anam! beraser hala doğurmamış :90:
neyse sana yeni tarih vereyim o zamaan Aralık 28.. eşimin doğum günü:78:
aman onun gibi olursa pek şanslı olursun.. çok rahat bir insan.. hiç yorucu değildir..
pelinim senin artık yeni ticker vaktin gelmiş ama
poyrazcık kaç günlük oldu bilmemiz lazım
Selam kizlar nasilsinz?carna ve nezaket dogum yapmislar,Allah anali babali büyütmek nasil etsin kizlar,gözünüz aydindogum yapmayan arkadaslarda insallah kolayca dogururlar,uyumasanizda yatin derim:82: kizlar ben cok giremiyorum nete,oglum aksama kadar kucagimda uyuyor,suan bile kucagimda sustu yine..göğüslerimde mastit olmuştu,maalesef dün sag taraf yeniledi ve 39 derece ateşle yattım..siz siz olun emzirmeden önce sıcak emzirdikten sonra soğuk kompres yapın mutlaka..
anammm cucum gecmiiş olsun,benimde meme uclarım felaket yarık yara,20 gündür ole gezıom...senin sağma makinası vardı dimi bol bol sağmaya calıs o göğsünü...
Sagol canım benim,sanada gecmis olsun,lansinoh beni rahatlatıyor tavsiye ederim..yok be zuzum,siparisi vereli 10 gün oldu ama daha gelen giden yok,bu gelse pompa rahatlicam ama...birde ben daha çok ucla emziriyorum,kendi göğüs ucum çok yok,oğlum tutamayinca deliriyor resmen hırsından..ucla emincede kanallar tam efektif bosalmiyormus..ne olcak halimiz bilmiyorum..
doğuruncaya kadar ve doğurduktan sonraki tüm heves, heyecan ve sevinçlerimizi gölgeleyen bütün akraba, eş, dost, tanıdık kim varsa hepsini şiddetle kınıyorum...
kizlar bugun ananem bana bi test yapti
yere oturup ayaklarini uzatiyosun
eger ayak parmagina uzanamiyorsan dogum 1-2 gun icinde olurmus
ben dokunabildim demek daha beklemedeyim:97:
Kızlar beklemdeyiz sancılaın sıklaşmasını bekliyorum.Daha gelmedi paşamız ama her an gelebilir tabi tetikteyiz öpüyoruz hepinizi
Wapma yaaa, yaşlılar biliyor bu işleri inanırım. Gerçi o bebeğin inip inmediğine bakmıştır herhalde, bebek bi kaç saatte de inebiliyo
:
canım öncelikle gönlüne göre ve hayırlı olanı varsin Rabbim. güzel bi haberim var, oğlunun izninden yemiyosun. günün dolunca doktor 10 günlük bi rapor veriyo fazladan. ben aldım geçen hafta götürdüm işyerine. doğum sonrası iznin doğum yaptığın andan itibaren başlıyo:) 5 haftasını aktardıysan eğer herhalükarda 13 hafta izinlisin:)
ay evet calisanlar icin daha zor, izin gunleriniz geciyo, insallah daha fazla bekletmezler artik...
benimde nerdeyse iki hafta once usg'de 3500gr di ama artik usg'ye almiyolar sadece altan muayene ve nst yapiliyo, doktorumda bundan sonraki olcumler pek dogru olmuyo demisti, olcmek ozrlasiyomus...
artik dogumda supriz paketmimizi gorecegiz, gunde 20gr alsalar 4kiloya yakin dogarlar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?