2010 Aralık Anneleri

anam! beraser hala doğurmamış :90:
neyse sana yeni tarih vereyim o zamaan Aralık 28.. eşimin doğum günü:78:
aman onun gibi olursa pek şanslı olursun.. çok rahat bir insan.. hiç yorucu değildir..

rahat bi insan olacağı daha şimdiden belli değil mi zaten:) beyimiz o kadar rahat ki hiç acelesi yok gelmek için, gailesiz gailesiz yatıyo...

kizlar bugun ananem bana bi test yapti
yere oturup ayaklarini uzatiyosun
eger ayak parmagina uzanamiyorsan dogum 1-2 gun icinde olurmus
ben dokunabildim demek daha beklemedeyim:97:

Kızlar kızlar. Hala doğurmayan arkadaşlar sabırsızlığınızı çok iyi anlıyorum. İnşallah bir an evvel sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize.
Bu arada ben çatı muayenesi olmadan doğuma gittim. Bu çatı olayını çok takmayın kafanıza...

herkese iyi aksamlar...biz geldik oğlusumla... bir haftalık taze bebğim ile geldik... cok mutluyuz darısı doğum yapmayanlara....hiç korkmayın arkadaslar doğum o kadarda korkunç değil Allah yardım ediyo...cok güzel bir duygu onu kucağına lamak karnımda kıpırdıyan o küçük şey bu mu diyorsunuz cok farklı cok

Kızlar beklemdeyiz sancılaın sıklaşmasını bekliyorum.Daha gelmedi paşamız ama her an gelebilir tabi tetikteyiz öpüyoruz hepinizi

slm hatunlar nasılsınz, kızlar kızım hıc uyumuyor salonda kanepenin ustunde uyuyor ama yataga koyunca uyanıyor gece de cin gibiyiz delircem yahu

Selam kizlar nasilsinz?carna ve nezaket dogum yapmislar,Allah anali babali büyütmek nasil etsin kizlar,gözünüz aydin dogum yapmayan arkadaslarda insallah kolayca dogururlar,uyumasanizda yatin derim:82: kizlar ben cok giremiyorum nete,oglum aksama kadar kucagimda uyuyor,suan bile kucagimda sustu yine..göğüslerimde mastit olmuştu,maalesef dün sag taraf yeniledi ve 39 derece ateşle yattım..siz siz olun emzirmeden önce sıcak emzirdikten sonra soğuk kompres yapın mutlaka..

anammm cucum gecmiiş olsun,benimde meme uclarım felaket yarık yara,20 gündür ole gezıom...senin sağma makinası vardı dimi bol bol sağmaya calıs o göğsünü...

anammm cucum gecmiiş olsun,benimde meme uclarım felaket yarık yara,20 gündür ole gezıom...senin sağma makinası vardı dimi bol bol sağmaya calıs o göğsünü...

Sagol canım benim,sanada gecmis olsun,lansinoh beni rahatlatıyor tavsiye ederim..yok be zuzum,siparisi vereli 10 gün oldu ama daha gelen giden yok,bu gelse pompa rahatlicam ama...birde ben daha çok ucla emziriyorum,kendi göğüs ucum çok yok,oğlum tutamayinca deliriyor resmen hırsından..ucla emincede kanallar tam efektif bosalmiyormus..ne olcak halimiz bilmiyorum..

ayy benimde olucaktı ılk gunlerde hemen sağdım,eşim kostur kostur makıne almaya gıttı valla,benim biraz sutum fazla galiba,gogus kalkanı kullanıom o da topluyo baya sızanları,bılıyomusun bılmıom ama sıcak havlu ıle goguslerını yumusatıp elınle sıksan belkı bıraz daha rahatlarsın...ınsallah gelır en kısa zamanda...neyse ben kactım..kızım yıne uyandı...

oooo
annisler gelmis
sikayetler bitmiyo bakiyorum:26:
bizde hala yontem deniyoruz
hurma paris yuruyus
ne duysak yapiyoruz iste

Ezo doğurmuş, gözlerin aydın olsun arkadaşım..

doğuruncaya kadar ve doğurduktan sonraki tüm heves, heyecan ve sevinçlerimizi gölgeleyen bütün akraba, eş, dost, tanıdık kim varsa hepsini şiddetle kınıyorum...

Face de paylaştım yazını zira o kınadıkların yüzünden hergün ağlıyorum

kizlar bugun ananem bana bi test yapti
yere oturup ayaklarini uzatiyosun
eger ayak parmagina uzanamiyorsan dogum 1-2 gun icinde olurmus
ben dokunabildim demek daha beklemedeyim:97:

Wapma yaaa, yaşlılar biliyor bu işleri inanırım. Gerçi o bebeğin inip inmediğine bakmıştır herhalde, bebek bi kaç saatte de inebiliyo

Kızlar beklemdeyiz sancılaın sıklaşmasını bekliyorum.Daha gelmedi paşamız ama her an gelebilir tabi tetikteyiz öpüyoruz hepinizi

Allah yardımcın olsun inşallah arkadaşım, güzel haberlerini bekliyoruuzzz

çok teşekkkür ederim..evet tam 37+1 de çıktım bunu bilmiyordum iş görmezlik raporu verdi 2 ocakta kontrol yazıyor. demekki orda bi 10 gün daha uzatılabiliyor. aman öyle olsun.

doktorum bence 4 olur dedi çatım için ise orta kıvamda dedi bakalım salı günü ne dicek. ama daha da kilo aldıysa çok istememe rağmen normal doğumdan ben vazgeçicem. zaten eskiden vajiydim zor yendim. 9 ay boyunca ilişki yasaktı şimdi travmatik bi normal doğum yaşamaktansa sez. olsun diyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…