2010 Aralık Anneleri

slm kızlarr... ayy bunalımlardayım valla kvdem burdaydı kaç gün burnumdan geldi sütüm bile kesildi çok şükür şimdi gitti de rahat bir nefes aldım allah bu kvdeleri bildiği gibi yapsın inşallahhhh

ay sorma benimkide herşeye burnunu sokuyo...
altını değiştiriyorum aman çabuk çocuk üşüyecek..
aman dikkat et biyeri acıcak..
artık sinirli bi ses tonuyla alışacak artık dedim..
bide altını değiştirirken sokuluyo yanıma ne var arkadaş sokulma koklayıp duruyo kokla bişi demem ama gıcık oldum ya bikere herşeyi sinirimi bozuyo...

aynen canım yaa hiçbişey yapmıyodu annemle ben elinde fır fır döndük birde herşeye burnunu sokuyoduu... oğlu yokken bebek ağlıyo bebeğe sırtını dönüyo oğlu gelince sevgi kelebeği oluyodu... allah bildiği gibi yapsın bu kvleri ben son 4 gündür hiç konuşmadımm umarım anlamıştır bidaha gelmez

benimde tek avuntum salı günü gitmesi...neyse sıkma canını tatlım oluyo alışcaz ...böyle gelmiş böyle gidier.........

40+3 ve hala doğurmadım... doktor kontrole çağırmıştı bugün ama izin almış. farklı bi doktora gittim. neyseki kendi doktorumla tamamen aynı şeyleri söyledi. suyumuz gayet iyi, kalp atışları güzel. beklemekte bi sakınca yok... başı kanala girmiş ama tam aşağıda değil dedi. problem değilmiş, 1-2 saatte bile inebilirmiş. doğmazsa haftaya suni sancı ile doğum yapılabilir dedi. yalnız bebeğim biraz küçük. sağlıklı olduktan sonra problem değil dedi. 2700 gr civarı ölçtü. geçen hafta doktorum 3110 gr ölçmüştü. tahminimce ikisinin arasında bişey olacak...en azından doğuramadıkça büyüyo, normal doğuramıcam diye stres yapmıyorum:)

canım güzel haberlerini bekliyorum.

stres yapma canım az kalmış. pazartesi kucağında inş. ne kadar olumlu düşünürsen ve rahat olursan o kadar kolay olur. umarım hiçbirine gerek kalmadan kendi sancılarınla koşarsın hastaneye...

canım bende pazartesi suni sancı alıcam dr. muayenede bişi demedimi olur yada olmaz diye benim dr. çok kolay olur suni sancıyı alacak kıvamda plesenta dedi işallah pazartesi bir avazda kurtuluruz

ne güzel rahatlatmış doktorun. inş çok kolay olur doğumun da. pazartesi günü sayımız iyice azalacak anlaşılan.

canım bunlar direk doğum belirtisi olmayabilir. tuvalet isteği bebek baskı yaptığı için oluyo çoğunlukla. karın ağrısı da gazdan kaynaklanabilir. ayaklarını üşütmemeye çalış ve soğuk şeyler yiyip, içme... iyice sabırsızlandık artık herşeyi doğuma yoruyoruz di mi. umarım en kısa zamanda gerçek belirtileri göstermeye başlarız ikimiz de. az kaldı zaten, az daha sabır...

doğuruncaya kadar ve doğurduktan sonraki tüm heves, heyecan ve sevinçlerimizi gölgeleyen bütün akraba, eş, dost, tanıdık kim varsa hepsini şiddetle kınıyorum...

maşaallah senin kayınvalide ve ona uyan görümceye ya. ne kadar akıllılar öyle. aman nazar değmesin sakın onlara. yok yok maşaallah demekle olmaz, onlara da mı içirsek bişeyler.

kusura bakma canım tepem atıverdi.

hadi hayirlisi canim insallah guzel haberlinizi aliriz
gunaydin sekerler
ben karar verdim carsambaya kadar dogurmicam
yarin pazar zaten
pzt temizlik var
sali agda isimi hallediym zaten drada gidicem
carsamba musaitim gelebilir
bende gecen hafta icin karar vermistim ama gelen giden olmadi
kismet olursa ayni gun gelecek bebisler insallah hayirli ve saglikli gelsinler, zaten onlari kucaklayinca herhalde dogumun "d"si aklimiza gelmz...

benimde bir haftadir oyle canim ama kac kez nst'ye girdiysem bisey cikmadi, insallah sendeki belirtidir...

hadi gozun aydin canim, saglikli olsunda kilosu boyu o kadar onemli degil, hem hep derler ya kucuk doganlar daha cabuk toparlanir diye, kiz kardesimin tosunu 4.550dogdu 4hafta oldu su an 4700gr olmus yani fazlada buyumemis:26:

bu arada ben cok heyecanliyim, aslinda biraz hareketlenmem gerekirken ben yatiyorum oglumun karnimdaki son gunleri sonra allahin izniyle hep kucagimda olacak, karnimdaki taklalirini izliyorum, ve bugun anlayamadigim bi duygusallik var ustumde oturdum agliyorum, 7senedir bekledigim ana sayili gun kaldigini dusundukce, tarifi mumkun olmayan hislere kapiliyorum, allahim kimsenin kucagini bos birakmasin, tum hamilelerede guzel dogumlar saglik evlatlar nasip etsin

amin canım... heyecanlanmakta haklısın tabi. inan herkesi merak ediyorum ama en çok seni merak ediyorum. 7 sene dile kolay... duygusallık ben de bayadır var. oturup sebepsiz ağlıyorum ben de... az önce geçmişi okurken böyle içim sıkıldı biraz. yazılarımdan da bellidir yani gerildim baya. gözlerim doldu doldu taştı. eşim de okuma artık şu forumu, iyice strese giriyosun dedi. bi de ona çıkıştım, beni forumdakiler kadar kimse anlamıyo, kimseyle paylaşamıyorum onlarla paylaştıklarımı diye...

sagol canim, hepimizin cok iyi anne olacagini burda paylastiklarimizdan biliyorum, ben ilk defa bu kadar duygusallastim, guzel bi ruyadan uyanacam diye cok korkuyorum....
esimde bastan tepkiliydi kesin kiskaniyodu burayi ama burda neler paylastiklarimizi gorunce artik bisey demiyo...

ya insanı beklemek yoruyormuş bunu anladım. hele evde böyle amaçsızca oturunca. iş yerinde vakit kuş olup uçuyordu o kadar yoruluyordum ki bir an evvel 37 gelse de dinlensem diyordum ama öyle olmuyormuş insan evde yatmaktan da sıkılıyormuş

benimde bir haftadir oyle canim ama kac kez nst'ye girdiysem bisey cikmadi, insallah sendeki belirtidir...

bebeğim en 3600 civarıydı seri bi şekilde kilo da alıyor normal doğumu da riske sokuyoruz. bakalım bu son 8 günde kaç kilo aldı görücez.benim kontrol salı günü bakalım ne çıkacak. inş önümüzdeki hafta doğar. 3. haftaya giriyoruz aartık oğlumun izninden yemeye başlıcam hakkımızda hayırlısı artık.

canım öncelikle gönlüne göre ve hayırlı olanı varsin Rabbim. güzel bi haberim var, oğlunun izninden yemiyosun. günün dolunca doktor 10 günlük bi rapor veriyo fazladan. ben aldım geçen hafta götürdüm işyerine. doğum sonrası iznin doğum yaptığın andan itibaren başlıyo:) 5 haftasını aktardıysan eğer herhalükarda 13 hafta izinlisin:)

ay evet calisanlar icin daha zor, izin gunleriniz geciyo, insallah daha fazla bekletmezler artik...

benimde nerdeyse iki hafta once usg'de 3500gr di ama artik usg'ye almiyolar sadece altan muayene ve nst yapiliyo, doktorumda bundan sonraki olcumler pek dogru olmuyo demisti, olcmek ozrlasiyomus...
artik dogumda supriz paketmimizi gorecegiz, gunde 20gr alsalar 4kiloya yakin dogarlar herhalde

neyse fistiklar, ben cikiyorum anneme gidiyorum, aksam belki yine bi ugrarim....

hepiniz opuldunuz

anam! beraser hala doğurmamış :90:
neyse sana yeni tarih vereyim o zamaan Aralık 28.. eşimin doğum günü:78:
aman onun gibi olursa pek şanslı olursun.. çok rahat bir insan.. hiç yorucu değildir..

aynen canım ya bu kv hepsimi aynı allah aşkına aynı şeyler hep yok söyletut yok böyle yap cocuğu emziirirken hele tepemde dikilmesi yok mu allahım kör şeytan boğ diyo o an işte oğlumu bi sevmesi var cocuğumu yicek nerdeyse aynen benimde her hareketi her lafı aşırı derecede sinirimi bozuyo yok 10 gündür bu hafta içi damlar bi halt varmış gibi huzurumu bozuyo kadın resmen ya annemin bile siniri bozuldu hastanede ben ameliyatan cıkmışım annecim benim nasıl olduğumla ililenirken bunlar bebeğin başına uşüştüler annem bi sinirlendi bu nedir ya diye ama işte napcaksın eşinin anası atsan atılmıyo satsan satılmıyo

kızlar herkese merabalar...
bizde beklemedeyiz hala...önümüzdeki çarşambaya kadar bekliyoruz bakalım,hayat o kadar zorlaştı ki...
artık doğurmak istiyorum...:84::84::84:
ne güzel nerdeyse doğurmayan kalmadı,darısı başımıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…