm arkadaşlar, nasılsınız, benim canım çok sıkkın halaa doğmadı kızım, bugün gene nst ye girdik ama sancı mancı yokkpazartesi yatış yapılacak suni sancı ile doğum denicez , çok korkuyorum yaa bide benim çatımda hafif eğiklik varmış , neyseki bebek çok kilolu değil 3080 gr olmuş , normali denicez olmazsa sezeryana alıcaz dedi , çok şaşkınım ne olduğunun farkında bile değilim , dua edin nolur bana , pazartesiye kadar kendiliğinden gelsin , netede giremiyorum evde yok çünkü anneme geldimde ordan bakıyorum , kv. geldi akşama kadar onunla vakit geçiriyoz
Dilem sanırım sende pazartesi suni sancı ile doğum yapacaksın Allah kolaylık versin, inşallah kolay bir doğum olur...........
Doğum yapınca haber vericem inşallah tabi 1-2 hafta sonra anca girerim nete dualarınızı eksik etmeyin bizden ..........
benimde bir haftadir oyle canim ama kac kez nst'ye girdiysem bisey cikmadi, insallah sendeki belirtidir...sık sık büyük tuvalet yapma isteği geliyor gidiyorum yok bişey. son bir haftadır da çok gazım var. bunlar doğum belirtisi olabilir mi? ağrım sancım yok ama. bu birden gelen karın ağrısı anlamlı olabilir mi?
40+3 ve hala doğurmadım... doktor kontrole çağırmıştı bugün ama izin almış. farklı bi doktora gittim. neyseki kendi doktorumla tamamen aynı şeyleri söyledi. suyumuz gayet iyi, kalp atışları güzel. beklemekte bi sakınca yok... başı kanala girmiş ama tam aşağıda değil dedi. problem değilmiş, 1-2 saatte bile inebilirmiş. doğmazsa haftaya suni sancı ile doğum yapılabilir dedi. yalnız bebeğim biraz küçük. sağlıklı olduktan sonra problem değil dedi. 2700 gr civarı ölçtü. geçen hafta doktorum 3110 gr ölçmüştü. tahminimce ikisinin arasında bişey olacak...en azından doğuramadıkça büyüyo, normal doğuramıcam diye stres yapmıyorum:)
bu arada ben cok heyecanliyim, aslinda biraz hareketlenmem gerekirken ben yatiyorum oglumun karnimdaki son gunleri sonra allahin izniyle hep kucagimda olacak, karnimdaki taklalirini izliyorum, ve bugun anlayamadigim bi duygusallik var ustumde oturdum agliyorum, 7senedir bekledigim ana sayili gun kaldigini dusundukce, tarifi mumkun olmayan hislere kapiliyorum, allahim kimsenin kucagini bos birakmasin, tum hamilelerede guzel dogumlar saglik evlatlar nasip etsin
sağolun canlarım ya kayınbabam öldüğü vefat ettiği için mecbur bizde kalacak çocuk için başksına emnet etmekte zor hele büyük şehirlerde.kızım 20 günlük 800 gr almış sütüm olmasa kilo alabilirmi bu çocuk ama cahil insana ne anlatabilirsinki piskolojikmen kadın mamaya taktı.beni strese soktu ne anneliğimi anlayabildim nede mutluluğunu yaşabildim doğru dürüst.çocuk uykuya dalamadığı için ağlar benim kayınvalide aç die süt ısıtır.dün akşam zaten sinirimden hiç konuşmadım yüzünede bakmadım tabi çocuğum onun kucağında olduğu için onlada ilgilenemedim( en çok ona üzüldüm.eşime söyledim oda akşam annesine demiş mama verme emsin die ama ne kadar dinler bilemiyorum dediğiniz gibi ben işe gidince yapacağı şey mama vermek çünki istemio bana bağlı kalsın kokuma alışsın açıkça demişti bunu zaten bebeğim memede uyuyup kalırdı alıştıma kokuna dedi iyide o benim canımdan çıkdı tabiki anne kokusuna alışcak ihtiyacı var ama işte bencillik yaptıkları ilk doğum yaptığım haftalarda okadar çok sahiplendiki k.v bana vermedi çocuğu bende sert tepkiler gösterince düzeldi düşünsenize öpmeyin yüzü şöle böle olur falan filan.gerçekten çok soğuttu beni herşeyden aslında çok şey varda kızlar beni sinir eden birini daha söylim geçen dedi nazar için bebeğe çocuğun çişini içirirlermiş ozaman geçermiş bunu görümcemde yapmış oda onayladı yaa nası bi mantık kızlar benim aklım almıyo hiç görmediğim şeyleri bunlarda görüyorum ben. benim ailem bize 5 yıldır küs bana istemediği bi evlilik yaptığım için o yüzden kendi annemin gelmesi gibi bi şansım yok o olsaydı bunların hiçbirini yaşamazdım ( bebeğimizi ne heycanla bekliyoruz ama yapılanlar mutluluğumuzu gölgeliyor gerçekten reva değil bu yapılanlar çocuğunuz benle benzer şeyleri yşıyosunzdur yada yaıcaksınızdır allah hepimize sabır nasip etsin.bunları anlatabileceğim kimse yoktu size yazmak istedim rahatladım böylelikle iyki varsınız
ohaaa diyorum baska bisey demiyorum, allahtan benim kv turkiyede, 7senedir hic sorun yasamadik ama araya cocuk girince degisiyolar galiba!!!!
allah sana sabir versin canim, sen yine sabirlisin ben olsam pat diye soylerim valla!!!
gecenlerdede bana 40lama hakkinda bi kac sey soylediler, bununda batil bi inanc oldugunu nette okumustum sadece dinimizde yeri olan, kadinin temizligiymis, neyse bebek kirklanirken tuzlanirmis yok bilmem ne yapilirmis falan filan, sizleri bilemem ama ben karsiyim, tabiki orf ve adetlerimizde oldugu için 40lanacaz ama oglumun hicbir yerine tuz gibi seyler surdurmem
amin canım... heyecanlanmakta haklısın tabi. inan herkesi merak ediyorum ama en çok seni merak ediyorum. 7 sene dile kolay... duygusallık ben de bayadır var. oturup sebepsiz ağlıyorum ben de... az önce geçmişi okurken böyle içim sıkıldı biraz. yazılarımdan da bellidir yani gerildim baya. gözlerim doldu doldu taştı. eşim de okuma artık şu forumu, iyice strese giriyosun dedi. bi de ona çıkıştım, beni forumdakiler kadar kimse anlamıyo, kimseyle paylaşamıyorum onlarla paylaştıklarımı diye...
canım bunlar direk doğum belirtisi olmayabilir. tuvalet isteği bebek baskı yaptığı için oluyo çoğunlukla. karın ağrısı da gazdan kaynaklanabilir. ayaklarını üşütmemeye çalış ve soğuk şeyler yiyip, içme... iyice sabırsızlandık artık herşeyi doğuma yoruyoruz di mi. umarım en kısa zamanda gerçek belirtileri göstermeye başlarız ikimiz de. az kaldı zaten, az daha sabır...
benimde bir haftadir oyle canim ama kac kez nst'ye girdiysem bisey cikmadi, insallah sendeki belirtidir...
bebeğim en 3600 civarıydı seri bi şekilde kilo da alıyor normal doğumu da riske sokuyoruz. bakalım bu son 8 günde kaç kilo aldı görücez.benim kontrol salı günü bakalım ne çıkacak. inş önümüzdeki hafta doğar. 3. haftaya giriyoruz aartık oğlumun izninden yemeye başlıcamhakkımızda hayırlısı artık.
bebeğim en 3600 civarıydı seri bi şekilde kilo da alıyor normal doğumu da riske sokuyoruz. bakalım bu son 8 günde kaç kilo aldı görücez.benim kontrol salı günü bakalım ne çıkacak. inş önümüzdeki hafta doğar. 3. haftaya giriyoruz aartık oğlumun izninden yemeye başlıcamhakkımızda hayırlısı artık.
ay sorma benimkide herşeye burnunu sokuyo...
altını değiştiriyorum aman çabuk çocuk üşüyecek..
aman dikkat et biyeri acıcak..
artık sinirli bi ses tonuyla alışacak artık dedim..
bide altını değiştirirken sokuluyo yanıma ne var arkadaş sokulma koklayıp duruyo kokla bişi demem ama gıcık oldum ya bikere herşeyi sinirimi bozuyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?